r31134 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ρε παιδιά να ρωτήσω. Σήμερα το πρωί ενώ ήμουν στο συρτάρι των εφαρμογών άνοιξε και αμέσως ξανακλεισε η μπροστινή κάμερα. Έχετε καμία ιδεα για το πως μπορώ να βρω ποια εφαρμογή την χρησιμοποίησε; Στις αδειες καθε μιας εφαρμογης δες ποιες εχουν την καμερα. Το face unlock το εχεις απενεργοποιημενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Στις αδειες καθε μιας εφαρμογης δες ποιες εχουν την καμερα. Το face unlock το εχεις απενεργοποιημενο? Αυτό έκανα μόλις τώρα και θα το παρακολουθήσω. Μου το είχε κάνει άλλη μία φορά στο παρελθόν, αλλά τότε το είχα δει ότι ήταν το instagram και του αφαίρεσα την άδεια. Λες να έγινα κανένα software hiccup και να λειτούργησε το face unlock παρόλο που η συσκευή δούλευε για περίπου 10 λεπτά; Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Αυτό έκανα μόλις τώρα και θα το παρακολουθήσω. Μου το είχε κάνει άλλη μία φορά στο παρελθόν, αλλά τότε το είχα δει ότι ήταν το instagram και του αφαίρεσα την άδεια. Λες να έγινα κανένα software hiccup και να λειτούργησε το face unlock παρόλο που η συσκευή δούλευε για περίπου 10 λεπτά; Παλι το instagram θα στην κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Παλι το instagram θα στην κανει Το σκέφτηκα αλλά δεν έχει πλέον δικαιώματα κάμερας, οπότε ελπίζω να μην είναι το instagram. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 επειδή χάθηκε η απάντηση στο άλλο θέμα, όσοι βάλατε τζαμάκι σας έφυγε το antifingerprint coating μετά από καιρό υπάρχει κάτι; Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 επειδή χάθηκε η απάντηση στο άλλο θέμα, όσοι βάλατε τζαμάκι σας έφυγε το antifingerprint coating μετά από καιρό υπάρχει κάτι; Προσωπικά έχουν αρχίσει να εμφανίζονται πολύ ελαφρώς δαχτυλιές, αλλά αν δεν το ρώταγες φαντάσου δεν θα το είχα προσέξει. Τόσο αχνές είναι. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ούτε στην 9 γινόταν ούτε μια φορά. Ούτε σε 5Τ με 7.1 και 8. Γενικά δεν υπάρχει τέτοιο feature σε oxygen. Μόνο μέσω τριτη εφαρμογή στυλ glimpse notification. Sent from my GM1913 using TapatalkΚάθε φορά με το που έρχεται notification ανάβει η οθόνη στο lock screen ενώ έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις όπως και στο custom restrictions, είναι εκνευριστικό και συμβάλει στην μείωση της μπαταρίας. Να φανταστείτε στην ambient display το έχω ενεργοποιήσει το edge lighting και δεν το έχω δει ούτε μια φορά να λειτουργεί . Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Κάθε φορά με το που έρχεται notification ανάβει η οθόνη στο lock screen ενώ έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις όπως και στο custom restrictions, είναι εκνευριστικό και συμβάλει στην μείωση της μπαταρίας. Να φανταστείτε στην ambient display το έχω ενεργοποιήσει το edge lighting και δεν το έχω δει ούτε μια φορά να λειτουργεί . Sent from my GM1913 using Tapatalk Δεν το έχω συναντήσει ποτέ σε oneplus αυτό το φαινόμενο. Ούτε σε custom rom το έχω συναντήσει. Μόνο σε Huawei η Vivo συσκευές υπάρχει αυτή η επιλογή native που έχω δουλέψει. Ανέβασε ένα screen recording να το δούμε και βάλε διάφορες εφαρμογές να δέχεσαι ειδοποίηση. Επίσης κάποιες εφαρμογές έχουν δικιά τους ξεχωριστη ρύθμιση για ξύπνημα οθόνη σε ειδοποίηση πχ viber φαντάζομαι τα έχεις στο off διότι by default είναι στο on. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 13, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Με OB3 εμφανώς καλύτερη η μπαταρία. Με την ίδια χρήση τώρα θα ήμουν σίγουρα στο 70% Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsaxsax Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 καλησπερα....μου γυρισε το κινητο μετα απο σερβις στην one plus για αλαγη πλατης που μ εσπασε καπου,και σημερα που το εστηνα παρατηρησα δυστηχως στην οθονη οταν εχω ασπρο φοντο ενα burn in .......δηλαδη το κατω 1/3 της οθονης ειναι λιιιγο πιο σκουρο με μια διακριτη διαχωριστικη γραμμη με την υπολοιπη οθονη.......ξερετε αν με καλυπετει η εγγυηση να το ξαναστειλω?εντωμεταξυ εχει πεσει και το σαιτ τους δεν μπορω να μπω.....μα τι ξενερωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 καλησπερα....μου γυρισε το κινητο μετα απο σερβις στην one plus για αλαγη πλατης που μ εσπασε καπου,και σημερα που το εστηνα παρατηρησα δυστηχως στην οθονη οταν εχω ασπρο φοντο ενα burn in .......δηλαδη το κατω 1/3 της οθονης ειναι λιιιγο πιο σκουρο με μια διακριτη διαχωριστικη γραμμη με την υπολοιπη οθονη.......ξερετε αν με καλυπετει η εγγυηση να το ξαναστειλω?εντωμεταξυ εχει πεσει και το σαιτ τους δεν μπορω να μπω.....μα τι ξενερωμα Φυσικα καλυπτεσαι αφού από service προέρχεται το κινητό. Το πρόβλημα το είχες και πριν πάει service η μετά? Διότι πλάτη σασι γενικά πάει μαζί με οθόνη όταν είναι αλλαγή γίνει. Όπως να έχεις μιλα μαζί τους λογικά θα δεχτούν να το ξαναπας πίσω για αλλαγή οθόνη. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsaxsax Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Φυσικα καλυπτεσαι αφού από service προέρχεται το κινητό. Το πρόβλημα το είχες και πριν πάει service η μετά? Διότι πλάτη σασι γενικά πάει μαζί με οθόνη όταν είναι αλλαγή γίνει. Όπως να έχεις μιλα μαζί τους λογικά θα δεχτούν να το ξαναπας πίσω για αλλαγή οθόνη. Sent from my iPad using Tapatalk Pro οχι δεν το ειχα πριν το προβλημα....ανοιξα καινουριο service request και τωρα περιμενω να το ξαναμαναστειλω ,και να περιμενω αλλη μια βδομαδα κτλ κτλ....δεν με παει αυτη η συσκευη δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Welcome to the club! 2 φορες πήγε κ ηρθε. Υπομονή! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Κι εμένα η μπαταρία μου φαίνεται καλύτερη στην ΟΒ3 με την δική μου χρηση. Ξεκινώντας από 96% ως το 48%, έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομενων,εγκατάσταση της ΟΡ3,updates και εγκατάσταση εφαρμογών χειροκινητα,ρυθμισεις-στησιμο συσκευής. Όλα αυτά με wifi και τοποθεσια.Αυριο θα δοκιμαστεί η συνήθης χρήση μου με 4g την μισή μέρα και ΒΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Welcome to the club και σε εμένα 2 φορές πήγε και ήρθε .... Τη δεύτερη φορά δε δούλευε το δαχτυλικο αποτύπωμα όταν έγινε αλλαγή οθόνης..... Zero quality check after repairs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Με OB3 εμφανώς καλύτερη η μπαταρία. Με την ίδια χρήση τώρα θα ήμουν σίγουρα στο 70% Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα. Έχουμε πληροφόρηση για τις διάφορες μεταξύ stable 10.0.0.1 και beta 3? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Επιτελους η μπαταρια στα ιδια επιπεδα με την Pie.. Android 10.0.1 Φυσικα η χρηση με wifi και πολυ ελαχιστα σε 4g γυρω στην 1 ωρα! Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Η διαφορά προς το καλύτερο σε απόδοση μπαταρίας είναι εμφανής ακόμα και μετά από μόλις 1 πλήρη φόρτιση δουλεύοντας με OB3 σε σχέση με την fake αρχική "stable" που μας έδωσε προ μηνός. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Εγώ δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση οπότε έμεινα στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη έκδοση... Έλεγα μήπως το αποφύγω, αλλά αν δεν βελτιωθεί ως τον επόμενο κύκλο θα αναγκαστώ να το κάνω. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Η διαφορά προς το καλύτερο σε απόδοση μπαταρίας είναι εμφανής ακόμα και μετά από μόλις 1 πλήρη φόρτιση δουλεύοντας με OB3 σε σχέση με την fake αρχική "stable" που μας έδωσε προ μηνός. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Έχεις περάσει ob3? Πώς είναι γενικά? Σταθερή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Έχεις περάσει ob3? Πώς είναι γενικά? Σταθερή? Είναι σαφέστατα πιο σταθερή,smooth με καλύτερη μπαταρία. Τα gestures navigation πιο smooth,τα animation πιο γλυκιά. Σε Ambient display δεν παρατηρείται το συχνό φαινόμενο με την αρχική "stable"να μην εμφανίζεται ειδοποιήσεις. Φτιάξανε το απαίσιο γκρι χρώμα σε quick setting panel. Γενικότερα θυμίζει τελευταίες πολύ σταθερές Pie. Αξίζει η αναβάθμιση σαφώς. Το μόνο που δεν φτιάξανε είναι το bug όταν έχεις κλειστά data να σου βγάζει το αντίστοιχο pop up σε μενού ρυθμίσεων. Αλλά αυτό είναι γενικότερα Android 10 bug αφού το συναντω και σε custom rom 10. Επίσης ένα δεύτερο bug ότι παίζοντας μουσική σε lock screen δεν εμφανίζεται καθαρή η εικόνα από album art αλλά είναι τέρμα blurry. Και επειδή το παρατηρώ και με 3 διαφορετικα music player app εικαζω και αυτό γενικότερο Android 10 bug είναι και όχι Oxygen αφού το ίδιο συναντω σε custom rom με 10 με μόνη εξαίρεση Omni rom που ο developer το έχει φτιάξει σε μεγάλο ποσοστό με τελευταία build. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Είναι σαφέστατα πιο σταθερή,smooth με καλύτερη μπαταρία. Τα gestures navigation πιο smooth,τα animation πιο γλυκιά. Σε Ambient display δεν παρατηρείται το συχνό φαινόμενο με την αρχική "stable"να μην εμφανίζεται ειδοποιήσεις. Φτιάξανε το απαίσιο γκρι χρώμα σε quick setting panel. Γενικότερα θυμίζει τελευταίες πολύ σταθερές Pie. Αξίζει η αναβάθμιση σαφώς. Το μόνο που δεν φτιάξανε είναι το bug όταν έχεις κλειστά data να σου βγάζει το αντίστοιχο pop up σε μενού ρυθμίσεων. Αλλά αυτό είναι γενικότερα Android 10 bug αφού το συναντω και σε custom rom 10. Επίσης ένα δεύτερο bug ότι παίζοντας μουσική σε lock screen δεν εμφανίζεται καθαρή η εικόνα από album art αλλά είναι τέρμα blurry. Και επειδή το παρατηρώ και με 3 διαφορετικα music player app εικαζω και αυτό γενικότερο Android 10 bug είναι και όχι Oxygen αφού το ίδιο συναντω σε custom rom με 10 με μόνη εξαίρεση Omni rom που ο developer το έχει φτιάξει σε μεγάλο ποσοστό με τελευταία build. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου! Κάτι τελευταίο... Όταν ανοίγεις ειδοποίηση από το notification tray εμφανίζεται το animation όπως με pie η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου! Κάτι τελευταίο... Όταν ανοίγεις ειδοποίηση από το notification tray εμφανίζεται το animation όπως με pie η όχι? Δεν είχα παρατηρήσει κάτι επ αυτού να με ενοχλεί ίσως διότι να μην το πολύ πρόσεξα ίσως γιατί είμαι με nova launcher και όχι stock και έτσι δεν αντιληφθηκα κάτι. Και επιπλέον δεν πολύ κάθομαι με Oxygen το περισσότερο καιρό με custom είμαι σαν daily driver. Τσέκαρε το και εσύ να το δεις,εκτός αν άλλος χρήστης που είναι μόνιμα με stock rom να σου πει τι βλέπει σε σχέση με Pie σε αυτό το θέμα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Για bullets εκτός από τα oneplus 2 τι μου προτείνετε να πάρω να δοκιμάσω ? Στα ίδια χρήματα πάνω κάτω. .. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Μου βγαλε ενα σκαλωμα με τα gestures του Nova στην ΟΒ3. Ενω δουλευε μια χαρα αυτος,ξαφνικα το απογευμα αρχισε στο διπλο ταπ για κλειδωμα οθονης να μου ζηταει να ενεργοποιησω την προσβασιμοτητα του, Ενεργοποιουσα και στην επομενη δοκιμη,αφου καθαριζα προσφατες εφαρμογες,ξανα το ιδιο και δεν κλειδωνε οθονη.Ηταν απο μονη της απενεργοποιημενη. Απεγκατασταση και επανεγκατασταση και προς το παρον δεν το ξανακανε. Αλλα βγαζει φαρδυ πλατυ μηνυμα μεσα στις ρυθμισεις του Nova για ασυμβατοτητα με τα gestures της google.Επισης,παλι στο Nova,δεν εμφανιζει το "Χ" για καθαρισμα προσφατων εφαρμογων οταν δεν υπαρχει καμια προσφατη εφαρμογη. Η μπαταρια εβγαλε 6.19 λεπτα οθονη με 25% υπολοιπο και αφου τελικα χρησιμοποιησα ΒΤ συνδεμενο σε ασκηση με Huawei Watch GT και λιγη χρηση 4G. Απο την πρωτη φορτιση ειναι ξεκαθαρο οτι βελτιωθηκε στην δικη μου χρηση συγκριτικα με Pie. Δυο πρωτα δειγματα της καμερας. Αυτοματη και νυχτερινο τοπιο κατα σειρα.Απειραχτες. IMG_20191013_212059 by Dim Tsak, on Flickr IMG_20191013_212103 by Dim Tsak, on Flickr Edited October 13, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts