agpol07 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Νέο έκδοση του launcher με καινούργια animations!Που τον βρήκες; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=80497681 Εδώ είναι όλα τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Στείλε μου το groupΔεν θυμάμαι τώρα. Για δες εδώ. https://drive.google.com/file/d/1YsJTGqcU0gcQTW_b7I_rp_Ww1vDPLdKK/view May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Δεν θυμάμαι τώρα. Για δες εδώ. https://drive.google.com/file/d/1YsJTGqcU0gcQTW_b7I_rp_Ww1vDPLdKK/view May the power of Oneplus 7 Pro be with you Έπαιξε οκ.. πάμε για γραμματοσειρά τώρα . Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 παιδιά μπορούμε να κατεβάσουμε τα εικονίδια που υπάρχουν στη γραμμή Γρηγόρης πρόσβασης στην αρχική σελίδα τέρμα κάτω? σαν τον nova launcher.....γιατι ο στοκ launcher τα εχει αρκετα πάνω απο το κάτω μερος της οθονης..... και ειναι ασχημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 παιδιά μπορούμε να κατεβάσουμε τα εικονίδια που υπάρχουν στη γραμμή Γρηγόρης πρόσβασης στην αρχική σελίδα τέρμα κάτω? σαν τον nova launcher.....γιατι ο στοκ launcher τα εχει αρκετα πάνω απο το κάτω μερος της οθονης..... και ειναι ασχημο.Δεν γίνεται φίλε μου δυστυχώς May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Καλησπέρα παίδες. Είχα ένα ατύχημα με το 7p μου έσπασε η οθόνη και μόλις γύρισε στα χέρια μου μεσα σε 2 μέρες από την μέρα πληρωμής.Παντως δεν μου έχει έρθει το update και έχω δοκιμάσει και με VPN άρα όντως το έχουν κάνει παύση. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Βγήκε ob3 για όποιον ενδιαφέρεται με μπόλικα bug fixes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 εμένα δεν με ενδιαφέρει υπάρχει κ προσωπική ζωή Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 εμένα δεν με ενδιαφέρει υπάρχει κ προσωπική ζωή Αν κρίνω από το ότι περιμένεις να ποσταρω για να μου απαντήσεις με ειρωνικό ύφος δεν πρέπει να είναι και πολύ ενδιαφέρουσα! Αν σε ενοχλούν τα ποστ μου απλά αγνόησε τα και ασχολησου με την προσωπική σου ζωή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 (edited) Παίδες καλημέρα!!! Το hotfix της 10 βγήκε... Edit: Το γκρί χρώμα στο notification panel επιτέλους έφυγε. Περιμένω να δω αν έφτιαξε το smart display, το οποίο έγινε contenxial info. Αλλά θέματα εγώ δεν είχα. Edited October 12, 2019 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Την 10.0.1 την έβαλε κάνεις?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Παίδες καλημέρα!!! Το hotfix της 10 βγήκε... Δεν έχω κάτι στις ενημερώσεις...πως/που το βρήκες..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 (edited) Δεν έχω κάτι στις ενημερώσεις...πως/που το βρήκες..? Είτε μέσω Oxygen update app είτε κατεβάζοντας από εδώ όπως εγώ έκανα και πέρασα επιτυχώς. https://otafsg1.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus7ProOxygen/OnePlus7ProOxygen_13.W.11_GLO_011_1910081744/OnePlus7ProOxygen_13.W.11_OTA_011_all_1910081744_6d354fcd2951e.zip Παίδες καλημέρα!!! Το hotfix της 10 βγήκε... Edit: Το γκρί χρώμα στο notification panel επιτέλους έφυγε. Περιμένω να δω αν έφτιαξε το smart display, το οποίο έγινε contenxial info. Αλλά θέματα εγώ δεν είχα. Επιβεβαιώνω ότι έφυγε το τραγικό γκρι χρώμα σε quick setting panel. Βέβαια με substratum η Renovate ice το ελυνα αλλά καλά που φιλοτιμηθηκαν stock να το φτιάξουν όπως έπρεπε εξ αρχής να ήταν. Βέβαια περίμενα να περιέχε Οκτωβρίου security patches όπως έχουν 2-3 custom rom με Android 10 απ όπου προέρχομαι πχ Omni rom. Βγήκε ob3 για όποιον ενδιαφέρεται με μπόλικα bug fixes Τελικά έπεσα μέσα στην εκτίμηση μου ότι θα βγει εντός 2 εβδομάδων :p Ανοιχτό βιβλίο η OP!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 12, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Είτε μέσω Oxygen update app είτε κατεβάζοντας από εδώ όπως εγώ έκανα και πέρασα επιτυχώς. https://otafsg1.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus7ProOxygen/OnePlus7ProOxygen_13.W.11_GLO_011_1910081744/OnePlus7ProOxygen_13.W.11_OTA_011_all_1910081744_6d354fcd2951e.zip Επιβεβαιώνω ότι έφυγε το τραγικό γκρι χρώμα σε quick setting panel. Βέβαια με substratum η Renovate ice το ελυνα αλλά καλά που φιλοτιμηθηκαν stock να το φτιάξουν όπως έπρεπε εξ αρχής να ήταν. Βέβαια περίμενα να περιέχε Οκτωβρίου security patches όπως έχουν 2-3 custom rom με Android 10 απ όπου προέρχομαι πχ Omni rom. Τελικά έπεσα μέσα στην εκτίμηση μου ότι θα βγει εντός 2 εβδομάδων :p Ανοιχτό βιβλίο η OP!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro το oxygen updater δε μου βρισκει καμια αναβάθμιση. το αρχειο στο link είναι full zip ; και η εγκατάσταση μεσω local update γίνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Για πείτε γνώμες? 1η φωτο με στοκ κάμερα. 2η φώτο με gcam Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Δεν έχω κάτι στις ενημερώσεις...πως/που το βρήκες..? Είμαι στην Ινδία με ινδικό κινητό, τώρα πια είναι και στον oxygen. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Καλημέρα παιδιά. Μόνο open beta βγήκε ε? Αναμένουμε για stable. Το qs panel έγινε τέλειως μαύρο??? May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 το oxygen updater δε μου βρισκει καμια αναβάθμιση. το αρχειο στο link είναι full zip ; και η εγκατάσταση μεσω local update γίνεται ; Full zip είναι. Λογικά θα γίνεται μέσω local update όπως γινόταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις από stable σε open beta,δοκίμασε. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Καλημέρα παιδιά. Βγήκε και stable 10.0.1 αλλά δεν υπάρχει ακόμα στο oxygen updater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Καλημέρα παιδιά. Μόνο open beta βγήκε ε? Αναμένουμε για stable. Το qs panel έγινε τέλειως μαύρο??? May the power of Oneplus 7 Pro be with you Είναι ένα τόνο πιο light μαύρο από ότι το αντίστοιχο σε setting menu. Πάντως γκρι δεν είναι πλέον. Είναι απόλυτα ικανοποιητικο θα σου αρέσει σίγουρα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 (edited) Καλημέρα παιδιά. Βγήκε και stable 10.0.1 αλλά δεν υπάρχει ακόμα στο oxygen updaterΠότε βγηκε?? Δεν διάβασα κάτι.. Τώρα είδα στο xda. May the power of Oneplus 7 Pro be with you Edited October 12, 2019 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 OxygenOS 10.0.1 for the OnePlus 7 Pro and OnePlus 7 https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-10-0-1-for-the-oneplus-7-pro-and-oneplus-7.1117547/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Εμείς που ήδη έχουμε την stable 10αρα θα έρθει η θα χρειαστεί πάλι κανένα factory reset?? May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Εμείς που ήδη έχουμε την stable 10αρα θα έρθει η θα χρειαστεί πάλι κανένα factory reset?? May the power of Oneplus 7 Pro be with you Καλό είναι να κάνεις διότι αυτή είναι η πραγματική stable /official 10 και όχι αυτή που έχεις ήδη που είναι fake edition :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Όποιος θέλει την καινούργια stable μέσω VPN Italy και oxygen updater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts