alextrela Δημ. September 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 μακαρι να γυρισει μεχρι τελη βδομαδας ! το κακο ειναι οτι δεν εχει ενημερωση οσο να αφορα το σερβις .Δεν ενημερώνουν πάντα εκτός θέλουν περαιτέρω πληροφορίες ή λεπτομέρειες και πολύ πιθανό να προβούν σε οτιδήποτε από μόνοι τους και να στο στείλουν στο καπάκι. Κατ εμέ θα μου προκαλέσει έκπληξη αν δεν γίνει αλλαγή οθόνη και περιοριστούν σε πχ μια επανεγκατασταση λογισμικού. Ναι ναι.. Κρίμα που σε 4 μήνες θα βγει 7t pro. Αντε να έβγαζαν μόνο 7t πάει στα κομμάτια αλλά όχι και pro.... The Power of Oneplus 7 Pro be with youΕ ας βγει δεν νομίζω να προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού τίποτα ουσιαστικό δεν φέρνει του χρόνου άνοιξη με 8 pro θα δούμε πιο ουσιαστικές προσθήκες η βελτιώσεις και γενικά αλλαγές. Και λέγεται δεν θα κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ το 7Τ pro, μόνο το 7Τ. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Δεν ενημερώνουν πάντα εκτός θέλουν περαιτέρω πληροφορίες ή λεπτομέρειες και πολύ πιθανό να προβούν σε οτιδήποτε από μόνοι τους και να στο στείλουν στο καπάκι. Κατ εμέ θα μου προκαλέσει έκπληξη αν δεν γίνει αλλαγή οθόνη και περιοριστούν σε πχ μια επανεγκατασταση λογισμικού. Ε ας βγει δεν νομίζω να προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού τίποτα ουσιαστικό δεν φέρνει του χρόνου άνοιξη με 8 pro θα δούμε πιο ουσιαστικές προσθήκες η βελτιώσεις και γενικά αλλαγές. Και λέγεται δεν θα κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ το 7Τ pro, μόνο το 7Τ. Sent from my GM1913 using Tapatalk Αυτό πιστεύω και εγώ απλά χάνει μεταπωλητικη αξία το 7 pro μετά. Για μένα έπρεπε να βγάλουν μόνο 7t και όχι και 7t pro The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ναι ναι.. Κρίμα που σε 4 μήνες θα βγει 7t pro. Αντε να έβγαζαν μόνο 7t πάει στα κομμάτια αλλά όχι και pro.... The Power of Oneplus 7 Pro be with youΓιάννη, η ίδια συσκευή θα είναι μην τρελαίνεσαι. Το απλό 7αρι θα αναβαθμιστεί ουσιαστικά. Το προ απλά θα πάρει τον 855+ για να είναι updated και να έχει τον καλύτερο επεξεργαστή που υπάρχει την δεδομένη στιγμή. Μην ξεχνάς ότι η OnePlus δεν κάνει το τρικ που κάνει η Samy με note και s ή η Huawei με P και mate κάθε 6 μήνες. Βγάζει ότι καλύτερο έχει κάθε 6 μήνες σε μια συσκευή και τέλος. Ούτε σε μπερδεύει με specs που λείπουν επίτηδες από το s για να τα βάλει στο note, ούτε σου βγάζει το note με παλιό λειτουργικό 10 μέρες πριν βγει το νέο Android. Από το 3τ το κάνει αυτό και πλέον όλοι το ξέρουμε όταν τα αγοράζουμε. Κοίτα μπαταρία τώρα με το Android 10... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 OnePlus 7T series is now official Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ναι ρε παιδιά. Δεν καταλαβαίνω αυτό το ψυχολογικό που θα βγει έξι μήνες το επόμενο ελάχιστα αναβαθμισμένο μοντελο. Και τι έγινε; Συσκευή τριετίας αγοράσατε και δεν χρειάζεται να έχετε τον τελευταίο επεξεργαστή που απλά έχει ένα + δίπλα του. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ναι ρε παιδιά. Δεν καταλαβαίνω αυτό το ψυχολογικό που θα βγει έξι μήνες το επόμενο ελάχιστα αναβαθμισμένο μοντελο. Και τι έγινε; Συσκευή τριετίας αγοράσατε και δεν χρειάζεται να έχετε τον τελευταίο επεξεργαστή που απλά έχει ένα + δίπλα του. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι αυτό δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι έτσι χάνει μεταπωλητικη αξία η συσκευή για χωρίς λόγο. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ναι αυτό δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι έτσι χάνει μεταπωλητικη αξία η συσκευή για χωρίς λόγο. The Power of Oneplus 7 Pro be with youΕγώ το έλυσα θέμα απλά όταν αλλάζω κινιτο χαρίζω το προηγούμενη, γλυτώνω άγχος κερδίζω χρόνια ζωής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ναι αυτό δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι έτσι χάνει μεταπωλητικη αξία η συσκευή για χωρίς λόγο. The Power of Oneplus 7 Pro be with youΠόσο πιστεύεις ότι θα χάσει το 7 Pro την δεδομένη στιγμή; Εγώ πιστεύω πως αν το έχεις σε άριστη κατάσταση, το δίνεις άνετα 550 ευρώ, αν αυτό είναι το άγχος όλης της ιστορίας. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Πόσο πιστεύεις ότι θα χάσει το 7 Pro την δεδομένη στιγμή; Εγώ πιστεύω πως αν το έχεις σε άριστη κατάσταση, το δίνεις άνετα 550 ευρώ, αν αυτό είναι το άγχος όλης της ιστορίας. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk550 για την έκδοση 8 256? Πλέον μοιάζουν πολλά. Και σε άριστη κατάσταση Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 550 είναι πολλά για 8 256? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 600 πηρα εγω το 12/256 ! εκανα τρομερο ντιλ πιστευω ! ασχετα που τελικα βγηκε σκαρτο το τηλ ! μηπως για αυτο ο -μην πω τι- το δωσε σε τετοια τιμη ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 550 για την έκδοση 8 256? Πλέον μοιάζουν πολλά. Και σε άριστη κατάσταση Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάποιος που δεν θέλει να μπλέκει με αποστολές από Κίνα με μονοετή εγγύηση και ότι ρίσκα συνεπάγονται με αυτό, τα 500 με 550 ευρώ στο εξάμηνο, είναι αν όχι ευκαιρία, πολύ καλή τιμή. Δες στο skroutz τι τιμές έχουν τα OnePlus γενικότερα. Στο επίσημο site, εκτός ότι δεν πέφτει η τιμή τους, σε λίγο καιρό δε θα υπάρχουν καν με την έλευση των 7T/ 7T pro. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 600 πηρα εγω το 12/256 ! εκανα τρομερο ντιλ πιστευω ! ασχετα που τελικα βγηκε σκαρτο το τηλ ! μηπως για αυτο ο -μην πω τι- το δωσε σε τετοια τιμη ? :lol:Καθόλου απίθανο. Όπως δεν μπορείς να ξέρεις εάν το είχε πάρει και αυτός από κάποιον άλλον, πριν το πάρεις εσύ. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 στο οτι το πηρε αυτος ειμαι σιγουρος γιατι εχει την αποδειξη αγορας ! παλι καλα δεχτηκαν την εγγυηση και δε κλαιω τα λεφτα μου ! αλλα συμφωνω με την μεταπωλητικη αξια και γενικα με τη πολιτικη της εταιρειας ! αυτος ηταν κ ο λογος που δεν ειχα παρει μεχρι τοτε συσκευη της παροτι παντα με γοητευε ! γιατι διαολε σε βαζει συνεχεια σε τρυπακι αλλαγης ανα 6 μηνες! βγαινει μαιο και το εχεις πχ στα χερια σου ιουνιο ! και απο αυγουστο βλεπεις και διαβαζεις λινκς με την επερχομενη συσκευη ! εγω ουστιαστικα πηρα ενα τρομερο εργαλειο ,, αλλα μεχρι να μου ερθει επισκευασμενο , θα βγει το επομενο ! κ αντε πεισε τον εαυτο σου να μεινει με την ιδια συσκευη 1-1.5 χρονο ! μεχρι τοτε θα εισαι 3 μοντελα πισω ! Τελος , καλος ή κακως, η αγορα απο Κινα 'χαλαει' την πιατσα ! γιατι βρησκεις την ιδια συσκευη σφραγισμενη μεχρι και 200 ευρο πιο χαμηλα απο τα used με οτι βεβαια αυτο συνεπαγεται (εγγυηση κτλ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 στο οτι το πηρε αυτος ειμαι σιγουρος γιατι εχει την αποδειξη αγορας ! παλι καλα δεχτηκαν την εγγυηση και δε κλαιω τα λεφτα μου ! αλλα συμφωνω με την μεταπωλητικη αξια και γενικα με τη πολιτικη της εταιρειας ! αυτος ηταν κ ο λογος που δεν ειχα παρει μεχρι τοτε συσκευη της παροτι παντα με γοητευε ! γιατι διαολε σε βαζει συνεχεια σε τρυπακι αλλαγης ανα 6 μηνες! βγαινει μαιο και το εχεις πχ στα χερια σου ιουνιο ! και απο αυγουστο βλεπεις και διαβαζεις λινκς με την επερχομενη συσκευη ! εγω ουστιαστικα πηρα ενα τρομερο εργαλειο ,, αλλα μεχρι να μου ερθει επισκευασμενο , θα βγει το επομενο ! κ αντε πεισε τον εαυτο σου να μεινει με την ιδια συσκευη 1-1.5 χρονο ! μεχρι τοτε θα εισαι 3 μοντελα πισω ! Τελος , καλος ή κακως, η αγορα απο Κινα 'χαλαει' την πιατσα ! γιατι βρησκεις την ιδια συσκευη σφραγισμενη μεχρι και 200 ευρο πιο χαμηλα απο τα used με οτι βεβαια αυτο συνεπαγεται (εγγυηση κτλ )Έχω αποχωρήσει από αυτό το τρυπακι εδώ και μερικά χρόνια. Και στην περίπτωση της OnePlus, που προς το παρόν βγάζει λίγα μοντέλα, δεν έχω κανέναν λόγο να σκέφτομαι να αλλάξω όχι στο εξάμηνο, αλλά ούτε στον ενσμιση χρόνο. Για φαντάσου να ήσουν στα Xiaomi, που κάθε μέρα παρουσιάζουν και κάτι άλλο. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 https://forums.oneplus.com/threads/oneplus-design-no-detail-is-too-small-to-be-perfected.1104668/ Μπλιαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 https://forums.oneplus.com/threads/oneplus-design-no-detail-is-too-small-to-be-perfected.1104668/ ΜπλιαχΈτσι θα είναι το 7t νομίζω και όχι το 7t pro. Πάντως είναι κακάσχημο το layout.. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 (edited) μου εστειλαν μηνυμα οτι η συσκευη ειναι ετοιμη για αποστολη ! μιλησα με στο τσατ με εκπροσωπο για να τον ρωτησω το tracking number αλλα και τι διαολο εκαναν στο τμημα σερβις και δεν ηξερε ο ασχετος ! ειπε οτι μαζι με το δεμα θα εχει κ πληροφοριες για την επισκευη ! αντε να δουμε ! λιγο ακομα αναμονη διαολε ! ελπιζω μεχρι Σαββατο να ειναι εδω ! Edited September 17, 2019 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 μου εστειλαν μηνυμα οτι η συσκευη ειναι ετοιμη για αποστολη ! μιλησα με στο τσατ με εκπροσωπο για να τον ρωτησω το tracking number αλλα και τι διαολο εκαναν στο τμημα σερβις και δεν ηξερε ο ασχετος ! ειπε οτι μαζι με το δεμα θα εχει κ πληροφοριες για την επισκευη ! αντε να δουμε ! λιγο ακομα αναμονη διαολε ! ελπιζω μεχρι Σαββατο να ειναι εδω ! Σου λεει σε αυτο το εγγραφο τι εκαναν στην συσκευη σου. Σου άλλαξαν οθόνη και πίσω καπάκι. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 ναι ναι μου ηρθε μετα αλλα δε καταλαβα ακριβως ! οποτε αρχοντας! οθονη και middle frame πανε μαζι ? αλλαξαν δλδ και το πλασιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 ναι ναι μου ηρθε μετα αλλα δε καταλαβα ακριβως ! οποτε αρχοντας! οθονη και middle frame πανε μαζι ? αλλαξαν δλδ και το πλασιο ? Ναι όλο το έξω αλλάχτηκε. Μια χαρά. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 (edited) ναι ναι μου ηρθε μετα αλλα δε καταλαβα ακριβως ! οποτε αρχοντας! οθονη και middle frame πανε μαζι ? αλλαξαν δλδ και το πλασιο ? Οπως στα ειχα πει θα σου κανουν αλλαγη οθονη με ολο το σασι. Οθονη παντα παει μαζι με ολο το σασι(frame,πλατη,κουμπια,ακουστικο) Edited September 17, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 με εφτιαξαν για τα καλα οι λεβεντες ! γιατι ειχε κ κατι μικροσημαδακια ! σαν να παιρνω νεα συσκευη ! Πεμπτη το περιμενω ! αντε διαολε γιατι εχω αγανακτησει με το blackview s2000 :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Πάμε γερά. Open beta 2. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Πάμε γερά. Open beta 2. The Power of Oneplus 7 Pro be with youΤην περνάω κι εγώ τώρα... Καλά βλακείες έδωσαν και έφτιαξαν. Κανένα από όλα αυτά τα θέματα δεν είχα... Τέλος πάντων θα δείξει πως θα πάει και αυτή. Ελπίζω να μην χάλασαν την μπαταρία που πήγαινε πολύ καλά στην 1. Τίποτα ουσιαστικό πάντως δυστυχώς... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 (edited) Καλημέρα παίδες. Όπως ήδη καταλάβατε η beta 2 είναι στον "αέρα". Το μόνο που είδα άμεσα είναι το διάστημα κάτω από το πληκτρολόγιο έφτιαξε καθώς και το γράμμα c που εμφανίζονταν... Επίσης έφτιαξε και το smart display το οποίο σε εμένα δεν δούλευε πριν. Edited September 18, 2019 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts