Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί σας ενοχλεί το ghost touch εφόσον υπάρχει μόνο στο cpuz?

Και το δικό μ το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και μόνο όταν είναι το nfc ανοιχτό .

Μήπως είναι bug του προγράμματος

Και το δικό μ το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και μόνο όταν είναι το nfc ανοιχτό .

Το θέμα είναι γιατί άλλοι δεν έχουν το ίδιο θέμα με ίδια συσκευή και με ίδια εφαρμογή.

Αυτό πρέπει να σε προβληματίζει.

Πλήρωσε ο ένας το ίδιο ποσό για αγορά της συσκευής και ο δεύτερος πάλι το ίδιο και ο ένας έχει ο άλλος όχι.

Ε δεν ανέχομαι να έχω πληρώσει ίδια λεφτά για ίδιο προιον και να έχω εγώ θέμα και άλλος όχι.

Ghost touch δεν είχα σε καμία συσκευή για να το ανεχτώ τώρα.

Sent from my V1821A using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οι κάτοχοι της συσκευής μπορούν να δώσουν sot times με ανάλυση qhd/90hz και με fhd/60hz να δούμε διαφορά;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γιατί όταν περνεις κάτι,θέλεις να δουλεύουν όλα άψογα...Εμένα για HW μου κάνει,αφού υπάρχουν συσκευές που δεν παρουσιάζουν πρόβλημα...

Η 1+ έχει απαντήσει σχετικά με το θεματακι αυτό;;;

Ένα βιντεακι σχετικά με την οθονάρα που έχουν βάλει οι τύποι στο 7προ. Στο 5:10 τα ρυθμίζει και τα 3 στο auto. Δείτε το

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί όταν περνεις κάτι,θέλεις να δουλεύουν όλα άψογα...Εμένα για HW μου κάνει,αφού υπάρχουν συσκευές που δεν παρουσιάζουν πρόβλημα...

Η 1+ έχει απαντήσει σχετικά με το θεματακι αυτό;;;

Hardware θεμα δεν ειναι σίγουρα γιατι στην 9.5.1 που βγηκαν καποια κινητα δεν εμφανιζόταν το ghost touch και μολις έκαναν update στην 9.5.5 το εμφανίζαν. Θα βγει update το είπαν οτι το ψάχνουν.

Ο κάθε ένας πράττει όπως νομίζει είναι καλύτερα για αυτόν.

Εγώ αρνούμαι να μπω στο τρυπακι αν είναι software η hardware, δεν με ενδιαφέρει σε τελική, πληρώνω για ένα προϊόν και απαιτώ να είναι άρτιο.

Η Oneplus να αναλάβει τις ευθύνες της.

Δύο λυσεις υπάρχουν. Η το επιστρέφεις στο 15ημερο η το στέλνεις πίσω όσο έχεις εγγύηση, όταν και εάν δεν λυθεί με updates.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το πρώτο θα κάνω και μετά με βλέπω ταξίδι και προσευχές σε Τήνο μπας και στην δεύτερη παρτίδα να είναι free of issue :lol:

Το πρώτο θα κάνω και μετά με βλέπω ταξίδι και προσευχές σε Τήνο μπας και στην δεύτερη παρτίδα να είναι free of issue :lol:

Γι αυτό προτιμώ την δεύτερη λύση. Γιατί στην πρώτη περίπτωση είναι πιθανόν να έρθει με παρόμοιο πρόβλημα. Είναι μετρημένοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν το έχουν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Γι αυτό προτιμώ την δεύτερη λύση. Γιατί στην πρώτη περίπτωση είναι πιθανόν να έρθει με παρόμοιο πρόβλημα. Είναι μετρημένοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν το έχουν.

Μια δεύτερη προσπάθεια δεν χάνω κάτι απλά θα εξαντλησω το DOA για να λάβω όσο πιο φρέσκια παρτιδα γίνεται που αν είναι θέμα παρτίδων όσο πιο φρέσκια τόσο αυξάνεται πιθανότητα να μην εμφανίζεται το θέμα.

Φοβάμαι να το αφήσω για μετά το DOA service ίσως η Oneplus δεν το αναγνωρίσει ως πρόβλημα και δεν κάνει τίποτα απολύτως.

Αντίθετα όσες περισσότερες επιστροφές γίνουν τόσο θα το λάβει πιο σοβαρά, δεν νομίζω να την συμφέρει να βλέπει επιστροφές για αυτό το λόγο.

Καστανα δεν θα της χαρίσω.

Να δούμε αν τούτη την εβδομάδα αποστείλει το Amazon μιας και για 4-5 Ιουνίου γράφουν θα το έχουν in stock.

Edited by alextrela

Τόσα μηνύματα και κάνεις δεν έχει κάτσει ως τώρα να γράψει ένα αναλυτικό review. V@geli που χάθηκες; παρελαβες; και τα άλλα μελοι εξαφανισμένα. Γιατί έτσι;

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Τόσα μηνύματα και κάνεις δεν έχει κάτσει ως τώρα να γράψει ένα αναλυτικό review. V@geli που χάθηκες; παρελαβες; και τα άλλα μελοι εξαφανισμένα. Γιατί έτσι;

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Έχουν γράψει εντυπώσεις τώρα αν δεν τα διάβασες είναι άλλο θέμα.

Και δεν χρειάζεται ολόκληρο σεντόνι κατ ανάγκη αλλά 5-6 βασικά πράγματα.

Edited by alextrela

Αλεξ τα διάβασα. Ήταν από 2 3 μελοι μετά το unboxing. Τώρα που έφυγε το hype περιμένω μια ποιο ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Αλεξ τα διάβασα. Ήταν από 2 3 μελοι μετά το unboxing. Τώρα που έφυγε το hype περιμένω μια ποιο ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Σωστά ας τα γράψουν όσοι επιθυμούν τώρα που συμπληρώθηκε σχεδόν 10ημερο από κυκλοφορία

Όταν παραλάβω και εγώ θα γράψω αναλυτικά όπως κάνω με κάθε συσκευή τα θετικά και αρνητικά που διακρίνω.

Επιστρέφοντας από Τήνο,κάνε μια στάση Άνδρο για κάνα καφέ!!!!

Ο Αλεξ δεν έγραψε κάτι κακό. Τον προβληματισμό του εξέφρασε και είπε απλά τι θα κάνει και πως θα κινηθεί εάν εντοπίσει το πρόβλημα και στην δική του συσκευή.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, υπάρχει ένα προβληματάκι το οποίο κάποιους τους επηρεάζει πολύ και κάποιους λιγότερο, είτε δουλεύουν το nfc είτε όχι. Φαίνεται να υφίσταται στους περισσότερους και σε όλα τα versions της συσκευής. Πέρα από αυτό το συζητάμε γιατί η Oneplus δεν έχει πάρει κάποια τρανταχτη θέση για το ζήτημα και περί τίνος πρόκειται. Απ οτι λέγεται το δουλεύουν και λογικά θα μάθουμε σύντομα.

Εαν το θέμα λυθεί με update, θα ξεχαστεί την επόμενη κιόλας μέρα. Εάν όχι, απλά θα ξεκινήσουν επιστροφές είτε εντός δεκαπενθήμερου, είτε αργότερα στα πλαίσια της εγγύησης.

Edited by baiosss

Όπως βλέπουμε σε κάθε νέα συσκευή υπάρχουν θέματα που προβληματιζουν τους υποψήφιους χρήστες βλέπε ανάποδες οθόνες σε Oneplus 5 η κοκκινίλες σε οθόνη σε s8 σειρά η το λυγισμα στο σασί στα νέα ipad η αντίστοιχα θέματα οθόνης σε mate 20 pro κλπ αντίστοιχα θέματα δεξιά αριστερά βλέπουμε συνέχεια.

Κάθε ένας όπως είναι φυσιολογικό το αξιολογεί από την δική του οπτική γωνία.

Το να καυτηριαζουμε επιδεικτικα όμως τις ανησυχίες η προβληματισμούς χρηστών είναι πραγματικά πέρα από ασέβεια στον συμφορουμητη είναι και άτοπο και χωρίς καμία αξία μιας και δεν βοηθά σε διατήρηση κλίματος που θα στηρίζεται πάνω σε εποικοδομητικο πνεύμα μεταξύ χρηστών για κοινό θέμα ενδιαφέροντος.

Σωστά ας τα γράψουν όσοι επιθυμούν τώρα που συμπληρώθηκε σχεδόν 10ημερο από κυκλοφορία

Όταν παραλάβω και εγώ θα γράψω αναλυτικά όπως κάνω με κάθε συσκευή τα θετικά και αρνητικά που διακρίνω.

Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις μια πολύ μεγάλη ανάλυση και σύγκριση με αρκετές συσκευές αλλά δυστυχώς δεν παρελαβες ακόμη. Γιαυτό και περιμένω από τους ήδη κατόχους που δεν ξέρω για ποιο λόγο έχουν "εξαφανιστεί" :D

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις μια πολύ μεγάλη ανάλυση και σύγκριση με αρκετές συσκευές αλλά δυστυχώς δεν παρελαβες ακόμη. Γιαυτό και περιμένω από τους ήδη κατόχους που δεν ξέρω για ποιο λόγο έχουν "εξαφανιστεί" :D

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Κοίταξε μεταξύ μας τώρα ξέρεις ότι δεν θα σε καλύψει το Oneplus αφού απουσιάζουν πράγματα που εσύ δίνεις σημασία και προτεραιότητα.

Απλά για την δοκιμή αν το πάρεις. :p

Ανεξάρτητα τι θα γράψουν ως εντυπώσεις άλλοι χρήστες στο τέλος θα μείνεις με την δικιά σου άποψη που εξ αρχής σκεφτόσουν και που θα ταιριάζει με τα δικά σου θέλω.

Όπως αντίστοιχα εγώ ή άλλος έχει τα ακριβώς αντίθετα που δίνει σημασία και έχουν προτεραιότητα και που ενώ δοκιμάσαμε άλλες συσκευές δεν μας γέμισαν και ούτε μας κάλυψαν.

Κάθε συσκευή λοιπόν έχει το δικό της κοινό και ουδεμία μπορεί να καλύψει όλους.

Edited by alextrela

Κοίταξε μεταξύ μας τώρα ξέρεις ότι δεν θα σε καλύψει το Oneplus αφού απουσιάζουν πράγματα που εσύ δίνεις σημασία και προτεραιότητα.

Απλά για την δοκιμή αν το πάρεις. :p

Ανεξάρτητα τι θα γράψουν ως εντυπώσεις άλλοι χρήστες στο τέλος θα μείνεις με την δικιά σου άποψη που εξ αρχής σκεφτόσουν και που θα ταιριάζει με τα δικά σου θέλω.

Όπως αντίστοιχα εγώ ή άλλος έχει τα ακριβώς αντίθετα που δίνει σημασία και έχουν προτεραιότητα και που ενώ δοκιμάσαμε άλλες συσκευές δεν μας γέμισαν και ούτε μας κάλυψαν.

Κάθε συσκευή λοιπόν έχει το δικό της κοινό και ουδεμία μπορεί να καλύψει όλους.

Ακριβώς. Όπως προφανώς δεν κάλυψαν και τους "κατόχους που εξαφανίστηκαν" , οι οποίοι δεν κάθονται σε μια συσκευή για πάνω από βδομάδα :p

https://www.amazon.de/Oneplus-Smartphone-interner-Speicher-Deutsche-Almond/dp/B07RWL3K1Y/ref=mp_s_a_1_1?keywords=oneplus%2B7%2Bpro+Almond&qid=1559503714&s=gateway&sr=8-1

Και σε Amazon σε Almond χρώμα για προ παραγγελία σε όσους θέλουν σε αυτό το χρώμα, λέει σε 1-2 μήνες αλλά στο τέλος σε 2-4 εβδομάδες κάλλιστα να κυκλοφορήσει.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Bullet points - αν και νομίζω ότι τα έχουμε πει.

Στα +

Οθόνη χωρίς τρύπες. Μια αρμονία με απλά λόγια. Δεν έχω προβλήματα κάτω από την ήλιο και δεν έχω βγάλει 5ην εργοστασιακή μεμβράνη.

Smooth σαν να έχεις μήλο! Τα 90hz μαζί με την υψηλή ανάλυση της οθόνης παντρεύονται σε μια καταπληκτικη εμπειρία.

Ταχύτητα λειτουργικού από άλλο πλανήτη. Όλα γίνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με συνέπεια χωρίς σκασιματα και περίεργα slowdowns. Εξαιρετικος ο 855 και δροσερό το κινητό.

RAM management - το καλύτερο που έχω δει σε κινητό ever.

Φωτογραφία - για τα δικά μου δεδομένα μια χαρά. Ταξίδευω πολύ και δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι τωρα ποτέ.

Μπαταρία - μια μέρα με πολύ χρήση. Καλύτερη από του S10+ ασυζητητί.

Community που λύνει προβλήματα σε χρόνο ρεκόρ. Πολύ καλό support.

Ghost touching εγώ ΔΕΝ έχω στη συσκευή μου (είναι από τις πρώτες παρτίδες - αν αυτό παίζει ρόλο)

Στα -

Θα ήθελα βίντεο στο μεγάλο εύρος του φακού.

Θα ήθελα parallel apps σε πιο πολλές εφαρμογές. Λύνεται με 3rd party apps αλλά προτιμώ το μαμά.

Αδιάβροχο είναι - αλλά όχι με πιστοποίηση ( όπως εχω ξαναπεί όμως και στις συσκευές που υπάρχει πιστοποίηση, ΔΕΝ σου καλύπτουν νερό στην εγγύηση.

Ασύρματη φόρτιση δεν την χρησιμοποίησα ποτέ άρα για μένα δεν είναι θέμα.

Γενικά η συσκευή είναι μια ευχάριστη νότα κάθε στιγμή που είναι στο χέρι σου! Σε σχέση με το S10+ που είχα πριν - για μένα πάντα - είναι η μέρα με την νύχτα.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Edited by geovass

Ευχαριστούμε.

Τα gesture δουλεύουν αξιόπιστα και αποτελέσματικα και με την μια?

Double tap to wake, tap to wake ακόμα και μετά από ένα διάστημα σε αδράνεια το κινητό που σε 6T είχα θεματακια και με ξενέρωσαν.

Και το τελευταίο update έκανε και εκεί βελτιώσεις απόδοσης αν θυμάμαι καλά.

Accidental touches έχεις διαπιστώσει σε edge πλευρές η είναι κατάλληλα και optimazed από software μεριά η ακόμα και σε πληκτρολογηση αν υπάρχει κάποια δυσκαμψία ας το πω ??

Edited by alextrela

Ευχαριστούμε.

Τα gesture δουλεύουν αξιόπιστα και αποτελέσματικα και με την μια?

Double tap to wake, tap to wake ακόμα και μετά από ένα διάστημα σε αδράνεια το κινητό που σε 6T είχα θεματακια και με ξενέρωσαν.

Και το τελευταίο update έκανε και εκεί βελτιώσεις απόδοσης αν θυμάμαι καλά.

Accidental touches έχεις διαπιστώσει σε edge πλευρές η είναι κατάλληλα και optimazed από software μεριά η ακόμα και σε πληκτρολογηση αν υπάρχει κάποια δυσκαμψία ας το πω ??

Ναι τα gestures δουλεύουν σωστά, απλά θελει λίγο περισσότερη πίεση για να ενεργοποιηθουν (πχ το recent apps) ενώ το back όχι.

Είχα συνηθίσει και στο Mate 20 pro αλλά και στο S10+ το back από τα πλαϊνά της οθόνης και εδώ δεν το υποστηρίζει το Oxygen. Έχω βάλει 3rd party και παίζει μια χαρά.

Double tap μετά από μια εβδομάδα χρήσης (το περασμένο Σάββατο) δεν μου δούλεψε, μπήκα και είδα ότι υπάρχει ένα μικρό θέμα και την επόμενη μέρα το πρωί έσκασε το update. Μετά από αυτό δεν έχω ξαναδεί θέμα. Διαβάζω όμως ότι μερικές φορές ακόμα συμβαίνει σε κάποιους - ποιο αραιά και που - και το επόμενο update που κυκλοφορεί πολύ σύντομα, θα έχει μια άλλες διορθώσεις.

Accidental touches δεν έχω - χρησιμοποιω τη θήκη που είχε στο κουτί και με έχει βολεύει πολύ.

Μερικές φορές στο πάνω μέρος της οθόνης, κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι δεν ανταποκρίνεται το touch. Μου συνέβη μια φορά χθές και το θέμα λυθηκε με επανεκκίνηση.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

• The title was changed to OnePlus 7 Pro