DENIOR Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 καλή για μένα.Δε μου άρεσε καθόλου.Η ταινία δεν είχε τίποτα να προσφέρει. Δεν είχε τίποτα να προσφέρει σε ποιο θέμα; Πιστεύω πως ακόμα και μέσα σε τόση βία,κρύβονται κάποια μηνύματα. Άλλωστε η ταινία διέπεται από αξίες,αρετές και ανθρώπινα πάθη όπως η ευγνωμοσύνη,η αυτοθυσία,η εκδικητικότητα,η προδωσία,ο έρωτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Εμένα πάντως μου άρεσε σαν ταινία. Ήταν κάτι το διαφορετικό από άποψη αισθητικής, σεναρίου, αλλά κ σκηνοθεσίας. Και φυσικά, μετά ακολούθησαν οι 300. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Το : "Sin City", είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. :happy: Δεν θυμάμαι πόσες φορές την έχω δεί, αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει και την ξαναβλέπω με μεγάλη ευχαρήστηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Πάμε να ξεθάψουμε το thread... Sin City 2 (2008) cast μέχρι τώρα: Jessica Alba Rosario Dawson Clive Owen Britanny Murphy Danny Trejo Michael Clarke Duncan Devon Aoki Michael Madsen Mickey Rourke Jaime King Powers Boothe Nicholas Marino Σε συζητήσεις: Daniel Delevin Φήμες (:w00t:): Johnny Depp, Rachel Weisz, Antonio Banderas Bonus: Όπως φαίνεται, το Sin City 3 θα βγει επίσης το 2008. Back to back Sin Cities... :drool: Υ.Γ. Δεν βλέπω πουθενά Angelina Jolie, Rose McGowan, Josh Hartnett... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beatrix Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Εχω δει μονο την πρωτη και μου αρεσε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts