evris2013 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Γι αυτό φαίνεται έπεσε και η τιμή του τόσο πολύ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Δυστυχώς όχι φίλε μου.. Μόνο για την ιδιαίτεροτητα της κάμερας του που πλέον κολλάει απίστευτα.. Δεν θα το πρότεινα σε κάποιον.. Καλύτερα περίμενε για το επόμενο Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Πολύ κρίμα... Λόγω της μοναδικότητάς του το σκεφτόμουν περισσότερο. Π.χ. το μόνο με LIght, η μόνη ναυαρχίδα της Nokia από σειρά 9 μέχρι τώρα, κλασικός σχεδιασμός με μικρά περιθώρια πάνω και κάτω, χωρίς τρύπες, notch κλπ. Αλλά αν έχει πολλά προβλήματα και κολλάει, μένω με το CM1 όσο αντέξει... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Η αλήθεια είναι ότι με το τελευταίο update ψιλό έστρωσε σαν συσκευή, και το δαχτυλίκο αλλά η κάμερα έχει θέματα.. Όχι σαν ποιότητα.. Εκεί για εμένα είναι πολύ μακριά του ανταγωνισμού.. Καλα για το Raw δεν μιλάω καν.. Αλλα πλέον lagαρει, crashαρει δεν σώζει φωτογραφίες κτλ.. Και απο ότι κατάλαβα δεν είναι θέμα της Nokia άλλα της light που δεν το υποστηρίζει άλλο και για αυτό θα εγκαταλειψουν αυτό τό set up Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Η αλήθεια είναι ότι με το τελευταίο update ψιλό έστρωσε σαν συσκευή, και το δαχτυλίκο αλλά η κάμερα έχει θέματα.. Όχι σαν ποιότητα.. Εκεί για εμένα είναι πολύ μακριά του ανταγωνισμού.. Καλα για το Raw δεν μιλάω καν.. Αλλα πλέον lagαρει, crashαρει δεν σώζει φωτογραφίες κτλ.. Και απο ότι κατάλαβα δεν είναι θέμα της Nokia άλλα της light που δεν το υποστηρίζει άλλο και για αυτό θα εγκαταλειψουν αυτό τό set up Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Νομίζω η κάμερα είναι και το κύριο στοιχείο του. Συσκευή του 2013 που ήταν το 1020, πάει στα κομμάτια, να αργεί η κάμερα σε RAW+jpeg... Αλλά σημερινή συσκευή να κολλάει, δεν δικαιολογείται... Μάλλον θα το αφήσω τελικά το 9άρι... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Νομίζω η κάμερα είναι και το κύριο στοιχείο του. Συσκευή του 2013 που ήταν το 1020, πάει στα κομμάτια, να αργεί η κάμερα σε RAW+jpeg... Αλλά σημερινή συσκευή να κολλάει, δεν δικαιολογείται... Μάλλον θα το αφήσω τελικά το 9άρι... Για το 9.2 είσαι. Αλλά θα αργήσει... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Ναι.. Κι εγώ ξενερώσει γτ η φωτογραφία είναι η στιγμή.. Αν είναι να παίζω κορώνα γράμματα καθε φορά αν την πετύχω, άστο.. Μακάρι να αλλάξει κάτι.. Τωρα που είπες 1020.. Και το 1020 με πιο νέο επεξεργαστή ήταν πιο αργό απο το 808 Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Ναι.. Κι εγώ ξενερώσει γτ η φωτογραφία είναι η στιγμή.. Αν είναι να παίζω κορώνα γράμματα καθε φορά αν την πετύχω, άστο.. Μακάρι να αλλάξει κάτι.. Τωρα που είπες 1020.. Και το 1020 με πιο νέο επεξεργαστή ήταν πιο αργό απο το 808 Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Το 808 είχε και 2ο επεξεργαστή, μόνο για την κάμερα ;) Και νομίζω είναι το μοναδικό κινητό που κυκλοφόρησε με ανεξάρτητο επεξεργαστή μόνο για κάμερα. Θα μπορούσαν να φτιάξουν και στο 9άρι κάτι τέτοιο, μιας και το setup της Light ήταν κάτι καινούργιο, απαιτητικό και ιδιαίτερο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Και στο 9αρι έχει ξεχωριστό chip για την κάμερα μεσα στο soc αλλα είναι τεράστια τα δεδομένα του Raw που έχει να διαχείριστει και για αυτό γίνεται αυτό. Επίσης ενας λόγος που δεν έδωσε το night mode είναι αυτός κόλλαγε το κινητό από τα τεράστια δεδομένα (20 φώτο επί 5 κάμερες η λήψη) Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Και στο 9αρι έχει ξεχωριστό chip για την κάμερα μεσα στο soc αλλα είναι τεράστια τα δεδομένα του Raw που έχει να διαχείριστει και για αυτό γίνεται αυτό. Επίσης ενας λόγος που δεν έδωσε το night mode είναι αυτός κόλλαγε το κινητό από τα τεράστια δεδομένα (20 φώτο επί 5 κάμερες η λήψη) Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Που υποτίθεται ότι το προσάρμοσαν με τον Snap 845! Μήπως με τον 855 να πήγαινε καλύτερα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Πολύ πιθανό, ίσως γιαυτό άργησε να βγει καιντο έβγαλαν επειδή πίεζαν οι προθεσμίες? Who knows Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Βρέθηκε λύση για να μην χάνει τις ρυθμίσεις στο pro mode όταν κάνεις tap to focus.. Απλα στο κανονικό mode βάζεις από auto το flash στο on.. Πας στο pro mode, κανείς ρυθμίσεις που θες shutter και iso, πατάς για focus και δεν χάνει τις ρυθμίσεις... Πολύ τραγικό bug Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Σας δουλευουν οι τραπεζικές εφαρμογές της Εθνικής και Πειραιώς, με το δαχτυλίδι αποτυπωμα στο νέο λειτουργικό; Εμένα όχι.... Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μια χαρά δουλεύουν.. Ειδικά με το τελευταίο update αρκετά καλά μάλιστα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Θα ξανά δοκιμάσω τότε από την αρχή.... Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Έχει aod ; Πώς ενεργοποιείται; Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Πας settings-display και glance view Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 ok... ευχαριστω. για οποιον ενδιαφερεται, εχω ενα honor smart band 5 που δεν συνεργαζοταν σωστα με το android 10 , και η λυση ηταν να βαλω to huawei mobile services apo apk mirror. αυτο που κατεβαζει αυτοματα ενω εκανα εγκατασταση το huawei health δεν ηταν συμβατο και κρασαρε συνεχως την εφαρμογη. ΥΓ... υπαρχει καμια gcam που να δουλευει σωστα με το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Καλημέρα παιδιά Προς τους κατόχους της εν λόγο συσκευής.. Το eshop το έχει στα 469 Πιστεύετε αξίζει η αγορά του; Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Όταν το S10e Έχει 420 ή το κανονικό s10 510 θα έλεγα μάλλον όχι.... αν και πρέπει να πω ότι δεν έχω κανένα από τα δύο τηλέφωνα για να έχω προσωπική άποψη. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Οχι μ. Δεν αξίζει.. Αν θες καθαρά για φωτογραφίες αλλα να μπεις στο τριπακι να επεξεργαστείς Raw, go for it... Αλλα μόνο για αυτό Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 ok... ευχαριστω. για οποιον ενδιαφερεται, εχω ενα honor smart band 5 που δεν συνεργαζοταν σωστα με το android 10 , και η λυση ηταν να βαλω to huawei mobile services apo apk mirror. αυτο που κατεβαζει αυτοματα ενω εκανα εγκατασταση το huawei health δεν ηταν συμβατο και κρασαρε συνεχως την εφαρμογη. ΥΓ... υπαρχει καμια gcam που να δουλευει σωστα με το κινητο ?Hypercam... Αλλα δεν πιάνει μία μπροστά στην. Μαμά εφαρμογή Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Το πήρα από εχθές και εγώ το εν λόγο κινητό.δεν μπόρεσα να αντισταθώ.προερχομενος από iphone 11 και από ,s10plus μόνο θετικά μπορώ να πω μέχρι στιγμής για την συσκευή Στάλθηκε από το Nokia 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Το πήρα από εχθές και εγώ το εν λόγο κινητό.δεν μπόρεσα να αντισταθώ.προερχομενος από iphone 11 και από ,s10plus μόνο θετικά μπορώ να πω μέχρι στιγμής για την συσκευή Τι σε ενθουσιάζει δηλαδή σε σχέση με τις συσκευές που είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Το πήρα από εχθές και εγώ το εν λόγο κινητό.δεν μπόρεσα να αντισταθώ.προερχομενος από iphone 11 και από ,s10plus μόνο θετικά μπορώ να πω μέχρι στιγμής για την συσκευή Στάλθηκε από το Nokia 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με γεια, αλλά επειδή κι εγώ το σκεφτόμουν και ρώτησα γνώμες, οι κάτοχοι εδώ μου είπαν έχει διάφορα προβλήματα... π.χ. η κάμερα κολλάει, τα δακτυλικά αποτυπώματα κολλάνε κλπ, οπότε το άφησα... Δες το κι εσύ και μας λες τη γνώμη σου Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Τι σε ενθουσιάζει δηλαδή σε σχέση με τις συσκευές που είχες;Το μικρόβιο της αλλαγής απλά Στάλθηκε από το Nokia 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts