_Dante_ Δημ. January 10, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Εμενα πάντως λειτουργουν και τα δυο κανονικα. Δοκιμαστε κανα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση προς εσάς που έχετε τη συσκευή. Σε δοκιμές είδα ότι στο βίντεο σε 4Κ κουνάει πάρα πολύ αν περπατάς δηλαδή δε δουλεύει η σταθεροποίηση όπως θα έπρεπε. Υπάρχει ακόμα αυτό το πρόβλημα ή διορθώθηκε? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 @Dante Θύμισε μου έχεις official ή custom rom και αν ναι ποια? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Στην Κίνα ήδη έχουν δώσει android 10 μέσω OTA μέσα στις επόμενες μέρες λένε και για εμάς. Για να δούμε!! Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 @Dante Θύμισε μου έχεις official ή custom rom και αν ναι ποια? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Official global 11.0.6. Η πλακα ειναι οτι ειχα την ΕΕΑ και μετα το update μου το γυρισε σε global μονο του :lol: Στην Κίνα ήδη έχουν δώσει android 10 μέσω OTA μέσα στις επόμενες μέρες λένε και για εμάς. Για να δούμε!! Μακαρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ευχαριστώ και με την official σου λειτουργεί το WiFi calling με cosmote? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ναι κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Τότε ίσως όπως λες μπορεί με factory defaults μπορεί να στρώσει. Το πρόβλημα μου είναι πως έχω ένα app το οποίο αν θα εγκατασταθεί μετά το reset θα πρέπει να βρω πάλι κάποιον κωδικό και ήθελα να το αποφύγω. Υπάρχει τρόπος να κάνω και reset και να κρατήσω την εφαρμογή όπως πριν? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 13, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Νομιζω υπαρχουν καποιες εφαρμογες που το κανουν αυτο αλλα δε ξερω αν θελουν ροοτ. Για δες το titanium backup. Καπως ετσι λεγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 (edited) Ok thanks θα το δω Δυστυχώς δεν παίζει γιατί θέλει να είναι root η συσκευή... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 14, 2020 by yiatsou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Παιδια καλησπερα. Μου γυαλισε αυτο το κινητο το οποιο σκεφτομαι να το εχω και σαν καθημερινο,κυριως στο περπατημα που κανω και σαν back up συσκευη που ποτε δεν ειχα αλλα μερικες φορες στο παρελθον χρειαστηκα.Η κυρια μου συσκευη ειναι Oneplus 7 pro. Περασε απο τα χερια μου το Samsung A40 το οποιο μου φαινεται καρμπον σχεδιαστικα και λογικα και σε διαστασεις. Η αληθεια ειναι οτι ειναι οτι πιο πρακτικο υπαρχει για καθε μερα. Το samsung δεν εμεινε πολυ καιρο και το εδωσα. Επισης,μπορει να παρει και η κοπελα μου το ιδιο. Για γυναικειο χερι ειναι παραδεισος,κακα τα ψεματα. Αυτη τη στιγμη το βλεπω σε σκρουτζομαγαζα στα 284ευρω ετοιμοπαραδοτο αλλα με 1 ετος εγγυηση.Σε αλλο μαγαζι δεν αναφερουν εγγυηση.Στο eshop κοντα στα 310 με 2 ετη εγγυησης. Τι ισχυει με την καλυψη της ΧΙΑΟΜΙ στην Ελλαδα στο κομματι εγγυησης εφοσον αγοραστει απο σκρουτζομαγαζο? Προβληματα που τυχον βγηκαν και δεν διορθωθηκαν? Η πλατη ειναι πλαστική? Για καμερα θα συμβιβαστω και στην αναγκη θα παιξει gcam. Για μπαταρια,οσα και να διαβασα, πρεπει να το δω στην δικη μου χρηση οποτε δεν μπορω να βασιστω στις κριτικες 100% Αναμενεται Mi 10 se? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Αν το παρεις επισημη εισαγωγη ,σε καλυπτει η Infoquest,καποια σκρουτζομαγαζα το εχουν επισημα. Στα αλλα 1 χρονο απο το μαγαζι,δεν εχει καμια δουλεια η χιαομι. Γυαλι ειναι η πλατη. Προβληματα περα απο το θεμα της μπαταριας,δεν εχει. Τωρα για MI 10 SE δεν εχω δει κατι,αλλα συνηθως βγαινει λιγο μετα τη ναυχαρχιδα και για το 10αρι ηδη λεγονται πραγματα. Αν δε το βιαζεσαι περιμενε,μη δωσεις 300Ε και βγει αντικαταστατης μετα απο 1 μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Απλα να διορθωσω τον φιλο προηγουμένως πως το mi9se δεν ήρθε ποτε επισημα ελλαδα και γι αυτο δεν πωλειται σε κάποιο από τα "μεγαλα" καταστηματα, ουτε στα xiaomi stores και προφανως δεν πρόκειται να δωθει ποτε εγγυηση απο infoquest. Η εγγύηση που θα εχει το κινητο θα ειναι για 1 ή 2 χρόνια αναλογως του μαγαζιου με εγγυηση απο το ιδιο το μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Σας ευχαριστώ. Εφόσον δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη στην infoquest αν αγοραστεί από σκρουτζομαγαζο, τότε δεν θα μπω στη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 13, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Κανενα νεο για android 10 εχουμε; Για stable official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Έχουν δώσει σε περιορισμένο αριθμό Κινέζων με Chinese rom στις 8 Γενάρη android 10 με σκοπό να την δοκιμάσουν και να δώσουν κάτι που να μην προκαλέσει πολλά προβλήματα. Ωστόσο από τότε σιγή. Υπήρξε φήμη ότι ο chrome με την νέα έκδοση του android είχε πρόβλημα και γι αυτό η Xiaomi δεν προχώρησε σε αναβαθμίσεις περιμένοντας να το διορθώσει η Google με νέα έκδοση. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν παίζει να ισχύει καθώς θα το είχε διορθώσει αμέσως η Google λόγω των pixels. Αναμένουμε. Έπιπλεον έχει βρει κανείς gcam 7.2 έκδοσης να λειτουργεί χωρίς να κολλάει; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Σύντομα θα πάρουμε android 10. Μέσα στον Μάρτιο λογικά. Ηδη ανέρτησαν την Ρομ για κινα αρχικά κι έρχεται και global. Απ ότι κατάλαβα διορθώνει μεταξύ άλλων το stand by drain καθώς και θέματα saturation στην φωτογραφία. Αναμένουμε! Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Μακαρι! Αναμενουμε.Αν και αργησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Ανακοινώθηκε ανεπίσημα ότι θα πάρουμε android 11 και miui12 Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Κάτσε να πάρουμε το 10 πρώτα και βλέπουμε για 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 14, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Ελα ντε.Εδω και κανα 3μηνο ψαχνουμε τη 10αρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 παιδιά στο εξωτερικό βγήκε η android 10. εγώ ακόμα τπτ. εσεις; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 20, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 (edited) Μπα τζιφος. Απο οτι ειδα beta ειναι. Λογικα απο μηνα η stable. Edited March 20, 2020 by _Dante_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Από το νήμα του Μi9 Lite πήρα το λινκ για το AOD. Δουλεύει και στο SE άψογα. Επιτέλους ειδοποιήσεις και από άλλες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Από το νήμα του Μi9 Lite πήρα το λινκ για το AOD. Δουλεύει και στο SE άψογα. Επιτέλους ειδοποιήσεις και από άλλες εφαρμογές. Περιμένουμε να έρθει μέσω ΟΤΑ ή περνάμε manual; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts