yiatsou Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Καλημέρα μετά την αναβάθμιση μου φαίνεται πως αυξήθηκε το battery drain. Χθες το βράδυ το άφησα με 75% μπαταρία και τώρα το βρήκα με 58%... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Σε μενα μειωθηκε. Καμια φορα τη τρωει γρηγορα αλλα πολυ πιο σπανια απο πριν.Σχεδον μια βδομαδα την εχω και μια φορα εφαγε λιγακι παραπανω. Συνηθως το βραδυ τρωει 4-8% πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Ok μπορεί να ήταν τυχαίο. Το παρακολουθώ... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Καλημέρα μετά από βελτιστοποίηση της μπαταρίας χθες το βράδυ μέχρι σήμερα έχασε 3%. Είχε δίκιο ο Dante. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Καλημέρα μετά από βελτιστοποίηση της μπαταρίας χθες το βράδυ μέχρι σήμερα έχασε 3%. Είχε δίκιο ο Dante. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Εννοείς μέσω κάποιας εφαρμογής; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 @ippotis τι εννοείς πώς γίνεται? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Η βελτιστοποίηση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Από τις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Καλό είναι να γίνεται ανά κάποιο χρονικό διάστημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Τελικά αξίζει να γίνει η ενημέρωση στην τελευταία έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 16, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Nαι. Εχω δει αρκετη βελτιωση στο θεμα μπαταριας. Χαλαρα τη 1 μερα και κανα 4ωρο οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ήρθε αναβάθμιση Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Καλησπερα παιδες, Ηθελα να ρωτησω τι καρτα μνημης παιρνει το κινητο μας? Φυσικα micro sd δεν παιρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Tιποτα δε παιρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ήρθε αναβάθμιση Την έβαλε κανένας να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Την κατέβασα εγώ. Διάφορα δεν είδα. Απλά άργησε να κάνει εγκατάσταση. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Την εβαλα και εγω.Τιποτα νεο.Καλα το λεει οτι μονο update κανει το security. Καμια φορα μετα απο κληση κολλαει ο launcher και πρεπει να το κλειδωσεις και να το ξεκλειδωσεις για να νιωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Οσο ειχα miui 10 ολα πηγαιναν ρολοι, με την miui 11 εχω θεματα με τις ειδοποιησεις. Στα apps που παιρνω ειδοποιησεις, δεν ερχονται αμεσως αλλα καθε λιγη ωρα ή όταν ξεκλειδωνω το κινητο, ερχονται ολες μαζι. Στο whatsapp οτι και να κανω δεν καταφερνω να παιρνω ειδοποιησεις. Πρεπει να ανοιξω το whatsapp για να μου ερθουν. Εννοειται οτι εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις, ενεργοποιησα ολες τις ειδοποιησεις και αφαιρεσα το battery saver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Την εβαλα και εγω.Τιποτα νεο.Καλα το λεει οτι μονο update κανει το security. Καμια φορα μετα απο κληση κολλαει ο launcher και πρεπει να το κλειδωσεις και να το ξεκλειδωσεις για να νιωσει.Καλησπέρα και σε μένα γίνεται αυτό μετά το update... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Καλησπέρα! Οταν φορτίζει σε εμένα δονείται σε τακτικά διαστήματα; Το κάνει σε κανέναν άλλον; Εδώ και καναδύο μήνες μου το παρουσίασε. Δε ξέρω αν φταίει κανένα Update. Δεν άλλαξα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Κανει κατι τετοια κουλα και μενα. Εχουν βαλει να δονειται οταν εμφανιζονται ειδοποιησεις και γενικα τα εχουν κανει χαλια. Πχ κανει τα update στο store,και δονειται και πλεον δε δειχνει μετα ποιες ενημερωθηκαν. Δηλαδη πιο βλαμμενο συστημα δε μπορουσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου! Αρα δεν είναι ιδέα μου εμένα μόνο τα κουλά αυτά. Δε καταλαβαίνω γιατί χαλάνε πράγματα που ήταν μια χαρά... Κανει κατι τετοια κουλα και μενα. Εχουν βαλει να δονειται οταν εμφανιζονται ειδοποιησεις και γενικα τα εχουν κανει χαλια. Πχ κανει τα update στο store,και δονειται και πλεον δε δειχνει μετα ποιες ενημερωθηκαν. Δηλαδη πιο βλαμμενο συστημα δε μπορουσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattoo17 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 υπαρχει κανενας που να το πουλαει παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Ήρθε αναβαθμιση μάγκες Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts