Tolino80 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Που το βρίσκουμε? Πως ενεργοποιείτε Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Πατάς το κουμπί κλειδώματος της συσκευής και λες για ρωτάς για παράδειγμα τι καιρό θα κάνει αύριο και βγαίνει μια γυναίκα και σου απαντάει στα αγγλικά. Ελληνικά δεν υποστηρίζει προς το παρόν τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Εγώ πάντως δε μπορώ να το κάνω αυτό με τη celia.. Πήρε κανείς την 10.1 να μας πει εντυπώσεις Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 καλημερα μολις το απεκτησα και εχω δυο ερωτησεις 1 η αυτοματη φωτεινοτητα το βραδυ παραειναι ευαισθητη με αποτελεσμα να κανει εντονες και συχνες διορθωσεις στην φωτεινοτητα σε βαθμο μαλλον ενοχλητικο, υπαρχει κατι που να το διορθωνει περα απο την απενεργοποιηση? 2 θα ηθελα να μου προτεινετε την καλυτερη προταση σε τζαμακι οθονης ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 τι έγινε ρε μάγκες, πήρε κανείς το 10.1 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Δε νομίζω να έχει πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Καλησπέρα από το πρωί είμαι με 10.1. Κινητό unbranded. Στο xda πρόσεξα ότι στα ρουμάνικα και ολλανδικά έχει φτάσει η αναβάθμιση. Κανένα θέμα μέχρις στιγμής. Ίσως το σεταρω από την αρχή αύριο για ψυχολογικούς λόγους. Αλλαγές αναμενόμενες στην aod, πλευρική μπάρα εφαρμογών αλλά δεν την πολυεψαξα ακόμη και Huawei assistant, που τον δούλευα ούτως ή άλλως από apk. Τέλος αν δεν πήρατε τρίμηνη συνδρομή δώρο στο music τώρα στο app gallery έχει 6 μήνες δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Την κατεβάζω την 10.1 Εκανα αναζήτηση για αναβάθμιση μέσα από την εφαρμογή υποστήριξη της Huawei Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Ίδιο αριθμό μοντέλου έχω κι εγώ. Με το καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Την κατεβάζω την 10.1 Εκανα αναζήτηση για αναβάθμιση μέσα από την εφαρμογή υποστήριξη της Huawei Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πριν απο αυτη ποια ειχες? Επισης, nillkin τζαμακι χωρις μαυρα περιθωρια εχει βαλει κανεις? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 10 φορούσε Δεν είδα κάποια διαφορά εκτός από τις εφαρμογές που της βγάζει με πλαϊνό σύρσιμο και τις ανοίγει πάνω από άλλη ήδη ανοιγμένη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 πολυ καλη συσκευη, αλλα χθες το βραδυ τραβουσα στο δρομο φωτογραφιες και ολες βγαινανε κιτρινες. Με τον ευργωνιο τα χρωματα ηταν κανονικα, γυρνουσα στο κυριο φακο κιτρινιλα παντου. Τι μπορω να κανω για αυτο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 [/color]πριν απο αυτη ποια ειχες? Επισης, nillkin τζαμακι χωρις μαυρα περιθωρια εχει βαλει κανεις? Έχει αναφερθεί 1 με 2 σελίδες πριν..τα αγόρασα κ εγώ τα Τζαμάκια κ έχουν πολύ καλή εφαρμογη Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Από Ελλάδα ? Η κάνα Amazon ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Amazon. Σε εμένα ήρθε σε 5 ημέρες.. 3 Τζαμάκια έχει η συσκευασία κ φαίνονται αρκετά ποιοτικά μέχρι στιγμής. Χωρίς φουσκάλες κ σκασιματα.. Θα δείξει ο χρο ος φυσικά Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Λινκ ? Είναι νιλλκιν ? Στις ακριες αφήνει ένα κενό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Amazon. Σε εμένα ήρθε σε 5 ημέρες.. 3 Τζαμάκια έχει η συσκευασία κ φαίνονται αρκετά ποιοτικά μέχρι στιγμής. Χωρίς φουσκάλες κ σκασιματα.. Θα δείξει ο χρο ος φυσικά για τα nillkin ρωταμε φιλε, αυτα ειναι LK Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Παιδιά η 10.1 σας ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Παιδιά η 10.1 σας ήρθε; Ναι, κανονικά εδώ και καμιά εβδομάδα Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Καλοριζικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Καλησπέρα στην παρέα Επειδη με ενδιαφερει το κινητο αυτο (το pro ειναι πολυ πιο ακριβο και δεν εχει και 3.5 jack), τι παιζει με την εγγυση της huawei στην Ελλαδα? Ειναι οπως στην Xiaomi που αν θες εγγυηση πρεπει αναγκαστηκα να το αγορασεις απο την infoquest (πολυ μεγαλυτερο κοστος) ή ειναι οπως με την samsung που αρκει απλα να ειναι ευρωπαικης προελευσης και εχεις κανονικα 2 χρονια εγγυηση? Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Καλησπέρα στην παρέα Επειδη με ενδιαφερει το κινητο αυτο (το pro ειναι πολυ πιο ακριβο και δεν εχει και 3.5 jack), τι παιζει με την εγγυση της huawei στην Ελλαδα? Ειναι οπως στην Xiaomi που αν θες εγγυηση πρεπει αναγκαστηκα να το αγορασεις απο την infoquest (πολυ μεγαλυτερο κοστος) ή ειναι οπως με την samsung που αρκει απλα να ειναι ευρωπαικης προελευσης και εχεις κανονικα 2 χρονια εγγυηση?Αρκεί να είναι ευρωπαϊκό και έχει εγγύηση.. Βασικά εγγυησαρα εχει Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Αρκεί να είναι ευρωπαϊκό και έχει εγγύηση.. Βασικά εγγυησαρα εχει Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ, αρα δηλαδη αρκει να ειναι ευρωπαικο με imei και θα εχω 2 χρονια εγγυηση? Δεν χρειαζεται να αγοραστει απο "επισημο μεταπωλητη", σωστα? Επίσης, το έχει κανεις συγκρινει με το xiaomi mi note 10? Ειναι και τα 2 κοντα στην τιμη και μαρεσουν οι καμερες του xiaomi... Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Εγώ ακόμα περιμένω την 10.1....Άντε να δούμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 και εδω τα ιδια,C431 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts