vag74 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Υπάρχει στο μενου των προγραμματιστων αυτό που ζητάς.Το ξέρω ότι υπάρχει εκεί απλά μου φάνηκε περίεργο που το έχει το p20 pro στον launcher και όχι το p30 Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 (edited) Κλασσικό θέμα ειδικά στο τελευταίο update (κάναμε σιζητησση ποιο πάνω) τραβά σε Pro mode χωρίς να πειράξεις κάτι έχει καλύτερα αποτελέσματα Με την μπροστινή τι κάνουμε που είναι θολή; Σαν να μην εστιάζει. Την 133 έκδοση έχω αν παίζει ρόλο. Η 140 δεν μου ήρθε ακόμη. Απλά αναρωτιέμαι επειδή πήρα χθες το κινητό μην είναι ελαττωματικό. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειναι μόνιμα σε Portret mode (η κατι κοντά σε αυτό) Η καταραμένη κατά τα άλλα δεν παιζει εστίαση καθώς δεν εχει τέτοιο μηχανισμό ........ και οχι δεν ειναι bug ειναι featrure αφου αποφάσισε η hua γι μας επειδή περισσότεροι κανουν χρήση portret mode με beauty mode ενεργό πάρτε το στην μάπα όλοι.......... btw δεν τα μαμησε ολα την μανούλα η hua το raw δεν το πείραξε λοιπόν δείτε 2 φώτο η μια ειναι καθαρά raw που την άνοιξα στο pc και την εκανα jpeg (με κλασσικές διορθωσεις του lightroom) και η δεύτερη ειναι το αυτόματο postprocessing του κινητού (και της δυο της τραβάει μαζί απλά μια την επεξεργαζετε την άλλη την αφήνει χύμα) η raw (ανοιγμένη με το post processing του lightroom) https://ibb.co/23sDWtV αυτή που κάνει Postprocess το κινιτο μόνο του https://ibb.co/mRnWbPz για να καταλάβετε διαφορές μεγάλες κατέβασε της φώτο και κάντε λίγο zoom Edited August 9, 2020 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapZ2 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 ειναι μόνιμα σε Portret mode (η κατι κοντά σε αυτό) Η καταραμένη κατά τα άλλα δεν παιζει εστίαση καθώς δεν εχει τέτοιο μηχανισμό ........ και οχι δεν ειναι bug ειναι featrure αφου αποφάσισε η hua γι μας επειδή περισσότεροι κανουν χρήση portret mode με beauty mode ενεργό πάρτε το στην μάπα όλοι.......... btw δεν τα μαμησε ολα την μανούλα η hua το raw δεν το πείραξε λοιπόν δείτε 2 φώτο η μια ειναι καθαρά raw που την άνοιξα στο pc και την εκανα jpeg (με κλασσικές διορθωσεις του lightroom) και η δεύτερη ειναι το αυτόματο postprocessing του κινητού (και της δυο της τραβάει μαζί απλά μια την επεξεργαζετε την άλλη την αφήνει χύμα) η raw (ανοιγμένη με το post processing του lightroom) https://ibb.co/23sDWtV αυτή που κάνει Postprocess το κινιτο μόνο του https://ibb.co/mRnWbPz για να καταλάβετε διαφορές μεγάλες κατέβασε της φώτο και κάντε λίγο zoom Την 2η με τι ρυθμίσεις την τράβηξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 ειναι μόνιμα σε Portret mode (η κατι κοντά σε αυτό) Η καταραμένη κατά τα άλλα δεν παιζει εστίαση καθώς δεν εχει τέτοιο μηχανισμό ........ και οχι δεν ειναι bug ειναι featrure αφου αποφάσισε η hua γι μας επειδή περισσότεροι κανουν χρήση portret mode με beauty mode ενεργό πάρτε το στην μάπα όλοι.......... btw δεν τα μαμησε ολα την μανούλα η hua το raw δεν το πείραξε λοιπόν δείτε 2 φώτο η μια ειναι καθαρά raw που την άνοιξα στο pc και την εκανα jpeg (με κλασσικές διορθωσεις του lightroom) και η δεύτερη ειναι το αυτόματο postprocessing του κινητού (και της δυο της τραβάει μαζί απλά μια την επεξεργαζετε την άλλη την αφήνει χύμα) η raw (ανοιγμένη με το post processing του lightroom) https://ibb.co/23sDWtV αυτή που κάνει Postprocess το κινιτο μόνο του https://ibb.co/mRnWbPz για να καταλάβετε διαφορές μεγάλες κατέβασε της φώτο και κάντε λίγο zoom Σε ποια ρύθμιση το έχεις? Πως τραβάει 2 φωτογραφιες ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Γρήγορη ερώτηση, μια και είμαι διακοπές και αν κάνω κάτι λάθος, δε θα υπάρχει επιστροφή: έχει βάλει κανείς το τηλέφωνο στο νερό και να τραβήξει φωτος χωρίς κάποια αδιάβροχη θήκη? Θεωρητικά βάσει specs γίνεται! Στην πραγματικότητα όμως? Φίλε μου, επειδή ασχολούμαι με το άθλημα (αυτόνομη κατάδυση & υποβρύχια φωτογράφιση) η απάντηση είναι κατηγορηματικά: ΟΧΙ. Μιλάμε για εξοπλισμό με o-rings που μετά από κάθε βουτιά, πρέπει να βγαίνει να πλένεται σχολαστικά με χλιαρό νερό, να μην μείνει καθόλου αλάτι επάνω του, και συντήρηση με ειδικές αλοιφές στα πλαστικά μέρη για να αντέχουν στην αλμύρα. Βάλε όλα αυτά που σου είπα παραπάνω, στο κινητό που είναι εντελώς ανοικτό στην usb της φόρτισης και στις άλλες τριγύρω μικρότερες που θα πάρουν μέσα αλάτι, που δεν θα μπορείς να το καθαρίσεις. Άστο καλύτερα, ή πάρε μία θήκη ειδική που έχουν βγει να είσαι ήσυχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Την 2η με τι ρυθμίσεις την τράβηξες? σε καμια pro mode auto και τσεκαρισμενο το raw Σε ποια ρύθμιση το έχεις? Πως τραβάει 2 φωτογραφιες ταυτόχρονα? πας pro mode τσεκάρεις το raw και οσο εισαι pro mode τραβάει και τα δυο ταυτόχρονα (βασικά ενα τραβάει απλά το ενα το επεξεργάζεται μονο του το άλλο το αφήνει χύμα για σένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα στο κινητό & θέλω την βοήθεια σας! Όταν βάζω να παίξει ένα βίντεο από την συλλογή μου βγάζει μια μπάρα & γράφει φόρτωση, γνωρίζει κάποιος γιατί το κάνει αυτό? Σας παραθέτω & μια φωτογραφία που φαίνεται τι κάνει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Έχω κάποιες περίεργες ειδοποιήσεις από το Facebook συνέχεια έρχονται 2 και 3 φορές, you have new notification έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Έχει κανείς την Spigen rugged armor σε συνδιασμό με γυαλί να μου πει αν κάθεται καλά η αν το πετάει; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Έχω κάποιες περίεργες ειδοποιήσεις από το Facebook συνέχεια έρχονται 2 και 3 φορές, you have new notification έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι και σε εμένα το ίδιο... Πολύ σπαστικό πρόβλημα του Facebook θα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Ναι και σε εμένα το ίδιο... Πολύ σπαστικό πρόβλημα του Facebook θα είναιΈχεις βρει κάποια λύση; Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Έχεις βρει κάποια λύση; Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι απλά περιμένω να στρώσει με κάποιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Ναι και σε εμένα το ίδιο... Πολύ σπαστικό πρόβλημα του Facebook θα είναιFacebook γιατί? Εμένα μου το πετάει στα βίντεο που έχω στην συλλογή μου. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Όχι απλά περιμένω να στρώσει με κάποιο updateΔοκίμασε να απενεργοποιησεις στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεις Facebook τις ειδοποιήσεις στο επίπεδο συσκευής και πες μου πως δουλεύει; Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Πήρα μόλις την 140 την έχει κανείς? Καμία διαφορά κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Πήρα μόλις την 140 την έχει κανείς? Καμία διαφορά κάπου?Google security update είναι η συσκευή καιρό έχει να πάρει κάποιο bug fix vm κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Μόλις πήρα το κινητό και έχει την EMUI 9.... να την αφήσω ή να κατεβάσω την 10???? Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapZ2 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Μόλις πήρα το κινητό και έχει την EMUI 9.... να την αφήσω ή να κατεβάσω την 10???? Καλύτερα η 9 . Δουλεύει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Να ρωτήσω επειδή βλέπω το 8/128 έχει εξαφανιστεί για άμεση παραλαβή από σκρουτομαγαζα, βρίσκω μόνο το new edition, έχει κάποια διαφορά από το απλό; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Να ρωτήσω επειδή βλέπω το 8/128 έχει εξαφανιστεί για άμεση παραλαβή από σκρουτομαγαζα, βρίσκω μόνο το new edition, έχει κάποια διαφορά από το απλό; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το New edition ουσιαστικά ειναι το 8/256 με ποιο γρήγορη μνημη (ufc 3.0) στην πράξη δεν υπάρχει διαφορά απο το απλο 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 το New edition ουσιαστικά ειναι το 8/256 με ποιο γρήγορη μνημη (ufc 3.0) στην πράξη δεν υπάρχει διαφορά απο το απλο 8/256 Δεν θα έχει υποστήριξη παραπάνω καιρό από το απλό; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Δεν θα έχει υποστήριξη παραπάνω καιρό από το απλό;Τσου δεν θα έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Δεν θα έχει υποστήριξη παραπάνω καιρό από το απλό; Εγω πιστευω πως θα εχει υποστηριξη 2 χρονων σε android. Δεν μπορει τηλεφωνο που κυκλοφορησε Μαιο του 20 να εχει μονο ενα χρονο υποστηριξη, και βεβαια θα συμπαρασυρει κaι το απλο. Μην ξεχναμε εξαλλου οτι ειναι το τελευταιο με gms και θα το τραβηξουν οσο παει. Επισης μην ξεχναμε οτι και η 1+ ανακοινωσε οτι τα τηλεφωνα της θα εχουν 3ετη υποστηριξη σαν τα pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Οπως και η Samsung ,3της υποστηριξη (σε ναυαρχιδες) απο το S10 και επειτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσα gb στικάκι μπορεί να διαβάσει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts