tfd1978 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Εχω μεινει αφωνος με την απλη εφαρμογη! Χωρις αγχος, κολλαει, ξεκολλαει, ξανακολλαει, κλπ...ολα αψογα! Δειτε αποτελεσμα (με την καμερα του G pad, ελπιζω να φαινεται καλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Εχω μεινει αφωνος με την απλη εφαρμογη! Χωρις αγχος, κολλαει, ξεκολλαει, ξανακολλαει, κλπ...ολα αψογα! Δειτε αποτελεσμα (με την καμερα του G pad, ελπιζω να φαινεται καλα) Αντε καλοριζικη...εγω παντως δεν εβαλα στο δικο μου τα πλαινα skin διοτι προδιδουν οτι ειναι αυτοκολητο,ενω το πισω skin φενεται σαν καπακι,οποιος το εχει δει δεν το πιστευει οτι ειναι αυτοκολητο..:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ισως αργοτερα τα βγαλω, αλλα τα εβαλα για λιγη προστασια παραπανω. Παντως ειναι ποιοτικοτατο! Αριστο και σε πολυ καλη τιμη. Εγω το προτεινω αφοβα σε οποιον ενδιαφερεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ωραία αυτά τα skins, αλλά εγώ δεν μπορώ να διαλέξω ποιο να πάρω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 http://www.ebay.com/itm/CHAMPAGNE-GOLD-Slim-PC-TPU-Armor-Back-Case-Cover-for-LG-Google-Nexus-5-D820-Film-/201057691367?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2ecff8e6e7 για δειτε λιγο εδω....μαιμου λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 http://www.ebay.com/itm/CHAMPAGNE-GOLD-Slim-PC-TPU-Armor-Back-Case-Cover-for-LG-Google-Nexus-5-D820-Film-/201057691367?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2ecff8e6e7 για δειτε λιγο εδω....μαιμου λετε?? Φιλε μου μυριζει απο μακρια...........:lol: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 κριμα και η τιμουλα ηταν πολυ κομπλε :P νταξ ας ειναι μαιμου απλα μη μου κανει γρατσουνιες και λοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 κριμα και η τιμουλα ηταν πολυ κομπλε :P νταξ ας ειναι μαιμου απλα μη μου κανει γρατσουνιες και λοιπα αυτο ειναι το θεμα,να μην σου σημαδεψει την συσκευει και τρεχεις και δεν φτανεις μετα... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 τωρα την εχω με μια απλη σιλικονης απο το πλαισιο την ειχα παρει...ασχημη αλλα νταξ θεματα γρατσουνιας δεν παιζουν...οσο για την spigen μου αρεσει το σαμπανιζε χρωμα και ηθελα να την χτυπησω την θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Εδώ είναι και το δικό μου. Λευκό carbon.. [ATTACH]44759[/ATTACH][ATTACH]44760[/ATTACH][ATTACH]44761[/ATTACH] Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Εδώ είναι και το δικό μου. Λευκό carbon.. [ATTACH]44759[/ATTACH][ATTACH]44760[/ATTACH][ATTACH]44761[/ATTACH] Πολύ ωραιο,καλοριζικο!:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πολύ ωραιο,καλοριζικο!:) Ευχαριστώ πολύ! Πολύ εύκολα μπήκε. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πόσες εργάσιμες έκαναν να έρθουν τα skins; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πόσες εργάσιμες έκαναν να έρθουν τα skins; Την Παρασκευή έκανα την παραγγελία και σήμερα ήρθε. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 αξίζει να βάλω σκινς αντί για θήκη? πχ προστατεύουν απο μικρο χτυπήματα? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ενδιαφέρομαι για slim θήκη αλλά δε θέλω να μπλέκω με ebay.. Αν κάποιος φίλος έχει κάποια που δεν την χρειάζεται ας μου στείλει για άμεση αγορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Προσοχή στην εγκατάσταση, ακολούθησε τις οδηγίες αφού τις έχεις καταλάβει :p Α, και πολύ καλό καθάρισμα με το kit που περιέχεται. Αν μπει καλά το γυαλάκι, θα ξεχάσεις iSmooth για πάντα. Δεν μπορείς να το κρατήσεις στην τελική ώστε να το ξαναχρησιμοποιήσεις άλλη φορά; Εγώ που χρησιμοποιώ φτηνά screen protectors (χρησιμοποιούσα μάλλον), δεν είχα καν το δίλημμα, μόλις ήρθε το γυαλάκι έφαγε σουτ η πετσα :lol: Την ismooth εννoούσα να δώσω. Το γυαλάκι θα μπει standard.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ενδιαφέρομαι για slim θήκη αλλά δε θέλω να μπλέκω με ebay.. Αν κάποιος φίλος έχει κάποια που δεν την χρειάζεται ας μου στείλει για άμεση αγορά.. Εγω πηρα μια smoked (μαυρη δηλαδη), στα 3mm, εντελως λεπτη δηλαδη, απο το e-matrix.gr στο Χαλανδρι, στα 3,90€. Ειχε κι αλλα χρωματα. Τσεκαρε τη,αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) Μόλις ήρθε στα χέρια μου. Ευχαριστώ Linda! [ATTACH]44791[/ATTACH][ATTACH]44792[/ATTACH][ATTACH]44793[/ATTACH] https://www.etsy.com/shop/Begoos?section_id=12075954&ref=shopsection_leftnav_2 Edited May 7, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 εδω και δυο μερες εχω τον ασυρματο φορτιστη... πιο πολυ τον πηρα ετσι για τον χαβαλε... μου ελυσε τα χερια στην δουλεια ομως... απλα το ακουμπας πανω και ολα οκ. βεβαια ζω και χωρις αυτο αλλα οποιος δεν λυπαται τα λεφτα ειναι καλη φαση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 εδω και δυο μερες εχω τον ασυρματο φορτιστη... πιο πολυ τον πηρα ετσι για τον χαβαλε... μου ελυσε τα χερια στην δουλεια ομως... απλα το ακουμπας πανω και ολα οκ. βεβαια ζω και χωρις αυτο αλλα οποιος δεν λυπαται τα λεφτα ειναι καλη φαση.. Ποιον πήρες; Τον QI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 oxi , τον γνησιο της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μπήκε το tempered της Nillkin. Είναι σε αλλη διάσταση σε σχέση με οποιαδήποτε μεμβράνη.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Χαίρομαι που σου άρεσε. Μπήκε καλά; Σου φάνηκε δύσκολο; Τσιγάρο έσβησες επάνω του;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μπήκε το tempered της Nillkin. Είναι σε αλλη διάσταση σε σχέση με οποιαδήποτε μεμβράνη.:D Τι θήκη έχεις (αν έχεις); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts