scorpio3 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Αφού το γράφω κιόλας: δεν στέλνει Ελλάδα, τουλάχιστον το συγκεκριμένο προιόν " We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order." φιλαράκι στέλνει Ελλάδα αν κάνεις το εξής......πάτα εκεί που λέει(κάπου στο κέντρο) 4 new from $9.97 και επέλεξε με Junle sales την τελευταία επιλογή...... Edited March 27, 2014 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) φιλαρακι στελνει Ελλαδα αν κανεις το εξης......πατα εκει που λεει(καπου στο κεντρο) 4 new from $9.97 και επελεξε με Junle sales την τελευταια επιλογη...... Την RINGKE FUSION την πήρα από e-bay τελικά, βγαίνει μόνο 9 ευρώ με μεταφορικά (έχει έκπτωση λέει-η αλήθεια είναι σε τέτοια τιμή δεν τη βρήκα πουθενά και είναι κι από το επίσημο μαγαζί). Σε screen protector έχω καταλήξει σε ismooth, αλλά βγαίνουν ακριβά τα μεταφορικά στο amazon ενώ το e-bay δε ντην έχει. Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, το βλέπω αυτό που λες νομίζω, αλλά δεν καταλήγω κάπου σε "τελευταία επιλογή". Παίζει να κάνεις ένα print screen; Από αλλού έχει πάρει/ξέρει κανείς; Edited March 27, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ πλέον screen protector διότι η αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι δεν συγκρίνεται με γυμνή οθόνη. Άσε που μονίμως πρέπει να καθαρίζεις τις δαχτυλιές. Αν επιμένεις να του φορέσεις, ψάξε να βρείς κάτι που δεν θα σου χαλάει την αίσθηση του γυαλιού και δεν θα αλλοιώνει την ποιότητα απεικόνισης όπως συμβαίνει με τα ματ προστατευτικά. ΥΓ. Μεγειά η Ringke. :) Edited March 27, 2014 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ πλέον screen protector διότι η αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι δεν συγκρίνεται με γυμνή οθόνη. Άσε που μονίμως πρέπει να καθαρίζεις τις δαχτυλιές. Αν επιμένεις να του φορέσεις, ψάξε να βρείς κάτι που δεν θα σου χαλάει την αίσθηση του γυαλιού και δεν θα αλλοιώνει την ποιότητα απεικόνισης όπως συμβαίνει με τα ματ προστατευτικά. Στο HTC ONE που είχα, δεν έβαλα sp, αλλά το μετάνιωσα. Ενώ είμαι προσεκτικός, έπρεπε να είμαι ακόμα περισσότερο. :p Οπότε για ψυχολογικούς λόγους θα βάλω. ;) Γι αυτό θέλω κάτι οικονομικό και καλό όπως η ismooth που προτείνουν πολλοί και βαθμολογούν υψηλά. Απλά ψάχνω την οικονομικότερη λύση στο συγκεκριμένο προϊόν. Εκεί θα ήθελα μια βοήθεια, αν την έχει βρει κάποιος κάπου πχ. Υ.Γ. Thanx ρε. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Με μια γρήγορη ματιά, δεν φαίνεται να κυκλοφορεί Ευρώπη το προιόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Με μια γρήγορη ματιά, δεν φαίνεται να κυκλοφορεί Ευρώπη το προιόν. Αυτό βλέπω κι εγώ. Τουλάχιστον αν παίζει μόνο στο amazon να καταλάβω πως γίνεται να έρθει Ελλάδα. Δεν το έχω βρει ακόμα το κόλπο. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς tempered glass? Πρέπει να είναι top. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) H iSmooth στέλνει Ελλάδα. Σε συγγενικό μου πρόσωπο ήρθε σε 4 εργάσιμες, σε εμένα ήρθε στην Ελλάδα σε 6 εργάσιμες (αλλά ο ταχυδρόμος έκανε άλλη μια εβδομάδα για να τη φέρει). Eπίσης επειδή έκανα review τη συγκεκριμένη, μου έστειλαν κουπόνι με κωδικό REVIEWCODE για 15% έκπτωση. Δεν γνωρίζω αν ισχύει γενικά ή μόνο για το λογαριασμό που έχεις δημιουργήσει στο site. Edited March 27, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Αυτό βλέπω κι εγώ. Τουλάχιστον αν παίζει μόνο στο amazon να καταλάβω πως γίνεται να έρθει Ελλάδα. Δεν το έχω βρει ακόμα το κόλπο. :wacko: http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00FPQUZH2/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Τέρμα κάτω λέει Jungle sales, αυτός έχει international, όλοι οι άλλοι είναι domestic... όποτε μόνο αυτός μπορεί να στειλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Εχει δυο επιλογες απο jungle sales η πρωτη με 9 κατι δεν στελνει η δευτερη με 10 κατι στελνει ελλαδα. Απο εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου απο το amazon? Νομιζω και απο το site της ismooth στελνει Ελλαδα με 5 ευρω εξοδα, μπορει καποιος να επιβεβαιωσει? Βασικα πρεπει να βγαινει 11,50 και αμα κανεις follow η like η subscribe δινουν και ενα κουπονι με -10%. Edited March 27, 2014 by gkarako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 To επιβεβαιώνω, με 11,46 ευρώ (3 iSmooth + μεταφορικά). Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) H iSmooth στέλνει Ελλάδα. Σε συγγενικό μου πρόσωπο ήρθε σε 4 εργάσιμες, σε εμένα ήρθε στην Ελλάδα σε 6 εργάσιμες (αλλά ο ταχυδρόμος έκανε άλλη μια εβδομάδα για να τη φέρει). Eπίσης επειδή έκανα review τη συγκεκριμένη, μου έστειλαν κουπόνι με κωδικό REVIEWCODE για 15% έκπτωση. Δεν γνωρίζω αν ισχύει γενικά ή μόνο για το λογαριασμό που έχεις δημιουργήσει στο site. http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00FPQUZH2/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Τέρμα κάτω λέει Jungle sales, αυτός έχει international, όλοι οι άλλοι είναι domestic... όποτε μόνο αυτός μπορεί να στειλει Εχει δυο επιλογες απο jungle sales η πρωτη με 9 κατι δεν στελνει η δευτερη με 10 κατι στελνει ελλαδα. Απο εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου απο το amazon? Νομιζω και απο το site της ismooth στελνει Ελλαδα με 5 ευρω εξοδα, μπορει καποιος να επιβεβαιωσει? Βασικα πρεπει να βγαινει 11,50 και αμα κανεις follow η like η subscribe δινουν και ενα κουπονι με -10%. To επιβεβαιώνω, με 11,46 ευρώ (3 iSmooth + μεταφορικά). 12,5 ευρώ βγαίνει από αυτόν από το amazon. Οπότε συμφέρει από την ismooth κατευθείαν κι αν ισχύει και το -10% ακόμα καλύτερα. Έκανα like στη σελίδα τους στο fb, αλλα δε νομίζω να παίρνεις από εκεί κάτι, αλλά από το subscribe με το e-mail σου για να σου στέλνουν ενημερωτικά (φαντάζομαι αργότερα - μόλις την στείλουν, κάνεις ένα unsubscribe). Το έκανα κι αυτό - λογικά θα πρέπει να μου στείλουν κάποιο e-mail, ή τους ζητάς εσύ κάποια έκπτωση; Edited March 27, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Στο τέλος θα με ψήσετε κι εμένα για screen protector που είμαι αντίθετος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Με το που μπηκα στο site τους σημερα μου εβγαλε να κανω μια απο αυτες τις επιλογες για να παρω το -10. Δεν ξερω αμα γινεται κ αλλιος κ εαν ειναι μονο για σημερα η το βγαζει τυχαια κ οχι σε ολους, αν και δεν νομιζω. Παντως συμφερει απο την ismooth εστω κ λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Με το που μπηκα στο site τους σημερα μου εβγαλε να κανω μια απο αυτες τις επιλογες για να παρω το -10. Δεν ξερω αμα γινεται κ αλλιος κ εαν ειναι μονο για σημερα η το βγαζει τυχαια κ οχι σε ολους, αν και δεν νομιζω. Παντως συμφερει απο την ismooth εστω κ λιγο Εμένα τίποτα. Τους έστειλα email (ο γύφτος, χαχαχα). :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εμένα τίποτα. Τους έστειλα email (ο γύφτος, χαχαχα). :lol: :lol: Και καλα εκανες. Παντως περιεργο μου φενεται ισως ειναι τυχαιο που κ ποτε το βγαζει. Μηπως πατησα κατι κ δεν το θυμαμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ki εγω εκανα like για το 10 αλλα τιποτα δεν ισχυει. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 [...] Eπίσης επειδή έκανα review τη συγκεκριμένη, μου έστειλαν κουπόνι με κωδικό REVIEWCODE για 15% έκπτωση. Δεν γνωρίζω αν ισχύει γενικά ή μόνο για το λογαριασμό που έχεις δημιουργήσει στο site. Ας δοκιμάσει κάποιος τον παραπάνω κωδικό και να μας πει. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ki εγω εκανα like για το 10 αλλα τιποτα δεν ισχυει. Δεν σου κανουν την εκπτωση δηλαδη? Και τι ειναι τοτε αυτο? Μηπως ισχυει μονο σε αυτα που δεν εχουν εκπτωση? Αν και σε ολα εχουν εκπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ας δοκιμάσει κάποιος τον παραπάνω κωδικό και να μας πει. Και που να το βάλεις αυτό να το τσεκάρεις, στα σχόλια; Δε θα καταλάβεις κάτι. Έχουν και chat τα αλάνια, αλλά είναι offline ακόμα. Ούτως ή άλλως περιμένω και απάντηση στο mail οπότε κατ ευθείαν θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Toν κωδικό τον βάζεις στο checkout της παραγγελίας. Στην περίπτωσή μου κάνοντας μια εικονική παραγγελία (όλη τη διαδικασία μέχρι να βάλω τα στοιχεία πληρωμής) δέχεται κανονικά το κουπόνι και δίνει το 15% έκπτωση. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Toν κωδικό τον βάζεις στο checkout της παραγγελίας. Στην περίπτωσή μου κάνοντας μια εικονική παραγγελία (όλη τη διαδικασία μέχρι να βάλω τα στοιχεία πληρωμής) δέχεται κανονικά το κουπόνι και δίνει το 15% έκπτωση. Σ' ευχαριστώ προσωπικά πάρα πολύ. Παρήγγειλα και το Screen Protector και πλέον περιμένω μαζί με τη RINGKE FUSION (από e-bay βέβαια η θήκη). Νομίζω έκανα καλή έρευνα κι αγορά για προστασία: 11 και 9 ευρώ αντίστοιχα. 20 ευρώ ολοστρόγγυλα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 http://www.droid-life.com/2014/03/13/official-nexus-5-bumper-case-now-has-fatter-buttons-no-longer-impossible-to-use/ :lol::lol: η δική μου η κινεζική μια χαρά πατιουνται τα κουμπιά!!! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 :lol::lol: η δική μου η κινεζική μια χαρά πατιουνται τα κουμπιά!!! Μια από τα ίδια! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 http://www.droid-life.com/2014/03/13/official-nexus-5-bumper-case-now-has-fatter-buttons-no-longer-impossible-to-use/ Εγώ πάντως αγόρασα από US τη μαύρη bumper case τον Δεκέμβριο και είχε τα χοντρά κουμπιά και τον Γενάρη πήρα και την κόκκινη και είχε τα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts