blade_ Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 εννοουμε αυτες τις πανακριβες που δινει η google? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 εννοουμε αυτες τις πανακριβες που δινει η google? Ναι, εγώ έχω την bumper case. 35 δολάρια + φόρος. Το quick cover μου φάνηκε πάρα πολύ ακριβό (50 δολάρια + φόρος) αλλά και μάλλον άβολο για χειρισμό με το ένα χέρι. Είχα διαβάσει πριν την πάρω ότι η bumper case δεν επηρεάζει την ασύρματη φόρτιση οπότε για να μην μπω σε περιπέτειες έδωσα κάτι παραπάνω και την πήρα για να είμαι ήσυχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ναι, εγώ έχω την bumper case. 35 δολάρια + φόρος. Το quick cover μου φάνηκε πάρα πολύ ακριβό (50 δολάρια + φόρος) αλλά και μάλλον άβολο για χειρισμό με το ένα χέρι. Είχα διαβάσει πριν την πάρω ότι η bumper case δεν επηρεάζει την ασύρματη φόρτιση οπότε για να μην μπω σε περιπέτειες έδωσα κάτι παραπάνω και την πήρα για να είμαι ήσυχος. έχεις μείνει ευχαριστημενος με τη bumber η θα την άλλαζες?? ειναι πάντως ενοχλητικο να θέλουν πολυ πίεση τα κουμπια Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 έχεις μείνει ευχαριστημενος με τη bumber η θα την άλλαζες?? ειναι πάντως ενοχλητικο να θέλουν πολυ πίεση τα κουμπια Ευχαριστημένος είμαι, ναι. Μάλιστα και για τη γυναίκα μου που αγόρασα το Ν5 πρόσφατα της πήρα την ίδια θήκη σε bright red και πάει πολύ στο κινητό! Τα κουμπιά δεν προβληματίζουν στο πόσο πίεση θέλουν για να πιάσουν. Απλά είναι κατά τι παραπάνω από το να μην είχες θήκη. Υποθέτω πως λίγο πολύ αυτό θα ισχύει με τις περισσότερες θήκες που καλύπτουν τα κουμπιά. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι η google έχει κάνει μικροαλλαγές και στις bumper case εκτός από το ίδιο το κινητό. Της γυναίκας μου που είναι πιο καινούργια δείχνει να είναι λιγότερο ελαστική στην πλάτη από τη δικιά μου (που είναι Δεκεμβρίου) και τις προεξοχές για τα κουμπιά ήχου και on/off τις έχουν κάνει λεπτότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcn Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστημένος είμαι, ναι. Μάλιστα και για τη γυναίκα μου που αγόρασα το Ν5 πρόσφατα της πήρα την ίδια θήκη σε bright red και πάει πολύ στο κινητό! Τα κουμπιά δεν προβληματίζουν στο πόσο πίεση θέλουν για να πιάσουν. Απλά είναι κατά τι παραπάνω από το να μην είχες θήκη. Υποθέτω πως λίγο πολύ αυτό θα ισχύει με τις περισσότερες θήκες που καλύπτουν τα κουμπιά. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι η google έχει κάνει μικροαλλαγές και στις bumper case εκτός από το ίδιο το κινητό. Της γυναίκας μου που είναι πιο καινούργια δείχνει να είναι λιγότερο ελαστική στην πλάτη από τη δικιά μου (που είναι Δεκεμβρίου) και τις προεξοχές για τα κουμπιά ήχου και on/off τις έχουν κάνει λεπτότερες. Και από που τις πήρες και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Ευχαριστημένος είμαι, ναι. Μάλιστα και για τη γυναίκα μου που αγόρασα το Ν5 πρόσφατα της πήρα την ίδια θήκη σε bright red και πάει πολύ στο κινητό! Τα κουμπιά δεν προβληματίζουν στο πόσο πίεση θέλουν για να πιάσουν. Απλά είναι κατά τι παραπάνω από το να μην είχες θήκη. Υποθέτω πως λίγο πολύ αυτό θα ισχύει με τις περισσότερες θήκες που καλύπτουν τα κουμπιά. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι η google έχει κάνει μικροαλλαγές και στις bumper case εκτός από το ίδιο το κινητό. Της γυναίκας μου που είναι πιο καινούργια δείχνει να είναι λιγότερο ελαστική στην πλάτη από τη δικιά μου (που είναι Δεκεμβρίου) και τις προεξοχές για τα κουμπιά ήχου και on/off τις έχουν κάνει λεπτότερες. και απο που βλεπεις τη έκδοση είναι η θήκη έχει s/n όπως το κινητό?? Edited January 22, 2014 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Και από που τις πήρες και πόσο; Από το αμερικάνικο play store. 35 δολάρια συν 8% φόρος, 37.80 δολάρια δηλαδή περίπου 28 ευρώ. Βάλε και κάποια μεταφορικά αλλά αυτά ούτως ή άλλως θα υπήρχαν αφού πήρα και το τηλέφωνο ταυτόχρονα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και απο που βλεπεις τη έκδοση είναι η θήκη έχει s/n όπως το κινητό?? Όχι δεν υπάρχει s/n. Απλά το ανέφερα σαν παρατήρηση γιατί πήρα τη δική μου θήκη τον Δεκέμβριο και την καινούργια πριν 1-2 βδομάδες και πηγαίνοντας να πατήσω τα κουμπιά διαπίστωσα τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Από το αμερικάνικο play store. 35 δολάρια συν 8% φόρος, 37.80 δολάρια δηλαδή περίπου 28 ευρώ. Βάλε και κάποια μεταφορικά αλλά αυτά ούτως ή άλλως θα υπήρχαν αφού πήρα και το τηλέφωνο ταυτόχρονα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν υπάρχει s/n. Απλά το ανέφερα σαν παρατήρηση γιατί πήρα τη δική μου θήκη τον Δεκέμβριο και την καινούργια πριν 1-2 βδομάδες και πηγαίνοντας να πατήσω τα κουμπιά διαπίστωσα τη διαφορά. Ευχαριστώ vigor για την ενημέρωση!!! κατι τελευταίο αν φοράς screen protector εχεις δει να στο ανασηκωνει η αγκαλιάζει μαλακά τις γωνίες?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστώ vigor για την ενημέρωση!!! κατι τελευταίο αν φοράς screen protector εχεις δει να στο ανασηκωνει η αγκαλιάζει μαλακά τις γωνίες?? Πολύ καλή ερώτηση! Μόλις πήρα την iSmooth και θέλω να βρω λίγο χρόνο να την περάσω σωστά όπως πρέπει. Όταν δοκιμάσω λοιπόν τον συνδυασμό θα ενημερώσω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_SAK Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πολύ καλή ερώτηση! Μόλις πήρα την iSmooth και θέλω να βρω λίγο χρόνο να την περάσω σωστά όπως πρέπει. Όταν δοκιμάσω λοιπόν τον συνδυασμό θα ενημερώσω! :) Πες μας και από που και πόσο να ξέρουμε και εμείς τα καημένα. Αύριο παραλαμβάνω κινητό και πρέπει να ετοιμαστώ Παράθεση BMW POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πες μας και από που και πόσο να ξέρουμε και εμείς τα καημένα. Αύριο παραλαμβάνω κινητό και πρέπει να ετοιμαστώ Για να είμαι ειλικρινής δεν την αγόρασα. Μου την έκανε δώρο ένας φίλος που του έφερα το nexus από αμερική και του βγήκε 320 ευρώ το 32άρι (μαζί με φόρο και μισά-μισά μεταφορικά). Την έχω δει όμως στο Amazon γύρω στα 10 δολάρια το 3-pack συν τα όποια μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πολύ καλή ερώτηση! Μόλις πήρα την iSmooth και θέλω να βρω λίγο χρόνο να την περάσω σωστά όπως πρέπει. Όταν δοκιμάσω λοιπόν τον συνδυασμό θα ενημερώσω! :) ωραια ενημερωσε οταν την βάλεις!!!οσο για την iSmooth την εχω και ειναι πολυ καλη όπως έγραψα κ πιο πάνω .... για να δούμε πώς θα τα πάει με το bumber... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εγώ το είχα με την original bumper case και τα screen protectors της FoneM8. Το αγκάλιαζε κανονικά η θήκη το κινητό και δεν ανασηκώνε καθόλου την ζελατίνα. Δεν ξέρω αν αυτή που σε ενδιαφέρει είναι πιο χοντρή και αλλάζει το πράγμα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Παιδια τωρα π κυκλοφορει επισημα εδω καμια θηκη απο Ελλαδα π να αξιζει εχουμε; Edited January 23, 2014 by kostas_z250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδια τωρα π κυκλοφορει επισημα εδω καμια θηκη απο Ελλαδα π να αξιζει εχουμε; Τσέκαρε στο e-click.gr. Έχει κάποιες και σύντομα θα φέρει μεγαλη γκάμα θηκών και αξεσουάρ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Οποίος έχει original bumper για το nexus 5 και δεν το θέλει, αλλά να είναι σε πραγματικά καλή κατάσταση, ας στείλει ένα μύνημα. Το χρώμα το συζητάμε. Αλλιώς, πάω για αγορά από play store UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδια σκεφτομαι να παρω την Neo Hybrid στο champagne gold (εδω). Σαν θηκη απ'οτι διαβαζω εδω αξιζει. Το champagne gold αξιζει ή μαυρο καλυτερα? :P Ακομη, καποιος απο τους screen protectors, οπως rearth και ismooth, πωλουνται Ελλαδα? Βλεπω εδω οτι η ismooth ειναι αρκετα καλη. Προκειται γι αυτη? (γιατι απο κατω το παιδι γραφει "αρα το αξιζει το 10ρικο!θενξ!" ) Γενικα για screen protector σκεφτομουν ελαιοφοβικο για να μην εχει πολλες δακτυλιες και προφανως να ειναι οσο το δυνατον πιο καλο γινεται για να μην υπαρξει καποια γρατζουνια στην οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδια σκεφτομαι να παρω την Neo Hybrid στο champagne gold (εδω). Σαν θηκη απ'οτι διαβαζω εδω αξιζει. Το champagne gold αξιζει ή μαυρο καλυτερα? :P Ακομη, καποιος απο τους screen protectors, οπως rearth και ismooth, πωλουνται Ελλαδα? Βλεπω εδω οτι η ismooth ειναι αρκετα καλη. Προκειται γι αυτη? (γιατι απο κατω το παιδι γραφει "αρα το αξιζει το 10ρικο!θενξ!" ) Γενικα για screen protector σκεφτομουν ελαιοφοβικο για να μην εχει πολλες δακτυλιες και προφανως να ειναι οσο το δυνατον πιο καλο γινεται για να μην υπαρξει καποια γρατζουνια στην οθονη.. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00FPQUZH2/ref=redir_mdp_mobile?psc=1&redirect=true&ref_=oh_details_o00_s00_i00 εδω ειναι η ismooth εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και χωρίς δαχτυλιές.... δυστυχώς δεν πουλιέται Ελλάδα ακόμη Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 προσωπικα δεν ειχα ποτε εμπειρια με ζελατινες..τωρα περιμενω τις fonem8 να δουμε τι ψαρια πιανουν..παντως η ismooth εχει παρει τις καλυτερες κριτικες Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Επιβεβαιώνω όποιος θέλει να συνδυάσει ismooth με neo hybrid ταιριάζει απόλυτα χωρίς να ανασηκώνει την ζελατίνα στις γωνίες.......το πάθαινα με την spigen ultra crystal Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 RINGKE SLIM ότι καλυτερο :) Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 RINGKE SLIM ότι καλυτερο :) +1 για την RINGLE SLIM.Πείρα την άσπρη για αρχή μέχρι να αποφασίσω να πάρω την spigen neo hybrid,αλλά πλέον δε την αφήνω με τίποτα.'Έχει πολύ ωραία αφή,είναι πολύ λεπτή και για όσους κλαίνε ότι βγαίνει δύσκολα,εγώ την βάζω-βγάζω χωρίς κανένα πρόβλημα,επίσης δε μου έχει κάνει γρατζουνιές στο κινητό μου.Μου κόστισε 10 ευρώ με τα μεταφορικά της. Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcn Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 +1 για την RINGLE SLIM.Πείρα την άσπρη για αρχή μέχρι να αποφασίσω να πάρω την spigen neo hybrid,αλλά πλέον δε την αφήνω με τίποτα.'Έχει πολύ ωραία αφή,είναι πολύ λεπτή και για όσους κλαίνε ότι βγαίνει δύσκολα,εγώ την βάζω-βγάζω χωρίς κανένα πρόβλημα,επίσης δε μου έχει κάνει γρατζουνιές στο κινητό μου.Μου κόστισε 10 ευρώ με τα μεταφορικά της. Και πως τη βγάζεις; Δύο φορές που την έβγαλα με δυσκόλεψε. Μπορεί και να είναι λάθος ο τρόπος που το κάνω. Πιέζω προς τα επάνω στη μέση από τη μεριά που είναι η ένταση του ήχου. Αλλά στις γωνίες με δυσκολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 καλημερα,δειτε κ αυτη..http://www.mobilefun.co.uk/spigen-ultra-fit-case-for-google-nexus-5-black-p42018.htm..ειναι γωνιες ειναι στρογγυλεμενες για οταν την βγαζεις να μην κανει σημαδια,πολυ καλη εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 ξερω οτι εχει υποθει αλλα ποιον ασυρματο φορτιστη προτεινετε με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτον http://www.tylt.com/vu/ με ενδιαφερει να αγορασω εναν Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts