Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που λέει ο φίλος να βάλω ένα προστατευτικό όσο περιμένω για το γυαλί, πόσο εύκολα-δύσκολα βγαίνει το προστατευτικό; Θέλει κάποιου είδους θέρμανσης ή βγαίνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια;

Επίσης μπορεί κανείς να προτείνει ένα καλό tempered glass? Απλό προστατευτικό θα μπορούσα να πάω και στα public έτσι;

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό που λέει ο φίλος να βάλω ένα προστατευτικό όσο περιμένω για το γυαλί, πόσο εύκολα-δύσκολα βγαίνει το προστατευτικό; Θέλει κάποιου είδους θέρμανσης ή βγαίνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια;

Επίσης μπορεί κανείς να προτείνει ένα καλό tempered glass? Απλό προστατευτικό θα μπορούσα να πάω και στα public έτσι;

Nillkin tempered glass. Ναι αν θέλεις άμεσα screen protector βρίσκεις και στα public.

Ημέρα αγορών σήμερα.. Με πείσατε για το γυαλί και θα πάρω αυτό , όπως και αυτή θήκη την οποία δε ξέρω σε τι χρώμα να την πάρω ( κόκκινο, μάυρο ή μπλέ ) ;; :confused:
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Τι λέτε γι αυτό παιδιά σε σχέση με της nilkin?

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=66194

Αν θες να κανεις πειράματα οκ.. Μπορει να ειναι το ιδιο καλο.. Εγώ προσωπικά θα πηγαινα σε κάτι επώνυμο όπως της Nilkin..

Ημέρα αγορών σήμερα.. Με πείσατε για το γυαλί και θα πάρω αυτό , όπως και αυτή θήκη την οποία δε ξέρω σε τι χρώμα να την πάρω ( κόκκινο, μάυρο ή μπλέ ) ;; :confused:

Εγώ πήρα μια μπλε με €1 για να του δώσω λίγο καλοκαιρινό χρώμα :p

Παιδιά όσοι πήρατε το glass της nilkin, έχετε ενα λινκ από το ebay με το αυθεντικό;; Για να μην πάρω καμιά μουφα.. :)

Παιδιά όσοι πήρατε το glass της nilkin, έχετε ενα λινκ από το ebay με το αυθεντικό;; Για να μην πάρω καμιά μουφα.. :)

Υπάρχουν άπειρα μαγαζιά. Αν δεις ότι έχει γύρω στα 10€ και ο seller είναι αξιόπιστος τότε θα είναι αυθεντικό.

φίλε το link δεν ανοίγει τίποτα παρά στην κεντρική σελίδα τού ebay

m.ebay.com/itm/261381563249?nav=SEARCH

Τώρα ανοίγει;

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις παρέλαβα την tempered glass της nilkin.εξαιρετικά εύκολη τοποθέτηση(είχα προνοήσει κ δεν έβγαλα την θήκη (caseology carbon) κ η τοποθέτηση ηταν πανευκολη εφόσον το glass χωραγε ακριβως κ η θήκη λειτουργησε σαν οδηγός κ έκατσε ακριβως.ενα έχω να πω.απλα απίστευτη αίσθηση μιας κ πρώτη φορά με glass.τρομερη η αφή με το τζαμακι(χωρίς σύγκριση απλα η αίσθηση με τις ζελατινες ολων των τιμών κ ποιοτήτων).

Το μονο αρνητικό είναι στο κάτω μέρος (κ εκτός οθόνης αφής) δημιούργησε 2-3 σημαδακια σαν ιστό αράχνης που δεν μπορω να τα βγαλω όπως έχουν πει κ άλλοι αλλά απο οτι φαίνεται είναι λόγω του οτι το γυαλί της οθόνης απο κάτω έχει σα μικρές λακουβιτσες κ γιαυτό έγινε.δεν με ενοχλεί εφόσον είναι εκτός της οθόνης αφής

Περιμένω αύριο την γνήσια quickcover της LG στα 34 ευρώ με αγορά εντός Ελλάδας. Ελπίζω να με ικανοποιήσει στο μέγιστο η αγορά του. Την έχει κάποιος άλλος φίλος ;;;

Μόλις παρέλαβα την tempered glass της nilkin.εξαιρετικά εύκολη τοποθέτηση(είχα προνοήσει κ δεν έβγαλα την θήκη (caseology carbon) κ η τοποθέτηση ηταν πανευκολη εφόσον το glass χωραγε ακριβως κ η θήκη λειτουργησε σαν οδηγός κ έκατσε ακριβως.ενα έχω να πω.απλα απίστευτη αίσθηση μιας κ πρώτη φορά με glass.τρομερη η αφή με το τζαμακι(χωρίς σύγκριση απλα η αίσθηση με τις ζελατινες ολων των τιμών κ ποιοτήτων).

Το μονο αρνητικό είναι στο κάτω μέρος (κ εκτός οθόνης αφής) δημιούργησε 2-3 σημαδακια σαν ιστό αράχνης που δεν μπορω να τα βγαλω όπως έχουν πει κ άλλοι αλλά απο οτι φαίνεται είναι λόγω του οτι το γυαλί της οθόνης απο κάτω έχει σα μικρές λακουβιτσες κ γιαυτό έγινε.δεν με ενοχλεί εφόσον είναι εκτός της οθόνης αφής

Στο xda λένε ότι με κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με ένα πανάκι microfiber (ή κάτι σχετικά μαλακό για να μην κάνεις ζημιά στο γυαλί - όχι ότι μπορείς), γίνεται να φύγει το spiderweb που σχηματίζεται. Κάντο τώρα που είναι "φρέσκο", αλλά με προσοχή στην πίεση.

m.ebay.com/itm/261381563249?nav=SEARCH

Τώρα ανοίγει;

πολύ όμορφη!

σου έχει έρθει? τι λέει απο ποιότητα και σχεδιασμό?

ψάχνω μια θήκη για το νεξους που να εμποδίζει όσο το δυνατόν γίνεται να μην μαζεύει σκόνη μέσα το κινητό.

έχω μια απλή σιλικόνης και κάθε μέρα την βγάζω απο το κινητό γιατί μαζεύει άπειρη σκόνη

Samsung Note 9 Black

Το bumper της Google σε μπλε, το έχει πάρει κανείς;; Είναι καλό το χρωματάκι;;

Στο xda λένε ότι με κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με ένα πανάκι microfiber (ή κάτι σχετικά μαλακό για να μην κάνεις ζημιά στο γυαλί - όχι ότι μπορείς), γίνεται να φύγει το spiderweb που σχηματίζεται. Κάντο τώρα που είναι "φρέσκο", αλλά με προσοχή στην πίεση.

Με κάτι παρόμοιο το πιεσα κ εγώ για ωρα κ ενω μόλις εφαρμοζω πίεση εξαφανιζετε αμέσως μόλις το αφαιρω επανεμφανίζονται ξανά παλι.αλλά όπως είπα την στιγμη που είναι στο bezel κ όχι στην οθόνη καθεαυτή κ η ολη αισθηση πιυ αφηνει το glass στο αγγιγμα μικρο το κακό ,πάντως πιστεύω η κατασκευή του gorilla glass είναι που κανει την ζημιά.τι είχα παρατηρηση πριν βάλω το γυαλακι οτι δεν ηταν τελείως επίπεδη η οθόνη στ ο κάτω bezel

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πολύ όμορφη!

σου έχει έρθει? τι λέει απο ποιότητα και σχεδιασμό?

ψάχνω μια θήκη για το νεξους που να εμποδίζει όσο το δυνατόν γίνεται να μην μαζεύει σκόνη μέσα το κινητό.

έχω μια απλή σιλικόνης και κάθε μέρα την βγάζω απο το κινητό γιατί μαζεύει άπειρη σκόνη

Εξαιρετικής ποιοτητητας tpu με ανοίγματα ακρίβειας με μεγαλα περιθώρια. Το δε πίσω σχεδιο ακριβής αντιγραφή carbon(πρεπειψνα το πιάσεις για να καταλάβεις οτι δεν είναι).εξαιρετικά στιβαρή θήκη κ ανθεκτική. Το μονο ίσως αρνητικό (για μένα καλό λόγω οτι μου έσωσε ηδη το κινητό απο πτώση μεγάλη) είναι οτι πλάτη της θήκης ειναι γύρω στα 2-3 mm κ το παχαινει λίγο.αλλά ξαναλεω πολύ όμορφη κ με βοήθησε κ με το tempered glass γιατί χωρέσει ακριβως χωρίς κενά κ λειτουργησε σαν οδηγός όταν το εβαζα κ έκατσε σωστα με την μια

Edited by hs2000corolla

Εξαιρετικής ποιοτητητας tpu με ανοίγματα ακρίβειας με μεγαλα περιθώρια. Το δε πίσω σχεδιο ακριβής αντιγραφή carbon(πρεπειψνα το πιάσεις για να καταλάβεις οτι δεν είναι).εξαιρετικά στιβαρή θήκη κ ανθεκτική. Το μονο ίσως αρνητικό (για μένα καλό λόγω οτι μου έσωσε ηδη το κινητό απο πτώση μεγάλη) είναι οτι πλάτη της θήκης ειναι γύρω στα 2-3 mm κ το παχαινει λίγο.αλλά ξαναλεω πολύ όμορφη κ με βοήθησε κ με το tempered glass γιατί χωρέσει ακριβως χωρίς κενά κ λειτουργησε σαν οδηγός όταν το εβαζα κ έκατσε σωστα με την μια

Ευχαριστώ πολύ για το feedback!!

Με την σκόνη έχεις παρατηρήσει τίποτα ?

Με οσες θήκες είχα ηταν ενα προβληματακι η σκόνη και τα χνουδακια απο το βάλε βγάλε του κινητού στην τσέπη , συσωρευωνταν στο εσωτερικό του κινητού και γέμιζε συνέχεια απο μέσα

Samsung Note 9 Black

Η φθηνή TPU case που ήρθε χτες, τελικά εκπληρώνει τον σκοπό της.

Έχει το κατάλληλο πάχος ώστε να μην προεξέχει πλέον ο φακός της κάμερας.

Από κατασκευή δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ψιλομάτ υφή έχει, τα κοψίματα είναι όλα σωστά και λειτουργικά, αλλά τίποτα που να λες "τι αίσθηση τρελή είναι αυτή στο χέρι". Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν γλιστράει.

Για €1 που στοίχησε, εξαιρετικό value for money. Πλέον ακουμπάω το κινητό πολύ άνετα με την πλάτη κάτω, χωρίς να σκέφτομαι τον φακό της κάμερας.

σημερα ηρθε και το δικο μου tempered ,το ιδιο προβλημα εχω και γω με 3 αραχνες,σεβαστου μεγεθους,κατω χαμηλα.λιγο σπαστικο..εστειλα μειλ στον πωλητη

IMG_20140604_151344.jpg

Vamos Aris

σημερα ηρθε και το δικο μου tempered ,το ιδιο προβλημα εχω και γω με 3 αραχνες,σεβαστου μεγεθους,κατω χαμηλα.λιγο σπαστικο..εστειλα μειλ στον πωλητη

IMG_20140604_151344.jpg

Εγω παντως πιστεύω οτι είναι πρόβλημα της οθόνης που στο κάτω bezzel δεν είναι επίπεδη η επιφάνεια αλλά κανει λακουβιτσες κ γιαυτό δεν εφαρμόζει το γυαλί τέλεια εκεί.σε όσους κανει αυτό το φαινόμενο το κανει στο ίδιο σημείο.κανένας μέσα στην οθόνη η στο πανω bezzel.ας το επιβαιβεωσει κ καποιος χωρίς ζελατίνα

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ πολύ για το feedback!!

Με την σκόνη έχεις παρατηρήσει τίποτα ?

Με οσες θήκες είχα ηταν ενα προβληματακι η σκόνη και τα χνουδακια απο το βάλε βγάλε του κινητού στην τσέπη , συσωρευωνταν στο εσωτερικό του κινητού και γέμιζε συνέχεια απο μέσα

Σκονη μονο περιμετρικά απο τα ανοίγματα που έχει(λογικό).παραμεσα δεν περνάει τίποτα γιατί εφαρμόζει σχεδόν απόλυτα

εγω δεν εχω το φαινομενο αυτο,εξαφανισθηκε με αυτο το τροπο που εγραψα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5382041#post5382041

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG