Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@MaXAiRO

Ναι όλα την ίδια δουλειά κάνουν .

Ενα Toshiba εχω όπως και η micro sd που αγόρασα πρόσφατα για το meenova .

http://www.ebay.com/itm/64GB-Toshiba-TransMemory-MX-USB3-0-USB-flash-memory-drive-10MB-s-W-70MB-s-R-/181377819975?pt=UK_Computing_FlashDrives_SM&hash=item2a3af5e547

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ έχω δοκιμάσει με το stickmount pro ένα 2gb και ένα 8gb kingston και παίξανε κανονικά. Ένα 32gb επίσης kingston το βρίσκει, ανάβει το λαμπάκι και γίνεται Mount και αμέσως γίνεται unmount ... και αυτό γίνεται συνεχώς μέχρι να το βγάλω από το κινητό. καμια ιδέα ?
Γιάννης

εγώ έχω δοκιμάσει με το stickmount pro ένα 2gb και ένα 8gb kingston και παίξανε κανονικά. Ένα 32gb επίσης kingston το βρίσκει, ανάβει το λαμπάκι και γίνεται Mount και αμέσως γίνεται unmount ... και αυτό γίνεται συνεχώς μέχρι να το βγάλω από το κινητό. καμια ιδέα ?

Απ' ό,τι φαίνεται, φταίει η Kingston μιας και ο Μιχάλης είπε ότι αναγνωρίζει το 64 Toshiba κι εμένα αναγνωρίζει όλα τα partition του εξωτερικού δίσκου. Εγώ πάντως δοκίμασα και με άλλο καλώδιο otg για να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο αλλά πάλι τίποτα.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλημέρα

Το παραπάνω πρόγραμμα (LG PC Suite) δεν μπορεί να αναβαθμιστεί.

Το κατέβασα από την επίσημη ιστοσελίδα, συνδέεται με το κινητό μου P880, αλλά όταν από μόνο του εντοπίζει ότι υπάρχει αναβάθμιση του προγράμματος (όχι του firmware της συσκευής) μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα.:

"Αδυναμία επιβεβαίωσης ενημέρωσης με το διακομιστή ενημέρωσης."

Ενέργειες που έχω κάνει:

1. Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά.

2. Απενεργοποίηση firewall

3. Εννοείται, εκκίνηση ως διαχειριστής...

Παρακαλώ τη βοήθειά σας.

Απ' ό,τι φαίνεται, φταίει η Kingston μιας και ο Μιχάλης είπε ότι αναγνωρίζει το 64 Toshiba κι εμένα αναγνωρίζει όλα τα partition του εξωτερικού δίσκου. Εγώ πάντως δοκίμασα και με άλλο καλώδιο otg για να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο αλλά πάλι τίποτα.

Λογικά η kingston φταίει ναι, γιατί και σε μένα μόνο αυτό δεν έπαιζε ότι άλλο έχω δοκιμάσει δούλευε κανονικά(κάνα δυο μοχλούς, flashakia και σκληρό δίσκο 1,5Tb)για την ιστορία αυτό δεν αναγνώριζε εμένα: http://www.skroutz.gr/s/393859/Kingston-DataTraveler-SE9-8GB.html

Τώρα για τη μάρκα που προτιμώ, corsair και transcend σε γενικές γραμμές χωρίς να είναι όμως ο κανόνας κάποια μοντέλα είναι πολύ καλά

Kingston δεν έχει περάσει κανένα καλό από τα χέρια μου, sorry που άργησα να απαντήσω λίγο αλλά έμπλεξα

Όποιος ψάχνει flashaki για να το χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο με το κινητό μην ξεχνά και αυτό : http://www.skroutz.gr/s/4444548/Corsair-Voyager-GO-32GB.html και με μια αναζήτηση στο skroutz θα βρει και άλλα

Έκανα κάποια πειράματα με το tempered glass της Nillkin.

Λοιπόν, μεταλλικά αντικείμενα, όπως κλειδιά, κέρματα, ψαλίδι:p, μαχαίρι:p, φερμουάρ κλπ δεν κάνουν καμία γρατζουνιά.

Επίσης, έσβησα και τσιγάρο πάνω του, και δεν άφησε κανένα σημάδι.

Πρόκειται για εξαιρετικής κατασκευής γυαλί.

Μπορεί να μου πει κάποιος αν τα παρακάτω είναι συμβατά με το Nexus 5;

http://www.ebay.com/itm/151240611308?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/301034590193?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Υπάρχει κάποιος περιορισμός στο USB adaptor ή θα βλέπει κανονικά τα 128GB; Ο πωλητής είναι αξιόπιστος; Γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις (κυρίως από Κινέζους πωλητές) να πουλάνε fake χωρητικότητες.

Έκανα κάποια πειράματα με το tempered glass της Nillkin.

Λοιπόν, μεταλλικά αντικείμενα, όπως κλειδιά, κέρματα, ψαλίδι:p, μαχαίρι:p, φερμουάρ κλπ δεν κάνουν καμία γρατζουνιά.

Επίσης, έσβησα και τσιγάρο πάνω του, και δεν άφησε κανένα σημάδι.

Πρόκειται για εξαιρετικής κατασκευής γυαλί.

Το περιμένω και εγώ να έρθει!!!με τόσα και δεν έκανε καμιά γρατζουνιά??Τέλεια επιλογή!!!Έχεις βάλει και το μικρο κομμάτι που καλύπτει την κάμερα??Ιδανικό σε αυτούς που έχουν πολύ λεπτές θήκες!!!

IPhone 15 Pro 

Τελικά ο Καναδός φαίνεται αναξιόπιστος:

http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=snkr4u&iid=151240611308&de=off&items=25&which=negative&interval=365&_trkparms=negative_365

Για πείτε μια γνώμη για το παρακάτω (100% positive feedback):

http://www.ebay.com/itm/128-Gb-Micro-SD-TF-Memory-Card-Class-10-Adapter-USA-/121330028324

Στις φωτός φαίνεται να είναι η ίδια κάρτα με αυτή του Καναδού.

Το περιμένω και εγώ να έρθει!!!με τόσα και δεν έκανε καμιά γρατζουνιά??Τέλεια επιλογή!!!Έχεις βάλει και το μικρο κομμάτι που καλύπτει την κάμερα??Ιδανικό σε αυτούς που έχουν πολύ λεπτές θήκες!!!

Δεν παθαίνει τίποτα.

Μένει να φανεί η προστασία του και σε καμιά πτώση, αλλά δεν ψήνομαι να το ρίξω κάτω για να μάθω :p

Έβαλα και το τζαμάκι από πίσω, στην κάμερα, μπήκε πανεύκολα και από όσο είδα πρέπει να έχει και αυτό ολεοφοβική επίστρωση.

@andreas7 εμένα δεν αναγνωρίζει το Kingston DataTraveler 100 G2 16GB. Βλέπω πως και τα δύο είναι "DataTraveler". Ίσως να σχετίζεται με αυτό μιας και τα άλλα δύο kingston που έχω δεν αναφέρουν πουθενά το "DataTraveler". Ποιος ξέρει...

@bedazzled Αυτόν τον αντάπτορα που πόσταρες τον έχω παραγγείλει κι εγώ εδώ και 2-3 μέρες. Είπε κάποιος στο επίσημο thread εδώ ότι το χρησιμοποιεί. Όσον αφορά τις 128άρες microsd που πόσταρες, δε θα ρίσκαρα να έπαιρνα σε τόσο χαμηλή τιμή, χωρίς μάρκα και από seller με τόσο λίγα feedbacks. Πάρε καλύτερα μια επώνυμη πιο ακριβή.

Ένα πράμα μένει να αγοράσω: ασύρματο φορτιστή. Για πείτε όσοι έχετε αγοράσει και χρησιμοποιείτε. Προτείνετε κάποιον τεσταρισμένο. Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να πάρω τον επίσημο nexus wireless charger και όχι κάποιον φθηνό qi από ebay;

EDIΤ: με τις θήκες φορτίζει το κινητό ή πρέπει να είναι γυμνό και να ακουμπάει απευθείας πάνω στο pad;

Edited by MaXAiRO

spacer.png

@bedazzled Αυτόν τον αντάπτορα που πόσταρες τον έχω παραγγείλει κι εγώ εδώ και 2-3 μέρες. Είπε κάποιος στο επίσημο thread εδώ ότι το χρησιμοποιεί. Όσον αφορά τις 128άρες microsd που πόσταρες, δε θα ρίσκαρα να έπαιρνα σε τόσο χαμηλή τιμή, χωρίς μάρκα και από seller με τόσο λίγα feedbacks. Πάρε καλύτερα μια επώνυμη πιο ακριβή.

Μάλλον έχεις δίκιο.

Αυτή εδώ είναι καλή; -> http://www.ebay.com/itm/301039330320?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ελπίζω να μην είναι fake...

@andreas7 εμένα δεν αναγνωρίζει το Kingston DataTraveler 100 G2 16GB. Βλέπω πως και τα δύο είναι "DataTraveler". Ίσως να σχετίζεται με αυτό μιας και τα άλλα δύο kingston που έχω δεν αναφέρουν πουθενά το "DataTraveler". Ποιος ξέρει...

Ένα πράμα μένει να αγοράσω: ασύρματο φορτιστή. Για πείτε όσοι έχετε αγοράσει και χρησιμοποιείτε. Προτείνετε κάποιον τεσταρισμένο. Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να πάρω τον επίσημο nexus wireless charger και όχι κάποιον φθηνό qi από ebay;

EDIΤ: με τις θήκες φορτίζει το κινητό ή πρέπει να είναι γυμνό και να ακουμπάει απευθείας πάνω στο pad;

φίλε για ασύρματο φορτιστή διάβασε αυτό http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/accessories/budget-wireless-charger-showdown-5-qi-t2676249 με μεγάλη προσοχή,θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

γενικα το συμπέρασμα είναι οτι δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για qi charger καθώς πληρώνεις μόνο την μάρκα και μετά την ποιότητα στα πλαστικά. τα ηλεκτρονικά μέρη είναι ίδια.

Samsung Note 9 Black

φίλε για ασύρματο φορτιστή διάβασε αυτό http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/accessories/budget-wireless-charger-showdown-5-qi-t2676249 με μεγάλη προσοχή,θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

γενικα το συμπέρασμα είναι οτι δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για qi charger καθώς πληρώνεις μόνο την μάρκα και μετά την ποιότητα στα πλαστικά. τα ηλεκτρονικά μέρη είναι ίδια.

Το διάβασα αφού πόσταρα. :D Κλασικά. Λέω να πάρω αυτόν. Μια χαρά φαίνεται και είδα και το ξεχωριστό review για το συγκεκριμένο φορτιστή αυτού του mmmmbacon από το xda. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω κι έναν adaptor 2A. Έχουμε κανένα link για ελληνικές πρίζες;

spacer.png

Το διάβασα αφού πόσταρα. :D Κλασικά. Λέω να πάρω αυτόν. Μια χαρά φαίνεται και είδα και το ξεχωριστό review για το συγκεκριμένο φορτιστή αυτού του mmmmbacon από το xda. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω κι έναν adaptor 2A. Έχουμε κανένα link για ελληνικές πρίζες;

εγώ σκέφτομαι για τον rectangle w/ led :P

Samsung Note 9 Black

Δεν παθαίνει τίποτα.

Μένει να φανεί η προστασία του και σε καμιά πτώση, αλλά δεν ψήνομαι να το ρίξω κάτω για να μάθω :p

Έβαλα και το τζαμάκι από πίσω, στην κάμερα, μπήκε πανεύκολα και από όσο είδα πρέπει να έχει και αυτό ολεοφοβική επίστρωση.

Άρα σίγουρα δεν θα αφήνει εύκολα δαχτυλιές!!!Περιμένω και εγώ να γράψω σχόλια!!

IPhone 15 Pro 

Κάποιες δαχτυλιές μένουν, αλλά πολύ λιγότερες σε σχέση με την οθόνη μόνη της.

Η μόνη λύση για εξαφάνιση των δαχτυλιών είναι να μπει matte ζελατίνα.

Κάποιες δαχτυλιές μένουν, αλλά πολύ λιγότερες σε σχέση με την οθόνη μόνη της.

Η μόνη λύση για εξαφάνιση των δαχτυλιών είναι να μπει matte ζελατίνα.

όχι όχι έχω δοκιμάσει και είναι πολύ χάλι!!!!με την ismooth σε αυτόν τον τομέα είμαι πολύ ευχαριστημένος!!για να δούμε και το tempered glass

IPhone 15 Pro 

Εγώ τις λατρεύω τις matte ζελατίνες.

Μηδενικές αντανακλάσεις, μηδενικές δαχτυλιές, και αυτό το χριτς-χριτς που κάνει το δάχτυλο που δεν κολλάει στην οθόνη είναι εθιστικό.

Εγώ παρήγγειλα ένα ακόμα tempered glass να υπάρχει, καθώς αναγκαστικά το καλοκαίρι θα βάλω matte ζελατίνα.

Τον εχω κανα μηνα και λειτουργει αψογα. Δινει περιπου 20% στο μισαωρο. Αριστη επιλογη.

Edit: Πετα το καλωδιο που εχει αμεσως μολις τον ανοιξεις. Ειναι σκουπιδι.

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Τον εχω κανα μηνα και λειτουργει αψογα. Δινει περιπου 20% στο μισαωρο. Αριστη επιλογη.

Τι καλώδιο χρησιμοποιείς;

مفاجأة

Ωραίος. Ναι, είδα να λεν πολλοί ότι το καλώδιο του είναι το χειρότερο. Εγώ ύστερα από πολλές δοκιμές όλων των Micro usb που έχω μαζέψει τόσα χρόνια, το καλύτερο που δίνει το περισσότερο current κατά τη φόρτιση είναι του Motorola Milestone. Πραγματικά η Motorola σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες ξεχωρίζει.

Δύο ερωτήσεις να σου κάνω.

Αντάπτορα για τον ασύρματο φορτιστή ποιον χρησιμοποιείς; δεν πρέπει να έχουμε έναν 1.5 Α ή 2 Α;

Τέλος, πως ακριβώς μαγκώνει το κινητό πάνω στον φορτιστή; Έχει κάποιου είδους μαγνήτη ή είναι η επιφάνεια τέτοια που δε γλιστράει καθόλου;

spacer.png

Ωραίος. Ναι, είδα να λεν πολλοί ότι το καλώδιο του είναι το χειρότερο. Εγώ ύστερα από πολλές δοκιμές όλων των Micro usb που έχω μαζέψει τόσα χρόνια, το καλύτερο που δίνει το περισσότερο current κατά τη φόρτιση είναι του Motorola Milestone. Πραγματικά η Motorola σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες ξεχωρίζει.

Δύο ερωτήσεις να σου κάνω.

Αντάπτορα για τον ασύρματο φορτιστή ποιον χρησιμοποιείς; δεν πρέπει να έχουμε έναν 1.5 Α ή 2 Α;

Τέλος, πως ακριβώς μαγκώνει το κινητό πάνω στον φορτιστή; Έχει κάποιου είδους μαγνήτη ή είναι η επιφάνεια τέτοια που δε γλιστράει καθόλου;

Δουλευει καλα με του Ν10 που ειναι 2.1Α αλλα και με του Ν5 λιγο πιο αργα. Δεν ειναι μαγνητικο, εχει γομμα που ειναι το λευκο δαχτυλιδι. Κανενα προβλημα ολισθησης

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG