aris_volos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά από κάμερα τι λέει; σκεφτόμουν μελλοντικά να δώσω το νοτε 2... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γενικά όσοι έχετε τα jays είστε ευχαριστημένοι; Σκέφτομαι να τα πάρω (μαζί με την neo hybrid) αλλά γενικά διαβάζω πως με τησυγκεκριμένη θήκη πολλά hands free δεν χωράνει και τα συγκεκριμένα έχουν λίγο περίεργη υποδοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γενικά όσοι έχετε τα jays είστε ευχαριστημένοι; Σκέφτομαι να τα πάρω (μαζί με την neo hybrid) αλλά γενικά διαβάζω πως με τησυγκεκριμένη θήκη πολλά hands free δεν χωράνει και τα συγκεκριμένα έχουν λίγο περίεργη υποδοχή. Δεν ξέρω με την θήκη πώς είναι αλλά γενικά τα ακουστικά είναι πολύ καλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γενικά όσοι έχετε τα jays είστε ευχαριστημένοι; Σκέφτομαι να τα πάρω (μαζί με την neo hybrid) αλλά γενικά διαβάζω πως με τησυγκεκριμένη θήκη πολλά hands free δεν χωράνει και τα συγκεκριμένα έχουν λίγο περίεργη υποδοχή. Έχω ακριβώς αυτόν το συνδιασμό. Χωράνε και παίζουν υπέροχα! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά από κάμερα τι λέει; σκεφτόμουν μελλοντικά να δώσω το νοτε 2... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχω ακριβώς αυτόν το συνδιασμό. Χωράνε και παίζουν υπέροχα! :happy: Το μήνυμα που περίμενα να δω. Σε υπερευχαριστώ! Order is on the way :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Πήρα και εγώ αυτές τις μόνο-ευρες θήκες που εμφανίστηκαν μερικές σελίδες πριν. 1,5 ευρώ. :-P Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos335 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αρκετά φθηνότερος εδώ http://www.ebay.com/itm/281228359032?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Τον έχω αγοράσει και εγώ και τον περιμένω. Οκ, τότε περιμέμω και εντυπώσεις, μόλις τον παραλάβεις! μοιάζει δυνατός από εμφάνιση μάλλον και ποιοτικός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Scorpio σιγουρα μονο για απαντηση? Το εχεις δει αυτο Jays Headset Control? Αν σας ειναι ευκολο να το δοκιμασετε και να μου πειτε μια γνωμη, γιατι λεει οτι μπορεις να ρυθμισεις με 2 πατηματα να παει next track, 3 για previous, και με παρατεταμενο πατημα ελεγχεις μεχρι και φωνη (αν και νομιζω το παρατεταμενο δεν δουλευει λογω Google now). Επειδή και εγώ είμαι στο ψάξιμο για ακουστικά και σκεφτόμουν για τα jays, διάβασα ότι με τις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού δεν δουλεύουν οι συνδυασμοί διότι η google έχει αντιστοιχήσει στο long press το google now. Διάβασε τα σχόλια της εφαρμογής που έδωσες... Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Τώρα που σας έφτιαξα με τη θήκη :-D θέλω μια βοήθεια.. Πήρε κανείς από ebay πλαϊνά προστατευτικα αυτοκόλλητα για το bezel? Θέλω λευκό carbon πχ.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Τώρα που σας έφτιαξα με τη θήκη :-D θέλω μια βοήθεια.. Πήρε κανείς από ebay πλαϊνά προστατευτικα αυτοκόλλητα για το bezel? Θέλω λευκό carbon πχ.. d brand καρντασι με κλειστά μάτια!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Επειδή και εγώ είμαι στο ψάξιμο για ακουστικά και σκεφτόμουν για τα jays, διάβασα ότι με τις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού δεν δουλεύουν οι συνδυασμοί διότι η google έχει αντιστοιχήσει στο long press το google now. Διάβασε τα σχόλια της εφαρμογής που έδωσες... Ναι δεν δουλευουν γι αυτο εγραψα οτι το παρατεταμενο πατημα δεν δουλευει γιατι τα σηματα αυτα τα κανει intercept το google now! Μεχρι και την εφαρμογη εγκατεστησα για να την δω... Εγω παντως εχω αρχισει και σκεφτομαι τα jays one+! Εφοσον διαβασα οτι συνεργαζονται και με την Neo Hybrid τοτε μια χαρα! Αν τα βρειτε σε κανενα ηλεκτρονικο καταστημα εντος Ελλαδας στειλτε εδω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εγω παντως εχω αρχισει και σκεφτομαι τα jays one+! Εφοσον διαβασα οτι συνεργαζονται και με την Neo Hybrid τοτε μια χαρα! Αν τα βρειτε σε κανενα ηλεκτρονικο καταστημα εντος Ελλαδας στειλτε εδω! :) 40e διαθεσιμα http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/a-jays-one-white.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=tw0BfBDcmFU]Ringke Fusion Case Nexus 5 - Review - YouTube[/ame] Βρήκα αυτό το review για την Ringke fusion case για το λευκό Nexus5. Φαίνεται καλό deal για τα χρήματά της. Edited February 9, 2014 by mindfield Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Βρήκα αυτό το review για την Ringke fusion case για το λευκό Nexus5. Φαίνεται καλό deal για τα χρήματά της. Την έχω παραγγείλει σε μαυρη και περιμένω να έρθει....θα γράψω Edited February 9, 2014 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 40e διαθεσιμα http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/a-jays-one-white.php Damn και τα ηθελα σε μαυρα :/ απ'οτι τσεκαρα και στο best price μαλλον ειναι αυτα (στα 50 euros). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις από την spigen slim ultra fit. Kαλύπτει μόνο τα απαραίτητα, έχει παρόμοιο grip με αυτό του τηλεφώνου, και πέρασε ήδη το πρώτο crash test :X . Η συσκευασία από το amazon είχε και screen protector, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 d brand καρντασι με κλειστά μάτια!!! ευχαριστω αδερφε!παιζει τιποτε αλλο ebayατο?ακριβα τα βλεπω λιγο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VERSUz Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημέρα! Ειμαι καινούργιος στο Φόρουμ και θα ήθελα την γνώμη σας μεταξύ αυτών των δύο συσκευών. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382234 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Χωρίς συζήτηση LG G2...το λιγουρεύομαι καιρο....Με το Nexus θα έχεις πρώτος τις αναβαθμίσεις του Android, αλλά σαν το G2 δεν είναι. Το G2 έχει και ραδιόφωνο!!!! Οι τιμή στο Nexus και το LG G2 είναι περίπου στα ίδια επίπεδα όπως θα έχεις δει αλλά μην το κοιτάς παραπάνω! Αν δεν σε ενδιαφέρει μόνο το λογισμικο και θες επιδόσεις, καλύτερη κάμερα, ραδιο κλπ πας στο G2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδιά είχα παραγγείλει μια θήκη από ebay Αγγλιας και υποτιθεται το αργοτερο επρεπε να την παραλαβω 4/2/14 αλλά δεν έχει έρθει ακόμη.Τι κάνω σ'αυτήν την περίπτωση? Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ευχαριστω αδερφε!παιζει τιποτε αλλο ebayατο?ακριβα τα βλεπω λιγο.. δυσκολα φιλε μπορει σε china να βρεις αλλα μουφα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παιδιά είχα παραγγείλει μια θήκη από ebay Αγγλιας και υποτιθεται το αργοτερο επρεπε να την παραλαβω 4/2/14 αλλά δεν έχει έρθει ακόμη.Τι κάνω σ'αυτήν την περίπτωση? Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνησεις με τον πωλητή και να του διαμαρτυρηθείς . ανάλογα τι θα παρεις ως απάντηση δεύτερο βήμα είναι να ανοιξεις case το οποίο δεν το κλεινεις οτι και να σου πει ο πωλητής ( παρακάλια, υποσχέσεις κτλ), μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 δυσκολα φιλε μπορει σε china να βρεις αλλα μουφα αρα δε το γλυτωνω το δεκαρικο στην καλυτερη...ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts