kosmasgr Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Εγώ πήρα την armor :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Εγώ πήρα την armor :)) παρα πολυ καλη ποιοτητα στνν αρμορ η πλατη ειναο σοφτ η¨ ακαμπτη???????? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 http://www.spigen.com/brands/google/nexus-5/nexus-5-case-neo-hybrid.html εχω αγορασει πολλες θηκες για κινητα αυτη ειναι η καλυτερη προσ το παρον απο αμαζον αγγλια χαλαλι το μεροκαματο :p 30€ :p για πες εμπειρία φιλε πως ειναι στο κινητό?? κοβει σημα το μεταλλικό μερος?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 για πες εμπειρία φιλε πως ειναι στο κινητό?? κοβει σημα το μεταλλικό μερος?? και μενα με εψηνε πολυ αυτη.. αλλα πολλα τα λεφτα ρε ****το... προσθετει πολυ ογκο στο κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 παρα πολυ καλη ποιοτητα στνν αρμορ η πλατη ειναο σοφτ η¨ ακαμπτη???????? Το πίσω κομματι μπαίνει έξτρα. Νομιζω είναι άκαμπτο. Το υπολοιπο σωμα της θήκης είναι το κλασσικό εύκαμπτο υλικό της SGP. Λέω να βάλω Matt screen protector , βαρεθηκα με τις δαχτυλιες. Κόβει πολύ φωτεινότητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 για πες εμπειρία φιλε πως ειναι στο κινητό?? κοβει σημα το μεταλλικό μερος?? δεν κοβει καθολου το σημα ειναι πανεμορφη χαλαλι τα 30€ σου δεινει την εντυπωση οτι μεγαλωνει το κινητο αλλα το συνηθιζεις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το πίσω κομματι μπαίνει έξτρα. Νομιζω είναι άκαμπτο. Το υπολοιπο σωμα της θήκης είναι το κλασσικό εύκαμπτο υλικό της SGP. Λέω να βάλω Matt screen protector , βαρεθηκα με τις δαχτυλιες. Κόβει πολύ φωτεινότητα ? Δεν κόβει φωτεινότητα, αλλά αλλοιώνει τα χρώματα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 τσεκάρετε εδω http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-Case-Metal-Slate-Google-Nexus-5-/271327863635?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2c66a353 σε καλυτερη τιμη. εγγυημενος σελλερ εχω πάρει 2 φορές μεμβανες ultra crystal μια για one και μια για g2.. δινει και tracking number Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 πηρα αυτη εδω της nillkin πολυ καλη τιμη, τσαμπε μεταφορικα, και ειδα πολυ καλα σχολια στο xda για την συγκεκριμένη. http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Shield-Matte-Hard-Back-Cover-Case-Film-For-LG-Nexus-5-Google-/261326056888?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3cd83f2db8 Σκεφτομαι να παραγγειλω και το tampered glass της ιδιας εταιριας. Ίσως η μοναδική που θα έπαιρνα για το λόγο ότι δεν προσθετη όγκο καθώς και ότι έχει πολύ καλή υφή αλλά και επαφή στο χέρι... Πραγματικά πολύ καλή Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ίσως η μοναδική που θα έπαιρνα για το λόγο ότι δεν προσθετη όγκο καθώς και ότι έχει πολύ καλή υφή αλλά και επαφή στο χέρι... Πραγματικά πολύ καλή Δεν μου εχει ερθει ακομη (απο κινα βλεπεις) αλλα οταν φτασει θα ποσταρω καμια φωτο. Και γω πιστευω πως ειναι πολυ καλη επιλογη ειδικα αν λαβεις υποψιν και το κοστος. Στο skroutz βρηκα την ιδια για το LG optimus g για ενα φιλο που την ηθελε και την ειχαν 16,5 ευρώ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδες αν έχει κανεις καμια θήκη και screen protector περίσσευμα ειναι απο Θεσσαλονικη και θέλει να τα δώσει ας στείλει μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosg Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Παρήγγειλα αυτήν: http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-SGP-Series-Smooth-coated/dp/B00EV8Y4QI/ref=sr_1_24?ie=UTF8&qid=1386613380&sr=8-24&keywords=nexus+5+case Καλή φαίνεται, αν και αυξάνει κάπως το μέγεθος του τηλεφώνου. Μόλις έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Χθες μου ήρθε και η bumper case απο το playstore. Την πήρα σε μαύρο για το επίσης μαύρο Ν5. Αναμενόμενα πολύ καλό κόψιμο, ταιριάζει τέλεια στη συσκευή. Νομίζω ότι προσθέτει όγκο, αλλά κάθεται πάρα πολύ καλά στο χέρι. Προστατεύει επίσης τη κάμερα και το "χείλος" αφού η συσκευή κάθεται μέσα. Το υλικό είναι γομώδες, όχι όσο της μαύρης συσκευής όμως. Επίσης έχει ένα κομψό logo nexus όπως και χωρίς τη θήκη. Στα αρνητικά, δεν έχει κόψιμο για τα κουμπιά και καθώς το πλαστικό της θήκης είναι αρκετά σκληρό, δυσκολεύει αρκετά το πάτημα και δεν έχει και καθόλου feedback. Επίσης έβαλα screen protector της FoneM8. Είναι νομίζω η πέμπτη συσκευή που βάζω screen protector της εν λόγω εταιρίας και κάθε φορά με εντυπωσιάζει. Ειδικά για την τιμή της (0.95 λίρες /5 κομμάτια), κάθεται άψογα, με την πρώτη και το κόψιμο ειναι τέλειο. Μπορεί να μην είναι super clear HD 3D micron glass hyper shield, αλλά αν δεν χρησιμοποιείται η συσκευή για ασπίδα, προστατεύει μια χαρά. Επίσης μετά από 1-2 μέρες χρήσης, το touch feeling πλησιάζει το μαμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 The Best Nexus 5 Cases Compared (Review) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους παρέλαβα σήμερα αυτήν την πολύ ωραία θήκη!!!Πίσω mat carbon και πλαϊνά gel....προστατεύει πολύ καλά χωρίς να του δίνει πολύ όγκο...εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά!!!Δύσκολα θα την αποχωριστώ αν και περιμένω και τις SPIGEN.http://www.ebay.com/itm/251379381790?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδια κανενα screen protector οχι πολυ ακριβο εχετε να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδια κανενα screen protector οχι πολυ ακριβο εχετε να προτεινετε? εγώ παράγγειλα αυτήν της rearth με κενά σε αισθητήρα-κάμερα για να μην δημιουργεί θέμα..http://www.ebay.com/itm/271300137167?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδια κανενα screen protector οχι πολυ ακριβο εχετε να προτεινετε? Δυο posts παραπανω παρεθεσα την αποψη μου για αυτο που πηρα εγω. Επισης στα 0.95£/5 τεμαχια δεν το λες και ακριβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους παρέλαβα σήμερα αυτήν την πολύ ωραία θήκη!!!Πίσω mat carbon και πλαϊνά gel....προστατεύει πολύ καλά χωρίς να του δίνει πολύ όγκο...εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά!!!Δύσκολα θα την αποχωριστώ αν και περιμένω και τις SPIGEN.http://www.ebay.com/itm/251379381790?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 spigen με διαφορα οι καλυτερες!!!!!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 spigen με διαφορα οι καλυτερες!!!!!!! περιμένω και την δικια σου σε golden..... SPIGEN και τα μυαλά στα κάγκελα!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Από τις Spigen ποια προτιμάτε οι περισσότεροι; Εγώ πιστεύω η Nexus 5 Case Neo Hybrid είναι η ωραιότερη. Το θέμα όμως είναι: μαύρο (metal slate) ή ασημένιο (satin silver) στα πλάγια; Επίσης, όσοι την έχετε (ή την ίδια ή τις άλλες Spigen) τα πλαϊνά κουμπιά έχουν καλή αίσθηση ή πρέπει να ζοριστείτε λίγο για να τα πατήσετε; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Από τις Spigen ποια προτιμάτε οι περισσότεροι; Εγώ πιστεύω η Nexus 5 Case Neo Hybrid είναι η ωραιότερη. Το θέμα όμως είναι: μαύρο (metal slate) ή ασημένιο (satin silver) στα πλάγια; Επίσης, όσοι την έχετε (ή την ίδια ή τις άλλες Spigen) τα πλαϊνά κουμπιά έχουν καλή αίσθηση ή πρέπει να ζοριστείτε λίγο για να τα πατήσετε; Εγώ έχω αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FJJ38HY/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i6?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1BTC9YG7XK7FMDXE3KB2&pf_rd_t=101&pf_rd_p=430153987&pf_rd_i=468294 αλλά δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος. Τα κουμπιά δεν έχουν καλή αίσθηση. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Από τις Spigen ποια προτιμάτε οι περισσότεροι; Εγώ πιστεύω η Nexus 5 Case Neo Hybrid είναι η ωραιότερη. Το θέμα όμως είναι: μαύρο (metal slate) ή ασημένιο (satin silver) στα πλάγια; Επίσης, όσοι την έχετε (ή την ίδια ή τις άλλες Spigen) τα πλαϊνά κουμπιά έχουν καλή αίσθηση ή πρέπει να ζοριστείτε λίγο για να τα πατήσετε; Εγω champagne gold περιμενω........ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δυο posts παραπανω παρεθεσα την αποψη μου για αυτο που πηρα εγω. Επισης στα 0.95£/5 τεμαχια δεν το λες και ακριβο... thnx δεν το ειδα. Τελικα πηρα το tampered glass της Nillkin που δεν το λες και φτηνο (12 euro) αλλα σιγουρα φτηνοτερο από άλλες εταιρίες. Πηρα και την Spigen Neo Hybrid και γω δεν αντισταθηκα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Από τις Spigen ποια προτιμάτε οι περισσότεροι; Εγώ πιστεύω η Nexus 5 Case Neo Hybrid είναι η ωραιότερη. Το θέμα όμως είναι: μαύρο (metal slate) ή ασημένιο (satin silver) στα πλάγια; Επίσης, όσοι την έχετε (ή την ίδια ή τις άλλες Spigen) τα πλαϊνά κουμπιά έχουν καλή αίσθηση ή πρέπει να ζοριστείτε λίγο για να τα πατήσετε; εγω πηρα σε χρυσο τα πλαινα δουλευουν ΑΨΟΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts