Nnoutas Δημοσιεύτηκε March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 24, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω συσκευή για απλή χρήση, browsing, social, καμία φωτογραφία και φυσικά όσο πιο smooth γίνεται στη χρήση και αξιόπιστο. Έχω ξεχωρίσει τα δύο κινητά που αναφέρω στον τίτλο με 3/32 στα 80-90 ευρώ από Κίνα. Τι λέτε; Έχετε κάτι άλλο να προτείνεται, με βάση το μπάτζετ που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 90 ευρώ; Υ.Γ. 1:Αξίζει να δώσω ~105 ευρώ και να πάω στο Redmi 6; Υ.Γ. 2:Τι λένε οι mediatek επεξεργαστές στα redmi 6 και redmi 6a; Edited March 24, 2019 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Kαλύτερη επιλογή μου φαίνεται το Asus με τον Snapdragon... Δεν έχω ιδιαίτερα επιχειρήματα όσον αφορά αυτό, παρά μόνο ότι δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους MTK επεξεργαστές... Σε σχέση πάντα με τους Snapdragon... Για τη χρήση που αναφέρεις, νομίζω σε καλύπτει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Kαλύτερη επιλογή μου φαίνεται το Asus με τον Snapdragon... Δεν έχω ιδιαίτερα επιχειρήματα όσον αφορά αυτό, παρά μόνο ότι δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους MTK επεξεργαστές... Σε σχέση πάντα με τους Snapdragon... Για τη χρήση που αναφέρεις, νομίζω σε καλύπτει μια χαρά. Και εγώ αυτής της άποψης είμαι και γι αυτό βρίσκομαι πιο κοντά στην αγορά του Asus. Απλά ήθελα να ακούσω και μια γνώμη για τον επεξεργαστή του Redmi 6 και αν αξίζει σαν κινητό τα 20 ευρώ περίπου παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Και εγώ αυτής της άποψης είμαι και γι αυτό βρίσκομαι πιο κοντά στην αγορά του Asus. Απλά ήθελα να ακούσω και μια γνώμη για τον επεξεργαστή του Redmi 6 και αν αξίζει σαν κινητό τα 20 ευρώ περίπου παραπάνω. Δε νομίζω ότι θα τα πηγαίνει άσχημα όσον αφορά το πως ρολάρει το κινητό, ούτε νομίζω πως οι ΜΤΚ έχουν τις παιδικές ασθένειες του παρελθόντος... Απλά δε βλέπω να κερδίζεις και κάτι για να πεις θα πας στον ΜΤΚ για τις επιδόσεις πχ... Τα ίδια βλέπω βγάζει με το Asus, μη σου πω είναι και οριακά καλύτερο το Asus... Αυτονομία πιστεύω καλύτερα θα τα πηγαίνει ο Snapdragon + την καλύτερη υποστήριξη σε roms, φαντάζομαι τουλάχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Eπανέρχομαι γιατί σήμερα βρήκα με φίλο τυχαία το παρακάτω από Banggood σε flash sale στα 77 ευρώ... Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει, απλά το αναφέρω γιατί μας φάνηκε καλή περίπτωση... https://www.banggood.com/GOME-U7-5_99-Inch-NFC-3050mAh-Iris-Recognition-4GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1406753.html?rmmds=search&ID=229&cur_warehouse=HK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Eπανέρχομαι γιατί σήμερα βρήκα με φίλο τυχαία το παρακάτω από Banggood σε flash sale στα 77 ευρώ... Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει, απλά το αναφέρω γιατί μας φάνηκε καλή περίπτωση... https://www.banggood.com/GOME-U7-5_99-Inch-NFC-3050mAh-Iris-Recognition-4GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1406753.html?rmmds=search&ID=229&cur_warehouse=HK Καλή περίπτωση φαίνεται. Όμως είπα να μην ρισκάρω και πήρα το Azus. Σε ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Καλή περίπτωση φαίνεται. Όμως είπα να μην ρισκάρω και πήρα το Azus. Σε ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον. Ναι καλά έκανες, σαφώς πιο εγγυημένο το Asus... :) Eμείς πάντως τσιμπήσαμε ένα τεμάχιο από το προαναφερθέν... Καλή τιμούλα για τα specs και όπως και να έχει, έχει το ενδιαφέρον του να πειραματίζεσαι με άγνωστες Κινεζιές (η μάρκα btw απ' όσο είδα υπάρχει από το 1987)... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ναι καλά έκανες, σαφώς πιο εγγυημένο το Asus... :) Eμείς πάντως τσιμπήσαμε ένα τεμάχιο από το προαναφερθέν... Καλή τιμούλα για τα specs και όπως και να έχει, έχει το ενδιαφέρον του να πειραματίζεσαι με άγνωστες Κινεζιές (η μάρκα btw απ' όσο είδα υπάρχει από το 1987)... :p Όπως είπα πολύ καλή περίπτωση. Απλά είπα να πάω όσο γίνεται πιο σίγουρα γιατί το κινητό προορίζεται για δώρο και γι αυτά που ζητάει φτάνει και ο ταπεινός snap 430 του Azus. :) Όταν με το καλό παραλάβεις και το δουλέψεις λίγο κάνε καμία παρουσίαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Αξίζει το τηλέφωνο για 75 ευρώ ; [80,20€ 44% OFF]GOME U7 5.99 Inch NFC 3050mAh Iris Recognition 4GB RAM 64GB ROM Helio P25 Octa Core 4G Smartphone Smartphones from Mobile Phones & Accessories on banggood.com https://banggood.app.link/mr0OPTydEY Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Edited July 27, 2019 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Αξίζει το τηλέφωνο για 75 ευρώ ; [80,20€ 44% OFF]GOME U7 5.99 Inch NFC 3050mAh Iris Recognition 4GB RAM 64GB ROM Helio P25 Octa Core 4G Smartphone Smartphones from Mobile Phones & Accessories on banggood.com https://banggood.app.link/mr0OPTydEY Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Η εταιρία είναι στα πρόθυρα κλεισίματος (αν δεν έχει κλείσει ήδη).Αν θες κάτι που να αξίζει πάρε αυτό εδώ https://m.banggood.com/Billion-Capture-Plus-Global-Version-5_5-Inch-3500mAh-13_0MP-Dual-Rear-Cameras-Support-OTA-3GB-32GB-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1412071.html?rmmds=myorders Δεν υπάρχει τέτοια τιμή για τα χαρακτηριστικά του,είναι τζάμπα.Εγω έχω παραγγείλει 2 για μένα και για συγγενή και τα περιμένω σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 (edited) Θα ήθελα κάτι που να έχει nfc Αυτό πάει 125 ευρώ [124,76€ 30% OFF]UMIDIGI Power Global Bands 6.3 Inch FHD+ Waterdrop Display NFC 5150mAh Android 9.0 4G 64G Helio P35 4G Smartphone Smartphones from Mobile Phones & Accessories on banggood.com https://banggood.app.link/CJtEN2BSFY Edited July 27, 2019 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts