r31134 Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 (edited) Από τα ομορφότερα θεάματα που έχω δει ποτέ. Διπλό ουράνιο τόξο. Η αρχική και ελαφρώς επεξεργασμένη. Και μια συνολική λίγο αργότερα. Αυτόματο και εν κινήσει λήψη. Edited December 11, 2022 by r31134 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Για εμένα η τρίτη όλα τα λεφτά!Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 31 minutes ago, guy_fawkes said: Για εμένα η τρίτη όλα τα λεφτά! Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ειναι η πιο καλλιτεχνικη. Στις αλλες ηθελα απλα να δειξω το σπανιο διπλο ουρανιο τοξο. Εβγαλα πολλες και πηρε φωτια το photoshop αποψε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Xρονια πολλα με ενα κλασσικο πλεον θεαμα για Θεσσαλονικη αλλα αυτη τη φορα με τoν wide φακο στην στοκ καμερα. Απειραχτη φωτο. Sony Xperia 5ii 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 (edited) Και μια ανακαινισμένη στοα Μοδιανο με πανοραμικη ληψη. Καλη χρονια σε ολα τα φιλαρακια που απομειναμε εδω [url=https://ibb.co/v4sGHGb][img]https://i.ibb.co/KxNkXkY/DSC-0065.jpg[/img][/url] Edited December 31, 2022 by r31134 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 Καλη χρονιά Δημήτρη! Και εγώ ακόμα εδώ είμαι! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 3 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Δεν βαζω φωτογραφια αλλα ενα λινκ με το προφίλ ενος πιλοτου που βγαζει μυθικες φωτογραφιες. Οσους σας αρεσει η φωτογραφια νομιζω θα τις βρειτε πολυ ξεχωριστες, ειδικα αυτες που ειναι απο το πιλοτηριο https://flic.kr/ps/CLX7q 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 (edited) Μειναμε ελαχιστοι με τα sony αλλα ειμαστε πιστοι!!! Μια φωτο απο xperia 5 ii,λειτουργια pro, στο manual με κατεβασμενο iso και αυξημενο χρονο κλειστρου σε σχεση με την αυτοματη για να πιάσω ακριβως οτι εβλεπα εκεινη την ωρα με γυμνο ματι. Εκατσα πολλη ωρα και εβλεπα την φωτο με backround την πραγματικη εικονα του χωρου και ειναι σχεδον ακριβης αποτυπωση σε χρωμα και φωτισμο και μειωση θορυβου οσο περισσοτερο μπορω. Δεν ειναι καλλιτεχνικη αλλα ειναι δυσκολο "καδρο" με φωτεινα,σκοτεινα, λαμπες,σκιεςπληροφοριες,χρωματα και πιστευω εχει και σωστο βαθος η φωτογραφια, χωρις υπερβολες σε ανοιγμα σκιων και οξυτητα. Εννοειται καμια περαιτερω επεξεργασια. Την ανεβασα απευθειας και ως λινκ Edited April 3, 2023 by r31134 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts