MIB Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 paratirisate oti stin kainouria ekdwsi , otan anoigei foto (sto view mode) kai otan trabaei foto asprizei i o8oni kai de dixnei tipota mexri na tin trabiksei? enw palia blepame afto pou trabousame kai perimename Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sspyriadis Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 paratirisate oti stin kainouria ekdwsi , otan anoigei foto (sto view mode) kai otan trabaei foto asprizei i o8oni kai de dixnei tipota mexri na tin trabiksei? enw palia blepame afto pou trabousame kai perimename Emena den mou kanei kati tetoio!? xtes to brady ekana tin anabathmisi xoris kanena problima kai dokimasa kai to video kai mou fenete ontos kalitero.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Ξανα-μανά απεγκατέστησε τους παλιούς drivers. Δεν σου ενεργοποιεί το Found New hardware wizard γιατί όπως είπες του λειτουργικό εγκατέστησε τους παλιούς drivers. "Ξήλωσε" ΞΑΝΑ λοιπόν τους παλιούς και μετά ακολούθησε τις οδηγίες με προσοχή, να τους εγκαταστήσεις από το folder που τους έχεις κατεβάσει, όπως εξάλλου ανεφέρθηκε λεπτομερώς παραπάνω. Όταν βρίσκει το κινητό ο υπολογιστής ΔΕΝ με ρωτάει ποιούς drivers θέλω να πάρει. Δοκίμασα χειροκίνητα και δεν δεχόταν τους νεους drivers. edit: Έβαλα το καλώδιο στην Usb του υπολογιστή και όχι στο Hub που το είχα και όλα λειτούργησαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvol Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Geia se olous. Ego ekana thn anavathmish meso toy site ths s.e. se R1N035 alla apo tote otan anoigo thn fotografiki moy vgazei "wrong camera driver version.Please update camera driver to 4.5 or later".Episis exasa kai ta ellinika,exei mono agglika.Mporei na moy pei kapoios ti na kano?Prin to kin eixe thn R1L. Filika dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 mia pliroforia. mporeite na mou peite pies gloses exei to kinito sas mazi me tin elliniki pou exei? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 mia pliroforia. mporeite na mou peite pies gloses exei to kinito sas mazi me tin elliniki pou exei? εμένα γράφει English και Shqip..(??)... :rolleyes: English την έχω για να γλυτώνω τις ατυχείς τους μεταφράσεις! :wacko: :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Εγω εκανα χθες το απογευμα αναβαθμιση στο τηλεφωνο και ολα λειτουργουν ρολοι. Το βιντεο μεγαλη διαφορα, πιο ταχυ το μενου του, και καμια εμφανης χειροτερεψη της φωτογραφιας Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 πως ακριβως βγαζω τους παλιους drivers για να τους ξαναπερασω? Τι λειτουργικό έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosz Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Τι λειτουργικό έχεις? xp home τα ελληνικα Παράθεση VaiosZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 xp home τα ελληνικα Με συνδεδεμένο το τηλέφωνο με το PC έναρξη->πίνακας ελέγχου->Σύστημα->Υλικό->Διαχείρηση συσκευών->Μονάδες δίσκων->Sony Eri Memory Stick USB Device->Δεξί κλίκ και επιλογή κατάργηση εγκατάστασης. Αποσύνδεσε το τηλέφωνο κλείσε το για 20 δευτερόλεπτα και πατώντας το C ξανασυνέδεσέ το στο PC. Λογικά θα πρέπει να ξεκινήσει ο wizard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Παιδιά δεν χρειάζεται να βγάλετε τους παλιούς drivers, απλώς όταν συνδεσετε το κινιτό πατώντας c πρέπει να βάλεται τους update drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piratx Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 pos 8a ginei na bgalo to vflive apo ton moraki mou (k750i) me R1L002!!!!!!!!?????? peste mou re paidia giati psaxno na vro na to doso k na paro to allo.... alla mou bgainei gyro sta 150 euro + k to kinito mou den exei oute gratsounia p.s. exo bgalei to autokolito tis vodafone apo kato... Παράθεση myi.gr Φτιάξτε αυτό το "Τροποποίηση υπογραφής" ούτε εικόνα δεν μπορούμε να βάλουμε, έλεος 1 ώρα παλεύω" using safari.:mad: iPhone 3G Pwned | Mac Pro 2.8 8core/6GB RAM/8 TB HDs/8800 NVIDIA | MacBook Pro 15 unibody | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Εγω γιατι βρισκω μια σελιδα που λεει uh oh, try again και κατι τετοια οταν παω να κανω αναβαθμιση απο τη σελιδα της SE? Παρακαλω πειτε μου, δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 pos 8a ginei na bgalo to vflive apo ton moraki mou (k750i) me R1L002!!!!!!!!?????? peste mou re paidia giati psaxno na vro na to doso k na paro to allo.... alla mou bgainei gyro sta 150 euro + k to kinito mou den exei oute gratsounia p.s. exo bgalei to autokolito tis vodafone apo kato... Από όσο ήξερα τα VLive έχουν την R1C... Εσύ πως έχεις την R1L...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Τωρα μου γραφει σφαλμα συνδεσης με το κινητο, ας βοηθησει καποιος plz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Υστερα απο την αναβαθμιση στο R1N firmware το κινητο δεν διαθετει πια ελληνικο μενου παρα αγγλικο ! Στην προηγουμενη αναβαθμιση ολα είχαν γινει κανονικα . Σημειωση οτι το κινητο ηταν vl και μετατραπηκε μεσω davinci . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piratx Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 otan to agorasa tin deuteri mera pano ekei pou to fortiza epesa gia ypno otan 3hpnisa ta pira sto kranio den anoige me tpt to kinitaki mou k etsi arxisa na trexo apo do ki apo kei na do ti 8a kano telika to esteila stin mobitel k me tin egkyhsh mou to esteile piso mesa se 8 meres ...eimai trikala k den yparxei kapoios pou na kanei update se sony ericsson akomi edo Παράθεση myi.gr Φτιάξτε αυτό το "Τροποποίηση υπογραφής" ούτε εικόνα δεν μπορούμε να βάλουμε, έλεος 1 ώρα παλεύω" using safari.:mad: iPhone 3G Pwned | Mac Pro 2.8 8core/6GB RAM/8 TB HDs/8800 NVIDIA | MacBook Pro 15 unibody | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piratx Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 a..... k kati akomi tora se kana 2oro 8a kano flash to k750i vflive meso tou client tou davinci... lete na petyxei eyxh8hte mou kali tyxh ... yparxei allos me macintosh edo sto forum?!!??! Παράθεση myi.gr Φτιάξτε αυτό το "Τροποποίηση υπογραφής" ούτε εικόνα δεν μπορούμε να βάλουμε, έλεος 1 ώρα παλεύω" using safari.:mad: iPhone 3G Pwned | Mac Pro 2.8 8core/6GB RAM/8 TB HDs/8800 NVIDIA | MacBook Pro 15 unibody | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piratx Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 ""To R1C, είναι firmware αποκλειστικά και μόνο για vodafone live k750. Μέχρι στιγμης δεν έχει βγει αλλο firmware για vodafone live. Το R1L είναι μόνο για non branded κινητά. Εγω θα σου πρότεινα πάντως να το φλασάρεις ωστε να βγει το vodafone live και να βάζεις τα κανονικά firmwares."" superbilly16v said. to diko mou einai VL me R1L002 pos ginete auto? Παράθεση myi.gr Φτιάξτε αυτό το "Τροποποίηση υπογραφής" ούτε εικόνα δεν μπορούμε να βάλουμε, έλεος 1 ώρα παλεύω" using safari.:mad: iPhone 3G Pwned | Mac Pro 2.8 8core/6GB RAM/8 TB HDs/8800 NVIDIA | MacBook Pro 15 unibody | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Εγω γιατι βρισκω μια σελιδα που λεει uh oh, try again και κατι τετοια οταν παω να κανω αναβαθμιση απο τη σελιδα της SE? Παρακαλω πειτε μου, δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα. Τα ίδια μου έβγαζε και μένα χθες αλλά με 2-3 refresh προχώρησα κανονικά. Προφανώς αρκετός κόσμος έκανε αναβάθμιση αυτές τις μέρες. R1N και εγώ από χθές. Το πρώτο που τσέκαρα ήταν το video. Και η διαφορά ήταν όντως αισθητή. Για τα υπόλοπα δεν μπορώ να πω ότι βρήκα διαφορές. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nevian Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα αγόρασα το Κ750i προς αντικατάσταση του K700i που μου είχε σπάσει τα νεύρα... anyway... Το θέμα είναι ότι εγκατέστησα τη σουίτα (όλα τα προγράμματα από το CD) και όλα καλά! Μπορώ να δω το τηλέφωνο, κλπ. Όταν πήγα στο http://www.sonyericsson.gr και επέλεξα την Υπηρεσία ενημέρωσης, κατέβασα το java client, όλα καλά είδε ότι έχω να κάνω update και εκεί που μου λέει να βγάλω το τηλέφωνο, να το αφήσω 20 sec και μετά να το βάλω πάλυ στο USB πατώντας το 'c' κολάμε... Εγώ το κάνω αλλά το τηλέφωνο μπάινει σε normal mode, ζιτάει PIN κλπ... Κάνω κάτι λάθος!?!?!?!?!?!?!!! :wacko: Ευχαριστώ, Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα αγόρασα το Κ750i προς αντικατάσταση του K700i που μου είχε σπάσει τα νεύρα... anyway... Το θέμα είναι ότι εγκατέστησα τη σουίτα (όλα τα προγράμματα από το CD) και όλα καλά! Μπορώ να δω το τηλέφωνο, κλπ. Όταν πήγα στο http://www.sonyericsson.gr και επέλεξα την Υπηρεσία ενημέρωσης, κατέβασα το java client, όλα καλά είδε ότι έχω να κάνω update και εκεί που μου λέει να βγάλω το τηλέφωνο, να το αφήσω 20 sec και μετά να το βάλω πάλυ στο USB πατώντας το 'c' κολάμε... Εγώ το κάνω αλλά το τηλέφωνο μπάινει σε normal mode, ζιτάει PIN κλπ... Κάνω κάτι λάθος!?!?!?!?!?!?!!! :wacko: Ευχαριστώ, Κώστας Εγκατέστησες το D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 To ίδιο μου έκανε και εμένα. Το ξανάκλεισα το ξανάνοιξα και ..... ως δια μαγείας άρχισε η αναβάθμιση. Μερικές φορές η πιό απλή ενέργεια που μπορεί κανείς να φανταστεί λύνει το πιο επίμονο και "ανεξήγητο" πρόβλημα μας παρουσιάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piratx Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 re paidia boh8hste me ti na kano me to diko mou pou exei kolo vl epano? Παράθεση myi.gr Φτιάξτε αυτό το "Τροποποίηση υπογραφής" ούτε εικόνα δεν μπορούμε να βάλουμε, έλεος 1 ώρα παλεύω" using safari.:mad: iPhone 3G Pwned | Mac Pro 2.8 8core/6GB RAM/8 TB HDs/8800 NVIDIA | MacBook Pro 15 unibody | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 ρε παιδια βοηθεια εκανα αναβαθμιση και κολλαει στο 50 % μου λεει σφαλμα συνδεσης, δεν δουλευει η καμερα γιατι δεν εχει τον καινουριο driver και απο γλωσσες μονο αγγλικα, τιποτα αλλο, το εχω προσπαθησει τουλαχιστον 20 φορες και τιποτα.... με μοζιλα, οπερα, εξπλορερ τα παντα.... :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts