vickylsls Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Σε μια γνωστη που παω με παιρνει για τα 20 λεπτα που καθομαι 37€ αν θυμαμαι καλα,γενικα τα σολαριουμ πρεπει να κοστιζουν απο 15-20 για τα 10λεπτα...!!!! τα 10 λεπτά είναι 8 ευρώ περίπου Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_1994 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 παιδια προσοχη στον ηλιο αυτη τη περιοδο και ειδικα στο νομο αττικης....... διαβασα μια ερευνα σημερα και τρελαθηκα για τις βλαβερες επιπτωσεις του........ Παράθεση Αν δε μπορεις να βοηθησεις....απλα ενοχλησε:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 κανενα αντηλιακο που να εχει πολυ ωραια μυρωδια και να προστατευει και απο τον ηλιο εχετε να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Paidia το μαυρισμα χωρις ήλιο ειναι πολύ επιίνδυνο (τουλάχιστον περισσότερο από τον ήλιο)... Όχι πως και ο ήλιος δεν ειναι επικίνδυνος αλλά τέλος πάντων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Ο ποιό υγειινός τρόπος είναι να πας σε αερογράφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dee001 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Απ'ότι ξέρω όλες αυτές οι κρέμες "αυτο-μαυρίσματος" είναι απλά ενυδατικές με κάποια χρωστική που βάφει το δέρμα κονικά με μια bronze απόχρωση. Γι αυτό έτσι και γίνουμε ηλιοκαμένοι, μετά απο μερικές μέρες τα χέρια μας με το καθημερινό πλύσιμο γίνονται κάτασπρα. Είναι εντελώς ακίνδυνες. Και "ξεβάφουν" γρήγορα. Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς για να είναι μαυρισμένος στο δέρμα είναι ένα επιταχυντικό λάδι τύπου Carotten (0 βαθμούς αν είσαι μελαχρινός ή 2-4 αν είσαι ξανθός) και ήλιο, ήλιο, ήλιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Απ'ότι ξέρω όλες αυτές οι κρέμες "αυτο-μαυρίσματος" είναι απλά ενυδατικές με κάποια χρωστική που βάφει το δέρμα κονικά με μια bronze απόχρωση. Γι αυτό έτσι και γίνουμε ηλιοκαμένοι, μετά απο μερικές μέρες τα χέρια μας με το καθημερινό πλύσιμο γίνονται κάτασπρα. Είναι εντελώς ακίνδυνες. Και "ξεβάφουν" γρήγορα. Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς για να είναι μαυρισμένος στο δέρμα είναι ένα επιταχυντικό λάδι τύπου Carotten (0 βαθμούς αν είσαι μελαχρινός ή 2-4 αν είσαι ξανθός) και ήλιο, ήλιο, ήλιο... Eαν εισαι ανοιχτοχρωμος οπως εγω και βαλεις καροτεν 2-4 βαθμους εχεις παει στο νοσοκομειο με εγκαυματα. Επειδη ειμαι γενικα πολυ ασπρος, το καλοκαιρι αντηλιακο 40 + χρησιμοποιω :cry: και βαζω ανα μισαωρο με μια ωρα. Το τεχνητο μαυρισμα με σολαριουμ ειναι πολυ επικυνδυνο, διοτι αυξανει την περιπτωση εμφανισης καρκινου. Οποτε καλυτερα στον ηλιο (και οχι σε ωρες 12 - 4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 ρε παιδια ετσι οπως εχει καταντησει ο ηλιος ..μηπως ειναι καλυτερα το σολαριουμ?τουλαχιστον αυτο εχει κ κατι φιλτρα..ο ηλιος τι εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 ρε παιδια ετσι οπως εχει καταντησει ο ηλιος ..μηπως ειναι καλυτερα το σολαριουμ?τουλαχιστον αυτο εχει κ κατι φιλτρα..ο ηλιος τι εχει? Αρχίζω να θεωρώ τον εαυτό μου βλάκα που αποφεύγω και τα σολάριουμ και τον ήλιο. Δε λέω, καλό το μαυρισμενο σώμα αλλά και το να μην έχω καρκίνο του δέρματος σε μερικά χρόνια είναι ακόμα καλύτερο κι ας είμαι σχετικά πιο "ασπριδερός" τώρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoi131 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 RE PAIDIA EGW PHRA ENA SPRAY...AUTO FEUGEI ME TO KSURISMA??:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ρε παιδια εδω κ μια βδομαδα κανω ηλιοθεραπεια στις 5 5 μιση η ωρα το απογευμα κ δεν εχω παρει χρωμα, μαλλον αυριο θα παω στις 12! :P: Αλλα δεν ξερω αυτα τα spray κ οι κρεμες μαυρισματος ποσο ακινδυνες ειναι... Αν κ εχω δει το αποτελεσμα κ δεν ξετρελαθηκα καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 RE PAIDIA EGW PHRA ENA SPRAY...AUTO FEUGEI ME TO KSURISMA??:blink::blink:μάλλον αναφερεσαι σε σπρει αυτομαυρισματος. να προσεχεις να το απλωνεις ομοιομορφα,πριν το βαλεις να εχεις κανει απολεπιση ουτως ωστε να μη σου κανει "σταμπες" με το ξυρισμα ισως σου φυγει σε ορισμενα σημεια γιαυτο προσοχη! Αλλα δεν ξερω αυτα τα spray κ οι κρεμες μαυρισματος ποσο ακινδυνες ειναι... Αν κ εχω δει το αποτελεσμα κ δεν ξετρελαθηκα καθολου...κι εγω δεν τα εμπιστευομαι αν και δεν μου αρεσει και το αποτελεσμα τους. συνηθως με ενα ντουζ φευγει,και οσο καλη και η ειναι η κρεμα παλι φαινεται... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Αυτές οι ενυδατικές κρέμες που είναι για μετά τον ήλιο .. που λέει επανόρθωση της επιδερμίδας και ενυδάτωση σε βοηθάνε να διατηρήσεις το μαύρισμα? (για το φυσικό μαύρισμα αναφέρομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Texas22 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τρελαίνομαι για μαύρισμα κι εγώ.γι'αυτό έψαχνα και πιστεύω βρήκα κάτι ωραίο.δεν έχω δοκιμάσει.τώρα θα δοκιμάσω κι εγώ.τουλάχιστον πιστεύω είναι εντελώς ακίνδυνο και αξίζει να δοκιμάσω. Ορίστε το σάιτ http://suxumuxu-info.blogspot.gr/2013/05/blog-post_21.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τρελαίνομαι για μαύρισμα κι εγώ.γι'αυτό έψαχνα και πιστεύω βρήκα κάτι ωραίο.δεν έχω δοκιμάσει.τώρα θα δοκιμάσω κι εγώ.τουλάχιστον πιστεύω είναι εντελώς ακίνδυνο και αξίζει να δοκιμάσω. Ορίστε το σάιτ http://suxumuxu-info.blogspot.gr/2013/05/blog-post_21.html?m=1 ακινδυνο ακουγεται(εκτος αν υπαρχει καποια δερματιτιδα ή δερματοπάθεια) αλλά απο την αλλη μου φαινεται αστειο να πασαλειφτεί κάποιος με κακάο και καφέδες και αν ιδρώσει λίγο ή ρίξει καμία ψιλή βροχούλα, αρχίσει να αφήνει παντού σοκολατένια σημάδια:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Υπαρχει και πιο αξιοπιστη λυση βεβαια για να εισαι κομπλε και απο το νερο :p Οριστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 βρε τρελοκομεία της φύσης τι τα θέλετε αυτά; Αφήστε τα μαυρίσματα και τις κρέμες. Φυσική ομορφιά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts