singer Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Πολυπλοκο για μια απλη απορριψη αλλα σε ευχαριστω. δεν καταλαβες μαλλον τι σου ειπε ο συναδελφος... πληκτρολογησε τον κωδικο που σου δινει (αυτο το κανεις μια φορα κ σου κανει ακυρωση ολων των προωθησεων) Αρα λοιπον οταν θα πατας απορριψη απο δω κ στο εξης ο αλλος θ'ακουει εναν διακεκομμενο ηχο(κ καλα οτι μιλας) Το καταλαβες τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissyg Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 paidia pos mporo na energopoiiso to GPRS esteila mynima stin COSMOTE kai mou irthan oi rithmiseis meso SMS tis apothikeysa alla den mporo na syndetho meso GPRS ti simvenei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Καλη δυνατοτητα αλλα το θεμα ειναι ποιος ειναι ο κωδικος για να προωθουνται ολες οι κλησεις και να ακουμε τον χαρακτηριστικό ηχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Paidia xreiazome epigontws tin voitheia sas. Loipon i othoni tou k750 m parousiase 3 kamena pixels k anagkastika na allaxw othoni. Exoun perasei 2 vdomades apo tin allagi othonis k m parousiase 1 kammeno pixel. Dn eime sigouros ows an einia kammeno.Loipon fenete mono sto mauro fonto k sto poli skouro kitrino se olla ta alla xwmata einai san na min iparxei. Pls voithiste me Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 το χετε δει αυτο? το χει κανείς? .. μη με πείτε τσιγκούνη.... http://suonerie.okcellulare.com/pr_pages/dialup_games.asp?id=516800&model=378 Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Άν κάνεις την τελευταία αναβάθμιση στο FMA δουλεύει και με το καλώδιο ;) Δεν ξέρω αν χωρίς την αναβάθμιση δουλεύει γιατί το έχω ήδη αναβαθμίσει :p 2.0.0.23 Stable έχει βγεί πιο καινούργια? κάνω check for updates και λέει οτι έχω την latest ;) Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Paidia 2 erwthseis: To kinito den paizei apo oti katalava mmf swsta? Otan to exw sindemeno to kinito me usb cable sto pc, mou dixnei oti fortizei tin mpataria (?), ali8evei? Efxaristw. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 παρτε μια πολύ καλή εφαρμογή (για μένα η καλύτερη αν και ακομα σε beta στάδιο) για backup του τηλεφώνου σας http://www.downloadcounter.de/counter.pl?file=http://members.aon.at/fwechsel/Dateien/MyPhoneExplorer_Setup.exe&user=zillertaler mia erwthsh to backup ti akribws kanei???kserei kaneis?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Καλη δυνατοτητα αλλα το θεμα ειναι ποιος ειναι ο κωδικος για να προωθουνται ολες οι κλησεις και να ακουμε τον χαρακτηριστικό ηχο... :wacko: δηλαδή τι εννοείς; να μην δέχεσαι καμία εισερχόμενη?? νομίζω οτι για αυτό δεν θές κωδικό υπάρχει ένα μικρό κουμπάκι στο πάνω δεξί μέρος του Κ750 που λέγετε power το πατάς και τέλος :lol: :lol: Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 2.0.0.23 Stable έχει βγεί πιο καινούργια? κάνω check for updates και λέει οτι έχω την latest ;) εγω έχω την 2.1.1.2b Beta 2 στο check για update den μου βγάζει άλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 παρτε μια πολύ καλή εφαρμογή (για μένα η καλύτερη αν και ακομα σε beta στάδιο) για backup του τηλεφώνου σας http://www.downloadcounter.de/counter.pl?file=http://members.aon.at/fwechsel/Dateien/MyPhoneExplorer_Setup.exe&user=zillertaler Είναι όντως πολύ καλό και εύχρηστο προγραμματάκι. Υπάρχει όμως τρόπος να βλέπουμε σωστά ελληνικά στα SMS ή ν' αρχίσουμε να παρακαλάμε τον τύπο για καμιά αναβάθμιση, ίσως και μετάφραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 μαλλον Teacher αρχισε να στελνεις mail με παρακάλια για ελληνικά,ειναι το μοναδικό του μειονέκτημα αλλα εμενα δε με νοιαζει και πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 ti pezetai tha vgei kainourio firmware ??? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 μαλλον Teacher αρχισε να στελνεις mail με παρακάλια για ελληνικά,ειναι το μοναδικό του μειονέκτημα αλλα εμενα δε με νοιαζει και πολύ Έχω ξεκινήσει ήδη τη μετάφραση και πιστεύω μέχρι αύριο να την έχω έτοιμη και να τη στείλω στον προγραμματιστή. Ωστόσο θα κάνω μια εσωτερική διανομή για να διορθώσω ατέλειες. Επί τη ευκαιρία θα του πω και για τα ελληνικά SMS, ώστε να ενσωματώσει (αν γίνεται) μια επιλογή για να μπορούμε να βλέπουμε τους ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Έχω ξεκινήσει ήδη τη μετάφραση και πιστεύω μέχρι αύριο να την έχω έτοιμη και να τη στείλω στον προγραμματιστή. Ωστόσο θα κάνω μια εσωτερική διανομή για να διορθώσω ατέλειες. Επί τη ευκαιρία θα του πω και για τα ελληνικά SMS, ώστε να ενσωματώσει (αν γίνεται) μια επιλογή για να μπορούμε να βλέπουμε τους ελληνικούς χαρακτήρες. Μπραβο. Καλη δουλεια! :cool: Πες μας οταν εχει ςκατι για τεστ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 paidia gia na mporeis na steileis mms apo to k750i meso tis vodafone arkoun ta 2 minimata pou sou stelnoun apo ti vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 a kai paidia peite kammia kali akoma efarmogula :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 30-07-2005 - Client 13.7 Click here to download new k750 client - Play Now button in phone menu added. - MMS maximum size increased up to 4mb. - corrected problem with CDA erasing (bug in 13.6 logger) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Can I change the CDA in the phone? Simple awnser YES In order to use SEUS (SonyEricsson-Update-Service) you need to have a valid CDA number. Some CDA numbers (like from Vodafone) are banned from SEUS. The older phones, a CDA change was enough to bypass this, but in some newer phones, such as K750i they ban a combination from CDA / IMEI (serial) number. A K750i produced for HongKong market CANNOT work on SEUS with a CDA from a EURO country :cry: . Inorder to make this work you would need to change CDA + IMEI. IMEI changing is illegal, and Davinciteam does not support it! πηγη. εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 30-07-2005 - Client 13.7 Click here to download new k750 client - Play Now button in phone menu added. - MMS maximum size increased up to 4mb. - corrected problem with CDA erasing (bug in 13.6 logger) file geovass kainourio firmware gia to k750i einai auto??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 file geovass kainourio firmware gia to k750i einai auto??? Οχι, ειναι νεα εκδοση του client Davinci για unbranding/firmware upgrade του K750i :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 kai auto pws to pernaw sto kinhto mou?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Μια απορία: Είχα το 6610 και θέλω να περάσω τα sms & mms που είχα αποθηκευμένα σε αυτό, στο Κ750. Ξέρει κανείς κανα τρόπο; Έψαξα το forum αλλα δεν κατάφερα να βρώ κάτι σχετικό.(Για το 6610 χρησιμοποιώ IRDA ενώ για το Κ750 Bluetooth) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 kaneis :worry: :cry: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Παρ' όλη τη βοήθεια απο μελη του forum, εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του SE File Manager....Όπως μου είχατε πει, μάλλον δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και μαλλον έχετε δίκιο μιας και άλλεσ εφαρμογές εγκαθίστονται..... Μπορώ να κάνω κάτι μέσω web site ή σε κάποιο κατάστημα cosmote (απο εκέι έχει αγοραστεί..) Επίσης, μιας και δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος απο τις λειτουργίες auto focus και ιδιαίτερα του macro, σκέφτομαι να αλλάξω λειτουργικό...αλλά πρώτα πρέπει να σώσω τα αρχεία του τηλεφώνου στον υπολογιστή.. :blink: Ευχαριστώ πολύ για οποιαδίποτε συμβουλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts