rallistas Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 πριν αρχισεις την διαδικασια της αναβαθμισης ασε το τηλεφωνο ανοικτο και συνδεσε το στον υπολογιστη και αστο να βρει ολους τους drivers που απαιτουνται μοντεμ,καρτα μνημης και τα σχετικα. οταν σου γραψει οτι το νεο υλικο ειναι ετοιμο για χρηση τοτε ξεκινα την διαδικασια αναβαθμισης και θα ειναι ολα οκ Ολα αυτα τα εχω περασει εδω και καιρο.Μαλλον καπου αλλου κανω την πατατα μου.. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 δεν ισχυει κατι τετοιο.ας το προσεξουν και τα αλλα μελη. ειμαι 99% σιγουρος. ειναι οτι κατεβαζεις απο σαιτ η μετρηση Και όμως φίλε μου κάνεις λάθος. Εκτός από το ίντερνετ ο μετρητής καταγράφει και κάθε άλλη μεταφορά δεδομένων που γίνεται. Τσέκαρε το και θα δείς οτι είναι όπως το λέω. @Mixahlid3 Ποιό είναι το τελευταίο fmw για το K750i ? Είναι το R1DB001 αλλά δεν έχουν αναφερθεί διαφορές με το προηγούμενο που είναι το R1CAO21. @christou αν χρησιμοποιησω το ενσυρματο hands -free δεν με ακουνε. Δοκίμασε να τρίψεις τις επαφές στο κάτω μέρος του τηλεφώνου μ'ένα βουρτσάκι για τα δόντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 παιδια θελω βοηθεια .θελω το αρχειο k750 fs emea 3 που προοριζεται για ελλαδα. οσο πιο γρηγορα μπορειτε ευχαριστω παιδια μου το βγαζει σαν αρχειο bin;;;;ανονικα πρεπει να το βγαζει fbn. απο το scottas.4shared.com το κατεβασα. καμια ιδεα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 ξερει κανεις καποιο site που να μπορω να αγορασω με αντικαταβολη το K750 Full Housing Black Cover οπως εδω http://cgi.ebay.co.uk/For-Sony-Ericsson-K750i-K750-Full-Housing-Black-Cover_W0QQitemZ290213794634QQihZ019QQcategoryZ20345QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem μαυρη προσοψη δηλαδη με το κατσαβιδακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronin69 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Λάθος post το προηγούμενο...:fool: Έχει κανείς καμιά ιδέα, γιατί όταν μεταφέρω τα μηνύματά μου στον υπολογιστή, (χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer), στα σταλμένα μηνύματα δεν μου γράφει ώρα και ημερομηνία που τα έστειλα? :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Λάθος post το προηγούμενο...:fool: Έχει κανείς καμιά ιδέα, γιατί όταν μεταφέρω τα μηνύματά μου στον υπολογιστή, (χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer), στα σταλμένα μηνύματα δεν μου γράφει ώρα και ημερομηνία που τα έστειλα? :lost: και εμενα ετσι κανει φιλαρακι,το γιατι ομως δεν το ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Σ'εμένα δείχνει κανονικά ώρες και ημερομηνίες, μπορεί να φταίει το Κ750, ή η έκδοση του προγράμματος. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronin69 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Λοιπόν αυτό είναι από το site του MyPhoneExplorer : http://www.fjsoft.at/forum/viewtopic.php?t=42 Sent SMS - Time info It's not possible to get the "send date and time" from phone if the message wasn't send directly from MyPhoneExplorer. Off course, the timestamp of sending is shown in the phone, but there's no way of getting that out from it. At incoming SMS there are timestamps from SMS Service-Center, at outgoing SMS this timestamps are missing. This is also a problem with other phones and software and isn't a problem of this software. But if you want to edit the correct sending date and time, just rightclick on that message, select "properties" and then click on "No Indication" to edit the sending date and time. Otherwise MyPhoneExplorer will read the timestamp of copying the message to the Archive-Folder to set this. Since version 1.6.0 it's possible to edit / correct SMS date and time by doubleclicking it in listview. Κατέβασα την τελευταία version (1.6.6) που σου επιτρέπει να βάλεις με το χέρι ημερομηνία και ώρα στα σταλμένα μηνύματα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 άλλαξα όλα τα cover και τα κουμπάκια και έχω ένα προβληματάκι με το joystick: μόλις έκλεισα το κινητό, το joystick πηγαίνει μόνο προς τα κάτω. Μόλις το κουνάω προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση λειτουργεί σαν να το πίεζα (επιλογή). :!:λύθηκε, το είχα βάλει ανάποδα:lol::lol: Υ.Σ: τα cover τα αγόρασα από ebay Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Πως σβήνο τα πάντα μου εμπεριέχονται στην μνήμη του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Πως σβήνο τα πάντα μου εμπεριέχονται στην μνήμη του κινητού; και τις ρυθμίσεις??? σαν φορμάτ κάτι????? πας στις ρυθμίσεις->επαναφορά->διαγραφή όλων Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται και πως, ηχογράφηση συνομιλίας κατά τη διάρκεια κλήσης από ή προς Κ750 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται και πως, ηχογράφηση συνομιλίας κατά τη διάρκεια κλήσης από ή προς Κ750 Ευχαριστώ. Ενω βρισκεσαι σε κληση..πατας το joystic μεσα και σου εμφανιζει ενα μενου,απ'εκει θα πατησεις ηχογραφηση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Ενω βρισκεσαι σε κληση..πατας το joystic μεσα και σου εμφανιζει ενα μενου,απ'εκει θα πατησεις ηχογραφηση.:) Αν μιλάς με κάποιον, πως καταλαβαίνεις εάν έχει βάλει ανοικτή ακρόαση ή σε ηχογρφεί?? Μπορείς να το καταλάβεις?? Φαίνεται? Γίνεται αντιλιπτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ανοικτή ακρόαση,αν ακούγεται απομακρυσμένος από το τηλέφωνο...Και για την ηχογραφηση...οταν σε ηχογραφει καθε λιγο ακουγεται ενα μπιπ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Στην αρχή μιας κλησης μου φάνηκε κάπως περίεργο...Ο ήχος...να πω...κάτι σαν ηλεκτρονικό ήχο...σαν από μακρυά...σαν ήχο στο κενό...δε ξέρω...αλλά μπήκα σε υποψίες...Αν ήταν θα ακουγόταν καθόλη τη διάρκεια της συνομιλίας?? Μήπως έφτεγε που μίλαγα από άλλη συσκευή και στο καπάκι άλλαξα, να ακούγετε αλλιώς?? Νομίζω πως απαγορεύεται η ηχογράφηση...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Στην αρχή μιας κλησης μου φάνηκε κάπως περίεργο...Ο ήχος...να πω...κάτι σαν ηλεκτρονικό ήχο...σαν από μακρυά...σαν ήχο στο κενό...δε ξέρω...αλλά μπήκα σε υποψίες...Αν ήταν θα ακουγόταν καθόλη τη διάρκεια της συνομιλίας?? Μήπως έφτεγε που μίλαγα από άλλη συσκευή και στο καπάκι άλλαξα, να ακούγετε αλλιώς?? Νομίζω πως απαγορεύεται η ηχογράφηση...??? Ναι,η ηχογράφηση απαγορεύεται αν δεν υπάρχει και η συναίνεση ηχογραφόμενου... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Ναι,η ηχογράφηση απαγορεύεται αν δεν υπάρχει και η συναίνεση ηχογραφόμενου... Και πως θα το αποδειξεις αυτο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Δεν ξέρω,πάντως έτσι είναι και έτσι λέει το manual... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Δεν ξέρω,πάντως έτσι είναι και έτσι λέει το manual... Aυτα ειναι τυπικα.τα γραφουν για να υπαρχουν.απλα ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Και πως θα το αποδειξεις αυτο??? τον ηχογραφεις και εσυ για να το αποδειξεις με το μπιπ που ακουγεται :p (πλακα κανω:D:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Οπότε από ότι κατάλαβα αν σε ηχογραφεί ο άλλος γίνεται εύκολα αντιλληπτό από σένα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οι ηχογραφημένες συνομιλίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν νομικά. Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Great_Danton Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 καλησπέρα. μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. μου έκλεψαν το κινητό μου Sony ericsson K790a me web shot 3,2 megapixels. γνωρίζει κανείς να μου πει αν η τεχνολογία του είναι τέτοια που μπορεί να ανιχνευτεί μέσω δορυφόρου; ή με κάποιον άλλον τρόπο; ευχαριστώ εκ των πρωτέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Οπότε από ότι κατάλαβα αν σε ηχογραφεί ο άλλος γίνεται εύκολα αντιλληπτό από σένα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οι ηχογραφημένες συνομιλίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν νομικά. Σωστα? Σωστα δενειναι αποδεικτικο στοιχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 καλησπέρα. μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. μου έκλεψαν το κινητό μου Sony ericsson K790a me web shot 3,2 megapixels. γνωρίζει κανείς να μου πει αν η τεχνολογία του είναι τέτοια που μπορεί να ανιχνευτεί μέσω δορυφόρου; ή με κάποιον άλλον τρόπο; ευχαριστώ εκ των πρωτέρον. Θεωρητικα μεσω ΙΜΕΙ πρακτικα δε γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts