Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν αρχισεις την διαδικασια της αναβαθμισης ασε το τηλεφωνο ανοικτο και συνδεσε το στον υπολογιστη και αστο να βρει ολους τους drivers που απαιτουνται μοντεμ,καρτα μνημης και τα σχετικα. οταν σου γραψει οτι το νεο υλικο ειναι ετοιμο για χρηση τοτε ξεκινα την διαδικασια αναβαθμισης και θα ειναι ολα οκ

Ολα αυτα τα εχω περασει εδω και καιρο.Μαλλον καπου αλλου κανω την πατατα μου..

ΜΑΧ.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν ισχυει κατι τετοιο.ας το προσεξουν και τα αλλα μελη. ειμαι 99% σιγουρος. ειναι οτι κατεβαζεις απο σαιτ η μετρηση

Και όμως φίλε μου κάνεις λάθος.

Εκτός από το ίντερνετ ο μετρητής καταγράφει και κάθε άλλη μεταφορά δεδομένων που γίνεται.

Τσέκαρε το και θα δείς οτι είναι όπως το λέω.

@Mixahlid3 Ποιό είναι το τελευταίο fmw για το K750i ?

Είναι το R1DB001 αλλά δεν έχουν αναφερθεί διαφορές με το προηγούμενο που είναι το R1CAO21.

@christou αν χρησιμοποιησω το ενσυρματο hands -free δεν με ακουνε.

Δοκίμασε να τρίψεις τις επαφές στο κάτω μέρος του τηλεφώνου μ'ένα βουρτσάκι για τα δόντια.

• 3 weeks later...

παιδια θελω βοηθεια .θελω το αρχειο k750 fs emea 3 που προοριζεται για ελλαδα. οσο πιο γρηγορα μπορειτε ευχαριστω

παιδια μου το βγαζει σαν αρχειο bin;;;;ανονικα πρεπει να το βγαζει fbn. απο το scottas.4shared.com το κατεβασα. καμια ιδεα

:)

ξερει κανεις καποιο site που να μπορω να αγορασω με αντικαταβολη το K750 Full Housing Black Cover οπως εδω http://cgi.ebay.co.uk/For-Sony-Ericsson-K750i-K750-Full-Housing-Black-Cover_W0QQitemZ290213794634QQihZ019QQcategoryZ20345QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem μαυρη προσοψη δηλαδη με το κατσαβιδακι?

Λάθος post το προηγούμενο...:fool:

Έχει κανείς καμιά ιδέα, γιατί όταν μεταφέρω τα μηνύματά μου στον υπολογιστή, (χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer), στα σταλμένα μηνύματα δεν μου γράφει ώρα και ημερομηνία που τα έστειλα? :lost:

Λάθος post το προηγούμενο...:fool:

Έχει κανείς καμιά ιδέα, γιατί όταν μεταφέρω τα μηνύματά μου στον υπολογιστή, (χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer), στα σταλμένα μηνύματα δεν μου γράφει ώρα και ημερομηνία που τα έστειλα? :lost:

και εμενα ετσι κανει φιλαρακι,το γιατι ομως δεν το ξερω.

Σ'εμένα δείχνει κανονικά ώρες και ημερομηνίες, μπορεί να φταίει το Κ750, ή η έκδοση του προγράμματος.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Λοιπόν αυτό είναι από το site του MyPhoneExplorer :

http://www.fjsoft.at/forum/viewtopic.php?t=42

Sent SMS - Time info

It's not possible to get the "send date and time" from phone if the message wasn't send directly from MyPhoneExplorer. Off course, the timestamp of sending is shown in the phone, but there's no way of getting that out from it. At incoming SMS there are timestamps from SMS Service-Center, at outgoing SMS this timestamps are missing.

This is also a problem with other phones and software and isn't a problem of this software.

But if you want to edit the correct sending date and time, just rightclick on that message, select "properties" and then click on "No Indication" to edit the sending date and time.

Otherwise MyPhoneExplorer will read the timestamp of copying the message to the Archive-Folder to set this.

Since version 1.6.0 it's possible to edit / correct SMS date and time by doubleclicking it in listview.

Κατέβασα την τελευταία version (1.6.6) που σου επιτρέπει να βάλεις με το χέρι ημερομηνία και ώρα στα σταλμένα μηνύματα. :rolleyes:

• 4 weeks later...

άλλαξα όλα τα cover και τα κουμπάκια και έχω ένα προβληματάκι με το joystick:

μόλις έκλεισα το κινητό, το joystick πηγαίνει μόνο προς τα κάτω. Μόλις το κουνάω προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση λειτουργεί σαν να το πίεζα (επιλογή).

:!:λύθηκε, το είχα βάλει ανάποδα:lol::lol:

Υ.Σ: τα cover τα αγόρασα από ebay

άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000

Πως σβήνο τα πάντα μου εμπεριέχονται στην μνήμη του κινητού;

και τις ρυθμίσεις??? σαν φορμάτ κάτι?????

πας στις ρυθμίσεις->επαναφορά->διαγραφή όλων

l33t )3\/&1_[]|* &2

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται και πως, ηχογράφηση συνομιλίας κατά τη διάρκεια κλήσης από ή προς Κ750

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται και πως, ηχογράφηση συνομιλίας κατά τη διάρκεια κλήσης από ή προς Κ750

Ευχαριστώ.

Ενω βρισκεσαι σε κληση..πατας το joystic μεσα και σου εμφανιζει ενα μενου,απ'εκει θα πατησεις ηχογραφηση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενω βρισκεσαι σε κληση..πατας το joystic μεσα και σου εμφανιζει ενα μενου,απ'εκει θα πατησεις ηχογραφηση.:)

Αν μιλάς με κάποιον, πως καταλαβαίνεις εάν έχει βάλει ανοικτή ακρόαση ή σε ηχογρφεί?? Μπορείς να το καταλάβεις?? Φαίνεται? Γίνεται αντιλιπτό?

ανοικτή ακρόαση,αν ακούγεται απομακρυσμένος από το τηλέφωνο...Και για την ηχογραφηση...οταν σε ηχογραφει καθε λιγο ακουγεται ενα μπιπ...

Στην αρχή μιας κλησης μου φάνηκε κάπως περίεργο...Ο ήχος...να πω...κάτι σαν ηλεκτρονικό ήχο...σαν από μακρυά...σαν ήχο στο κενό...δε ξέρω...αλλά μπήκα σε υποψίες...Αν ήταν θα ακουγόταν καθόλη τη διάρκεια της συνομιλίας?? Μήπως έφτεγε που μίλαγα από άλλη συσκευή και στο καπάκι άλλαξα, να ακούγετε αλλιώς??

Νομίζω πως απαγορεύεται η ηχογράφηση...???

Στην αρχή μιας κλησης μου φάνηκε κάπως περίεργο...Ο ήχος...να πω...κάτι σαν ηλεκτρονικό ήχο...σαν από μακρυά...σαν ήχο στο κενό...δε ξέρω...αλλά μπήκα σε υποψίες...Αν ήταν θα ακουγόταν καθόλη τη διάρκεια της συνομιλίας?? Μήπως έφτεγε που μίλαγα από άλλη συσκευή και στο καπάκι άλλαξα, να ακούγετε αλλιώς??

Νομίζω πως απαγορεύεται η ηχογράφηση...???

Ναι,η ηχογράφηση απαγορεύεται αν δεν υπάρχει και η συναίνεση ηχογραφόμενου...

Ναι,η ηχογράφηση απαγορεύεται αν δεν υπάρχει και η συναίνεση ηχογραφόμενου...

Και πως θα το αποδειξεις αυτο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω,πάντως έτσι είναι και έτσι λέει το manual...

Δεν ξέρω,πάντως έτσι είναι και έτσι λέει το manual...

Aυτα ειναι τυπικα.τα γραφουν για να υπαρχουν.απλα ο καθενας κανει οτι γουσταρει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πως θα το αποδειξεις αυτο???

τον ηχογραφεις και εσυ για να το αποδειξεις με το μπιπ που ακουγεται :p (πλακα κανω:D:D)

Οπότε από ότι κατάλαβα αν σε ηχογραφεί ο άλλος γίνεται εύκολα αντιλληπτό από σένα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Οι ηχογραφημένες συνομιλίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν νομικά. Σωστα?

καλησπέρα. μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. μου έκλεψαν το κινητό μου Sony ericsson K790a me web shot 3,2 megapixels. γνωρίζει κανείς να μου πει αν η τεχνολογία του είναι τέτοια που μπορεί να ανιχνευτεί μέσω δορυφόρου; ή με κάποιον άλλον τρόπο; ευχαριστώ εκ των πρωτέρον.

Οπότε από ότι κατάλαβα αν σε ηχογραφεί ο άλλος γίνεται εύκολα αντιλληπτό από σένα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Οι ηχογραφημένες συνομιλίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν νομικά. Σωστα?

Σωστα δενειναι αποδεικτικο στοιχειο.

καλησπέρα. μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. μου έκλεψαν το κινητό μου Sony ericsson K790a me web shot 3,2 megapixels. γνωρίζει κανείς να μου πει αν η τεχνολογία του είναι τέτοια που μπορεί να ανιχνευτεί μέσω δορυφόρου; ή με κάποιον άλλον τρόπο; ευχαριστώ εκ των πρωτέρον.

Θεωρητικα μεσω ΙΜΕΙ πρακτικα δε γινεται.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i