parafron4 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Έκανα έλεγχο πληκτρολογίου και μου έβγαλε εστίαση κάμερας και λήψη φωτογραφίας OK παρόλα αυτά συνεχίζει να μην βγάζει φωτογραφίες. Οπότε μάλλον είμαστε για service, αλήθεια που είναι καλύτερα να το πάω; πριν το πας στο service κ το παρεις πισω οταν πλεον τα κινητα θα κανουν κ καφε :p :p δοκιμασε πρωτα να κανεις επαναφορα ρυθμισεων μηπως κ γινει τπτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 giati re paidia otan pao na kano update ena k750 mou leei synexeia to programma tis ericsson oti einai lathos i macromedia version? exo kanei ta panta kai den me afinei to mamimeno!!!!!!!!!!!!!! den ksero ti allo na kano tha ksexaso ki ayta pou ksero!! simioteon oti enoeite oti ekana update ton flash player alla ta idia pantelaki mou ta idia panteli mou!!!!!!!!!! exo to 2.6.11.7 programma tis ericsson, pezei kanena allo? απο Internet Explorer θα κατεβάσεις Macromedia και τα λοιπά οι υπόλοιποι browsers δεν είναι συμβατοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 To post του stavros30 είναι αναλυτικότατο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 απο Internet Explorer θα κατεβάσεις Macromedia και τα λοιπά οι υπόλοιποι browsers δεν είναι συμβατοί κανεις λαθος εγω το εκανα με firefox κ ολλα οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happiness Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Γεια σε όλους. Μήπως ξέρετε ποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα βίντεο για να παίξει στο k750; Δεν μιλάω μόνο για το format (mp4, 3gp). Ρωτάω εάν υπάρχει πχ περιορισμός στην ανάλυση, στον codec που ενδεχομένως χρησιμοποιείται κτλ. Διότι έκανα μετατροπή κάποιο avi αρχείο σε mp4, αλλά το κινητό αρνείται πεισματικά να το αναπαράγει :( Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε άλλον ή αν έχει ξανααναφερθεί, αλλά μερικές φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο memory stick, δεν εμφανίζονται στον φάκελο "Εικόνες"---> "Από camera". Στη θέση τους υπάρχει ένα μαυρο τετραγωνάκι, ενώ από επάνω αναφέρεται το όνομα της φωτογραφίας, πχ 100-0147. Δοκιμάζοντας να τις στειλω στον υπολογιστη, ειτε με το καλωδιο ειτε με υπερυθρες, διαπιστωσα οτι στελνονται και εμφανιζονται στον υπολογιστη κανονικα. Η φωτογραφια δηλαδη ειναι αποθηκευμενη, αλλα για καποιον λογο, αντι να μου εμφανιζει το thumbnail της στο τηλεφωνο, βγαζει αυτο το μαυρο τετραγωνακι. Κατα τα αλλα, το τηλ. δεν παρουσιαζει το παραμικρο προβλημα. Θα δοκιμασω καταρχας μια επαναφορα ρυθμισεων και βλέπουμε... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Γεια σε όλους. Μήπως ξέρετε ποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα βίντεο για να παίξει στο k750; Δεν μιλάω μόνο για το format (mp4, 3gp). Ρωτάω εάν υπάρχει πχ περιορισμός στην ανάλυση, στον codec που ενδεχομένως χρησιμοποιείται κτλ. Διότι έκανα μετατροπή κάποιο avi αρχείο σε mp4, αλλά το κινητό αρνείται πεισματικά να το αναπαράγει :( Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ. Καλησπέρα . Κοίτα στην υπογραφή μου , έχει μερικούς οδηγούς (στο δεύτερο λινκ) GUIDES Converting videos for K750 using ImTOO 3GPP Video Converter ( Thanks to privateer ) Converting videos for K750 using NERO recode 2 Οδηγός για να φτιάξετε τα δικά σας βίντεο στο K750i/W800i ... ( thanks to ksessalonikios ) Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happiness Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Καλησπέρα . Κοίτα στην υπογραφή μου , έχει μερικούς οδηγούς (στο δεύτερο λινκ) Worked like a charm :) (nero recode) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Το τηλέφωνο που έχω είναι το K750i made in China, το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιώ είναι windows XP sp2, θέλω να κάνω αναβάθμιση με το Sony Ericsson Update Service, Αλλά δεν έχω το USB Data Cable DCU-60, έχω το KRY 101 1413 R2C W 0701 S2 USB Cable, αυτό είχε στη συσκευασία με το K750i που αγόρασα , μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να πραγματοποιήσω την αναβάθμιση χρησιμοποιώντας το Sony Ericsson Update Service ? http://people.freenet.de/andia27/pics/dcu60.jpg εγώ έχω αυτό που είναι δεξιά με τα πιο λίγα πινσ τέσσερα έχει το δικό μου παρακαλώ απαντήστε μου Κι εγώ αυτό το καλώδιο έχω με τα τέσσερα pins! Τί γίνεται ρε παιδιά, κάνουνε οικονομία στα pins; :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Έκανα έλεγχο πληκτρολογίου και μου έβγαλε εστίαση κάμερας και λήψη φωτογραφίας OK παρόλα αυτά συνεχίζει να μην βγάζει φωτογραφίες. Οπότε μάλλον είμαστε για service, αλήθεια που είναι καλύτερα να το πάω; Πριν το πας για service, κάνε reset (επαναφορά ρυθμίσεων), όπως σου είπε και ο parafron4, ή και ακόμα "επαναφορά ρυθμίσεων --> διαγραφή όλων", βγάλε-βάλε μπαταρία και μνήμη, ξαναπέρασε το λογισμικό κλπ κλπ. Δεν μπορεί... εφόσον είναι εντάξει το πλήκτρο, ή έχει "κολλήσει" ή έχεις κάψει κάτι στη κεντρική πλακέτα λόγο του ότι έριξες υγρό καθαρισμού χωρίς να βγάλεις την μπαταρία??? Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Πριν το πας για service, κάνε reset (επαναφορά ρυθμίσεων), όπως σου είπε και ο parafron4, ή και ακόμα "επαναφορά ρυθμίσεων --> διαγραφή όλων", βγάλε-βάλε μπαταρία και μνήμη, ξαναπέρασε το λογισμικό κλπ κλπ. Δεν μπορεί... εφόσον είναι εντάξει το πλήκτρο, ή έχει "κολλήσει" ή έχεις κάψει κάτι στη κεντρική πλακέτα λόγο του ότι έριξες υγρό καθαρισμού χωρίς να βγάλεις την μπαταρία??? Δημήτρης Τα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα, δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση πέρα από το service. Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο το πρόβλημα που έχει… Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε άλλον ή αν έχει ξανααναφερθεί, αλλά μερικές φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο memory stick, δεν εμφανίζονται στον φάκελο "Εικόνες"---> "Από camera". Στη θέση τους υπάρχει ένα μαυρο τετραγωνάκι, ενώ από επάνω αναφέρεται το όνομα της φωτογραφίας, πχ 100-0147. Δοκιμάζοντας να τις στειλω στον υπολογιστη, ειτε με το καλωδιο ειτε με υπερυθρες, διαπιστωσα οτι στελνονται και εμφανιζονται στον υπολογιστη κανονικα. Η φωτογραφια δηλαδη ειναι αποθηκευμενη, αλλα για καποιον λογο, αντι να μου εμφανιζει το thumbnail της στο τηλεφωνο, βγαζει αυτο το μαυρο τετραγωνακι. Κατα τα αλλα, το τηλ. δεν παρουσιαζει το παραμικρο προβλημα. Θα δοκιμασω καταρχας μια επαναφορα ρυθμισεων και βλέπουμε... Το πρόβλημα λύθηκε με φορμάρισμα του memory stick. :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Worked like a charm :) (nero recode) Ευχαριστώ πολύ! Καλησπέρα . Παρακαλώ :D Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Μπορείτε να μου πείτε που έχει SE service στα νότια προάστια; Ευχαριστώ. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Μπορείς να κατεβάσεις τον κατάλογο με τα se service points σε όλη την Ελλάδα: http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Παιδια να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις...Η αδερφη μου εχει ενα κ750 και με δικτυο Vodafone αλλα εδω και 2 μερες κατω απο το Vodafone εμφανιζει και Tim...Ξερει κανεις γιατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Παιδια να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις...Η αδερφη μου εχει ενα κ750 και με δικτυο Vodafone αλλα εδω και 2 μερες κατω απο το Vodafone εμφανιζει και Tim...Ξερει κανεις γιατι? Μήπως μπορείς να μας πείς, εάν το κινητό τηλέφωνο της αδερφής σου έχει λογισμικό της Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Ναι ειναι Vodafone Live... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Παιδια να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις...Η αδερφη μου εχει ενα κ750 και με δικτυο Vodafone αλλα εδω και 2 μερες κατω απο το Vodafone εμφανιζει και Tim...Ξερει κανεις γιατι? Η αδερφή σου, έχει Vodafone σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 εχω το κ750 ενα εξαμηνο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.το μονο παραπονο ειναι οτι με την χρηση φλας κιτρινιζει τις φωτο!εχω παιξει και με την ισορροπια λευκου και την νυχτερινη λειτουργια αλλα αυξανεται ο θορυβοσ(κουκιδες) στις φωτο που περναω στον υπολογιστη.σημειωτεον εχω την εκδοση R1CA021.ποια ειναι η καλυτερη ρυθμιση για ληψη με φλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Η αδερφή σου, έχει Vodafone σύνδεση; Οχι ... καρτοκινητο ειναι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Οχι ... καρτοκινητο ειναι . Τι εταιρεία έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 εχω το κ750 ενα εξαμηνο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.το μονο παραπονο ειναι οτι με την χρηση φλας κιτρινιζει τις φωτο!εχω παιξει και με την ισορροπια λευκου και την νυχτερινη λειτουργια αλλα αυξανεται ο θορυβοσ(κουκιδες) στις φωτο που περναω στον υπολογιστη.σημειωτεον εχω την εκδοση R1CA021.ποια ειναι η καλυτερη ρυθμιση για ληψη με φλας? Κοίταξε, βράδυ σε κλειστό χώρο νομίζω είναι καλύτερος ο συνδυασμός φλας-νυχτερινή λειτουργία-λάμπα πυρακτώσεως/φθορισμού. Κίτρινες αν και αρκετά καθαρές μου βγήκαν όσες φορές άφηνα την ισορροπία λευκού στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Παιδια να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις...Η αδερφη μου εχει ενα κ750 και με δικτυο Vodafone αλλα εδω και 2 μερες κατω απο το Vodafone εμφανιζει και Tim...Ξερει κανεις γιατι? Αυτό λογικά δε μπορεί να συμβεί. Δοκίμασε να αλλάξεις την εκόνα στο φόντο... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 μετά από 1,5 χρόνο απροβλημάτιστης λειτουργίας την τελευταία βδομάδα παρατήρησα το εξής: σε κάποιες φωτογραφίες δεν βγάζει την προεπισκόπιση στο φάκελο, αντί γι' αυτό έχει ένα μαύρο τετράγωνο. Φυσικά αν επιλέξω την φωτογραφία την εμφανίζει κανονικά... ...καμιά ιδέα; Έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts