Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για omnitek Θεσ/νίκης μιλάω.

Διαμαρτύρεσαι ρε minovg αλλά δεν κερδίζεις και πολλά .Ούτε "παζάρι" στην τιμή μπορείς να κάνεις ούτε πιο γρήγορα να εξυπηρετηθείς.Σου λένε ότι έχει μεγάλο φόρτο εργασίας και άλλωστε έχουν και κανα δυο ακόμα εταιρείες οπότε έχουν και άλλοθι.Παρ'όλ'αυτά , πρέπει να έχουν μεριμνήσει για προσωπικό κτλ.

Τέτοιες εταιρείες δεν μπορείς να τις κάνεις τίποτα.Τον χρόνο σου τρώς.

Η περίπτωσή μου : Μόλις αγοράστηκε το κινητό μετά από κάνα μήνα , τα έπαιξε η κάμερα.Ταρίφα 15-20 μέρες (εντός εγγύησης).

Πέφτει μια φορά μόνο το κινητό από την στιγμή που το αγόρασα και σπάει η οθόνη ρε παιδιά , αν είναι δυνατόν δηλαδή!!Ένα απλό πέσιμο έκανε.60 ευρώ αλλαγή οθόνης , ταρίφα 15-20 μέρες.4 μήνες το έχω το κινητό , τους δύο τους έφαγα στα service.Λες και καμιά γκόμενα είναι και πρέπει να το προσέχουμε.Άντε γεια!

http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως και η Omnitec στην τζώρζη (Κάνιγκος Αθηνα), είναι αρκετά γρήγορη. Η αναβαθμηση μπορεί να γίνει αυθημερών και η επισκευή το μεγαλύτερο που μου είπαν μέχρι τώρα ήταν 2-3 ημέρες.

Δεν καταλαβαίνω για την Omnitech στην Θεσσαλονίκη. Μήπως αντί να τα φτιάξουν αυτοί τα στέλνουν στην Αθήνα... :lol:

Στην θεσ/νικη μία φορά που είχα φτιάξει ένα παλιό ericson (T39) το πήγα μόνο μου με το 7 (κάπου στην βούλγαρη αν θυμάμε) και μου το αναβαθμήσαν επιτόπου. Τι συμβαίνει τώρα το Service το έχει άλλος?(omnitech)?. εναλλακτικά δεν μπορέις να το πάς κάπου αλλού. Πιο γρήγορο μου φαίνεται να το στέιλεις με courier στην Αθήνα και να σου το στειλουν πίσω...

Τι να πώ... Κρίμα και υπομονή. Αν μου λέγαν 15 μέρες θα τους έλεγα φέρε την οθώνη να την περάσω μόνος μου μιας και έχω τα εργαλεία.. (αλλά είναι και η εγγύηση βλέπεις)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Για την οθόνη , μου είπαν και καλά ότι μόλις το ανοίξουμε και δούμε τι χρειάζεται (υπήρχε μια περίπτωση να είναι μέσα στην εγγύηση) , και συμφωνήσω ότι θέλω να την πληρώσω , γίνεται αμέσως η τοποθέτηση.Δηλαδή την ίδια μέρα ή το αργότερο την επόμενη.Ήδη μια βδομάδα πέρασε .Τελευταία επαφή που είχα μου είπαν Δευτέρα(σήμερα)-Τρίτη.Άρα αν το πάρω Παρασκευή , θα είμαι υπερ-τυχερός!!
http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

Τελικά για το πρόβλημα στο Joystick καθώς φαίνεται βρέθηκε λύση...

Το άνοιξα και το καθάρισα λιγάκι (αν και δεν βλέπω γιατί δεν δούλευε, αφού σκόνη μέσα δεν είχε πολύ) Τέλος πάντως τώρα δουλέυει μια χαρά προς το παρών.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και δεν χρειάζεται να βάλεις μαχαίρι. Εγώ με μια τηλεκάρτα το άνοιξα.

Βέβαια το πρόβλημα είναι το πως ξεσκονίζεις την οθόνη πριν το κλείσεις, η οποία μαζεύει σκόνη πολύ πολύ εύκολα και γρήγορα.

Ανακάλυψα και ένα μικρό σπασιματάκι εσωτερικά στο πίσω καπάκι.

Από που μπορώ να βρώ ανταλλακτικό και πόσο μπορεί να κάνει αυτό;

No one told you when to run, you missed the starting gun

Τελικά για το πρόβλημα στο Joystick καθώς φαίνεται βρέθηκε λύση...

Το άνοιξα και το καθάρισα λιγάκι (αν και δεν βλέπω γιατί δεν δούλευε, αφού σκόνη μέσα δεν είχε πολύ) Τέλος πάντως τώρα δουλέυει μια χαρά προς το παρών.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και δεν χρειάζεται να βάλεις μαχαίρι. Εγώ με μια τηλεκάρτα το άνοιξα.

Βέβαια το πρόβλημα είναι το πως ξεσκονίζεις την οθόνη πριν το κλείσεις, η οποία μαζεύει σκόνη πολύ πολύ εύκολα και γρήγορα.

Εδώ θα βρεις όλα τα part για k750 -->

http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k750i-c-28_105.html :superman:

Get a life...

Εδώ θα βρεις όλα τα part για k750 -->

http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k750i-c-28_105.html :superman:

παιδιά λεω να πάρω μια πρόσοψη για το 750 της αδερφης μου.

ειναι γνήσιες αυτες?

Ολες γραφουν γνησιες.

Εγω 2 φορες που ειχα παρει μια απο το E-Bay και μια απο ενα αλλο ηλεκτρονικο καταστημα ξεθωριασαν μεσα σε 2 μηνες.

Δεν ξερω αν αξιζει.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Paidia thelw na parw ena bluetooth hands-free kai thelw na mathw an ginete mesw autou na akous mousikh apo to media player tou kinhtou.Mhpws kserei kaneis?

To K750 den ypostirizei thn texnoligia ADP2 mesw tis opoias mporeis na akous mousikh apo to Bluetooth hands Free.

Exoun kykloforhsei BT Hands Free pou sou dinoun thn dynatotha na akous mousikh apo to kinhto sou alla einai mono gia ta kinhta pou ypostyhrizoun texnologia BLUETOOTH ADP2.

To K800 gia paradageigma to yposthrizei opws kai to Samsung D500,merika Sagem,QTek kai alla.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

To K750 den ypostirizei thn texnoligia ADP2 mesw tis opoias mporeis na akous mousikh apo to Bluetooth hands Free.

Exoun kykloforhsei BT Hands Free pou sou dinoun thn dynatotha na akous mousikh apo to kinhto sou alla einai mono gia ta kinhta pou ypostyhrizoun texnologia BLUETOOTH ADP2.

To K800 gia paradageigma to yposthrizei opws kai to Samsung D500,merika Sagem,QTek kai alla.

Ftou re :X .Euxaristw polu pantws vangelakis4!:)

...Βέβαια το πρόβλημα είναι το πως ξεσκονίζεις την οθόνη πριν το κλείσεις, η οποία μαζεύει σκόνη πολύ πολύ εύκολα και γρήγορα.

α) Πρόσοψη W700i: 44,00 €

πλήκτρα W700i: 44,00 €

Πίσω κάλυμα W700i: 44,00 € (μα καλά, ταρίφα είναι τα 44;;; )

κάλυμα μπαταρίας W700i: 15,00 €

Πιστεύω ότι θα είναι περίπου ίδιες και για το K750i οι τιμές, αλλά δεν ξέρω σίγουρα. Είναι όμως το πιο κοντινό που μπορώ να ξέρω.

Για την οθόνη... Πανάκι pronto από εκείνα για τη σκόνη. Και αν θέλετε το κάτι παραπάνω για τη σκόνη απ' ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, πινέλο ξυρίσματος με φυσική τρίχα. ΔΕΝ μπορείτε να φανταστείτε τι δουλειά κάνει!!!

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Ολες γραφουν γνησιες.

Εγω 2 φορες που ειχα παρει μια απο το E-Bay και μια απο ενα αλλο ηλεκτρονικο καταστημα ξεθωριασαν μεσα σε 2 μηνες.

Δεν ξερω αν αξιζει.

Δεν μπορεί να είναι γνήσια προϊόντα ρε παιδιά!!! Αυτά που η SE στην Ελλάδα δίνει 147 €, να τα παίρνεις από εκεί με 25 $;;; Τεράστια είναι η διαφορά!!!

(Μήπως όμως να δοκιμάσω την αλλαγή σε W700i;;; Χμμμμ....)

Δεν μπορεί να είναι γνήσια προϊόντα ρε παιδιά!!! Αυτά που η SE στην Ελλάδα δίνει 147 €, να τα παίρνεις από εκεί με 25 $;;; Τεράστια είναι η διαφορά!!!

(Μήπως όμως να δοκιμάσω την αλλαγή σε W700i;;; Χμμμμ....)

Για ξανακοίταξε http://www.cnn.cn μπας και σώσουμε και κανένα € γιατί εγώ για γνήσιες τις βλέπω !!!

Λοιπόν...

http://cnn.cn/shop/images/w700housing01_thumb_200x200.jpg

με 26$, δηλαδή 21 περίπου ευρώ... Ενδιαφέρεται κανείς για group buy; Εγώ τα δίνω τα 21 για δοκιμή! Τι λέτε;

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα να ρωτήσω σχετικα με τα bluetooth.

υπάρχουν πολλες συσκευές και δεν καταλαβαίνω τις διαφορές:confused: .

μπορει κάποιος να με βοηθήσει, γιατι βλέπω ίδιες (παρόμοιες) συσκευές με μεγάλη διαφορά στη τιμή.

βασικα ερωτήματα:

Τι να προσέξω;

Sony ή αλλη μάρκα;

Αυτά που μπαίνουν στο αυτί ή αυτά που ειναι σαν handsfree;(sorry δεν ηερω πως τα λένε)

Ευχαριστώ!

Xalllara!

Να ρωτήσω κάτι ακόμα μήπως ξέρει κανείς;

Οι λέξεις που αποθηκεύονται αυτόματα στο

Μενού -> Μηνύματα -> Νέο μήνυμα -> SMS -> Πρόσθετ. -> Οι λέξεις μου

υπάρχει καποιος τρόπος να μην αποθηκεύονται;

Για μένα είναι η πιο σπαστική λειτουργεία του κινητού.

Κρατάει ακόμα και λάθη που κάνεις και μάλιστα μετά δεν διαγράφονται...

Αλήθεια γιατί μερικές διαγράφονται και μερικές όχι;

Θα έπρεπε να υπάρχει ρύθμιση να διαγράφονται όλες.

Ο μόνος τρόπος που έχω βρεί είναι με Επαναφορά Ρυθμίσεων (με την επιλογή Διαγραφή Όλων)

Αλλά μετά πρέπει να ρυθμίσεις τα πάντα από την αρχή και δεν βολεύει.

Μήπως έχει βρει κάποιος κάτι καλύτερο; Ίσως με κάποια επέμβαση στο λογισμικό;

Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό τελικά;

No one told you when to run, you missed the starting gun

Λοιπόν...

http://cnn.cn/shop/images/w700housing01_thumb_200x200.jpg

με 26$, δηλαδή 21 περίπου ευρώ... Ενδιαφέρεται κανείς για group buy; Εγώ τα δίνω τα 21 για δοκιμή! Τι λέτε;

Θα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα από το δικό σου κινητό. Αν τα πας καλά με την χειρουργική μπορεί να το δοκιμάσουμε και εμείς.:)

Το θέμα είναι ότι εγώ την πιστωτική μου δεν τη βγάζω στο internet και το paypal δεν ξέρω πώς δουλεύει! Άρα, θα αργήσει να έρθει λίγο στα χέρια μου η πρόσοψη...:worry:

Το θέμα είναι ότι εγώ την πιστωτική μου δεν τη βγάζω στο internet και το paypal δεν ξέρω πώς δουλεύει! Άρα, θα αργήσει να έρθει λίγο στα χέρια μου η πρόσοψη...:worry:

Φοβάμαι πως θα .... αργήσει πάααρα πολύ αν το πας έτσι. Η SE, αν και όταν τις φέρει, θα τις πουλάει όσο γουστάρει.

Η προσωπική μου πείρα από τις συναλλαγές μέσω internet, και είναι αρκετά μεγάλη με τραπεζικές συναλλαγές και πληρωμές, αγορές Online Μέσω πιστωτικής ή αντικαταβαλές ή paypal εδώ και πολλά χρόνια, μου έχει δείξει, με τον πιο καθαρό τρόπο, πως είναι απολύτως ασφαλείς όταν ακολουθούνται βέβαια μερικοί βασικοί κανόνες που δεν είναι του παρόντος για να αναλυθούν.

Η ασφαλέτερη μέθοδος είναι μέσω paypal. Στην ουσία δίνεις μια φορά την πιστωτική σου και από εκεί και πέρα την χρεώνεις όποτε και όσο εσύ θέλεις για τις αγορές σου. Οι περισσότεροι online προμηθευτές υποστηρίζουν το paypal.

Τώρα όσο αφορά στο εγχείρημα της τοποθέτησης της πρόσοψης ενός W700 σε ένα Κ750 νομίζω πως είναι απολύτως εφικτό, από τη στιγμή που όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες είναι συμβατές σε όλα τα σημεία τους.

Στην πράξη το W700 housing είναι ένα W800 με άλλα χρώματα.

Βγαίνουμε εκτός θέματος, αλλά ας είναι...

Σκέφτομαι να εκδώσω μία ακόμα πιστωτική για το paypal. Και ΜΟΝΟ για αυτή τη δουλειά, οπότε θα είμαι μια χαρά άρχοντας!

Την αλλαγή του housing δεν τη φοβάμαι, δεν φάνηκε να είναι δύσκολη δουλειά. Έχω αλλάξει κεφαλή από CD player, εκεί θα κολλήσουμε τώρα; Το θέμα είναι να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και αφού αυτό το εγχείρημα δεν απαιτεί κάτι εξειδικευμένο, θα επιτύχει!

Λέω να το παραγγείλω ρε παιδιά! Θα σας πω όταν έχω νέα.

Από έξοδα αποστολής πώς να είναι αυτή η εταιρία άραγε; Λέτε να με χρεώσουν άλλες 2 προσόψεις για να το στείλουν Ελλάδα;

Α, η SE έχει τιμή για κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Δεν ξέρω αν περιλαμβάνονται και τα κουμπάκια (όχι το πληκτρολόγιο) και το κάλυμα του Memory Stick. Αλλά κ με αυτά να είναι, είναι 147 ευρώ! Δεν αξίζει με τίποτα!

k750i to w800 modding guide

http://video.google.com/videoplay?docid=3495118429308146612&q=k750i

Αυτο που λεει ο τιτλος. Στη χειροτερη σε βοηθαει να δεις πως να ανοιξεις το k750i για να το καθαρισεις.

Βγαίνουμε εκτός θέματος, αλλά ας είναι...

Σκέφτομαι να εκδώσω μία ακόμα πιστωτική για το paypal. Και ΜΟΝΟ για αυτή τη δουλειά, οπότε θα είμαι μια χαρά άρχοντας!

Την αλλαγή του housing δεν τη φοβάμαι, δεν φάνηκε να είναι δύσκολη δουλειά. Έχω αλλάξει κεφαλή από CD player, εκεί θα κολλήσουμε τώρα; Το θέμα είναι να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και αφού αυτό το εγχείρημα δεν απαιτεί κάτι εξειδικευμένο, θα επιτύχει!

Λέω να το παραγγείλω ρε παιδιά! Θα σας πω όταν έχω νέα.

Από έξοδα αποστολής πώς να είναι αυτή η εταιρία άραγε; Λέτε να με χρεώσουν άλλες 2 προσόψεις για να το στείλουν Ελλάδα;

Α, η SE έχει τιμή για κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Δεν ξέρω αν περιλαμβάνονται και τα κουμπάκια (όχι το πληκτρολόγιο) και το κάλυμα του Memory Stick. Αλλά κ με αυτά να είναι, είναι 147 ευρώ! Δεν αξίζει με τίποτα!

Δεν υπάρχει λόγος να εκδώσεις νέα πιστωτική. Δεν καταλαβαίνω την λογική σου. Μπορείς να παρακολουθείς εξάλλου 40 ημέρες πριν την εκτέλεση της συναλλαγής και να την ακυρώσεις ακόμη, αν έχεις σοβαρό λόγο να το κάνεις (κλοπή αριθμού πιστωτικής ή μη εξουσιοδοτημένη συναλλαγή) Εκτός αν θέλεις να πληρώνεις ετήσιες συνδρομές χωρίς λόγο :wacko:.

Τέλως πάντων τα έξοδα αποστολής για 7-10 μέρες airmail είναι 4€ περίπου.

Για την SE (μιλώ για τα μαγαζιά της) δεν ξέρω και για να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει κιόλας απο τη στιγμή που ζητάει ότι θέλει. Αυτοί σε λίγο θα χρεώνουν και το sticker "quickshare" 44€ :mad:

Πάντως το w700 housing του cnn.cn δείχνει να τα έχει όλα.

paidia iparxei kapia efarmogi pou na vazw to k750i mou se flight mode?

Εφαρμογή δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει, εκτός αν κάνει κανένα firmware update η SE (δεν νομίζω). Μετατροπή του Κ750 σε W800 που έχει τέτοια λειτουργία, γίνεται και την έχω κάνει και στο δικό μου τηλέφωνο.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i