geofil Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 xtes pira to k750 se vodafone live alla to xrisimopoio me cosmote pos tha katalabo tin ekdosi tou logismikou pou exei ?exei ousiastikes diafores sto menou me to kanoniko k750? Οι διαφορές αφορούν μόνο την θέση των επιλογών και τα εικονίδια. Κατά τα άλλα καμία ουσιαστική διαφορά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1978 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Καλημέρα έχω το κινητό περίπου 5 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα το πρωί . Σήμερα το πρωί που άκουγα ραδιόφωνο ξαφνικά έκλεισε κα δεν ξανάνοιξε , έβγαλα-έβαλα, ξανάβγαλα-ξαναέβαλα την μπαταρία τίποτα μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα. Υ.Γ το κινητό είναι Vf Live. Υπάρχει περίπτωση αντικατάσταση συσκευής ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonK750i/R1BC Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Καλημέρα έχω το κινητό περίπου 5 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα το πρωί . Σήμερα το πρωί που άκουγα ραδιόφωνο ξαφνικά έκλεισε κα δεν ξανάνοιξε , έβγαλα-έβαλα, ξανάβγαλα-ξαναέβαλα την μπαταρία τίποτα μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα. Υ.Γ το κινητό είναι Vf Live. Υπάρχει περίπτωση αντικατάσταση συσκευής ? Logika to pas sto service kai elpizeis na min ftiaxnei... Sunithws omws ama allaxoun plaketa diorthwnontai ola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Paidia mia erwthsh Oi kartes memory stick DUO PRO xwrhtikothtas 1G kai 2G einai symbates me to K750? Epishs ean h karta einai allou kataskeysth plhn ths SONY (px Trancent h Sundisk klp) tha yparxei problhma? Telos poia h diafora metaksy DUO kai DUO PRO? Thanx! file imaginos ine simvates!! px ego exo mia sony ena giga gemismeni mexri ta 600 mb peripou kai mexri stigmis doulevi apsoga.. oxi den exis provlima an ine alis markas i karta.. arki na ine tou tipou duo pro..:cool: Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Λοιπόν παίδες έχω εδώ και κανά 8μηνο το Κ750 και θέλω να του κάνω ένα "housing". Μπήκα και έψαξα σε αρκετά site και ομολογώ οτι τα καλύτερα τα βρήκα στο ebay. Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν κάνει ήδη housing: 1. Το υλικό είναι καλής ποιότητας? 2. Πόσο σας κόστισε να σας το στείλουν? Άσχετα απο την τιμή του housing. 3. Του w810 housing μπαίνει στο k750? 4. στο αυθεντικό hoysing υπάρχει στο πίσω μέρος το σηματάκι της sony ericsson και το λογότυπο sony ericsson. Υπάρχουν αυτά στα OEM? 5. Είχα ακούσει κάποια στιγμή απο έναν o οποίος είχε κάνει housing, ότι είχε αλλάξει το φωτισμό στο keypad. Πρέπει να το είχε κάνει μπλέ. Υπάρχει όντως αυτή η δυνατότητα? Ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avenger0016 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλησπερα, αγορασα προσφατα το K750 και θα ηθελα τη βοηθεια σας : Τι μπορω να κανω για να μη συνδεεται στο vodafone live? Το αντιστοιχο κουμπι ειναι σε τετοια θεση που αυτο γινεται συχνα . Μπορω να βαλω το menu του W800 στο K750 ? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μπορω να ανοιγω το media player ή το ραδιοφωνο χωρις να ειμαι σε δικτυο , οπως στο W800 Πώς λυνονται τα προβληματα με τον τηλ καταλογο της συσκευης (το search μπορει να γινει μονο με το ελληνικο αλφαβητο και επισης τις καταχωρησεις που ξεκινουν με γραμματα που ειναι κοινα σε ελληνικο και λατινικο-Α,Β , Ε κτλ- δεν τις εμφανιζει ολα στο search ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του προφίλ για wap, όχι όλες όμως γιατί θα χάσεις και τα mms... Αν κάποιος ξέρει θα σε κατατοπίσει καλύτερα. Το μενού μπαίνει αλλά ξεχνάς την κάθε εγγύηση. Το media player η το ραδιόφωνο μπορείς να το ρυθμίσεις να ανοίγει και από το πλαϊνό κουμπί. Αυτό δεν ξέρω αν γίνεται χωρίς να είσαι σε δύκτιο. Το τελευταίο πρόβλημα που αναφέρεις, βασικά δεν είναι πρόβλημα, απλώς το κινητό αυτόματα ξεχωρίζει τους λατινικούς από τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Δυστυχώς ο μόνος τρόπος να τα κάνεις εννιαία είναι να αλλάξεις το πρώτο (τουλάχιστον) γράμμα της κάθε επαφής σου βάζοντάς τα όλα στους ίδιους χαρακτήρες (εννοώ λατινικά η Ελληνικά). Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 edit. Άκυρο Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να δω ολα τα περιεχομενα του τηλεφωνου; Το My Phone explorer ειναι τελειο αλλα δειχνει μονο αυτα που εχει και το File manager της SE. θα ηθελα να δω και τους αλλους φακελλους java κτλ. Το θεμα ειναι οτι εχω το k750i VL και δεν μπορω να σβησω απο το τηλεφωνο τρια demos που ειχε εγκατεστημενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Παιδια μετα απο κατοχη 6 μηνων του κ750ι τεινω να πω πραγματικα οτι ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα μεχρι τωρα (δεν ξερω τι θα λεω οταν βγει το κ800ι που μαλλον θα τελειωποιησει την καμερα στα 3.2 megapixel και θα παιζει εμαθα και βιντεο (avi, wav ?), και θα ειναι ακομα πιο μουλτιμιντια κινητο. Το κ750i μου ομως εχει πραγματικα ολα αυτα που χρειαζομουνα και συγκεκριμενα 3d java accelarator (παιξατε τα παιχνιδια της fish labs? οπως to 3d VRally?) με μια MS DUO στα 256MB ειστε καλυμμενος σχεδον για ολα τα mp3 κανω μετατροπη στα 96kbits/sec και ακουγονται το ιδιο τελεια Χρησιμοποιω για οσους χερουν γιαυτο το dbPowerAMP v10.0 και μετατρεπονται ταχυτατα. Για το δε βιντεο δεν το συζητω . Μετατρεπω οτι θελω οσο μεγαλο και να ειναι με το ImToo 3gp video converter το οποιο κανει και batch πολλων μαζι βιντεο. χρησιμοποιω για video codec τον προεπιλεγμενο Xvid που εχει και ειδα οτι στα ιδια bitrate το μετατρεμενο video ειναι καλυτερο στο xvid απο οτι στο mp4. Για τα themes τι να πω ... Απειρα και πολυ ομορφα με anim gif gia logo δυνατοτητα. Τελεια!!! Το ραδιοφωνο επισης πολυ καλο και με ανοικτη ακροαση για την δουλεια μου ειναι οτι πρεπει.. Το κινητο μου εχει την εκδοση λειτουργικου RN xx.35 (καπως ετσι τελειωνει το ονομα της), την εχω απο την αρχη σαν vodafone live αλλα ολα μεταφερονται κανονικα (mp3,jpgs,themes,3gp etc). Απο τοτε που ανακαλυψα το κολπο για να μην φορτονει το κινητο το καταλογο των java οταν κανει boot h οταν σβηνεισ καποια java efarmogh, το κινητο εγινε σταθρο σαν τουβλο!!!!. Ειλικρινα ουτε ενα κρασαρισμα παιδια... Διαβαστε το παλιοτερο post μου για να καταλαβετε τι λεω.. Οι φωτο που βγαζει ειναι εφαμιλεσ με την ΗP 318 που ειχα παρει παλια (2.3 megapixel) και ετσι για κατι πολυ αυθορμητο σε καλυπτει απολυτα. (κατεβαστε και το Noiseware της Imagenomic που διορθωνει σε μεγαλο βαθμο ατελειες... Αυτα βρε παιδια και πιστευω οτι δεν καναμε λαθος επιλογη κινητου . Τι να πω!! Γεια χαρα!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Παιδια μετα απο κατοχη 6 μηνων του κ750ι τεινω να πω πραγματικα οτι ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα μεχρι τωρα (δεν ξερω τι θα λεω οταν βγει το κ800ι που μαλλον θα τελειωποιησει την καμερα στα 3.2 megapixel και θα παιζει εμαθα και βιντεο (avi, wav ?), και θα ειναι ακομα πιο μουλτιμιντια κινητο. Το κ750i μου ομως εχει πραγματικα ολα αυτα που χρειαζομουνα και συγκεκριμενα 3d java accelarator (παιξατε τα παιχνιδια της fish labs? οπως to 3d VRally?) με μια MS DUO στα 256MB ειστε καλυμμενος σχεδον για ολα τα mp3 κανω μετατροπη στα 96kbits/sec και ακουγονται το ιδιο τελεια Χρησιμοποιω για οσους χερουν γιαυτο το dbPowerAMP v10.0 και μετατρεπονται ταχυτατα. Για το δε βιντεο δεν το συζητω . Μετατρεπω οτι θελω οσο μεγαλο και να ειναι με το ImToo 3gp video converter το οποιο κανει και batch πολλων μαζι βιντεο. χρησιμοποιω για video codec τον προεπιλεγμενο Xvid που εχει και ειδα οτι στα ιδια bitrate το μετατρεμενο video ειναι καλυτερο στο xvid απο οτι στο mp4. Για τα themes τι να πω ... Απειρα και πολυ ομορφα με anim gif gia logo δυνατοτητα. Τελεια!!! Το ραδιοφωνο επισης πολυ καλο και με ανοικτη ακροαση για την δουλεια μου ειναι οτι πρεπει.. Το κινητο μου εχει την εκδοση λειτουργικου RN xx.35 (καπως ετσι τελειωνει το ονομα της), την εχω απο την αρχη σαν vodafone live αλλα ολα μεταφερονται κανονικα (mp3,jpgs,themes,3gp etc). Απο τοτε που ανακαλυψα το κολπο για να μην φορτονει το κινητο το καταλογο των java οταν κανει boot h οταν σβηνεισ καποια java efarmogh, το κινητο εγινε σταθρο σαν τουβλο!!!!. Ειλικρινα ουτε ενα κρασαρισμα παιδια... Διαβαστε το παλιοτερο post μου για να καταλαβετε τι λεω.. Οι φωτο που βγαζει ειναι εφαμιλεσ με την ΗP 318 που ειχα παρει παλια (2.3 megapixel) και ετσι για κατι πολυ αυθορμητο σε καλυπτει απολυτα. (κατεβαστε και το Noiseware της Imagenomic που διορθωνει σε μεγαλο βαθμο ατελειες... Αυτα βρε παιδια και πιστευω οτι δεν καναμε λαθος επιλογη κινητου . Τι να πω!! Γεια χαρα!! Πράγμτι είναι πολύ καλό το κινητάκι, όμως να σημειώσω ορισμένες λεπτομέρειες: Αν και υποστιρίζει 3D, το κάνει μέσω software, 3D Accelerator έχουν τα W900 και W550... Επίσης οι φωτογραφίες των κινητών, όσα MP κι αν έχουν ανάλυση οι αισθητήρες τους, σε καμία περίπτωση δεν είναι συγκρίσιμες με αυτές των ψηφιακών φωτογραφικών, οι οποίες έχουν φακούς πολλών κλάσεων ανώτερους, οπτικό ζουμ, φωτομέτρες, ειδικούς επεξεργαστές εικόνας και το κυριότερο αισθητήρες CCD. Οικονομικοί τόσο από ενεργειακής όσο και από άποψη χρημάτων οι CMOS, έχουν φτάσει σε καλά επίεδα ποιότητας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν σε ποιότητα τους CCD. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Αυτα βρε παιδια και πιστευω οτι δεν καναμε λαθος επιλογη κινητου . Τι να πω!! Γεια χαρα!! Τα είπες όλα. Σαφώς και δεν κάναμε λάθος επιλογή. Συνήθως κάθε χρόνο αυτό το διάστημα που τελείωνε το συμβόλαιο μου, έψαχνα για το επόμενο κινητό μου. Αυτή την φορά δεν καίγομαι. Και σίγουρα δεν θα σκοτώσω το Κ750 όπως τα προηγούμενα. Το μόνο που είχα κρατήσει από τα παλιά είναι το Τ39. Το δεύτερο θα είναι το Κ750. Έχει όλα αυτά που θέλω σε ένα κινητό και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτά που ακούω για προβληματικές συσκευές κλπ δεν τα είδα ακόμα. Έχω ξεχάσει πόσους μήνες έχει να κλείσει το κινητό. Είτε από reboot είται από κόλλημα είτε από οτιδήποτε άλλο. Σε αντίθεση με άλλα κινητά που το βγάλσιμο της μπαταρίας ήταν ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Επίσης οι φωτογραφίες των κινητών, όσα MP κι αν έχουν ανάλυση οι αισθητήρες τους, σε καμία περίπτωση δεν είναι συγκρίσιμες με αυτές των ψηφιακών φωτογραφικών, οι οποίες έχουν φακούς πολλών κλάσεων ανώτερους, οπτικό ζουμ, φωτομέτρες, ειδικούς επεξεργαστές εικόνας και το κυριότερο αισθητήρες CCD. Οικονομικοί τόσο από ενεργειακής όσο και από άποψη χρημάτων οι CMOS, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν σε ποιότητα τους CCD. Στην περίπτωση των φτηνών ΗΡ ψηφιακών μπορούν κάλλιστα να συγκριθούν οι φωτογραφίες του Κ750. Για να μην πω ότι είναι καλύτερες. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Στην περίπτωση των φτηνών ΗΡ ψηφιακών μπορούν κάλλιστα να συγκριθούν οι φωτογραφίες του Κ750. Για να μην πω ότι είναι καλύτερες. Ε, καλά οι φθηνές είναι παιχνίδια... :) Την άποψή μου τη στρήριξα σε μια Canon των 2MP που έχω και οι φωτογραφίες της ουδέ μια σύγκριση και με κινητά που έχουν αισθητήρες 3,2... Και βασικά ήθελα να υπογραμμίσω ότι ας μη μας ξεγελάνε τα MP, δεν είναι το παν. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Ν80 του οποίου οι φωτογραφίες που είδα δε με ενθουσίασαν και τόσο κι ας διατυμπανίζει τα 3MP του! Οι φωτογραφίες του μπορούν να συκγριθούν άνετα με των K750/W800, όσο για αυτές του W900 το αφήνουν πολύ πίσω :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Ε, καλά οι φθηνές είναι παιχνίδια... :) Την άποψή μου τη στρήριξα σε μια Canon των 2MP που έχω και οι φωτογραφίες της ουδέ μια σύγκριση και με κινητά που έχουν αισθητήρες 3,2... Και βασικά ήθελα να υπογραμμίσω ότι ας μη μας ξεγελάνε τα MP, δεν είναι το παν. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Ν80 του οποίου οι φωτογραφίες που είδα δε με ενθουσίασαν και τόσο κι ας διατυμπανίζει τα 3MP του! Οι φωτογραφίες του μπορούν να συκγριθούν άνετα με των K750/W800, όσο για αυτές του W900 το αφήνουν πολύ πίσω :) Θα συμφωνήσω απόλυτα. Τα megapixel σίγουρα δεν είναι το μοναδικό κριτήριο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dooper Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 χαιρετω σας ολους... επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο SE (και ενδεχεται να εχει ξαναειπωθει η συγκεκριμενη απορια), γνωριζετε αν το κ750 εχει δυνατοτητα να φoρτωσει ή να δει αρχεια Excel , PDF κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 χαιρετω σας ολους... επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο SE (και ενδεχεται να εχει ξαναειπωθει η συγκεκριμενη απορια), γνωριζετε αν το κ750 εχει δυνατοτητα να φoρτωσει ή να δει αρχεια Excel , PDF κλπ? Δεν μπορεί να δει. Μπορείς μόνο να χρησιμοποιήσεις java εφαρμογές που υποτίθεται ότι κάνουν την δουλειά του excel. Καμία σχέση φυσικά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να δω ολα τα περιεχομενα του τηλεφωνου; Το My Phone explorer ειναι τελειο αλλα δειχνει μονο αυτα που εχει και το File manager της SE. θα ηθελα να δω και τους αλλους φακελλους java κτλ. Το θεμα ειναι οτι εχω το k750i VL και δεν μπορω να σβησω απο το τηλεφωνο τρια demos που ειχε εγκατεστημενα. Κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Κανεις; Ο μονος τρόπος για να τα βγάλεις αυτά είναι να ξηλώσεις το Live από την συσκευή (να περάσεις δηλαδή το κανονικό λογισμικό). Τα demo αυτά είναι κλειδωμένα και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τα βγάλεις...ακόμα και αν περάσεις τις full εκδόσεις τους (θα τα βλέπεις 2 φορες,μια η κανονική και μια η demo) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armagedon_1 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Στο διαφημηστικό του Γερμανού σήμερα το Κ750 244ευρω.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Στο διαφημηστικό του Γερμανού σήμερα το Κ750 244ευρω.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή με ή χωρίς τον Κο ΦΠΑ?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Στο διαφημηστικό του Γερμανού σήμερα το Κ750 244ευρω.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή Σήμερα το είδα και εγώ. Δεν αναφέρει πουθενά αν είναι με ή χωρίς ΦΠΑ. Ακόμα και χωρίς η τιμή είναι πολύ καλή για όποιον ψάχνει για κινητό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 στο site παντως το εχει 304 €... (με φπα) Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 στο site παντως το εχει 304 €... (με φπα) Προφανώς δεν το ενημερώνουν τακτικά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrap77 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Tο απεκτησα και εγω προσφατα και μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι τωρα σε τηλεφωνο! Οι φωτογραφιες του ειναι καταπληκτικες (οχι σαν τις ψηφιακες μηχανες βεβαια,αλλα ικανοποιητικες),η οθονη πεντακαθαρη και οι δυνατοτητες προσωποποιησης πολλες:) Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι,γιατι αναπαραγει δυνατα τα mp3 ,αλλα τις midi μελωδιες χαμηλα,ανεξαρτητα απο την ρυθμιση της εντασης του ηχειου:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts