Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

TO BRIKA TELIKA EINAI TO R1AA008.EINAI KAINOYRGIO AUTO I 8ELEI ANABA8MISH?:superman: :superman:

Καλημερα.μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναν σαν να φωναζεις!

R1BC002

- Released on SEUS for the K750 on 9/3/06.

- Released on SEUS for the W800 on 18/3/06

- Free memory is now listed in MB instead of KB.

- Photos are now taken as soon as the shutter sound is heard.

- Slight increase in speaker and headphone volume.

- Slight increase in phone responsiveness.

- FIX: Background noise during lower volume calls ('hissing bug') now fixed.

- FIX: All USB transfer issues now fixed.

- FIX: Increased stability in PhotoDJ and VideoDJ applcations.

- BUG: m4a tags are not read with this firmware.

- JBenchmark 3D LQ: 202

- JBenchmark 3D HQ: 126

- JBenchmark 2: 340

- JBenchmark 1: 3889

- Software versions:

LCD 0

Camera 4.5

ITP CXC 125 932 R1B

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

TO BRIKA TELIKA EINAI TO R1AA008.EINAI KAINOYRGIO AUTO I 8ELEI ANABA8MISH?:superman: :superman:

θέλει...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Τελικά αξίζει να αγοράσει κανείς αυτό το κινητό; Έχω προβληματιστεί αρκετά...

Έχω υπόψιν 5 προσωπικές περιπτώσεις με προβληματικά κ750. 2 δικά μου είχαν πρόβλημα, 1 καπάκι κάμερας δεν λειτουιργούσε σε μία φίλη, ένας φίλος συνάντησε αμέσως πρόβλημα και του το άλλαξαν τρεις φορες (!) με νέες συσκευές. Η πολιτική πολλών εταιρειών είναι πλέον να πετάμε στον πελάτη το μπαλάκι του ελέγχου. Σας βγήκε προβληματική η συσκευή στις πρώτες μέρες? Φέρτε το πίσω και σας το αλλάζουμε . Με κάτι τέτοιες μαγκιές όλοι πάνε και αγοράζουν π.χ. LG συσκευές. Αλλα η SE τι δουλεια έχει με αυτη την λογική δε μπορώ να το κατάλαβω. Σε γενικές γραμμές το K750 ειναι απολύτως γοητευτικό για την τιμή του και ξέχνα το θέμα ποιότητα. Όλα τα κινητά (Nokia, se κλπ κλπ) απο το ίδιο καλάθι βγαίνουν και ότι κάτσει. Κάνε όμως τον κόπο να εξετάσεις και άλλα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά. Όχι να ευλογούμε τα SE επειδή είμαστε στο ανάλογο Forum. Κυκλοφορούν άφθονες συσκευές εκεί έξω. Εγω ομως προσωπικά μόνο SE συναντώ στα χέρια των φίλων, ίσως και για αυτό να έχω συναντήσεις τόσα προβληματικά. Να τονίσω οτι απαράδεκτο ήταν το SE Service που συνάντησα , ειδικά απο κάτι omnitech. Αλλα μήπως οι άλλες εταιρείες είναι καλύτερες στο θέμα αυτο? Δε το έχω ψάξει αλλα πιστεύω πως ότι κι αν πάρεις θα ρισκάρεις.

Την εκανα τη μα***ια.....

Πηγα για καλο και για κακο να τραβηξω backup με το Outlook και τα καταφερα να μεινω με 4 τηλεφωνα μονο!!!

Παναγιτσα μου τι θα κανω τωρα?

Γιατι ρε παιδια εγινε αυτο?

Εχω τικαρει καμια ρυθμιση ασχετη? Ψαχνω...:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aγορασα απο φιλο το κ750 κ εχω καποιες ερωτησεις :

1)Που θα καποιον ανταπτορα ωστε να συνδεω κανονικα ακουστικα στο κινητο ή να το συνδεσω με στερεο αυτοκινητου?

2)Στο κ700 που ειχα πριν οταν αλλαζες προφιλ αλλαζε και το ringtone ενω στο κ750 διαπιστωσα πως δεν μπορεις να αντιστοιχiσεις διαφορετικο ringtone σε καθε προφιλ. Μηπως αυτο εχει αλλαξει με το καινουργιο firmaware?

οσο αφορα το 1ο, υπάρχει ένα ωραιότατο αξεσουάρ στο Site της SE και μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά εξηγεί κάθε λεπτομέρια. Το μόνο που δεν εξηγεί είναι το γιατί 'ψαρώνουμε' απο αυτά τα αξεσουάρ και μετά ανακαλύπτουμε οτι η SE δεν πρόκειται να τα φέρει στην Ελλάδα. Εδω θα μπορούσε να παίξει κανένα ΙΝ.ΚΑ. αλλα ποιος θα βγαλει το φίδι απο την τρύπα. Το μονο που σου μένει ειναι να ψάξεις για το αντίστοιχο καλώδιο σε κάποιο ξένο Site και να το παραγγείλεις.

Και για το 2ο , όχι δεν έχει αλλάξει η κατάσταση με το τελευταίο firmware.

Hello guys...Re paidia exw xa8ei me ti anaba8misei tou firmware.Pite ta ligo poio eukola,prwti fora 8a prospa8isw.8umizw exw to R1AA008.1 ebdomada to exw.perimenw paides

Hello guys...Re paidia exw xa8ei me ti anaba8misei tou firmware.Pite ta ligo poio eukola,prwti fora 8a prospa8isw.8umizw exw to R1AA008.1 ebdomada to exw.perimenw paides

Και εγώ αυτή την έκδοση έχω.

Aν δεν έχει κάποιο πρόβλημα, δε βλέπω το λόγο να κάνεις αναβάθμιση...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Πηγα για καλο και για κακο να τραβηξω backup με το Outlook και τα καταφερα να μεινω με 4 τηλεφωνα μονο!!!

des stis rithmiseis tou katalogou mhpws exeis balei na emfanizontai mono oi epafes tis kartas 'h mono tou katalogou.

Bele thn epilogh SIM & THLEFWNO!

:blink:

Φιλικά Μάνος,

Aγορασα απο φιλο το κ750 κ εχω καποιες ερωτησεις :

1)Που θα καποιον ανταπτορα ωστε να συνδεω κανονικα ακουστικα στο κινητο ή να το συνδεσω με στερεο αυτοκινητου?

2)Στο κ700 που ειχα πριν οταν αλλαζες προφιλ αλλαζε και το ringtone ενω στο κ750 διαπιστωσα πως δεν μπορεις να αντιστοιχiσεις διαφορετικο ringtone σε καθε προφιλ. Μηπως αυτο εχει αλλαξει με το καινουργιο firmaware?

3)Μηπως ξερεις κανεις ποσο κοστιζουν τα αυθεντικα handsfree του K750?

Φυσικά μπορείς, θα πρέπει να προμηθευτείς το αυθευθεντικό hands-free του W800, το οποίο δέχεται μετά το μικρόφωνο βίσμα 3,5", έτσι μπορείς να έχεις συνδεδεμένα ακουστικά της επιλογής σου, αλλά και να συνδέεις το κινητό με όποια συσκευή δέχεται τέτοια είσοδο: στερεοφωνικά, ηχεία υπολογιστή, αυτοκινήτου κ.α. και παράλληλα να μπορείς και να απαντήσεις στις κλήσεις αφού το μικρόφωνο βρίσκεται πάντα στην άκρη του καλωδίου. Το hands-free αυτό ονομάζεται HPM-70 http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10254 και κοστίζει κάπου 30.

http://www.plaisio.gr/images/Products/Large/819328.gif

και τα ευθεντικά hands-free του Κ750 έχουν κάπου 25.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

thanks multiPetros gia tin simvouli.Elpizw na ta vrw ston Germano tis geitonias giati thelw poly na to syndesw me Hi-fi h to stereo sto amaxi.Oso gia to 2) den tha itan kalitera ta profiles na leitourgoun opws k sto K700? Alliws ti ta thelw ta epipleon ringtones...
GFGHGFHFGHF

Γεια σας παιδια.χριστος ανεστη!πριν απο 5 ημερες αγορασα το k750i.προχθες μετα απο ολοκληρωμενη φορτιση το εκλεισα.το πρωι δεν ανοιγε.για να το ανοιξω χρειαστηκε να βγαλω και να ξαναβαλω την μπαταρια.τι λετε;να το παω πισω για αλλαγη η θα με βρισουν;εκτος των αλλων νομιζω πως καθυστερει να βρει σημα μολις το ανοιγω.δεν ξερω αν φταιει η συσκευη η το σημα της cosmote.ποσα δευτ. περιπου θα επρεπε να κανει για να βρει σημα;

Υπάρχει τρόπος να καταχωρηθούν οι επαφές στο τηλέφωνο αλφαβητικά, δηλαδή να αρχίζει απο το Α και να συνεχίζει στο Β κ.τ.λ. χωρις όμως να επανέχεται μετά το Ω με άλλες επαφές που αρχίζουν απο το Α και ούτω καθ εξής? Όπως ακριβώς γίνεται στα ΝΟΚΙΑ?

Σε πολλά τηλέφωνα, για το ελληνικό και το λατινικό Α χρησιμοποιείται ο ίδιος χαρακτήρας (ο λατινικός). Ομοίως για το Β, Ε, Ζ κλπ που είναι ίδια στις 2 γλώσσες, ενώ ξεχωριστά δίνονται οι αμιγώς ελληνικοί Γ, Δ, Θ κλπ. Από όσο ξέρω, έτσι λειτουργούν τα ΝΟΚΙΑ.

Το 750 βλέπει τους ελληνικούς και τους λατινικούς χαρακτήρες ξεχωριστά (σωστά). Το ελληνικό Α και το λατινικό Α σου φαίνονται ίδια, αλλά το τηλέφωνο ξέρει ποιο είναι το ελληνικό και ποιο το λατινικό (όπως και το PC σου).

Έτσι, αν πέρασες πχ όνομα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στο ΝΟΚΙΑ σου, τα Α, Ν, Ι, Ο, Υ είναι στην πραγματικότητα λατινικά. Όταν μεταφέρεις την επαφή στο 750, θα δει το αρχικό Α σαν λατινικό και θα το ταξινομήσει με τα λατινικά στον κατάλογο.

Για να το διορθώσεις, απλά κάνε edit το όνομα (από το 750 ή το OUtlook) και γράψε ξανά το 1ο (ή ακόμα καλύτερα τα πρώτα 3-4 γράμματα ή και όλο το όνομα) στη σωστή γλώσσα (για το ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ελληνικά).

Αυτά...

Ελπίζω ότι λύθηκε το πρόβλημά σου από τον manos83 στην προηγοιύμενη σελίδα.

Αν όχι, ελπίζω να μην είχεςι επιλέξει "αντικατάσταση των επαφών του τηλεφώνου από εκείνες στον ΗΥ". Αν είναι έτσι, μπορεί και να την πάτησες...

Γεια σας παιδια.χριστος ανεστη!πριν απο 5 ημερες αγορασα το k750i.προχθες μετα απο ολοκληρωμενη φορτιση το εκλεισα.το πρωι δεν ανοιγε.για να το ανοιξω χρειαστηκε να βγαλω και να ξαναβαλω την μπαταρια.τι λετε;να το παω πισω για αλλαγη η θα με βρισουν;εκτος των αλλων νομιζω πως καθυστερει να βρει σημα μολις το ανοιγω.δεν ξερω αν φταιει η συσκευη η το σημα της cosmote.ποσα δευτ. περιπου θα επρεπε να κανει για να βρει σημα;

καλησπερα και καλως ηλθες στο forum.γνωμη μου ειναι εφοσον εχεις τετοια προβληματα να πας στο καταστημα απο το οποιο το αγορασες και να ζητησεις αντικατασταση.αν το εχεις λιγοτερο απο τις προαναφερομενες μερες πιστευω θα σου κανουν αντικατασταση συσκευης.αν ομως σου πουν οχι θα το πας σε ενα SE point και θα στο κοιταξουν για να δουν αν δουλευει καλα η συσκευη!

παντως κι'εγω που εχω cosmote παραπανω απο 2-3 δευτερα δεν κανει για να βρει δικτυο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας.δεν το βrηκα πουθενα στο forum για αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας.καταφερα να φτιαξω την πρωτη μου ταινια 3gp και θα ηθελα να μου πει καποιος που μπορω να βρω εναν media player για το k750 ωστε αν γινεται να τη βλεπω απο το σημειο που την σταματησα την προηγουμενη φορα και οχι παλι απο την αρχη.οποιαδηποτε βοηθεια ή ιδεα...πολυτιμη

γεια σας.δεν το βrηκα πουθενα στο forum για αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας.καταφερα να φτιαξω την πρωτη μου ταινια 3gp και θα ηθελα να μου πει καποιος που μπορω να βρω εναν media player για το k750 ωστε αν γινεται να τη βλεπω απο το σημειο που την σταματησα την προηγουμενη φορα και οχι παλι απο την αρχη.οποιαδηποτε βοηθεια ή ιδεα...πολυτιμη

Media player για το Κ750 και μάλιστα με τις δυνατότητες που λες δεν θα βρεις.

εχω στα χερια μου ενα κ750ι το οποιο ειναι κλειδωμενο απο την orange.

πως το ξεκλειδωνο για να βαλω αλλη εταιρια (π.χ. τη σιμ κοσμοτε)

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

apo pio magazi me simferei na parw to k750i twra? diladi pio to ehei se hamiloteri timh?thanx

Ρίξε μια ματιά Εδώ

To 9volto έχει την καλύτερη τιμή σε μη-vodafon live

xtes pira to k750 se vodafone live alla to xrisimopoio me cosmote

pos tha katalabo tin ekdosi tou logismikou pou exei ?exei ousiastikes diafores sto menou me to kanoniko k750?

Paidia mia erwthsh

Oi kartes memory stick DUO PRO xwrhtikothtas 1G kai 2G einai symbates me to K750? Epishs ean h karta einai allou kataskeysth plhn ths SONY (px Trancent h Sundisk klp) tha yparxei problhma? Telos poia h diafora metaksy DUO kai DUO PRO?

Thanx!

Οι διαφορες στις καρτεμς μνημης που αναφερεις σχετιζονται με το ρυθμο αναγνωσης και εγγραφης δεδομενων αλλα και με την συνολικη τεχνολογια τους οποτε προτιμησε καλυτερα μια DUO Pro...

• The title was changed to Sony Ericsson K750i