Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re pedia exo apagohteyti otinanai egine ola kala me to exe to ebala meta trexo to updateservice ola kala litourgei k to flashaki kai ola sindeete me tin ericsson kanei ereyna ola ok vriskei oti exo k750i leei kade anavathmisi patiste epomeno klp mou leei k ta sxetika patiste to c paratetamena k balte to kalodio e ola ok meta mou leei afiste sto c k arxizei mou vgazi ta koutakia ekei pou leei anavathmisi logismikou min agizete to tilefono e to afino tin 1h fora gemisan ola ta koutakia me prasino diladi oti egine h anavathmisi k ksafnika mpam mou petaei error while executing script plz try again e to vgazo to kinito vazo ti sim vlepw mpike h nea ekdosh ala me 3 provlimata... 1o kai simantiko paw na anikso tin camera kai mou grafei wrong camera driver version (0.9).please update camera driver to 4.5 or later ti koufo einai ayto paly? ti pezei tha trelatho kai den anigei (( meta sta mp3 pezw ena mp3 k enw patao tin edasi na tin ayksiso h na tin elatoso adi na mou vgalei to sima me ta koutakia tis edasis d dixnei tpt lol kahke to kinito paei kai 3on sto phone language exei mono aglika ta ellinika xathikan... tespa na ypenthimiso oti eixa tin R1A tin palia... tin proti tora ti mporei na ftei??? ystera ksanadokimasa na ksanakanw mouvgazei sinexeia EMAI 3 kati tetio patao sinexia ksanaginete h anavathmisi logismikou leei gemizoune ola ta koutakia prasina k sto telos paaly to error mou petaei exo dikimasei ta pada k restart exo kanei to pc kai oi drivers tou usb oloi mia xara einai ti na pw anathema ti sE tora ti na kanw yparxei tropos na giriso sto palio firmware?? h na ftiakso ayto to kainourio to R1AA008 ti na kanww !!!!!!!! help paei h camera mou pos tha tin kanw update???

--------------------

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παιδάκια μου έκλεψαν το Κ750 :((((( στην Ερμού . Παραμονή Χριστουγέννων έξω από τα BodyShop :(((((((

Αυτό ήθελα να μοιραστώ μαζί σας .Θα καταλάβετε πως ένιωσα

Μου ήρθε ταμπλάς και το είχα μόνο 5 μήνες

Καλή χρονιά σε όλους!

Επειδή έλειψα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό και μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλες τις σελίδες που έχασα μπορει κάποιος υπεύθυνα να μου πεί σε ποιά έκδοση λογισμικού έχουμε φτάσει και τι διαφορές έχει απ'την προηγούμενη???

Το πρόβλημα με τον θόρυβο στο βίντεο και την φωτ/κή διορθώθηκε?

Αξίζει άμεση αναβάθμιση ή υπάρχει νέα έκδοση στα σκαριά που περιμένουμε?

Έχω την R1L002.

Επίσης αν είναι εύκολο να μου πείτε κανένα άλλο συνταρακτικό νέο που πρέπει να γνωρίζω για το κινιτάκι μας...

Υ.Γ: Συγνώμη που το μύνημά μου είναι τόσο κουραστηκό και παιδιάστικο αλλά πραγματικά χρειάζομαι αυτές τις πληροφορίες...

kaneis??????:confused:

Ο αντικαταστατης το καλοκαιρι οπως γινεται παντα!Τωρα μειωση παντα γινεται αλλα το ποτε και ποσο δεν το ξερει κανεις...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παιδάκια μου έκλεψαν το Κ750 :((((( στην Ερμού . Παραμονή Χριστουγέννων έξω από τα BodyShop :(((((((

Αυτό ήθελα να μοιραστώ μαζί σας .Θα καταλάβετε πως ένιωσα

Μου ήρθε ταμπλάς και το είχα μόνο 5 μήνες

Κριμα...Ευχομαι να του καει πριν το πουλησει αν δεν το κρατησει για αυτον :)

Που το ειχες?

Στην τσέπη μου το έβαλα του μπουφάν για ελάχιστο χρόνο μέχρι να το βάλω στη τσάντα μου εξαφανίστηκε

Ασε πίκρα ............ έτσι και με πλησιάσει κανείς από αυτούς τους τύπους και μου πει "φιλαράκι έχω ένα κινητό θέλεις ?" θα του το πάρω και μετά ας μου πει τίποτα :ppppp

Πως βλεπετε την καρτα αυτη;

http://img486.imageshack.us/img486/1070/untitled3dc.jpg

Απο http://www.helentronic.gr/

Μιλαω για την 1GB.

-----------------------------------------

Βρηκα και high-speed στο 1 GB με τα ιδια λεφτα(85€).

http://img496.imageshack.us/img496/6914/sonymsduopro1gbhighspeed0jg.jpg

Σαν πολυ φτηνη μου φαινεται. Μηπως "παιζει" τιποτα αλλο;;;:worry:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

re pedia exo apagohteyti otinanai egine ola kala me to exe to ebala meta trexo to updateservice ola kala litourgei k to flashaki kai ola sindeete me tin ericsson kanei ereyna ola ok vriskei oti exo k750i leei kade anavathmisi patiste epomeno klp mou leei k ta sxetika patiste to c paratetamena k balte to kalodio e ola ok meta mou leei afiste sto c k arxizei mou vgazi ta koutakia ekei pou leei anavathmisi logismikou min agizete to tilefono e to afino tin 1h fora gemisan ola ta koutakia me prasino diladi oti egine h anavathmisi k ksafnika mpam mou petaei error while executing script plz try again e to vgazo to kinito vazo ti sim vlepw mpike h nea ekdosh ala me 3 provlimata...--------------------

Μέχρι εκεί άντεξα, παρακάτω δεν διάβασα λόγω Greeklish. Λοιπόν σε αντίστοιχη φάση στο w800: Κάνε ολικό reset (αυτό που σου σβήνει τα πάντα) και ξαναδοκίμασε την αναβάθμιση. Τώρα θα ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς το script error στο τέλος. Όταν θα βάλεις τη sim θα δεις ότι θα έχεις το καινούριο λογισμικό, αλλά στις γλώσσες θα σου λείπουν τα Ελληνικά (και τα Shqip). Ξανακάνε ένα ολικό reset και θα εμφανιστούν και οι υπόλοιπες γλώσσες. Έτσι έχει δουλέψει σε 2 w800 που έβγαζαν script error και έμεναν με μιση αναβάθμιση και δεν βλέπω γιατί να μην σου δουλέψει και με το K750. Μόνο κράτα κανένα backup γιατί τα χάνεις όλα.

re pedia exo apagohteyti otinanai egine ola kala me to exe to ebala meta trexo to updateservice ola kala litourgei k to flashaki kai ola sindeete me tin ericsson kanei ereyna ola ok vriskei oti exo k750i leei kade anavathmisi patiste epomeno klp mou leei k ta sxetika patiste to c paratetamena k balte to kalodio e ola ok meta mou leei afiste sto c k arxizei mou vgazi ta koutakia ekei pou leei anavathmisi logismikou min agizete to tilefono e to afino tin 1h fora gemisan ola ta koutakia me prasino diladi oti egine h anavathmisi k ksafnika mpam mou petaei error while executing script plz try again e to vgazo to kinito vazo ti sim vlepw mpike h nea ekdosh ala me 3 provlimata... 1o kai simantiko paw na anikso tin camera kai mou grafei wrong camera driver version (0.9).please update camera driver to 4.5 or later ti koufo einai ayto paly? ti pezei tha trelatho kai den anigei (( meta sta mp3 pezw ena mp3 k enw patao tin edasi na tin ayksiso h na tin elatoso adi na mou vgalei to sima me ta koutakia tis edasis d dixnei tpt lol kahke to kinito paei kai 3on sto phone language exei mono aglika ta ellinika xathikan... tespa na ypenthimiso oti eixa tin R1A tin palia... tin proti tora ti mporei na ftei??? ystera ksanadokimasa na ksanakanw mouvgazei sinexeia EMAI 3 kati tetio patao sinexia ksanaginete h anavathmisi logismikou leei gemizoune ola ta koutakia prasina k sto telos paaly to error mou petaei exo dikimasei ta pada k restart exo kanei to pc kai oi drivers tou usb oloi mia xara einai ti na pw anathema ti sE tora ti na kanw yparxei tropos na giriso sto palio firmware?? h na ftiakso ayto to kainourio to R1AA008 ti na kanww !!!!!!!! help paei h camera mou pos tha tin kanw update???

--------------------

Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ 3 συνεχόμενες φορές.

Θα κάνεις τα εξής:

- Κατεβάζεις τον Flash Player από http://www.macromedia.com για Windows Internet Explorer και τον κάνεις install.

- Συνδέεσε στο Internet και αφήνεις ανοιχτό τον Internet Explorer.

- Απενεργοποιείς οτιδήποτε έχει σχέση με Firewall, Antispyware.

- Το Norton Antivirus το άφησα ενεργό.

- Ξαναδοκίμασε να κάνεις πάλι το update. Τώρα θα γίνει πολύ πιο γρήγορα γιατί έχει ήδη κατεβάσει το λογισμικό από την πρώτη φορά.

- Αν όλα έχουν πάει καλά, κάνε master reset για να επαναφέρεις τα ελληνικά.

Καλή Επιτυχία!!!

Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΟΥΤΕ ΚΙΘΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ??? :cry: :cry: :cry:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟ ΛΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΟΥ...

Αν δε βρισκετε πενακι, αυτοσχεδιάστε. Εγω το άνοιξα με μια παλιά πιστωτική.

Αν δε βρισκετε πενακι, αυτοσχεδιάστε. Εγω το άνοιξα με μια παλιά πιστωτική.
Το καλυτερο απο ολα το χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια:)
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Paidia exasa to handsfree mou to HPM-70 sigekrimena tou W800 ...Mipos kserete an iparxi stin agora ( gia tin Ellada milo) epidi rotisa se ena katastima kai mou ipan oti akoma den pouliete...alithevi???:) :)

Καλησπερα.μπορεις να το αγορασεις απο εδω ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia, vlepw sto antistoixo thread sto myphone alla kai se alla sites

oti h timh SAR rou K750i einai pio xamhlh apo thn 0.99 pou dinei h

Sony Ericsson sto site (deite to antistoixo pdf). Mhpws xerei kaneis

giati symbainei auto?

χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους ---ειμαι κατοχος του τηλ απο τισς 28 -12- απο την ηλεκτρονικη το πηρα 365 ευρω--ολα καλα - αλλα το ακουστικο σε συγκριση με αλλα τηλ.πχ το d500 η νοκια-ειναι μαλλον χαμηλο αν και το εχω τερμα- αν εχει καποιο κρυφο μενου να το δυναμωσω θα ηταν τελειο- εχω μια δυσκολια μικρη στην ακοη μου γιαυτο προβληματιζομαι-- αν δεν υπαρχει λυση σε αυτο - ευχαριστως να το πουλησω -και να παραγγειλω το d600 που εχει δυνατο ακουστικο -- πριν το κ750 ειχα το d500 -αν ενδιαφερεται κανεις λεω να το δωσω 320 ε με την αποδειξη αγορας ποθ βεβαιωνει οτι αγοραστηκε 28 δεκεμβρη- ειναι 2 φορες φορτισμενο-- αν τελικα δεν βρεθει λυση με την ενταση του ακουστικου -- αν γνωριζει καποιος κατι ας μου πει

χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους ---ειμαι κατοχος του τηλ απο τισς 28 -12- απο την ηλεκτρονικη το πηρα 365 ευρω--ολα καλα - αλλα το ακουστικο σε συγκριση με αλλα τηλ.πχ το d500 η νοκια-ειναι μαλλον χαμηλο αν και το εχω τερμα- αν εχει καποιο κρυφο μενου να το δυναμωσω θα ηταν τελειο- εχω μια δυσκολια μικρη στην ακοη μου γιαυτο προβληματιζομαι-- αν δεν υπαρχει λυση σε αυτο - ευχαριστως να το πουλησω -και να παραγγειλω το d600 που εχει δυνατο ακουστικο -- πριν το κ750 ειχα το d500 -αν ενδιαφερεται κανεις λεω να το δωσω 320 ε με την αποδειξη αγορας ποθ βεβαιωνει οτι αγοραστηκε 28 δεκεμβρη- ειναι 2 φορες φορτισμενο-- αν τελικα δεν βρεθει λυση με την ενταση του ακουστικου -- αν γνωριζει καποιος κατι ας μου πει

Καλησπερα.πατησε διαδοχικα *>*<<*<*.αλλα δεν νομιζω να βελτιωθει περισσοτερο.

επισης οταν το αγορασες γιατι δεν το δοκιμασες,πρωτα δοκιμαζουμε κατι και μετα το αγοραζουμε.ειδες τωρα που την πατησες,φιλικα το εννοω:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

για κοιτα την εκδοση λογισμικου που εχεις εμενα στην τελευταια ακουγεται παρα πολυ καλα
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Καλησπερα.πατησε διαδοχικα *>*<<*<*.αλλα δεν νομιζω να βελτιωθει περισσοτερο.

επισης οταν το αγορασες γιατι δεν το δοκιμασες,πρωτα δοκιμαζουμε κατι και μετα το αγοραζουμε.ειδες τωρα που την πατησες,φιλικα το εννοω:p

που να το δοκιμασω εκει δεν γινοταν αλλα δεν μου ειχε ξανατυχει να ακουσω κατι παρομοιο -μπηκα στο μενου που λες το ακουστικο και το μεγαφωνο ειναι 3 μπαρακια πριν το τελος το δυναμωνω και οταν ξαναγυριζω στο ιδιο μενου να δω αν το πηρε δειχνει την παλια ρυθμιση αν και παταω το οκ εκτος αν θελει αλλο κολπο για ναμεινει στην μνημη

για κοιτα την εκδοση λογισμικου που εχεις εμενα στην τελευταια ακουγεται παρα πολυ καλα

R1NO35

γραφει στην αρχη ,και μετα παρακατω απο τιηνκαμερα φλας κλπ γραφει

εκδοση λογισμικου itp cxc 125932 R1AO38

thanx re pedia pou apadisate ala argisate :P den adexa kai proh proh ystera apo ena megalo 3enixti etrexa sti dwdekanisou kai to afisa mou to kanane paly anavathmisi kai ola ok me R1A008 ola tzi tzi d ksanakanw apo online update na pethanei to programa pou vgalane oust ti martirio htane k ayto ta eixa dokimasi ola kai master reset ta pada ala tpt mexri kai se 3ena forums etrrexa ekana kai kei oti legane ala tpt......
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

R1NO35

γραφει στην αρχη ,και μετα παρακατω απο τιηνκαμερα φλας κλπ γραφει

εκδοση λογισμικου itp cxc 125932 R1AO38

μια αναβαθμιση στηνR1AA008 Ισως σου ελυνε το προβλημα :)

Ρε μαγκες προσπαθω 1 ωρα...Πως μπορω να αποθηκευσω και να δω μια ιστιοσελιδα στο κινητο.

Την βαζω στο κινητο αλλα μου δειχνει οτι ναναι...

Στην τσέπη μου το έβαλα του μπουφάν για ελάχιστο χρόνο μέχρι να το βάλω στη τσάντα μου εξαφανίστηκε

Ασε πίκρα ............ έτσι και με πλησιάσει κανείς από αυτούς τους τύπους και μου πει "φιλαράκι έχω ένα κινητό θέλεις ?" θα του το πάρω και μετά ας μου πει τίποτα :ppppp

Ξερεις το IMEI της συσκευης σου; Νομιζω οτι το γραφει καπου κ στη συσκευασια. Αν το βρεις, μπορεις να το αχρηστευσεις αφου επικοινωνησεις με τη SE να σου πουν πως γινεται... Γιατι το χειροτερο δεν ειναι οτι το'χασες αλλα το οτι το χαιρεται ο κλεφτης:(

• The title was changed to Sony Ericsson K750i