Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

dpapa πόσα θέματα είπες διαβάζεις για να δεις κάτι που θες ? 140 σελίδες ? με το θέμα της παρατήρησής σου βοηθάς να προστεθεί κι άλλη :p

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για όποιον θέλει να ρωτήσει κατι που εχει ήδη απαντηθεί, και βαριεται να διαβάζει 140 σελίδες, μπορεί πολύ απλά με το ποντίκι του να κάνει κλικ, στο πάνω μερος της σελίδας, στην επιλογή "Αναζήτηση σε αυτό το θέμα", και να γράψει αυτό που ψάχνει. Απο τις 140 σελίδες του συγκεκριμένου θέματος, οι 100 τουλάχιστον είναι είναι με τις ερωτήσεις και απαντήσεις. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο :)

@BlueBoy, dpapa και λοιπούς αδελφούς:

Χαλαρώστε ρε παιδιά, όλα τά 'χαμε, οι κοντρίτσες μας έλλειπαν...

Σαφώς και δεν απαγορεύεται να μιλάει κανείς και οι ερωτήσεις είναι ευπρόσδεκτες. Απλά, όταν μια ερώτηση γίνεται - η ίδια - μια φορά τη μέρα, μετά το thread γίνεται τεράστιο και ανούσιο κανείς πια δεν κοιτά πίσω ("είναι πολλές οι σελίδες Άρη") και... Φαύλος κύκλος. "Οι επαναλήψεις έκαναν τις πολλές σελίδες ή οι πολλές σελδες οδήγησαν στις επαναλήψεις?" (όπως βλέπεις blueboy έχεις ανταγωνισμό στη φιλοσοφία :p ).

Για να σοβαρευτούμε: Ναι στις ερωτήσεις, αλλά και μια βόλτα πρώτα από το FAQ ή τα ειδικά threads θα έκανε ευκολότερη τη ζωή ΟΛΩΝ - και εκείνου που ψάχνει και εκείνων που απαντάνε όλη μέρα (ώστε να μην βαρεθούν και να συνεχίσουν να απαντάνε). Επίσης, υπάρχει κι εκείνη η έρημη επιλογή "Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα" που λέγαμε...

Τέλος, δεχόμενος ότι κάποιοι μπορεί να μην ξέρουν πού είναι όλα αυτά τα καταπληκτικά links :rolleyes: , τα ξαναδίνω όλα μαζί (ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι σημαντικό):

F.A.Q.: Sony Ericsson Κ750i

Games,applications,and themes για k-750 μονο

Αναβάθμιση: Sony Ericsson K750i σε W800i

online update για k-750i-προβληματα,αποριες

Ότι χρειάζεστε για το K750i +W800i+K700i υπάρχει εδώ (σχετικά φρέσκο, μπράβο migel)

Αυτά... Peace brothers :D

Μια φωτογραφιούλα έτσι για δείγμα. (η οποια τραβήχτηκε και κάπως τυχαία, χωρίς σκόπευση και χωρίς autofocus.... Αλήθεια. Αν θίξω το θέμα "χρησιμότητα autofocus" θα με κυνηγήσετε; Έχω παρατηρήσει οτι αν περιμένω να εστιάσει η κάμερα, έχω τα ίδια αποτελέσματα με το να πατήσω κατευθείαν το κουμπί λήψης (χωρίς εστίαση). Δηλαδή παρατηρώ οτι έτσι κι αλλιώς η εστίαση θα γίνει, απλά γλυτώνεις τον χρόνο της δοκιμαστικής autoεστίασης... Επειδή μπορεί να κάνω και λάθος (αν και το έχω παρατηρήσει), ποια η γνώμη σας;

Μια φωτογραφιούλα έτσι για δείγμα. (η οποια τραβήχτηκε και κάπως τυχαία, χωρίς σκόπευση και χωρίς autofocus.... Αλήθεια. Αν θίξω το θέμα "χρησιμότητα autofocus" θα με κυνηγήσετε; Έχω παρατηρήσει οτι αν περιμένω να εστιάσει η κάμερα, έχω τα ίδια αποτελέσματα με το να πατήσω κατευθείαν το κουμπί λήψης (χωρίς εστίαση). Δηλαδή παρατηρώ οτι έτσι κι αλλιώς η εστίαση θα γίνει, απλά γλυτώνεις τον χρόνο της δοκιμαστικής autoεστίασης... Επειδή μπορεί να κάνω και λάθος (αν και το έχω παρατηρήσει), ποια η γνώμη σας;

Δεν είναι η ιδέα σου φίλε Tthawth. Έτσι είναι. Παρόλο που νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθεί και εδώ και στους διαξιφισμούς το autofocus του k750. Βασικά δεν υφίσταται ακόμα η έννοια της αυτόματατης εστίασης στα κινητά. Μην περιμένουμε πολλά πράγματα. Οι ειδικοί το λένε "ομιχλώδης εστίαση". Ούτε φλουτάρισμα ούτε νετ. Το αποτέλεσμα δεν είναι άχημο πάντως.

Me Sigouria?? eh giati ta kanan? giati einai pseftika...koitakse file, ego den eimoun ironikos me to 8ema...aplos leo kai akomi zhtao apo tous mods na kanoun to ti nomizoun einai sosto...exoume idi kataliksi me polles idies erotisis, opou otan kapios theli na mathi gia to kinito den prokeite na diavasi 140 kai selides...sostos? giafto eipa na anoixti kainourgio me kainourgies erotisis...den eipa stamatate na milate, h stamatate na rotate! gia onoma.... lipon o allos pou tsantistike toso poli den tou eipate tipota para kala re file iremise...ego pou eipa ligo parapano, me fagate kai h 2! eleos diladi...gia skeftite to ligo prin apantisete pali me ...ate na min po... kai kati allo, ego to eipa na voithiso tous allous pou exoun provlima kai tha eitan kalitero na arxizame apo arxi! TIPOTA ALLO!...ah gia na min to pareksigisete opos prin, panta filika! .

file sumfwnw apoluta mazi sou alla an anoixtei pali allo 8ema k750i pali etsi 8a katanthsh!otan kanan to 8ema Episumasmeno k750i tote eipan na mhn grafoume blakeies kai pali emeis kai oloi oi alloi to idio kanoun-me!!!

Ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια . :)

Δεν υπάρχει λόγος για να κοντραριζόμασται , έτσι κι αλλιώς όλοι θέλουμε να μάθουμε παραπάνω απο αυτά που ξέρουμε. :)

TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

ti ennoeis xwris autofocus??afou exei auto focus 8es den 8es!!mhpws mporeis na to bgaleis kai den kserw tpt?? :O :O

ti ennoeis xwris autofocus??afou exei auto focus 8es den 8es!!mhpws mporeis na to bgaleis kai den kserw tpt?? :O :O

apla an pathseis amesws to koumpi teleiws den prolavainei na kanei autofocus! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κίνηση επιτέλους από το fma. Νέα beta version μετά από 6 μήνες. Fma 2.1 Beta 3.

Η οποία δυστυχώς δεν υποστηρίζει ακόμα τα k750, w800, S700. Κάτι που θα γίνει στην τελική FMA 2.2 release. Αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Κίνηση επιτέλους από το fma. Νέα beta version μετά από 6 μήνες. Fma 2.1 Beta 3.

Η οποία δυστυχώς δεν υποστηρίζει ακόμα τα k750, w800, S700. Κάτι που θα γίνει στην τελική FMA 2.2 release. Αναμένεται τον επόμενο μήνα.

καλά που το είπες ξέχασα να το ποστάρω :O

neo bug!!!!!!!!!!!!! otan paw na kliso to kinito ti kanei???????den klinei kanei restart loool kalh fasi apo dw kai pera to kinito d klinei orea kai otan einai anoixto kai vgazo tn mpataria klinei ala otan tin vazo paly anigi mono tou lol dld to on-off tou kinitou mou apo dw kai pera thanai na vgalo tn mpataria kai otan thelw na to anikso na tin ksanavalo kalo kolpo e? bravo SE makari na strosi bariemai na kanw kai anavathmisi otan exo nea tha sas pw opote prosoxh kyklofori neo bug :D
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

a twra katalaba!

Δεν ειμαι σίγουρος οτι το κινητό ΔΕΝ χρειαζεται το autofocus. Αλλά έχω την εντυπωση, οτι ακόμα κι αν δεν εστιάσω πριν την λήψη, το κινητό πάλι εστιάζει αυτόματα. Απο την άλλη τις περισσότερες φορές νομίζω οτι το autofocus λειτουργεί τζάμπα, αφου το θέμα ενω είναι εστιασμένο, αυτο απλά νετάρει σε ένα ευρύ φάσμα εως ώτου επιστρέψει στην αρχική και πάλι εστίαση. Ίσως κάποιος που γνωρίζει επιστημονικότερα το θέμα να μας πει οτι αυτο ειναι σωστό εκ μέρους της εστίασης. Απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση :)

Γεια σας παιδια.Εχεις κανει παρει τελευταια το κ750 σε βονταφον απο επιδοτηση?Απλα ρωταω για να δω εαν εχει καλυτερη τιμη επειδη ειναι λαιβ..συνη8ως οι συσκευες αυτες ερχονται πιο φ8ηνα γιατι εχουν ακομα καλυτερη επιδοτηση
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

neo bug!!!!!!!!!!!!! otan paw na kliso to kinito ti kanei???????den klinei kanei restart loool kalh fasi apo dw kai pera to kinito d klinei orea kai otan einai anoixto kai vgazo tn mpataria klinei ala otan tin vazo paly anigi mono tou lol dld to on-off tou kinitou mou apo dw kai pera thanai na vgalo tn mpataria kai otan thelw na to anikso na tin ksanavalo kalo kolpo e? bravo SE makari na strosi bariemai na kanw kai anavathmisi otan exo nea tha sas pw opote prosoxh kyklofori neo bug :D

a re maiden prwth fora to akouw auto ela mwre 8a to kaneis mia anaba8misoula kai teleiwse h upo8esh!!!

Γεια σας παιδια.Εχεις κανει παρει τελευταια το κ750 σε βονταφον απο επιδοτηση?Απλα ρωταω για να δω εαν εχει καλυτερη τιμη επειδη ειναι λαιβ..συνη8ως οι συσκευες αυτες ερχονται πιο φ8ηνα γιατι εχουν ακομα καλυτερη επιδοτηση

Άστο καλύτερα ρε φίλε. Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να αξίζει να σπάνε τα νεύρα σου με την κ@λ@βόδαφον

Τα Vl K750 κοστίζουν 382€ (vodafone e-shop)

Τα κανονικά Κ750 κοστίζουν 381.99€ (plaisio)

οπότε κανένα όφελος για τα vl πλην τής επιδότησης που έχει πάρει κάποιος ΗΔΗ συνδρομητής της vodafone.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Σιγουρα δεν αξιζει.Παντα μιλαμε για αφαιρεση λογισμικου μετα.Αλλα εαν εχεις 100 ευρω επιδοτηση,και ενδιαφερεσε για βονταφον συσκευη τοτε στο κανουν 150 ευρω και παραπανω.Μου το ειχαν πει περυσι εαν επαιρνα sharp.Για αυτο το λεω...
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

Δεν ειμαι σίγουρος οτι το κινητό ΔΕΝ χρειαζεται το autofocus. Αλλά έχω την εντυπωση, οτι ακόμα κι αν δεν εστιάσω πριν την λήψη, το κινητό πάλι εστιάζει αυτόματα. Απο την άλλη τις περισσότερες φορές νομίζω οτι το autofocus λειτουργεί τζάμπα, αφου το θέμα ενω είναι εστιασμένο, αυτο απλά νετάρει σε ένα ευρύ φάσμα εως ώτου επιστρέψει στην αρχική και πάλι εστίαση. Ίσως κάποιος που γνωρίζει επιστημονικότερα το θέμα να μας πει οτι αυτο ειναι σωστό εκ μέρους της εστίασης. Απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση :)

to autofocus leitourgei kalytera kai apodotikotera se kontines lhpseis, dokimase na valeis th leitoyrgia kontinhs lhpshs (macro) kai vgale kati apo poly konta, ekei tha katalaveis oti ontws kanei douleia.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σε ολους, θα μπορουσατε να παραθεσετε καμια καλη σελιδα χρηστων κυριως με ηχους βιντεο και παιχνιδια gia to k750i? λογω στρατου και αποχωρισμου του p800 ειχα χαθει απο τα δρωμενα, ευχαριστω πολυ.

Καλησπέρα.

Κοίτα στην υπογραφή μου , όλο και κάτι θα βρείς .

TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

Μηπως κανεις σας ξερει ποτε θα πεσει επιτελους καθολου η τιμουλα του κ750? Αν οχι μηπως παιζει καμια καλη προφορα στο internet η πουθενα αλλου?

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

εαν εχεις 100 ευρω επιδοτηση,και ενδιαφερεσε για βονταφον συσκευη τοτε στο κανουν 150 ευρω και παραπανω.Μου το ειχαν πει περυσι εαν επαιρνα sharp.Για αυτο το λεω...

Τωρα δινουν παραπανω επιδοτηση μονο για τα 3G (που ειναι ολα V-live!)

• The title was changed to Sony Ericsson K750i