Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μπορω βλεπω τα εισερχομενα με αλλο τροπο?Οπως π.χ. στο κ500 που εβγαζε Φακελο και Διπλα αποστολεα?

Κανεις?

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μπορω βλεπω τα εισερχομενα με αλλο τροπο?Οπως π.χ. στο κ500 που εβγαζε Φακελο και Διπλα αποστολεα?

Ρυθμίσεις -> Γενικές -> Νέα συμβάντα -> Αναδυόμενο πλ.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Καλησπέρα παιδιά.Εχω το GAME PAD EGB-10της Sony Ericsson για Ζ600.Ομως δεν κάνει η υποδοχή του με του Κ750.Μπορώ να αλλάξω την υποδοχή του με καποια συμβατή με το Κ750;Θα μπορεί να παίζει μετά τα παιχνίδια του κινητού μέσω του Game Pad;

Δυστηχως οτι αξεσουαρ μεχρι και το Κ700ι δεν ειναι συμβατα στα νεωτερα κινητα.απο φορτιστες μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις.

απο το κ750ι και μετα αλλαξε η υποδοχη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήρα τα ηχειάκια SE MPS-60 την περασμένη εβδομάδα. Απίστευτη ποιότητα και πολύ πιο δυνατά από ότι τα περίμενα, μου βγάλανε το 5ημερο camping μια χαρά, αφού ενώ φόρτιζα το Κ750 μου έπαιζαν με ένα w550 ενός φίλου... και το αντίστροφο. Σε ραδιόφωνο βγάζουν περίπου 4 ώρες σερί σχεδόν τέρμα.

Είδα σήμερα ένα φορτιστή αυτοκινήτου της SE σε ένα κατάστημα, ο οποίος είχε από πίσω και βίσμα για το HandsFree (άρα μπαίνουν και τα ηχειάκια εκεί... :wink: ) Μόνο που αν είναι να το έχω στο αυτοκίνητο, δε χρειάζεται να παίζω από το κινητό. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει τέτοιος φορτιστής ρεύματος ώστε και να φορτίζει και να παίζει από τα ηχειάκια παράλληλα. Γνωρίζει κάποιος ?

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

γυρω στα 40 ευρω,αλλα οπως λεει ο φιλος πρεπει να αξιζουν λογικα,ο ηχος ακουγεται πιο δυνατα απο τα κανονικα ηχεια του w550?επισης απο που παιρνουν ρευμα αυτα?παιζει συγχρονως και το ηχειο της συσκευης?ωραια ετσι σε μια εκδρομη παντως να ακους,και απο οτι εχω δει δεν ειναι μεγαλα,κατι μικρα ομορφα πορτοκαλι ειναι.

Δεν έχουν καμμία σχέση με κανένα ηχείο κινητού. Είναι πολύ πιο δυνατά. Το ηχείο της συσκευής δεν παίζει συγχρόνος, δε χρειάζεται. Σε μέγεθος πιάνουν όσο χώρο πιάνουν τα γυαλιά ηλίου και βολεύει να τα παίρνεις πάντα μαζί.

Κόστος 40 ευρώ (Γερμανός) ... τα οποία τα αξίζουν στο 100%

Παίζουν σερί 4 ώρες ράδιο αν είναι πλήρως φορτισμένο το κινητό, αλλά επειδή οι 4 ώρες μπορεί και να μη φτάσουν, για αυτό ρωτάω αν υπάρχει ανάλογος φορτιστής ρεύματος, όπως του αυτοκινήτου που παίρνει από πίσω τα ηχεία... ώστε να το έχεις συνέχεια... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

υπαρχει ο φορτιστης του κ800 που εχει υποδοχη και για το hands free! λογικα κανει και στο 750:)

Ονομάζεται CST-75 και δεν είναι αποκλειστικά για το K800, κάνει σε όσα κινητά έχουν τη νέα θύρα φόριστης-διασύνδεσης, όπως τα: Z710i, W850i, K610im, W950i, W710i, P990i, Z550i, V630i, K610i, K800i, K310i, W300i, M600i, W700i, K510i, J100i, Z530i, W810i, J220i, J230i, W900i, W550i, Z520i, W800i, K750i.

http://img.idealo.de/folder/Product/520/6/520602/produktbild_gross.gif

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Πολυ ωραιο φαινεται!

Ξερει κανεις που μπορω να το βρω; Τιμη; :X

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Πολυ ωραιο φαινεται!

Ξερει κανεις που μπορω να το βρω; Τιμη; :X

4 μηνύματα πιο πάνω. marras.:)

Στον Γερμανό με 40 ευρώ.

Ρυθμίσεις -> Γενικές -> Νέα συμβάντα -> Αναδυόμενο πλ.

στο W700 που έχει ίδιο μενού δεν υπάρχει αυτό..:worry: :blink:

Ι need a six month vacation, twice a year.

4 μηνύματα πιο πάνω. marras.:)

Στον Γερμανό με 40 ευρώ.

4 μηνύματα πιο πάνω και στα 40 ευρώ βρίσκονται τα ηχειάκια (MPS-60) κι όχι ο φορτιστής για τον οποίον-αν κατάλαβα καλά-ενδιαφέρεται ο φίλος μας... ;)

4 μηνύματα πιο πάνω και στα 40 ευρώ βρίσκονται τα ηχειάκια (MPS-60) κι όχι ο φορτιστής για τον οποίον-αν κατάλαβα καλά-ενδιαφέρεται ο φίλος μας... ;)

:respect: :cool:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

στο W700 που έχει ίδιο μενού δεν υπάρχει αυτό..:worry: :blink:

Το W700, δεν έχει ακριβώς το ίδιο μενού με το K750...

Υπάρχει η εφαρμογή Walkman σε αντίθετη με το μενού (εμφάνιση με το πλήκτρο όπου στο W700 υπάρχει το Walkman) με τις συντομεύσεις, τις εργασίες και τα συμβάντα του K750.

Και οι δύο λειτουργίες υπάρχουν μόνο στo W810...

Νίκος Καββαδίας

Πήρα το Κ750 το προηγούμενο Σάββατο όμως όσο και να το εψαξα δεν μπόρεσα να βρώ πως να βάλω να φαίνεται το μενού κυλιόμενο , δηλαδή όλα τα εικονίδια σε μια κυκλική σειρά όπως έχω δει να γίνεται στο W550. Γνωρίζει κανένας πως να το κάνω;

Επίσης έχω την έκδοση λογισμικού R1CA021, αυτή είναι η τελευταία? γιατί έχω βρεί ένα "μικρό" bug. Όταν αλλάζεις θέμα και βάζεις κάποιο που έχει κινούμενη εικόνα (gif) στην επιλογή τότε παίζει το gif, παραμένει στην πρώτη εικόνα μόνο.Για να παίξει κανονικά θα πρέπει να κάνεις κλείσεις και να ανοίκσεις το κινητό με αυτό το θέμα, φυσικά αν αλλάξεις θέμα και βάλεις άλλο κινούμενο τότε πρέπει πάλι να κανεις επανεκκίνηση!!!

EDIT: τώρα αν σας πω πως κάνω edit για να διορθώσω τα ορθογραφικά μου θα το πιστέψετε? με τα greeklish στο msn ξέχασα τα (λίγα) Ελληνικά που ήξερα!!! αντί να βάζω "ξ" βάζω "κσ" και αντί για "ψ" βάζω "πσ"!!! ΕΛΕΟΣ!!

Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5

Πήρα το Κ750 το προηγούμενο Σάββατο όμως όσο και να το εψαξα δεν μπόρεσα να βρώ πως να βάλω να φαίνεται το μενού κυλιόμενο , δηλαδή όλα τα εικονίδια σε μια κυκλική σειρά όπως έχω δει να γίνεται στο W550. Γνωρίζει κανένας πως να το κάνω;

Δεν νομίζω να παίζει αυτό με το K750i :confused:

Επίσης έχω την έκδοση λογισμικού R1CA021, αυτή είναι η τελευταία? γιατί έχω βρεί ένα "μικρό" bug. Όταν αλλάζεις θέμα και βάζεις κάποιο που έχει κινούμενη εικόνα (gif) στην επιλογή τότε παίζει το gif, παραμένει στην πρώτη εικόνα μόνο.Για να παίξει κανονικά θα πρέπει να κάνεις κλείσεις και να ανοίκσεις το κινητό με αυτό το θέμα, φυσικά αν αλλάξεις θέμα και βάλεις άλλο κινούμενο τότε πρέπει πάλι να κανεις επανεκκίνηση!!!

EDIT: τώρα αν σας πω πως κάνω edit για να διορθώσω τα ορθογραφικά μου θα το πιστέψετε? με τα greeklish στο msn ξέχασα τα (λίγα) Ελληνικά που ήξερα!!! αντί να βάζω "ξ" βάζω "κσ" και αντί για "ψ" βάζω "πσ"!!! ΕΛΕΟΣ!!

Αυτό γίνεται μονάχα με την τροποποίηση των αρχείων του συστήματος του κινητού, κάνοντας χρήση κάποιου προγράμματος όπως το FAR Manager σε συνδιασμό με το SEFP...

Θέλει όμως αρκετό ψάξιμο, να ξέρεις καλά τι κάνεις και προσοχή! ;)

Νίκος Καββαδίας

Παιδιά πήρα πριν μια εβδομάδα ένα Κ750 με την συσκευασία του,αλλά δεν είχε την απόδειξη αγοράς του.Σήμερα στην παραλία σταμάτησε να αποκρίνεται το joystick ξαφνικά,προς τα αριστερά και προς τα κάτω.Αντίθετα προς τα πάνω και δεξιά κολλάει και τρέχει.Πιθανόν να οφείλεται απο αμμο που μπήκε μέσα στο κινη΄τό.Γνωρίζετε αν υπάρχει κόστος για τον καθαρισμό του κινητού μου απο την Sony Ericsson,αφού δεν έχω την απόδειξη αγοράς;Υπάρχουν οδηγίες κάπου για να το ανοίξω και να το καθαρίσω εγώ;

Παιδιά πήρα πριν μια εβδομάδα ένα Κ750 με την συσκευασία του,αλλά δεν είχε την απόδειξη αγοράς του.Σήμερα στην παραλία σταμάτησε να αποκρίνεται το joystick ξαφνικά,προς τα αριστερά και προς τα κάτω.Αντίθετα προς τα πάνω και δεξιά κολλάει και τρέχει.Πιθανόν να οφείλεται απο αμμο που μπήκε μέσα στο κινη΄τό.Γνωρίζετε αν υπάρχει κόστος για τον καθαρισμό του κινητού μου απο την Sony Ericsson,αφού δεν έχω την απόδειξη αγοράς;Υπάρχουν οδηγίες κάπου για να το ανοίξω και να το καθαρίσω εγώ;

Καλησπέρα .

Στο δεύτερο λινκ της υπογραφής μου έχει τα κάτωθι στο HOW TO :

Modifying the K750i Headset

[K750] Opening the Housing

[D750/K750/W800] Opening the Housing

[K700] Opening the Housing

[FastPort] 3.5mm Mod

[Keypad] Change the Colour , Works only with K750i as W800i LEDS are orange!

TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

Με βλέπω να καταλήγω σε αυτό το κινητό, γιατί ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες μου (για τα υπόλοιπα, υπάρχει υπολογιστής παλάμης με GPS και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ;) ).

Τώρα που βλέπω να έρχονται τα νέα μοντέλα, προβλέπεται κάποια μείωση στην τιμή;

Η καλύτερη τιμή που υπάρχει τώρα, είναι αυτή της Microland, που βρίσκω στο Skroutz, ή υπάρχει χαμηλότερη σε κατάστημα που δεν έχει ιστοσελίδα;

• The title was changed to Sony Ericsson K750i