Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο ποιο σημειο του κινητου βρισκουμε το παραπανω αρχειο και πως θα διασφαλισουμε οτι δεν θα χασουμε καποια ρυθμιση?

Είναι στο fs\tpa\preset\custom\customize.xml και εννοείτε ότι προτού κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή, στον υπολογιστή μας κρατάμε κι ένα αντίγραφο του πρωτογεννούς αρχείου...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το τελευταίο SE που είχα ήταν το Τ610. Παίζει να πάρω Κ750 λόγω απώλειας του 3230. Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

- κάνει το Κ750 κανονικά sync με Outlook? Θυμάμαι με Τ610 είχα ακούσει ότι είχε πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες. Έχει διορθωθεί;

- γενέθλια παίρνει στο ημερολόγιο κανονικά;

Πως μπορείς να τα περάσεις στο κινητό αυτά???

Βρήκα οδηγείες στα αγγλικά, αλλά είναι λίγο περίπλοκα, για αυτό ας με βοηθήσει κάποιος...

Το έχει αγοράσει κάποιος απο Αγγλία και αν ναι τον καλύπτει η εγγύηση εδώ?

Η γλώσσα είναι εύκολο να αλλάξει?

Η αδερφη μου σπουδαζει Αγγλια και τις ειπα για καλοκαιρι να μου φερει δωρο ενα κινητο.αυτη εχει το κ750ι και εγω ενα μοτορολα.τα 2 κινητα δεν περιειχαν την Ελληνικη γλωσσα.πηγα στο service της SE στα Ιωαννινα και μου περασανε τα Ελληνικα δωρεαν.το ιδιο εκανα και με το δικο μου..και μαλιστα χωρις κοστος.Επισης η Εγγυηση σε καλυπτει σε ολα τα κρατης της Ευρωπαικης ενωσης.δεν θα εχεις προβλημα πουθενα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αδερφη μου σπουδαζει Αγγλια και τις ειπα για καλοκαιρι να μου φερει δωρο ενα κινητο.αυτη εχει το κ750ι και εγω ενα μοτορολα.τα 2 κινητα δεν περιειχαν την Ελληνικη γλωσσα.πηγα στο service της SE στα Ιωαννινα και μου περασανε τα Ελληνικα δωρεαν.το ιδιο εκανα και με το δικο μου..και μαλιστα χωρις κοστος.Επισης η Εγγυηση σε καλυπτει σε ολα τα κρατης της Ευρωπαικης ενωσης.δεν θα εχεις προβλημα πουθενα :)

Ρωτάω γιατί μόλις πήρα ένα(new+unlocked) απο ebay.co.uk 103+10(λίρες) post και το περιμένω...Θα το πάω κι εγώ απο εκεί να το αλλάξουν...

Συνεχίζοντας με τις τροποποιήσεις και τα κόλπα που μπορεί κανείς να κάνει με το FAR Manager συ συνδιασμό με το SEFP, να αναφέρω και τη δυνατότητα back-up των φωνητικών εντολών, οι οποίες αποτελούνται από τα αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα στο φάκελο FS/tpa/system/voicecontrol/stby

επίσης οι σύνδεσμοι προς τις εικόνες που έχουν συσχετισθεί με τις επαφές βρίσκονται στο φάκελο FS/tpa/system/pbook/image

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Ψάχνω δύο εφαρμογές για το Κ750i. Το 3D (όχι το απλό) World Clock και το Converter. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Multipetros πολύ χρήσιμα το όσα αναφέρεις. ;)

Καλησπερα σε ολους. Εχω μια απορια,

Τι είναι το γεμάτο πλαίσιο επάνω στο εικονίδιο που μας δείχνει τη δύναμη του σήματος. Όταν είναι γεμάτο μπλε, σημαίνει ότι έχει βρει δίκτυο. π.χ Cosmote και όταν είναι άδειο δεν έχει βρει κάποιο δίκτυο ?

Εμένα παντός αυτό μερικές φορές είναι άδειο ενώ έχει βρει δίκτυο ,

Εάν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει..

ευχαριστώ όλους

Είναι το σήμα του GPRS δηλαδή εάν έχεις vodafone live, i-mode, tim plus.

Εαν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσετε

Ψάχνω δύο εφαρμογές για το Κ750i. Το 3D (όχι το απλό) World Clock και το Converter. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Multipetros πολύ χρήσιμα το όσα αναφέρεις. ;)

Το converter μπορείς να το βρεις στο http://www.sonyericsson.com/downloads/javagames/Converter_W800_EU.jar

και το 3d world clock στο http://www.sonyericsson.com/downloads/javagames/WorldClock3D_W800_EU.jar

Νίκος Καββαδίας

Μετατρέπει λίτρα σε γαλόνια, κιλά σε λίβρες, μέτρα σε μίλια και αρκετά ακόμα... ;)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

ρε παίδες...τι ακριβώς κάνει το converte? :O

Μετατροπή των μονάδων μέτρησης αποστάσεων, όγκου, βάρους, θερμοκρασίας, ταχύτητας. Πολύ καλή δουλειά.

Κοίταξε στο Manual του ΒΤ HF σου, για να δεις πώς θα το συνδέσεις με το κινητό.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Πήγα κι εγώ απο εκεί(λίγο πιο πάνω απο την πλατεία Πάργης) και μου είπαν ότι θα το στείλουν στην Αθήνα για την αλλαγή και σε δύο εβδομάδες θα επιστρέψει, και το καλύτερο... θέλουν 20 ευρά για την αλλαγή...

Κοίταξε στο Manual του ΒΤ HF σου, για να δεις πώς θα το συνδέσεις με το κινητό.

Θα ψάξω να το βρώ αλλά με άλλες δύο συσκευές που είχα δεν μου χρειάστηκε ποτέ, βρίσκονταν κατ`ευθείαν... το 750 ενώ βρίσκει άλλα ΒΤ δε βρίσκει το BT bluetrek g2 headset που έχω...

Πήγα κι εγώ απο εκεί(λίγο πιο πάνω απο την πλατεία Πάργης) και μου είπαν ότι θα το στείλουν στην Αθήνα για την αλλαγή και σε δύο εβδομάδες θα επιστρέψει, και το καλύτερο... θέλουν 20 ευρά για την αλλαγή...

Είσαι εντός εγγύησης ? Θες να βάλεις Ελληνική γλώσσα.? Αν ναι τότε υποχρεούνται να στο κάνουν, αν όχι επιτόπου, ας πούμε σε δύο εργάσιμες (η όλη διαδικασία είναι 15 λεπτά το πολύ.) Αν είσαι εκτός εγγύησης και "παίζεις" με τον υπολογιστή σου με το FAR manager με το κατάλληλο Plugin και το USB καλωδιάκι που έχεις + κάτι άλλα πραγματάκια που χρειάζονται και δεν λέγονται, κάνεις το κινητό σου να μιλάει και ....... κινέζικα με Τ9 αν θές. Μπέχο* βέβαια.

Πήγαινε http://clubs.pathfinder.gr/sony_ericsson για να μάθεις περισσότερα.

* ......Τσάμπα

• The title was changed to Sony Ericsson K750i