geofil Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το πρόβλημα με το update λύθηκε. Το firewall που ήταν ανοιχτό κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης έφταιγε... Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη για την αποστολή του αρχείου!:) Και είχες ξανακάνει update. Ήξερες ότι έπρεπε να δεις αν το firewall επιτρέπει την πρόσβαση. Με έκανες και μένα να ψάχνω αν η νέα έκδοση του flash ήταν ασύμβατη, επειδή την είχα εγκαταστήσει και εγώ.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Έχει δοκιμάσει κανείς αν έχει βγεί καινούργια αναβάθμιση? Συνήθως κάθε μήνα βγαίνει κι η τελευταία ήταν τον Μάιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Και είχες ξανακάνει update. Ήξερες ότι έπρεπε να δεις αν το firewall επιτρέπει την πρόσβαση. Με έκανες και μένα να ψάχνω αν η νέα έκδοση του flash ήταν ασύμβατη, επειδή την είχα εγκαταστήσει και εγώ.:) Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι εγώ έλεγα στο firewall το.. allow που ζητούσε, αλλά προφανώς κάτι δεν γινόταν σωστά! Φλασιά μου ήρθε να το απενεργοποιήσω εντελώς! Την προηγούμενη φορά είχε γίνει κανονικά, χωρίς τέτοια κόλπα!!! Άγνωσται αι βουλαί του πι-σί-ου...:rolleyes: Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι εγώ έλεγα στο firewall το.. allow που ζητούσε, αλλά προφανώς κάτι δεν γινόταν σωστά! Φλασιά μου ήρθε να το απενεργοποιήσω εντελώς! Την προηγούμενη φορά είχε γίνει κανονικά, χωρίς τέτοια κόλπα!!! Άγνωσται αι βουλαί του πι-σί-ου...:rolleyes: Πες του firewall να είναι μόνιμα allow σε όλα, στο update της SE για να μην ψαχνόμαστε.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Έχει δοκιμάσει κανείς αν έχει βγεί καινούργια αναβάθμιση? Συνήθως κάθε μήνα βγαίνει κι η τελευταία ήταν τον Μάιο. Δεν υπάρχει νέα αναβάθμιση. Η τελευταία είναι αυτή του Μαϊου. Η R1CA021. Λογικά τέλη Ιουλίου θα έχουμε νέα. Κάθε 2 μήνες περίπου μας...αναβαθμίζουν:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Αν σε ένα Κ750 δεν δουλεύει η σύνδεση με bt, ακόμα και μετά την αναβάθμιση του λογισμικού, τι μπορεί να φταίει; Δεν είναι το δικό μου... Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Αν σε ένα Κ750 δεν δουλεύει η σύνδεση με bt, ακόμα και μετά την αναβάθμιση του λογισμικού, τι μπορεί να φταίει; Δεν είναι το δικό μου... Πολλά μπορεί να φταίνε. Δεν λειτουργεί καθόλου το bt ή δεν βλέπει το κινητό; edit. Λάθος. Νόμιζα το bt του υπολογιστή δεν βλέπει το κινητό αλλά εσύ λες ότι στο κινητό δεν δουλεύει το bt. Μήπως δεν το έχει ανιχνεύσιμο; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Eγώ πάντως έχω σπαστεί στο φουλ με τα κωλοσέρβις τους. Ήδη έχω το κινητό 13 μέρες στο σέρβις και ακόμα απάντηση καμιά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την Παρασκευή που κάλεσα για να ενδιαφερθώ σαν άνθρωπος, πήρα το αποστομοτικό «ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ». 10 μέρες το είχα καινούριο το κινητό, 13 ήδη ΔΕΝ το έχω. Και οι μέρες συνεχίζουν. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Δεν έχουμε δικαιώματα ως καταναλωτές; Μέχρι πόσο καιρό δικαιούνται να κρατάνε το κινητό; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Αυτοί ας λένε τα δικά τους. Εδώ επιβάλλονται τα μπινελίκια. Αν είναι δυνατόν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhon_starlet Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Στις 20/5 αγορασα με αναβαθμηση ενα κ750 απο το καταστημα ΤΙΜ Λειβαδιας. Πριν απο λιγες μερες σταματησε να λειτουργει ο φωτισμος στο πληκτρολογιο. Το παω σε εξουσιοδοτημενο service της sony ericsson και η απαντηση ηταν οτι το τηλεφωνο εχει ανοιχτει και ειναι χαραγμενο πανω στην πλακετα το νουμερο 3 και στην αλλη πλευρα μια γραμμη και το βγαζουν εκτος εγγυησης. Ενημερωνω το καταστημα της λειβαδιας και επιμενει οτι πρεπει να το δει τεχνικος της ΤΙΜ. Παω στο service της ΤΙΜ και ειδαμε μαζι με το τεχνικο την πλακετα και οντως αυτο που ειπε η sony ericsson και οτι δεν ισχυει η εγγυηση(αν και θα το επισκευασουν οπως μου ειπε ο τεχνικος που το ειδε). Το κινητο οταν το αγορασα ηταν κλειστο το κουτι και δεν εχει ανοιχτει απο εμενα σε καμια περιπτωση. Τι θα κανατε στην θεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Πολλά μπορεί να φταίνε. Δεν λειτουργεί καθόλου το bt ή δεν βλέπει το κινητό; edit. Λάθος. Νόμιζα το bt του υπολογιστή δεν βλέπει το κινητό αλλά εσύ λες ότι στο κινητό δεν δουλεύει το bt. Μήπως δεν το έχει ανιχνεύσιμο; Πρόσεξε τι γίνεται για να καταλάβεις... Το ανιχνεύει το δικό μου κινητό και πάω να στείλω αρχείο. Και μετά την ανίχνευση, ενώ προχωράει στην αποστολή, το άλλο κινητό δεν φτάνει καν στην ερώτηση για αποδοχή ή όχι. Μετά από πολλή ώρα, και τα 2 τηλέφωνα αντιδρούν ταυτόχρονα, το δικό μου με αδυναμία σύνδεσης και το άλλο με διακοπή σύνδεσης, η οποία όμως δεν έχει γίνει ουσιαστικά ποτέ... Τέλος πάντων, δείτε τον jhon_starlet που έχει σοβαρό πρόβλημα (φοβερό αυτό πάντως, πραγματικά) και μετά μιλάμε για το δικό μου... Πώς έγινε ρε παιδιά αυτό; Σφραγισμένο κινητό και είναι παραβιασμένο;:X Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhon_starlet Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ο τεχνικος της ΤΙΜ ειπε οτι ειναι δυσκολο να χαρακτει το 3 πανω στην πλακετα χωρις κανενα αλλο σημαδι διπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micskop Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Πρίν απο μια εβδομάδα αγόρασα το 750ι όμως έχω ένα πρόβλημα με τα mp3 Όταν πατάω να παίξουν ένω αρχίζει και παίζει μετα απο λίγο κανει μια μικρή διακοπή και συνεχίζει (κράταει λίγο ουτε μισό δευτερόλεπτο αλλά είναι ενοχλητικό) δοκίμασα πολλά mp3 αλλα τπτ. Έπισης απο το κατάστημα που το πήερα μου είπαν να μήπως έφταιγε το memery stick αλλα και στο κινήτο αν βάλω τα τραγούδια το κάνει ξανα. (αυτο γίνεται μονο σε mp3 τα midi παίζουν κανονικά...έχω κάνει και update απο το internet ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ο τεχνικος της ΤΙΜ ειπε οτι ειναι δυσκολο να χαρακτει το 3 πανω στην πλακετα χωρις κανενα αλλο σημαδι διπλα. So??? Και τι σημαίνει αυτό; Πες μας σε παρακαλώ φίλε μου τα νέα σου, γιατί απορώ πραγματικά τι μπορεί να έχει γίνει!!! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhon_starlet Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Ο τεχνικος πιστευει οτι ειναι προβλημα κατασκευης λογικα γιατι ειναι σχεδον αδυνατον να γινει απο χερι αυτο το σημαδι. Δεν ξερω τι να πω μονο το ξενερωμα που εχω φαει φτανει. Δυσκολα θα ξαναπαρω ericsson παλι παντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Ο τεχνικος πιστευει οτι ειναι προβλημα κατασκευης λογικα γιατι ειναι σχεδον αδυνατον να γινει απο χερι αυτο το σημαδι. Δεν ξερω τι να πω μονο το ξενερωμα που εχω φαει φτανει. Δυσκολα θα ξαναπαρω ericsson παλι παντος. Σου το αλλάζουν ή δεν το συζητάνε καν; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 θελω να ρωτησω τους πρωην κατοχους k700, πως αισθανθηκαν με την αγορα του k750. ειδαν διαφορες μεγαλες; το ενδιαφερον για το κινητο διατηρηθηκε και αυξηθηκε ή οχι; ρωταω επειδη η αδερφη μου ειχε ενα k700 για 4 μηνες και μαλλον θα παρει το k750. θα το κρατησει για 2 χρονια ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 θελω να ρωτησω τους πρωην κατοχους k700, πως αισθανθηκαν με την αγορα του k750. ειδαν διαφορες μεγαλες; το ενδιαφερον για το κινητο διατηρηθηκε και αυξηθηκε ή οχι; ρωταω επειδη η αδερφη μου ειχε ενα k700 για 4 μηνες και μαλλον θα παρει το k750. θα το κρατησει για 2 χρονια ή οχι; καμια σχεση με το k700i.μονο το μενου ειναι ιδιο.παντως επειδη εχει πεσει η τιμη ειναι ευκαιρια να το τσιμπησει τωρα.αλλα δεν αξιζει απ΄την αλλη γιατι το κ700ι που εχει ειναι ακομη καινουργιο.μονο 4 μηνες κινητο και να το αλλαξει :blink: :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ... Τι θα κανατε στην θεση? Απειλή με αγωγή στο κατάστημα που το αγόρασα αρχικά, καθώς και κοινοποίηση του περιστατικού σε ΙΝΚΑ, Γραμματεία καταναλωτή, ΤΙΜ. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Μήπως όντως είχε κάποιος ανοίξει το κινητό; πριν το πάρεις. Το ότι ήταν κλειστό το αυτοκόλλητο δεν λέει τίποτα. Έχω δει να ανοίγουν οι πωλητές τις συσκευασίες για επίδειξη του κινητού και μετά να τις ξανακλείνουν. Αλλά άντε να αποδείξεις ότι κάποιος πείραξε το κινητό πριν το πάρεις από το κατάστημα, αν δεν το αντιληφθείς αμέσως. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhon_starlet Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Δεν το συζητανε καν για αντικατασταση ουτε η ΤΙΜ ουτε η ericsson. δεν μπορω να αποδειξω οτι η συσκευη ειχε ανοιχτει πριν την αγορα αλλα ουτε αυτοι μπορουν να αποδειξουν οτι τιν εχω ανοιξει εγω οπως υποστηριζουν. Επειδη σκεφτομαι να κανω καταγγελια ξερει κανενας τι χρειαζεται να κανω ακριβως. Ετσι και αλλιως εγω χαμενος ειμαι για να μην το κανω δεν εχω τιποτα να χασω ενα αχρηστο κινητο εχω στην ουσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Αυτό!!! Απειλή με αγωγή στο κατάστημα που το αγόρασα αρχικά, καθώς και κοινοποίηση του περιστατικού σε ΙΝΚΑ, Γραμματεία καταναλωτή, ΤΙΜ. Στείλε και καμία επιστολή σε κανένα περιοδικό του χώρου (αφού πρώτα θα ενημερώσεις το κατάστημα (με κοινοποίηση σ' αυτούς βεβαίως) να δεις για πότε σφίγγουν οι kwl01! Πωπω ρε φιλαράκι τι έπαθες... Υπομονή!!! Τι άλλο να σου πω; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnD3rT4K3r Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν το K750i υποστηριζει i-mode και αν ειναι δυνατον να βαλω το msn messenger.... Ευχαριστω :D Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 To msn μπορεις να το βαλεις (δεν ξερω πως). i-mode ομως δεν υποστηριζει Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnD3rT4K3r Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Αν ξερει καποιος plz ας μου πει!! Τωρα το καλοκαιρι που δ εισαι σε pc χρειαζετε να μιλας με τουσ φιλους σου!! :D Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts