nasos79 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Μπορώ κι εγώ να βάλω την πρόσοψη του W700;;; Εκείνη την πανέμορφη χρυσή; Είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξω μόνος μου; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Στο μενού, επιλέγουμε ψυχαγωγία. Το μικρό εικονίδιο των παιχνιδιών είναι ένα πράσινο στρογγυλό κυκλάκι ; Ρε παιδιά εμένα είναι ένα μικρό πράσινο κυκλάκι... Σε ένα φίλο είναι απλά ένα gamepad. Γιατί αυτό ; Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος και να μου πει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresjolie_gr Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Καλημερα παιδες..Μηπως εχετε υποψην κανενα καλο θεματακι,απο αποψη χρωματων και με ευδιακριτο μενου,για το Κ750;Αυτα που εχει απο την μανα του δεν μου αρεσουν..Εχω κατεβασει το walkman αλλα μου θυμιζει το w800 που μου "φαγανε".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Στο μενού, επιλέγουμε ψυχαγωγία. Το μικρό εικονίδιο των παιχνιδιών είναι ένα πράσινο στρογγυλό κυκλάκι ; Μπορεί να το τσεκάρει κανείς αυτό σας παρακαλώ ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Μπορεί να το τσεκάρει κανείς αυτό σας παρακαλώ ; :) αυτο ειναι φιλε, ενα πρασινο κυκλακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Απλά σε ένα φίλο είναι ένα gamepad, γι' αυτό απόρησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Απλά σε ένα φίλο είναι ένα gamepad, γι' αυτό απόρησα... το gamepad ειναι στο κεντρικο μενου. μεσα εινα το κυκλακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Στο φίλο μου είναι μέσα και έξω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω το κάλυμα του W700i στο Κ750i και αν ναι, πόσο κοστίζει (αγορά ή αγορά και τοποθέτηση) και αν είναι και η οθόνη μαζί ή μόνο τα πλαστικά... Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω το κάλυμα του W700i στο Κ750i και αν ναι, πόσο κοστίζει (αγορά ή αγορά και τοποθέτηση) και αν είναι και η οθόνη μαζί ή μόνο τα πλαστικά... δεν νομιζω να γινεται αυτο που λες.εδω ατομα που αναβαθμισαν το k750i σε w800i και θελησαν να αλλαξουν και προσοψη και τελικα δεν τα καταφεραν,με το καπακι της Camera.το ιδιο θα ισχυει και με το w700.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τα πλεον. και τα μειον. του γιατί σκεφτομαι να το πάρω τώρα που τά`παιξε το sx1 ? Επίσης ποιά η διαφορά k750 με το k750i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τα πλεον. και τα μειον. του γιατί σκεφτομαι να το πάρω τώρα που τά`παιξε το sx1 ? Επίσης ποιά η διαφορά k750 με το k750i? + Εξαιρετική αυτονομία (3 ημέρες με μέτρια χρήση) Εξαιρετική κάμερα με autofocus και δυνατό φλας Εξαιρετική ακουστικότητα Πολλές λειτουργίες (BT, IrDA, radio με RDS, mp3 player κλπ) Πλήρες πακέτο αγοράς (MS 64MB, usb καλώδιο, στερεοφωνικό handsfree) Μικρό, κομψό, ελαφρύ - Ευπαθές joystick (μέσος χρόνος αντοχής 8 μήνες) Αδυναμία ορισμού επαναλαμβανόμενων γεγονότων (λύνεται με το MyPhoneExplorer) Κ750 είναι όπως έχουμε συνηθίσει να το λέμε όλοι. Στην πραγματικότητα, το K750i είναι το international, ενώ υπάρχει και το K750c για την αγορά της Ασίας. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Απαράδεκτη η λειτουργία της φωνητικής κλήσης... Για κάποιον που τη χρειάζεται (στο αμάξι π.χ.) είναι τρελό ξενέρωμα! Είναι μία απ' τις στιγμές που μου λείπει το 6230 μου... Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 + Εξαιρετική αυτονομία (3 ημέρες με μέτρια χρήση) Εξαιρετική κάμερα με autofocus και δυνατό φλας Εξαιρετική ακουστικότητα Πολλές λειτουργίες (BT, IrDA, radio με RDS, mp3 player κλπ) Πλήρες πακέτο αγοράς (MS 64MB, usb καλώδιο, στερεοφωνικό handsfree) Μικρό, κομψό, ελαφρύ - Ευπαθές joystick (μέσος χρόνος αντοχής 8 μήνες) Αδυναμία ορισμού επαναλαμβανόμενων γεγονότων (λύνεται με το MyPhoneExplorer) Κ750 είναι όπως έχουμε συνηθίσει να το λέμε όλοι. Στην πραγματικότητα, το K750i είναι το international, ενώ υπάρχει και το K750c για την αγορά της Ασίας. Ευχαριστώ γιατί το βρήκα 235 απο κοτσόβολο+ το fs n560(gps) νομίζω θα είμαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Ευχαριστώ γιατί το βρήκα 235 απο κοτσόβολο+ το fs n560(gps) νομίζω θα είμαι κομπλέ. Speaking of N560... κι αυτό από Κωτσόβολο; Πόσο το πήρες; Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα. Θα κάνουν αχτύπητο δίδυμο με το K750. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εχω το W700i. Μέσα στο πακέτο έχει αυτά τα άθλια σε τοποθέτηση στο αυτί και σε ακουστική (μιλάμε για αίσχος) hfree. Γνωρίζει κανείς εάν πωλούνται αυτά του 750i και αν ναι από που μπορώ να τα αγοράσω online? ευχαριστώ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εχω το W700i. Μέσα στο πακέτο έχει αυτά τα άθλια σε τοποθέτηση στο αυτί και σε ακουστική (μιλάμε για αίσχος) hfree. Γνωρίζει κανείς εάν πωλούνται αυτά του 750i και αν ναι από που μπορώ να τα αγοράσω online? ευχαριστώ Σάββα;;; Κι εσύ εδώ; ΚΑΙ εδώ μάλλον;;; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 xexe...:shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 xexe...:shifty: Και με 8 χιλιάδες δημοσιεύσεις, ε; Του δίνουμε και καταλαβαίνει;;;:lol: Πάω δίπλα... Τα λέμε εκεί!;) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εχω το W700i. Μέσα στο πακέτο έχει αυτά τα άθλια σε τοποθέτηση στο αυτί και σε ακουστική (μιλάμε για αίσχος) hfree. Γνωρίζει κανείς εάν πωλούνται αυτά του Κ750i και αν ναι από που μπορώ να τα αγοράσω online? ευχαριστώ To πρόβλημα λύθηκε ανέξοδα βάζοντας εκεί που είναι το βελάκι ένα σετάκι με απλά ακουστικά! Βγαίνει και έχει υποδοχή για απλό "καρφί". Επιτέλους γεμάτος ήχος! Πριν ήταν λες και άκουγα από το πηγάδι! :yahoo: http://img150.imageshack.us/img150/8614/tel0031160yb.jpg Τα σχεδιάσαν με πρωτοποριακό design αλλά από ουσία μηδέν. Α ρε ιαπωνοσουηδοί... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Speaking of N560... κι αυτό από Κωτσόβολο; ) :lol: :p :lol: http://www.kupper-computer.com/shop/art_show.php?artnr=A27321&start=10 419,5 αλλά για να καταφέρω να βλέπω internet μέσω του 750 θα περάσουν χρόνια :( όπως παιδεύομαι 2 μήνες τώρα με το wifi...:( :( :( :( :( :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 :lol: :p :lol: http://www.kupper-computer.com/shop/art_show.php?artnr=A27321&start=10 419,5 αλλά για να καταφέρω να βλέπω internet μέσω του 750 θα περάσουν χρόνια :( όπως παιδεύομαι 2 μήνες τώρα με το wifi...:( :( :( :( :( :mad: Μάλλον ζητάς πολλά. Ιντερνετ μέσω του 750 είναι λίγο χλωμό και ασύμφορο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το πρόβλημα με το update λύθηκε. Το firewall που ήταν ανοιχτό κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης έφταιγε... Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη για την αποστολή του αρχείου!:) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Ναι μεσω Ιντερνετ δεν συμφερει και πολυ τωρα που επεσε η τιμη του στην χωρα μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Μάλλον ζητάς πολλά. Ιντερνετ μέσω του 750 είναι λίγο χλωμό και ασύμφορο. Βασικά για να παίρνω τα mail και λιγότερο για int. αλλά το πρόβλημα θα είναι να το συνδέσω με το pda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts