Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ κι εγώ να βάλω την πρόσοψη του W700;;; Εκείνη την πανέμορφη χρυσή; Είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξω μόνος μου;

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Στο μενού, επιλέγουμε ψυχαγωγία. Το μικρό εικονίδιο των παιχνιδιών είναι ένα πράσινο στρογγυλό κυκλάκι ;

Ρε παιδιά εμένα είναι ένα μικρό πράσινο κυκλάκι... Σε ένα φίλο είναι απλά ένα gamepad. Γιατί αυτό ; Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος και να μου πει ;

Καλημερα παιδες..Μηπως εχετε υποψην κανενα καλο θεματακι,απο αποψη χρωματων και με ευδιακριτο μενου,για το Κ750;Αυτα που εχει απο την μανα του δεν μου αρεσουν..Εχω κατεβασει το walkman αλλα μου θυμιζει το w800 που μου "φαγανε"..

Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Στο μενού, επιλέγουμε ψυχαγωγία. Το μικρό εικονίδιο των παιχνιδιών είναι ένα πράσινο στρογγυλό κυκλάκι ;

Μπορεί να το τσεκάρει κανείς αυτό σας παρακαλώ ; :)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Απλά σε ένα φίλο είναι ένα gamepad, γι' αυτό απόρησα...

το gamepad ειναι στο κεντρικο μενου. μεσα εινα το κυκλακι

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω το κάλυμα του W700i στο Κ750i και αν ναι, πόσο κοστίζει (αγορά ή αγορά και τοποθέτηση) και αν είναι και η οθόνη μαζί ή μόνο τα πλαστικά...

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω το κάλυμα του W700i στο Κ750i και αν ναι, πόσο κοστίζει (αγορά ή αγορά και τοποθέτηση) και αν είναι και η οθόνη μαζί ή μόνο τα πλαστικά...

δεν νομιζω να γινεται αυτο που λες.εδω ατομα που αναβαθμισαν το k750i σε w800i και θελησαν να αλλαξουν και προσοψη και τελικα δεν τα καταφεραν,με το καπακι της Camera.το ιδιο θα ισχυει και με το w700.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τα πλεον. και τα μειον. του γιατί σκεφτομαι να το πάρω τώρα που τά`παιξε το sx1 ?

Επίσης ποιά η διαφορά k750 με το k750i?

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τα πλεον. και τα μειον. του γιατί σκεφτομαι να το πάρω τώρα που τά`παιξε το sx1 ?

Επίσης ποιά η διαφορά k750 με το k750i?

+

Εξαιρετική αυτονομία (3 ημέρες με μέτρια χρήση)

Εξαιρετική κάμερα με autofocus και δυνατό φλας

Εξαιρετική ακουστικότητα

Πολλές λειτουργίες (BT, IrDA, radio με RDS, mp3 player κλπ)

Πλήρες πακέτο αγοράς (MS 64MB, usb καλώδιο, στερεοφωνικό handsfree)

Μικρό, κομψό, ελαφρύ

-

Ευπαθές joystick (μέσος χρόνος αντοχής 8 μήνες)

Αδυναμία ορισμού επαναλαμβανόμενων γεγονότων (λύνεται με το MyPhoneExplorer)

Κ750 είναι όπως έχουμε συνηθίσει να το λέμε όλοι. Στην πραγματικότητα, το K750i είναι το international, ενώ υπάρχει και το K750c για την αγορά της Ασίας.

:shifty:

Απαράδεκτη η λειτουργία της φωνητικής κλήσης... Για κάποιον που τη χρειάζεται (στο αμάξι π.χ.) είναι τρελό ξενέρωμα! Είναι μία απ' τις στιγμές που μου λείπει το 6230 μου...

+

Εξαιρετική αυτονομία (3 ημέρες με μέτρια χρήση)

Εξαιρετική κάμερα με autofocus και δυνατό φλας

Εξαιρετική ακουστικότητα

Πολλές λειτουργίες (BT, IrDA, radio με RDS, mp3 player κλπ)

Πλήρες πακέτο αγοράς (MS 64MB, usb καλώδιο, στερεοφωνικό handsfree)

Μικρό, κομψό, ελαφρύ

-

Ευπαθές joystick (μέσος χρόνος αντοχής 8 μήνες)

Αδυναμία ορισμού επαναλαμβανόμενων γεγονότων (λύνεται με το MyPhoneExplorer)

Κ750 είναι όπως έχουμε συνηθίσει να το λέμε όλοι. Στην πραγματικότητα, το K750i είναι το international, ενώ υπάρχει και το K750c για την αγορά της Ασίας.

Ευχαριστώ γιατί το βρήκα 235 απο κοτσόβολο+ το fs n560(gps) νομίζω θα είμαι κομπλέ.

Ευχαριστώ γιατί το βρήκα 235 απο κοτσόβολο+ το fs n560(gps) νομίζω θα είμαι κομπλέ.

Speaking of N560... κι αυτό από Κωτσόβολο; Πόσο το πήρες; Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα. Θα κάνουν αχτύπητο δίδυμο με το K750. ;)

:shifty:

Εχω το W700i. Μέσα στο πακέτο έχει αυτά τα άθλια σε τοποθέτηση στο αυτί και σε ακουστική (μιλάμε για αίσχος) hfree. Γνωρίζει κανείς εάν πωλούνται αυτά του 750i και αν ναι από που μπορώ να τα αγοράσω online?

ευχαριστώ

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εχω το W700i. Μέσα στο πακέτο έχει αυτά τα άθλια σε τοποθέτηση στο αυτί και σε ακουστική (μιλάμε για αίσχος) hfree. Γνωρίζει κανείς εάν πωλούνται αυτά του 750i και αν ναι από που μπορώ να τα αγοράσω online?

ευχαριστώ

Σάββα;;; Κι εσύ εδώ; ΚΑΙ εδώ μάλλον;;;

xexe...:shifty:

Και με 8 χιλιάδες δημοσιεύσεις, ε; Του δίνουμε και καταλαβαίνει;;;:lol: Πάω δίπλα... Τα λέμε εκεί!;)

Εχω το W700i. Μέσα στο πακέτο έχει αυτά τα άθλια σε τοποθέτηση στο αυτί και σε ακουστική (μιλάμε για αίσχος) hfree. Γνωρίζει κανείς εάν πωλούνται αυτά του Κ750i και αν ναι από που μπορώ να τα αγοράσω online?

ευχαριστώ

To πρόβλημα λύθηκε ανέξοδα βάζοντας εκεί που είναι το βελάκι ένα σετάκι με απλά ακουστικά! Βγαίνει και έχει υποδοχή για απλό "καρφί". Επιτέλους γεμάτος ήχος! Πριν ήταν λες και άκουγα από το πηγάδι! :yahoo:

http://img150.imageshack.us/img150/8614/tel0031160yb.jpg

Τα σχεδιάσαν με πρωτοποριακό design αλλά από ουσία μηδέν. Α ρε ιαπωνοσουηδοί...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Speaking of N560... κι αυτό από Κωτσόβολο; )
:lol: :p :lol:

http://www.kupper-computer.com/shop/art_show.php?artnr=A27321&start=10

419,5 αλλά για να καταφέρω να βλέπω internet μέσω του 750 θα περάσουν χρόνια :( όπως παιδεύομαι 2 μήνες τώρα με το wifi...:( :( :( :( :( :mad:

:lol: :p :lol:

http://www.kupper-computer.com/shop/art_show.php?artnr=A27321&start=10

419,5 αλλά για να καταφέρω να βλέπω internet μέσω του 750 θα περάσουν χρόνια :( όπως παιδεύομαι 2 μήνες τώρα με το wifi...:( :( :( :( :( :mad:

Μάλλον ζητάς πολλά. Ιντερνετ μέσω του 750 είναι λίγο χλωμό και ασύμφορο.

Το πρόβλημα με το update λύθηκε. Το firewall που ήταν ανοιχτό κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης έφταιγε... Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη για την αποστολή του αρχείου!:)

Μάλλον ζητάς πολλά. Ιντερνετ μέσω του 750 είναι λίγο χλωμό και ασύμφορο.

Βασικά για να παίρνω τα mail και λιγότερο για int. αλλά το πρόβλημα θα είναι να το συνδέσω με το pda...

• The title was changed to Sony Ericsson K750i