multiPetros Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση! έχω στερεοφωνικό handsfree και όταν δεχόμουν κλήση άκουγα τον ήχο από τα ακουστικά. Πριν λίγο που δέχτηκ κλήση και ενώ είχα τα ακουστικά στα αυτιά μου, ο ήχος ακούστηκε απο το ηχείο του κινητού. Γιατί ; Εάν το έχεις στο αθόρυβο, τότε ο ήχος ακούγεται μονάχα από το hands-free, αλλιώς ακούγεται και από το hands-free και από το μεγάφωνο του κινητού. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Εάν το έχεις στο αθόρυβο, τότε ο ήχος ακούγεται μονάχα από το hands-free, αλλιώς ακούγεται και από το hands-free και από το μεγάφωνο του κινητού. Μάλλον αυτό συνέβη στο παιδί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Σωστός ο κ. Πέτρος! Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Άλλη μια ερώτηση. Οι κάρτες των 2 και 4 GB είναι απόλυτα συμβατές ; Νόμιζα ότι οι τεχνικές προδιαγραφές του τηλεφώνου ανέφεραν μέχρι 1 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Άλλη μια ερώτηση. Οι κάρτες των 2 και 4 GB είναι απόλυτα συμβατές ; Νόμιζα ότι οι τεχνικές προδιαγραφές του τηλεφώνου ανέφεραν μέχρι 1 GB Όχι. Υποτίθεται ότι θα μπορούσε να δεχτεί μέχρι 2 gb. Αλλά φαντάζομαι δεν θα κάνουν λάθος στην vodafone για τα 4 gb. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Όχι. Υποτίθεται ότι θα μπορούσε να δεχτεί μέχρι 2 gb. Αλλά φαντάζομαι δεν θα κάνουν λάθος στην vodafone για τα 4 gb. Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Έτσι κι αλλιώς το ανώτατο όριο υποστίριξης μνήμης, είναι θέμα λογισμικού. Ας θυμηθούμε όλοι το πρώτο μέλος της σειράς P όπου με μια αναβάθιμιση μπορούσε να υποστιρίξει και κάρτες DUO Pro (ουσιαστικά μεγαλύτερης χωρητικότητας). Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Δηλαδή και εσύ προτείνεις αγγελία ε?Βέβαια.Αγγελία και μόνο αγγελία.Την πάτησα μ'ένα sharp gx30i πρίν ένα χρόνο.;) Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δώσεις. Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Μαλλον οσοι εχουμε αναβαθμισει το κινητο θα εχουμε λογικα και υποστηριξη για μεγλαες καρτες μνημης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Κατά μέσο όρο, κάθε πόσο συχνά η SE εκδίδει νέα έκδοση λογισμικού ; Αναμένεται κάποια πρόσφατη μέσα στο καλοκαίρι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Κατά μέσο όρο, κάθε πόσο συχνά η SE εκδίδει νέα έκδοση λογισμικού ; Αναμένεται κάποια πρόσφατη μέσα στο καλοκαίρι ; Περίπου κάθε 2 μήνες. Οπότε λογικά θα βγει σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι νέα έκδοση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Για να δούμε τι καλό μας ετοιμάζει.... Η τελευταία βγήκε το Μάιο ; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Για να δούμε τι καλό μας ετοιμάζει.... Η τελευταία βγήκε το Μάιο ; :worry: Ναι. 2005-05-21. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Εάν το έχεις στο αθόρυβο, τότε ο ήχος ακούγεται μονάχα από το hands-free, αλλιώς ακούγεται και από το hands-free και από το μεγάφωνο του κινητού. To "αλλιώς" είναι μόνο από το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Γίνεται να αποθηκεύσω sms απο το k750 στο pc με σχετικά εύκολο τρόπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Γίνεται να αποθηκεύσω sms απο το k750 στο pc με σχετικά εύκολο τρόπο ? O πιο εύκολος είναι μέσω του myphone explorer. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ρε παιδες επειδη δεν εχω πολυκαταλαβει την ιστορια για να βγαζεις το οριο στα μηνυματα, υπαρχει κανενας που να μπορει να εξηγησει τον τροπο απλα??? Επισης, απο οτι ξερω το SEtool χρειαζεται dongle για να δουλεψει. Αλλα επειδη δεν ειμαι διατεθειμενος να αγορασω καλωδιο, γινεται τπτ στο 9volto ή σε κανα davinci team??? Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ρε παιδες επειδη δεν εχω πολυκαταλαβει την ιστορια για να βγαζεις το οριο στα μηνυματα, υπαρχει κανενας που να μπορει να εξηγησει τον τροπο απλα??? Επισης, απο οτι ξερω το SEtool χρειαζεται dongle για να δουλεψει. Αλλα επειδη δεν ειμαι διατεθειμενος να αγορασω καλωδιο, γινεται τπτ στο 9volto ή σε κανα davinci team??? Καλησπέρα. Μπορείς να κατεβάσεις απο εδώ manual (346 KB) . Εδώ έχει αναλυτικές οδηγίες για το πως γίνεται. ΥΣ. Δεν το έχω δοκιμάσει και έτσι δεν ξέρω κατι παραπάνω . Πάρε ενα τηλέφωνο στο 9volto και ρώτα . Εμπόριο & Παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176 fax: 2104125102 Κατάστημα 2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212 fax: 2104212214 Μπορείς και μέσω email Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Παντως στο Κ750 αμα διαλεξεις λιγο σωστο φωτισμο βγαζει καλο βιντεακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Παιδιά μια ερώτηση κι από μένα: Όταν το πρωτοπήρα το Κ750,έβγαλα το vodafone menu μέσω του DaVinci.Από τότε κάνω αναβαθμίσεις από την υπηρεσία της SE όπου το "βλέπει" σαν non-live.Προχθές μου έπεσε νερό και από τότε ανάβει κατά διαστήματα (αρκετά συχνά) από μόνη της η κάμερα,το δε πορτάκι δε λειτουργεί (δεν πάει απ'ευθείας στην κάμερα όπως πριν).Μπορώ να το δώσω για επισκευή σε vodafone shop ή θα έχω πρόβλημα που του έβγαλα το μενού; Μήπως να πάω σε SE service center;Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Παιδιά μια ερώτηση κι από μένα: Όταν το πρωτοπήρα το Κ750,έβγαλα το vodafone menu μέσω του DaVinci.Από τότε κάνω αναβαθμίσεις από την υπηρεσία της SE όπου το "βλέπει" σαν non-live.Προχθές μου έπεσε νερό και από τότε ανάβει κατά διαστήματα (αρκετά συχνά) από μόνη της η κάμερα,το δε πορτάκι δε λειτουργεί (δεν πάει απ'ευθείας στην κάμερα όπως πριν).Μπορώ να το δώσω για επισκευή σε vodafone shop ή θα έχω πρόβλημα που του έβγαλα το μενού; Μήπως να πάω σε SE service center;Τι μπορώ να κάνω; πηγαινε'το σε ενα SE service με την αποδειξη απο την vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Είναι δυνατόν να περιμένει κανείς 10 μέρες για να παραλάβει το Κ750 από το σέρβις; :mad: Πόσο περίπου έχετε περιμένει εσείς αν το έχετε πάει ποτέ; Και σιγά το πρόβλημα που έχει το δικό μου. Software πρόβλημα έχω λόγω λάθους στην «υπέροχη» αναβάθμιση μέσω ίντερνετ απο το σάιτ της Sony Ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Είναι δυνατόν να περιμένει κανείς 10 μέρες για να παραλάβει το Κ750 από το σέρβις; :mad: Πόσο περίπου έχετε περιμένει εσείς αν το έχετε πάει ποτέ; Και σιγά το πρόβλημα που έχει το δικό μου. Software πρόβλημα έχω λόγω λάθους στην «υπέροχη» αναβάθμιση μέσω ίντερνετ απο το σάιτ της Sony Ericsson. Τοσο αργει. Τι να κανεις :down: Και για δορθωση του joystick παλι τοσο χρειαζεται. Φαινεται εχουν πολυ δουλεια με τα πολλα service :mad: Α, παρεπιπτοντως! Βρηκα τροπο να διορθωνεται αρκετα το προβλημα με το joystick. Φυσαμε με πολυ δυναμη απο πολυ κοντα στο joystick. Με 5 φυσιματα εγω ειδα τρομερη διαφορα στο δικο μου joystick! Σχεδον σαν καινουργιο :up: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 ΥΣ. Δεν το έχω δοκιμάσει και έτσι δεν ξέρω κατι παραπάνω . Πάρε ενα τηλέφωνο στο 9volto και ρώτα . Η μετατροπή για να χωράει παραπάνω μηνύματα είναι πολύ ευκολη με το far manager, Για οδηγίες πως να κάνετε τη μετατροπη στο http://clubs.pathfinder.gr/sony_ericsson Ακόμα έχω οδήγίες για το πως να μετατρέψετε το Κ750 σε W800 δωρεάν Και σύντομα οδηγίες για το πως να αλλάξετε τα εικονίδια του κεντρικού μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Η μετατροπή για να χωράει παραπάνω μηνύματα είναι πολύ ευκολη με το far manager, Για οδηγίες πως να κάνετε τη μετατροπη στο http://clubs.pathfinder.gr/sony_ericsson Ακόμα έχω οδήγίες για το πως να μετατρέψετε το Κ750 σε W800 δωρεάν Και σύντομα οδηγίες για το πως να αλλάξετε τα εικονίδια του κεντρικού μενου Μπράβο Θανάση, πολύ καλή δουλειά! Να σε ρωτήσω: επειδή θέλω να πειραματιστώ με την αλλαγή από Κ750 σε W800, αν μετά δε μου αρέσει για τον xyz λόγο μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση; Και κάτι ακόμη: υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσω τη συσκευή μου με διαφορετικό language pack από αυτό που έχω τώρα (όπως γινόταν στα Siemens) κι αν ναι, πώς ξέρω ποιες γλώσσες έχει το καθένα; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts