Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλορίζικο

Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι η αυτοσυγκράτησή σου....Μπράβο

Να περιμένεις μια ολόκληρη μέρα για το δοκιμάσεις (κάμερα κλπ κλπ)

Εγώ το ξεκολ***α την πρώτη μισή ώρα που το είχα :)

Δημήτρης

Χεχε :p. Ε, μέσες-άκρες τις γνωρίζω τις imaging δυνατότητες του τηλεφώνου. Όσο για τις υπόλοιπες, είναι παρεμφερείς με τον πρόγονό του (προς το καλύτερο φυσικά). Αυτήν τη στιγμή το έβαλα να κάνει online αναβάθμιση (παρά τα όσα είπα χτες) γιατί διάβασα ότι η τελευταία βελτιώνει την ποιότητα συνομιλίας.

Γενικά, για να σας δώσω να καταλάβετε, θέλω μια συσκευή ως επί το πλείστον για να πραγματοποιώ κλήσεις. Με ενδιαφέρει λοιπόν η ποιότητα συνομιλίας και η αυτονομία κατά κύριο λόγο. Επειδή είμαι όμως και τύπος που θέλει να φωτογραφήσει κάτι αξιοπρεπώς αλλά δεν κρατάει ποτέ μαζί του φωτ. μηχανή, το K750 μάλλον ήταν το ιδανικότερο τηλέφωνο για εμένα. Βάλτε τώρα και την χαμηλή τιμή του αυτό το διάστημα (δεν μπορώ να διαθέτω χρήματα για κινητά, έχω άλλες προτεραιότητες) και καταλήγουμε στο πλέον value for money κινητό.

Τελικά νομίζω ότι έκανα πολύ σωστή κίνηση. Αν επιβεβαιωθούν και όλα όσα ακούγονται περί εξαιρετικής αυτονομίας της συσκευής (remember, είναι ακόμη στο «στρώσιμο» η μπαταρία) τότε θα έχω κάθε λόγο να πετάω από τη χαρά μου!

@dreamacid: Your best bet would be http://www.9volto.gr με έδρα τον Πειραιά. Αλλά ακόμη κι αν δεν είσαι εντός των τειχών, υπάρχουν σε διάφορες πόλεις μαγαζιά που αναλαμβάνουν με μικρό κόστος να ξεκλειδώσουν συσκευές.

:shifty:

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει με τις εκδοσεις λογισμικου, η τελευταια για VF Live ειναι η R1AA008 ? Με το προγραμμα της Sony μου λεει οτι εχω την τελευταια. Υπαρχει μηπως πιο καινουργια που δεν υπαρχει στο site της SE?

Re paidia.. oi mpataries lithiou de xreiazontai pleon pliri ekfortisi kai epeita 648 ores fortisi gia na mi xalasoun.. APLA DEN EXOUN "MNIMI". Afta pou sou lene sto Germano (tixaio paradeigma etairias), na to ksefortiseis kai na to fortiseis oli nixta, einai ksexasmenes simvoules apo tote pou ipirxan oi mpataries nikeliou. Outos i allos, otan to pairneis einai sto 40-50% i mpataria, ki aftoi sou lene "vale to stin priza molis pas spiti", pragma pou gia mia mpataria me "mnimi" tha itan lathos. Stamatiste na ipovalete ton eafto sas mazoxismous tou tipou "de mporo na paikso to kinitoi mou mexri avrio giati molis to pira kai to evala na fortisei", kai stamatiste na exete tipseis an den akoloutheite tetoiou eidous simvoules.

Κανείς δεν έχει τύψεις φίλε mkaravel. Απλά νομίζω ότι όλοι μας πιστεύουμε πως οι μπαταρίες χρειάζονται λίγο χρόνο να «στρωθούν» προκειμένου να αποδόσουν τα μέγιστα. Οπότε πιστεύω ότι δεν είναι κακό να προσέχει κανείς λίγο περισσότερο την μπαταρία του τον πρώτο καιρό (περί τις 10-15 ημέρες) ώστε να μπορεί να απολαμβάνει αργότερα για μεγάλο διάστημα την πραγματική αυτονομία της. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι αλλά όλες μου οι συσκευές «αποκάλυπταν» την πραγματική αυτονομία της μπαταρίας μετά από 1 μήνα ή κάτι περισσότερο.

Θα τολμούσα να παρομοιάσω το «στρώσιμο» της μπαταρίας με το «στρώσιμο» ενός αυτοκινήτου. Θεωρητικά, οι σύγχρονοι κινητήρες δεν απαιτούν ροντάρισμα. Πάντα όμως δεν περιμένει κάποιος μια περίοδο (συνήθως μέχρι 5000km) να «ανοίξει» σιγά-σιγά ο κινητήρας και μετά να αποδώσει τα μέγιστα;

De nomizo. Sigoura pernane kapoies meres mexri na apoktisoun to max tis diarkeias, afto to exo dei ki ego, omos i apodosi mias mpatarias lithiou den exei sxesi me to fainomeno tis mnimis. Deite edo.

Ki an psaxneste genikotera, pigainete stin arxiki selida kai deite olo to site.

Mexri stigmis einai i pio pliroforimeni pigi gnosis gia mpataries.

Έχει δίκιο ο mkaravel. Το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές. Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας φαίνεται μετά την 3η-4η φόρτιση. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τις πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις και τα υπόλοιπα που μας μείναν στο μυαλό από παλιότερες εποχές. Δεν χρειάζεται καν να το φορτίσεις μόλις το πάρεις. Το φορτίζεις όποτε θες εσύ και όσο θες εσύ. Το κινητάκι είναι μια χαρά από αυτονομία. Μετά από 10 περίπου μέρες θα σου βγάζει άνετα 4 μέρες. Και αργότερα σίγουρα 5. Αν κρατήσεις τους παλιούς κανόνες θα του κάνεις ζημιά και όχι καλό.

Εγώ έφτασα maximum 7 μέρες (μερικές φορές που δεν το χρησιμοποιούσα πολύ) χωρίς να κρατήσω κανέναν κανόνα απολύτως.

geia sas!

Phra molis x8es to sek750i kai kati mou thn exei spasei apisteuta :nagger:

otan akouw kapoio mp3 sto kinhto paizei teleia enw otan to orisw ws ringtone kai arxisei na xtypaei ......to kinhto metamorfwnetai se kakhs poiothtas tranzistoraki paizontas ton hxo klhshs XALIA! xerei kaneis ti na kanw gia na paizei kalytera ?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παίδες, το πήρα και εγώ προχτές, και δείχνει αρκετά αξιόπιστο τηλέφωνο (το έχω ψάξει αρκετά). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν είναι δυνατόν να μπει MP3 ήχος κλήσης σε Vf Live! συσκευή (γιατί αυτήν έχω)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Φίλε μου... είσαι και moderator... Άρα θα ξέρεις να χρησιμοποιείς και την αναζήτηση στο forum. Έχει απαντηθεί πάρα μα πάρα πολλές φορές αυτό...

Ναι, γίνεται... Αν το κάνεις debrand... Δηλαδή αν το πας να το αναβαθμίσεις σε κάποιο μαγαζάκι (π.χ. 9volto) με κανονικό Sony-Ericsson firmware ή το κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου από το DaVinci (όχι το έργο... http://www.davinciteam.com) πληρώνοντας 10€.

Μιάς και τώρα ξεκινάς με το K750i, δες κι εδώ.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Παίδες, το πήρα και εγώ προχτές, και δείχνει αρκετά αξιόπιστο τηλέφωνο (το έχω ψάξει αρκετά). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν είναι δυνατόν να μπει MP3 ήχος κλήσης σε Vf Live! συσκευή (γιατί αυτήν έχω)
Φίλε μου... είσαι και moderator... Άρα θα ξέρεις να χρησιμοποιείς και την αναζήτηση στο forum. Έχει απαντηθεί πάρα μα πάρα πολλές φορές αυτό...

Ναι, γίνεται... Αν το κάνεις debrand... Δηλαδή αν το πας να το αναβαθμίσεις σε κάποιο μαγαζάκι (π.χ. 9volto) με κανονικό Sony-Ericsson firmware ή το κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου από το DaVinci (όχι το έργο... http://www.davinciteam.com) πληρώνοντας 10€.

Μιάς και τώρα ξεκινάς με το K750i, δες κι εδώ.

Κι εσύ φίλε apotsi, σαν παλιότερος χρήστης του Κ750 ίσως θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η VL συσκευή γίνεται να αναπαράγει mp3 ως ήχους κλήσεων με μια απλή μετατροπή τους μέσω του DRM Packager και όχι απαραίτητα μέσω της αφαίρεσης του VL, πράγμα που επιφέρει άμεση ακύρωση της διετούς εγγυήσεως της συσκευής. ;)

Ευχαριστώ. Τα FAQ το έχω δει ήδη. Επειδή ειμαι στην Κύπρο, αυτό που λες είναι λίγο δύσκολο.

Μεταξύ μας : στο SE Κ750ι Vf Live! που δίνεται στην Κύπρο, έχω καταφέρει να βάλω mp3 (δικό μου) ως ήχο κλήσης χωρίς τον DRM Packager

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

Ποια είναι η βελτιστη ανάλυση φωτογραφιας για να την βάλουμε για αναγνωριση κλησεως μιας επαφης στο K750i??

θελω να την κοβω σε αυτό το μεγεθος για να φαινεται οσο δυνατον καλυτερα το ατομο που δειχνει η φωτο...

Παρατήρησα επίσης ότι αν θέσω για αναγνωριση μιας επαφης, μια φωτο που τραβηξα με το κινητο στα 2MP, με το που θα χτυπησει το κινητο για 1 δευτερολεπτο δεν δειχνει τιποτα στην οθονη... (προφανως μεχρι να διαβασει και να ανοιξει τη φωτο)

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Ποια είναι η βελτιστη ανάλυση φωτογραφιας για να την βάλουμε για αναγνωριση κλησεως μιας επαφης στο K750i??

θελω να την κοβω σε αυτό το μεγεθος για να φαινεται οσο δυνατον καλυτερα το ατομο που δειχνει η φωτο...

Παρατήρησα επίσης ότι αν θέσω για αναγνωριση μιας επαφης, μια φωτο που τραβηξα με το κινητο στα 2MP, με το που θα χτυπησει το κινητο για 1 δευτερολεπτο δεν δειχνει τιποτα στην οθονη... (προφανως μεχρι να διαβασει και να ανοιξει τη φωτο)

Η καλύτερη ανάλυση γι' αυτή τη δουλειά είναι 160x120.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Εγώ έχω το κινητό(Vf Live! ) εδώ και 1 μηνα και παίζει τα mp3 κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα σαν ήχους κλήσεων!!

Και μάλιστα το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου!!Ούτε μετατροπή των mp3 έκανα μέσω του DRM Packager,ούτε αναβάθμιση έκανα,ούτε αφαίρεση του Vf Live!!:)

Πριν μας τρελάνεις τελείως πες μας αν είναι αγορασμένο κανονικά. Από πρώτο χέρι δηλαδή. Πότε άλλαξε πολιτική η vodafone και δεν το πήραμε είδηση;

geia sas!

Phra molis x8es to sek750i kai kati mou thn exei spasei apisteuta :nagger:

otan akouw kapoio mp3 sto kinhto paizei teleia enw otan to orisw ws ringtone kai arxisei na xtypaei ......to kinhto metamorfwnetai se kakhs poiothtas tranzistoraki paizontas ton hxo klhshs XALIA! xerei kaneis ti na kanw gia na paizei kalytera ?

anyone???

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Πριν μας τρελάνεις τελείως πες μας αν είναι αγορασμένο κανονικά. Από πρώτο χέρι δηλαδή. Πότε άλλαξε πολιτική η vodafone και δεν το πήραμε είδηση;

Ναι είναι γεγονός.Μπορείς να βαλείς mp3 για ήχο κλήσης χωρίς μετατροπή μέσω του DRM Packageρ σεK750 VL κινητό.Δεν ξέρω ωστόσο αν ισχύει το ίδιο και για το Κ700

To K750 δεν ηταν ποτε κλειδωμενο οσον αφορα τα mp3, αν θυμαμαι καλα...

Τα πρώτα που κυκλοφόρησαν ήταν σίγουρα κλειδωμένα, το ξέρω γιατί έτσι ήταν και το δικό μου. Όπως σωστά ειπώθηκε, λύση είναι το debranding (χάνοντας εγγύηση) ή η μετατροπή των mp3 με τον drmpackager (απλό, αποτελεσματικό).

Από κάποια στιγμή και μετά, τα vl (ή ίσως κάποια από αυτά?) σταμάτησαν να είναι κλειδωμένα και έπαιζαν mp3 σαν ήχο κλήσης κανονικά (έχω δει 3 περιπτώσεις φίλων). Δεν ξέρω αν ισχύει για όλα τα τηλέφωνα ή για κάποια/ες παρτίδα/ες και για ποιο λόγο έγινε αυτό - αν είναι πολιτική της voda ή της ξέφυγε...

Φίλε BestMan, τσέκαρε το δικό σου αν είναι κλειδωμένο και αν είναι αποφάσισε ποια από τις 2 λύσεις προτιμάς.

To K750 δεν ηταν ποτε κλειδωμενο οσον αφορα τα mp3, αν θυμαμαι καλα...

Δεν θυμάσαι καλά. Όπως είπε και ο pavlos 364 στις πρώτες παρτίδες δεν μπορούσες να βάλεις σαν ήχο κλήσης mp3. Δεν ξέρω πότε άλλαξε αυτό. Αν άλλαξε.

Θα μπορούσε να μας διαφωτίσει κάποιος άλλος φίλος που το απόκτησε πρόσφατα Live.

αγορασμενο σήμερα απο Γερμανο (και εντελως κατα τυχη!!!) παιζει mp3 ως ηχο κλησης πανευκολα και φυσικα με πολυ καλη ποιοτητα ηχου. :D :D

***edit*** βλακεια ειπα :p δεν ειναι live. (so sorry...)

αγορασμενο σήμερα απο Γερμανο (και εντελως κατα τυχη!!!) παιζει mp3 ως ηχο κλησης πανευκολα και φυσικα με πολυ καλη ποιοτητα ηχου. :D :D

Vodafone Live φαντάζομαι.

Άρα όντως η Vodafone άλλαξε την ηλίθια τακτική της.

***edit*** βλακεια ειπα :p δεν ειναι live. (so sorry...)

:cry: :X

Παιδιά μήπως έχει κανείς τo wallpaper που φαίνεται στην οθόνη του κινητού σ'όλες τις φωτό ; (αυτό με την γέφυρα και το μωβ φόντο...) Αν το έχει κάποιος plz ας στείλει pm... ! :)

Επαναλαμβάνω: κυπριακή Vodafone Live! συσκευή, τα mp3 σαν ringtones δουλεύουν κανονικα.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i