Th3_Rock_is_here Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Εμένα πάλι (που είναι VL) πότε ανάβει με χαμηλό φωτισμό, και πότε δεν ανάβει τίποτα, εκτός κι αν πατήσω τον αστερίσκο. Παρεμπιπτόντως, έχει ανακαλύψει κανείς καμια εφαρμογή για να μπορώ να κάνω edit ενα αρχείο κειμένου από το κινητο? μπορεις να το περασεις ως ιστοσελιδα.................... αν κα υπαρχει προγραμμα............ αν το βρω θα σου γραψω link..................... Παιδια αντε βοηθηστε!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia0 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 και το κακό εδώ είναι ?!!!! :what: Εντάξει είναι και καλό και κακό, ανάλογα τα γούστα. Το καλό είναι πως δε σου τρώει μπαταρία αν το βάλεις π.χ. στη τσέπη και τύχει να ακουμπάς ένα κουμπί συνέχεια. Το κακό είναι πως αν είσαι κάπου που έχει πίσσα σκοτάδι κάνεις μια ώρα να το ξεκλειδώσεις για να δεις την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 ναι αναβει..αλλα δεν δειχνει την ωρα.αλλο ενα bug της "βοδα"! emena anabei se xamilo fotismo kai deixni tin ora, einai ti tha epilekseis apo to menou!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 emena anabei se xamilo fotismo kai deixni tin ora, einai ti tha epilekseis apo to menou!!! Απο που το επιλεγεις? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saq Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 καλησπερα παιδια!!!αγορασα το k750i σημερα με vodafone live menu,εικονιδια κτλ.ξερει κανενας πως μπορω να απαλλαγω απο αυτα????ισως εχει αναφαρθει πιο πανω αλλα ειναι αδυνατον να διαβασω 294 σελιδες!! ευχαριστω!!!! Παράθεση S a Q !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Απο που το επιλεγεις? :confused: den ksero ego to exo sto eksikonomisi energias kai an patiso to asteraki H to c H to asteraki.... basika opoio koumpi patiso ektos apo ta arithmitika pliktra mou bgazei tin ora H an exo minimata anapantites klp klp ksexasa na po oti exo to k700 Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verylife Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 emena anabei se xamilo fotismo kai deixni tin ora, einai ti tha epilekseis apo to menou!!! με δεξια πλαινα πληκτρα (του ηχου δηλαδη) σου αναβει και σου δειχνει και την ωρα, τωρα ανα πατησεις οτιδηποτε αλλο απλως αναβει πιο χαμηλα απο οτι κανονικα Εχω το κ750ι Vodafone Live! και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του ... χιχιχιχ Παράθεση R U MAD "http://www.milka-home.gr" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 den ksero ego to exo sto eksikonomisi energias kai an patiso to asteraki H to c H to asteraki.... basika opoio koumpi patiso ektos apo ta arithmitika pliktra mou bgazei tin ora H an exo minimata anapantites klp klp ksexasa na po oti exo to k700 σε Κ700 no branded δουλευει κανονικα.αλλα εν ειναι vodafone αυτο που λες δεν γινεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 με δεξια πλαινα πληκτρα (του ηχου δηλαδη) σου αναβει και σου δειχνει και την ωρα, τωρα ανα πατησεις οτιδηποτε αλλο απλως αναβει πιο χαμηλα απο οτι κανονικα Εχω το κ750ι Vodafone Live! και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του ... χιχιχιχ ναι ομως την επιλογη την εχεις σε εξοικονομηση ενεργειας η σε αυτοματο.? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 σε Κ700 no branded δουλευει κανονικα.αλλα εν ειναι vodafone αυτο που λες δεν γινεται. file to exo ena xrono to tilefono!!!! les na sou leo psemata?:blink: Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 και η αδερφη μου εχει το k700i σε vodafone live και οταν εχεις επιλεξει φωτισμο-εξοικονομηση ενεργειας,και μετα απο 2 λεπτα που φαινεται οτι ειναι κλειστο το κινητο,πατωντας τα πλαινα πληκτρα εντασης,ανοιγει το φως αλλα ωρα δυστηχως δεν δειχνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maloukaki Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Το αναφέρω γιατί είναι πράγματι εντυπωσιακό... Βιντεοσκοπούσαμε με έναν γνωστό μου ένα γεγονός (μουσική εκδήλωση)..αυτός με Sony K750 κινητό κι εγώ με Sony DSC-P43 (ψηφιακή φωτογρ. μηχανή). Ανέβασα και τα 2 βιντεάκια στον υπολογιστή μου...και ποιο είχε τον καλύτερο ήχο? Το Κ750 με διαφορά!!!! Στο Κ750 ο ήχος ήταν καθαρός, μεστός...όπως ακριβώς τον άκουγες εκείνη τη στιγμή... Στη P43 ο ήχος ήταν άστα να πάνε..λές και του είχες βάλει prima...κι ακουγόταν κι ένα πέρίεργο σσσσ μεταλικό (μπορεί να μην το ερμηνεύω πολύ καλά..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Το αναφέρω γιατί είναι πράγματι εντυπωσιακό... Βιντεοσκοπούσαμε με έναν γνωστό μου ένα γεγονός (μουσική εκδήλωση)..αυτός με Sony K750 κινητό κι εγώ με Sony DSC-P43 (ψηφιακή φωτογρ. μηχανή). Ανέβασα και τα 2 βιντεάκια στον υπολογιστή μου...και ποιο είχε τον καλύτερο ήχο? Το Κ750 με διαφορά!!!! Στο Κ750 ο ήχος ήταν καθαρός, μεστός...όπως ακριβώς τον άκουγες εκείνη τη στιγμή... Στη P43 ο ήχος ήταν άστα να πάνε..λές και του είχες βάλει prima...κι ακουγόταν κι ένα πέρίεργο σσσσ μεταλικό (μπορεί να μην το ερμηνεύω πολύ καλά..) Δεν είναι περίεργο. Οι περισσότερες από τις φωτογραφικές μηχανές με το video δεν τα πάνε και πολύ καλά. Ό καθένας στο είδος του. Όχι φυσικά οτι και η λήψη video του 750 είναι άξια λόγου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ερώτηση : Memory Stick Duo ή Memory Stick Pro Duo παίρνει το κινητό ;Αυτή που έχει στην συσκευασία γράφει MSDuo αλλά απ'ότι είδα έχουν ίδιο σχήμα.Είναι το ίδιο ; Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ερώτηση : Memory Stick Duo ή Memory Stick Pro Duo παίρνει το κινητό ;Αυτή που έχει στην συσκευασία γράφει MSDuo αλλά απ'ότι είδα έχουν ίδιο σχήμα.Είναι το ίδιο ;Το ιδιο ειναι :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 DUO PRO είναι αυτά που έχουν χωρητικότητα από 256MB και πάνω. Από 128MB και κάτω είναι DUO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ωραία , thanks guys Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 kalhspera paidia, Exw to k750 peripou 1 mhna. Antimetopizw problhma me th mpataria mou pou enw h diarkeia ths htan 3-4 meres ksafnika tis teleutaies 3 meres h diarkeia ths elato8hke sth mia mera(me elaxisth xrhsh!) me apotelesma na to fortizw ka8e mera! :mad: exei antimetopisei kaneis paromoio problhma? S'auth thn periptwsh me kalhptei h agguhsh k an nai kserei kaneis servise sth 8es/nikh? Euxaristw ek twn proterwn! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 kalhspera paidia, Exw to k750 peripou 1 mhna. Antimetopizw problhma me th mpataria mou pou enw h diarkeia ths htan 3-4 meres ksafnika tis teleutaies 3 meres h diarkeia ths elato8hke sth mia mera(me elaxisth xrhsh!) me apotelesma na to fortizw ka8e mera! :mad: exei antimetopisei kaneis paromoio problhma? S'auth thn periptwsh me kalhptei h agguhsh k an nai kserei kaneis servise sth 8es/nikh? Euxaristw ek twn proterwn! Η εγγυηση δεν καλυπτει απ'οτι ξερω την μπαταρια.μηπως εχεις ενεργοποιησει το gprs. στην Θεσσαλονικη τα service ειναι τα παρακατω: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ MOBITEL A.E.E .ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥ 41 2310-735273 ΒΑΡ∆ΑΡΗΣ ΛΟΥΚΟΒΙΤΟΥ-ΤΑΡΑΜΟΝΛΗΣ ∆Ω∆ΕΚΑΝΗΣΟΥ 21 2310-552180 ΦΑΛΗΡΟ OMNITECH ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 25 2310-886986 ΚΟΜΒΟΣ Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΚΟΜΒΟΣ Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ/ΠΕΡΙΦΕΡ. 2310-495401 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 kalhspera paidia, Exw to k750 peripou 1 mhna. Antimetopizw problhma me th mpataria mou pou enw h diarkeia ths htan 3-4 meres ksafnika tis teleutaies 3 meres h diarkeia ths elato8hke sth mia mera(me elaxisth xrhsh!) me apotelesma na to fortizw ka8e mera! :mad: exei antimetopisei kaneis paromoio problhma? S'auth thn periptwsh me kalhptei h agguhsh k an nai kserei kaneis servise sth 8es/nikh? Euxaristw ek twn proterwn! Πριν πας στο service δοκιμασε πρώτα να απενεργοποιήσεις την υπέρυθρη(IRDA) Επίσης κοιταξε μήπως εχεις κάποια συσκευή με ανοιχτό BLUETOOTH (που δεν εχει την τεχνολογια οικονομίας μπαταρίας) και το κινητο σου ειναι συνδεδεμενο ολη μέρα. (ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ BLUETOOTH ΣΟΥ!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 To gprs ρε παιδιά "τρώει" την μπαταρία; Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deimos Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Εχω 1 Κ-750i το εχω 5 μήνες και από τους 5 αυτούς μήνες οι 3,5 είναι στο "συνεργείο" . 3 φορές μου έχει χαλάσει. Την 1η και την 3η φορά έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αναβοσβήνει συνέχεια η οθόνη και δεν γίνεται τπτ άλλο παρά όταν βγάλω την μπαταρία από το κινητό για να σταματίσει να αναβοσβήνει. Απογοητευτηκα πλήρως :( :( Την 2η φορά δεν μπορούσα να μπω στο μενού , ουτε να δω τις επαφές , ούτε να διαβασω-γράψω sms. Μόνο μπορούσα να πάρω (φυσικά να ξέρω απέξω το νούμερο του τηλ) ή να με πάρουν τηλ. Το Κ-750i μου, είναι made in China. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Εάν ναι πως το διόρθωσατε? Σε ποιό service το πήγατε? Εμένα μου έχει πει το service ότι μάλoν δέχτηκα sms με ιο ( @@ δηλαδή) ή ότι το πήγα δίπλα σε έναν ισχυρό μαγνήτη και απομαγνητίστικε (αλλα πως δεν απομαγνητίστηκε το 2ο κινητό που το έχω πάντα μαζί με το Κ-750i? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΙΣΤΗΚΕ? ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΙΣΤΗΚΕ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τί είναι κασέτα? (παλιές καλές εποχές) Μήπως εκεί που το πήγες οι τύποι επισκευάζαν γραμμόφωνα ακόμα? Γιατι δεν στα εξηγούν καλά. Βρές ενα καλό service και πάνε το για αναβάθμιση, το πρόβλημα σου μάλλον θα λυθεί. Ελεος με αυτο το super εκπαιδευμένο προσωπικό που έχει η Ελλάδα σιγά σιγά μου πέφτουν τα μαλλιά, αυτο το απομαγνητίστηκε το έχω ακούσει σε πολλά μαγαζιά. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Εχω 1 Κ-750i το εχω 5 μήνες και από τους 5 αυτούς μήνες οι 3,5 είναι στο "συνεργείο" . 3 φορές μου έχει χαλάσει. Την 1η και την 3η φορά έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αναβοσβήνει συνέχεια η οθόνη και δεν γίνεται τπτ άλλο παρά όταν βγάλω την μπαταρία από το κινητό για να σταματίσει να αναβοσβήνει. Απογοητευτηκα πλήρως :( :( Την 2η φορά δεν μπορούσα να μπω στο μενού , ουτε να δω τις επαφές , ούτε να διαβασω-γράψω sms. Μόνο μπορούσα να πάρω (φυσικά να ξέρω απέξω το νούμερο του τηλ) ή να με πάρουν τηλ. Το Κ-750i μου, είναι made in China. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Εάν ναι πως το διόρθωσατε? Σε ποιό service το πήγατε? Εμένα μου έχει πει το service ότι μάλoν δέχτηκα sms με ιο ( @@ δηλαδή) ή ότι το πήγα δίπλα σε έναν ισχυρό μαγνήτη και απομαγνητίστικε (αλλα πως δεν απομαγνητίστηκε το 2ο κινητό που το έχω πάντα μαζί με το Κ-750i? ) αντε ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ που εχει πεσει!!!!!!!!!!!!!!!:wacko: :cry: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nestus Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Kαλησπέρα :) Θέλω να αγοράσω ενα 750ι. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Οpera mini μέσω gprs (gwap.b-online.gr) ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts