Mixahlid3 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Γεία σας, είμαι κι εγω κάτοχος εδω και δύο μήνες του Κ750i, αυτού του τρομερού κινητού και εδώ και μερικές ώρες και μιας Memory Stick High Speed 1GB (που αγόρασα 72 ευρώ από ένα κινέζο στο eBay!!!) ;) . Γενικά παρακολουθώ το thread αλλά αυτά που θα ρωτήσω δε έχουν απαντηθεί νομίζω. Πάμε λοιπόν: 1. Είναι δυνατόν να φτιάχνουμε playlists στο PC και μετά να τις ανεβάζουμε στο κινητό? Αν ναι, με ποιό τρόπο γίνεται αυτό? 2. Η ταχύτητα μεταφοράς του κινητού (με USB 2.0) απ'ότι διαπίστωσα είναι αρκετά μικρή. Ο τρόπος λοιπόν να εκμεταλλευτούμε την επιπλέον ταχύτητα της κάρτας είναι με ένα Card Reader, σωστά? Σχολιάστε παρακαλώ... Αυτά ήθελα να ρωτήσω, Ευχαριστώ ΣΤΗΝ 1Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ CARD READER ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ.ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ.ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ OMNITEC ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10/11 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ.ΤΕΤΟΙΟ AFTER SAILE SERVICE ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 να ρωτήσω κάτι και εγώ. ειμαι νέος στην ericsson και δεν ξέρω όταν με καλούν πως χωρις να γειώσω , κάνω αθόρυβη την κλήση; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 να ρωτήσω κάτι και εγώ. ειμαι νέος στην ericsson και δεν ξέρω όταν με καλούν πως χωρις να γειώσω , κάνω αθόρυβη την κλήση; Πατα οσο χτυπαει ενα απο τα πληκτρα τις φωνης (στο πλαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Γεία σας, είμαι κι εγω κάτοχος εδω και δύο μήνες του Κ750i, αυτού του τρομερού κινητού και εδώ και μερικές ώρες και μιας Memory Stick High Speed 1GB (που αγόρασα 72 ευρώ από ένα κινέζο στο eBay!!!) ;) . Γενικά παρακολουθώ το thread αλλά αυτά που θα ρωτήσω δε έχουν απαντηθεί νομίζω. Πάμε λοιπόν: 1. Είναι δυνατόν να φτιάχνουμε playlists στο PC και μετά να τις ανεβάζουμε στο κινητό? Αν ναι, με ποιό τρόπο γίνεται αυτό? 2. Η ταχύτητα μεταφοράς του κινητού (με USB 2.0) απ'ότι διαπίστωσα είναι αρκετά μικρή. Ο τρόπος λοιπόν να εκμεταλλευτούμε την επιπλέον ταχύτητα της κάρτας είναι με ένα Card Reader, σωστά? Σχολιάστε παρακαλώ... Αυτά ήθελα να ρωτήσω, Ευχαριστώ η πρωτη ερωτηση ειναι που καιει και εμενα απο τοτε που πηρα το κινητο. Το περιεργο ειναι οτι κανείς, ποτέ και πουθενα δεν το εθεσε θεμα (ουτε καν σε ξενα φόρα) !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Νέα έκδοση λογισμικού για Κ750 R1AA008 Λύνονται κάποια προβλήματα με το Car kit και μεγαλύτερη ένταση φωνής. Νομίζω οτι έχει και μια βελτίωση και με το Bluetooth αλλα δεν είμαι σίγουρος Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 είναι για Live κινητά αν δεν κάνω λάθος κατάφερες εσύ να το αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 ρε παιδια μου ειπαν οτι το w800 μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν mp3 player ακομα και οταν ειναι κλειστο.. ισχυει το ιδιο και με το 750?! Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 OXI!! distixws.. Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatopardos Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Νέα έκδοση λογισμικού για Κ750 R1AA008 Λύνονται κάποια προβλήματα με το Car kit και μεγαλύτερη ένταση φωνής. Νομίζω οτι έχει και μια βελτίωση και με το Bluetooth αλλα δεν είμαι σίγουρος Einai i episimi anavathmisi apo ti SE? :worry: Παράθεση Get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 ΟΧΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 750 Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Einai i episimi anavathmisi apo ti SE? :worry: Nαι είναι :tease: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 μπορώ να φτιάξω υποφακέλους στο Κ750??? Δλδ μέσα στον φάκελο ήχοι να φτιάξω έναν φάκελο με όνομα ''Α" κ μέσα στον ''Α'' να φτιάξω έναν ''Β''. Γίνεται??? Επίσης στο MP3 Player υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το Κ700 δλδ όταν παίζεις ένα τραγούδι και θές να πας στο επόμενο αντί να πάει στο επόμενο πηδάει μερικά τραγούδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 μπορώ να φτιάξω υποφακέλους στο Κ750??? Δλδ μέσα στον φάκελο ήχοι να φτιάξω έναν φάκελο με όνομα ''Α" κ μέσα στον ''Α'' να φτιάξω έναν ''Β''. Γίνεται??? Επίσης στο MP3 Player υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το Κ700 δλδ όταν παίζεις ένα τραγούδι και θές να πας στο επόμενο αντί να πάει στο επόμενο πηδάει μερικά τραγούδια? στο k700i δεν γινοτανε να φτιαξεις υποφακελο,φανταζομαι οτι κατι τετοιο θα ισχυει και για το k750 και οτι αφορα το mp3 player,εγω δεν το ειχα αυτο το προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 στο k700i δεν γινοτανε να φτιαξεις υποφακελο,φανταζομαι οτι κατι τετοιο θα ισχυει και για το k750 και οτι αφορα το mp3 player,εγω δεν το ειχα αυτο το προβλημα. Έτσι είναι. Ούτε στο 750 γίνεται νέος φάκελος μέσα σε άλλον φάκελο. Για το δεύτερο ούτε εγώ στο 750 είδα κάτι τέτοιο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Nαι είναι :tease: Τελικά για να καταλάβω βγήκε νέα αναβάθμιση για non Voda k750? :what: Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Τελικά για να καταλάβω βγήκε νέα αναβάθμιση για non Voda k750? :what: Απ'ότι διάβασα πρέπει αυτή η έκδοση να είναι για Vd και προς το τέλος της εβδομάδας να κυκλοφορήσει για τις unbranded συσκευές Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 να ρωτήσω κάτι και εγώ. ειμαι νέος στην ericsson και δεν ξέρω όταν με καλούν πως χωρις να γειώσω , κάνω αθόρυβη την κλήση; Την ωρα που κουδουνιζει πατας στιγμιαια τη διεση (#) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Loipon. Ekana ki egw master reset kai format stin karta kai ta apotelesmata...pareminan akrivws ta idia! Mavro tetragwnaki sto kyrio menu, oi ixoi de xtypane kai ola ta gnwsta provlimata tis R1N035!!! Apelpisia afto to kinito... :rocket: :shoot: To mono mas swzei einai mia swsti anavathmisi tis SE.... :yawn: Μολις διαπιστωσα οτι (οταν παθαινει το black-out) δεν εμφανιζει επισης τη φωτογραφια του καλουντος, οταν εχεις εισερχομενη κληση. Αν το master reset δεν εκανε τιποτα, καλα που δεν το εκανα. Χρησιμοποιω πλεον το card reader για τη μεταφορα αρχειων απο-προς το τηλεφωνο και εχω δει μειωση των προβληματων. Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται, τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπερα.Να ρωτησω,υπαρχει διαφορα μεταξυ του κ750 & w800 στην ληψη του βιντεο??Αν ναι ποιο απο τα 2 εχει καλυτερη ποιοτητα ληψης?Και αν "μετατρεψουμε" το κ750 σε w800 τοτε θα εχουμε διαφορα στην ληψη του βιντεο και των φωτογραφιων??Δλδ μετατρεποντασ το θα εχουμε χαμηλοτερη ποιοτητα ληψης βιντεο??Γιατι καπου το διαβασα μου φαινεται στο φορουμ.... Και τι προτεινετε απο τα 2 : κ750 με VL μενου(αν το παρω θα το ξεκλειδωσω στο "γνωστο" μαγαζακι...) η w800 (στο οποιο εχω βρει housing απο ebay για να το μετατρεψω εξολοκληρου σε μαυρο :cool: :cool: ) με κανονικο μενου?? Τι λετε???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπερα.Να ρωτησω,υπαρχει διαφορα μεταξυ του κ750 & w800 στην ληψη του βιντεο??Αν ναι ποιο απο τα 2 εχει καλυτερη ποιοτητα ληψης?Και αν "μετατρεψουμε" το κ750 σε w800 τοτε θα εχουμε διαφορα στην ληψη του βιντεο και των φωτογραφιων??Δλδ μετατρεποντασ το θα εχουμε χαμηλοτερη ποιοτητα ληψης βιντεο??Γιατι καπου το διαβασα μου φαινεται στο φορουμ.... Και τι προτεινετε απο τα 2 : κ750 με VL μενου(αν το παρω θα το ξεκλειδωσω στο "γνωστο" μαγαζακι...) η w800 (στο οποιο εχω βρει housing απο ebay για να το μετατρεψω εξολοκληρου σε μαυρο :cool: :cool: ) με κανονικο μενου?? Τι λετε???????????????? μα η διαφορα του w800 απο το k750 ειναι στην μεγαλυτερη καρτουλα,και στο οτι το κινητο μπορει να χρησιμοποιηθει σαν mp3 player χωρις να ειναι ανοιχτο. ολα τα αλλα ειναι ακριβως ιδια. δεν νομιζω δηλαδη να βρεις διαφορα στην ληψη video διαφορετικη απο τα δυο κινητα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΓΙΑ Κ750?ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΕΛΩ Κ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπερα.Να ρωτησω,υπαρχει διαφορα μεταξυ του κ750 & w800 στην ληψη του βιντεο??Αν ναι ποιο απο τα 2 εχει καλυτερη ποιοτητα ληψης?Και αν "μετατρεψουμε" το κ750 σε w800 τοτε θα εχουμε διαφορα στην ληψη του βιντεο και των φωτογραφιων??Δλδ μετατρεποντασ το θα εχουμε χαμηλοτερη ποιοτητα ληψης βιντεο??Γιατι καπου το διαβασα μου φαινεται στο φορουμ.... Και τι προτεινετε απο τα 2 : κ750 με VL μενου(αν το παρω θα το ξεκλειδωσω στο "γνωστο" μαγαζακι...) η w800 (στο οποιο εχω βρει housing απο ebay για να το μετατρεψω εξολοκληρου σε μαυρο :cool: :cool: ) με κανονικο μενου?? Τι λετε???????????????? Δεν μου αρέσει να κάνω τέτοιου είδους παρατηρήσεις αλλά γενικά τα double posts είναι αρκετά ενοχλητικά στον κύκλο αυτών που κάνουν βόλτα στο forum. Να είσαι σίγουρος πως και ... μισό post να έκανες, πάλι θα έπαιρνες απάντηση!!!. Τέλως πάντων ελπίζω να μου συγχωρεθεί αυτό το μικρό off topic ολίσθημα αλλά είχα μια μικροαφορμή γι'αυτό. Στο θέμα μας λοιπόν. Το Κ750 όπως και το W800 εκτός από το ότι μοιράζονται το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ harware (πλήν των ακουστικών και του housing βέβαια!) στις τελευταίες εκδόσεις των Firmwares που "φορούν" έχουν και την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ έκδοση camera software (έκδοση 4.5). Συνεπώς μιλάμε για ταυτόσημη εγγραφή, και αναπαραγωγή video, στα δύο τηλέφωνα. Άρα δεν έχει σημασία τι μετατροπή θα κάνεις,ή τι ποιότητα θα έχεις μετά από αυτή αλλά τι λεφτά έχεις να διαθέσεις για να αγοράσεις ένα από τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Παιδια μια ερωτηση ασχετη λιγο απο το θεμα,γνωριζει καποιος αν ισχυει η προσφορα του γερμανου για 25% εκπτωση με αποσυρση,σκεφτομαι να ξαποστειλω κατι παλιο και να παρω το Κ-750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Αν δεν κανω λάθος ισχύει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρη....Αλλα παντα η έκπτωση ισχυει για καινούργιο συμβόλαιο... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Δεν μου αρέσει να κάνω τέτοιου είδους παρατηρήσεις αλλά γενικά τα double posts είναι αρκετά ενοχλητικά στον κύκλο αυτών που κάνουν βόλτα στο forum. Να είσαι σίγουρος πως και ... μισό post να έκανες, πάλι θα έπαιρνες απάντηση!!!. Τέλως πάντων ελπίζω να μου συγχωρεθεί αυτό το μικρό off topic ολίσθημα αλλά είχα μια μικροαφορμή γι'αυτό. Να ζητησω συγνωμη για το 2πλο post αλλα βαζοντασ το ιδιο ποστ σε 2 διαφορετικα threads ελπιζα σε περισοτερες απαντησεις για να μπορεσω να καταληξω :oops: :oops: :sorry: :sorry: :sorry: ... Και αυτες που πηρα ηδη μου φτανουν.Καταληγω στο w800. Ευχαριστω κ παλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts