elteo Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 μπορείς να βρεις στο play247 με 105-108 ευρώ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Pedia skeftomai na parw mia karta gia to kinito tis taxews tou 1G. Ti lete? To exi dokimasi kapios apo esas? Me ena grigoro psaximo sto site tou plaisiou vrika mia mmc karta 1G, 75 euro. Tetiou tipou mnimi perni to kinito mas? I timi kali? Ti allo kai pou mou protinete?? Efharistw. Filika,alex Εγω εδω και αρκετο καιρο χωρις προβλημα την sandisk 1gb χωρις προβληματα. Την πηρα 102 ευρω ειναι η καλυτερη τιμη. Δες εδω http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_59&products_id=279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Μήπως είναι Vodafon Live ? Τι έκδοση λογισμικού έχεις ? Πάτα >*<<*<* για να δείς (<> είναι το δεξί-αριστερό του joystick). Όχι φίλε μου δεν είναι Vodafone live! το αγόρασα σαν συσκευή,αυτά τα περίεργα άρχισε να μου τα κάνει πρίν από 4 ξημερώματα,παρεπιπτώντος σήμερα το πρωί δεν μου έκανε κάποιο κόλλημα.επίσης έχω παρατηρήσει ότι σε εισερχόμενη κλήση που έχω αντιστοιχισει σαν ήχο κλήσης mp3 και φώτο μεγάλου μεγέθους σε kb κάνει κάποια ψιλοκολλήματα,προσωρινά βέβαια,δηλαδή χτυπαέι και όταν πατώ την απάντηση καθυστερεί μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να "πάρει" την εντολή.φοράω και κάρτα 1GB.Όλα αυτά τα ανέφερα μήπως βοηθήσουν σε κάτι.Η έκδοση λογισμικού μου είναι:R1A044 PrgCXC125952_EU_1_CL.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σου να διαβάσεις όλο αυτό το μηνυμά μου. Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Γιατι δεν του κάνεις την τελευταία αναβάθμιση να έρθει στα ισα του το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Σκεφτομαι να παρω το κ750 καθως θελω να διαθεσω περιπου τοσα χρηματα και να παρω ενα αξιοπιστο, δοκιμασμενο και μεταπωλησιμο κινητο με καλη καμερα και λειτουργικο καταλογο/υπενθυμισεις. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν το συγκεκριμενο κινητο παραμενει η καλυτερη δυνατη επιλογη σημερα (μπορω να περιμενω κανα μηνα ακομα). Υπαρχει κατι αλλο στα 350 ευρω που εχει βγει ή αναμενεται και ισως με κανει να μετανιωσω για την επιλογη μου? Αν οχι, σκεφτομαι να το αγορασω απο το Πλαισιο στο οποιο βρισκω την καλυτερη τιμη (345). Επειδη ομως εχει αναφερθει οτι παιζει μεγαλο ρολο η παρτιδα που πουλαει το καθε μαγαζι, θα ηθελα αν το εχει παρει καποιος απο το συγκεκριμενο καταστημα να επιβεβαιωσει οτι δεν εχει καποιο προβλημα. Ευχαριστω... Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Pedia skeftomai na parw mia karta gia to kinito tis taxews tou 1G. Ti lete? To exi dokimasi kapios apo esas? Me ena grigoro psaximo sto site tou plaisiou vrika mia mmc karta 1G, 75 euro. Tetiou tipou mnimi perni to kinito mas? I timi kali? Ti allo kai pou mou protinete?? Efharistw. Filika,alex Εγω πηρα απο εδω http://www.katerelos.gr μια sandisk gaming 1 giga Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Πηγα σημερα στο Πλαισιο και μου ειπαν οτι θα εχουν κομματια "μετα τις 14 Νοεμβριου". Επι της ευκαιριας το δοκιμασα λιγο στη βιτρινα και ομολογω οτι σχεδον απογοητευτηκα. Ρε παιδια εχετε αναλυσει τοσο πολυ την καθε λεπτομερεια και δεν αναφερει κανεις οτι το πληκτρολογιο του ειναι τρομερα προβληματικο. Πατας ενα πληκτρο και εχεις 1/3 πιθανοτητα να μην πατηθει (αν δεν πετυχεις το κεντρο του πληκτρου). Παρολ'αυτα δεν αλλαξα γνωμη και ετσι θα το αναζητησω αυριο και σε αλλα μαγαζια. Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Πηγα σημερα στο Πλαισιο και μου ειπαν οτι θα εχουν κομματια "μετα τις 14 Νοεμβριου". Επι της ευκαιριας το δοκιμασα λιγο στη βιτρινα και ομολογω οτι σχεδον απογοητευτηκα. Ρε παιδια εχετε αναλυσει τοσο πολυ την καθε λεπτομερεια και δεν αναφερει κανεις οτι το πληκτρολογιο του ειναι τρομερα προβληματικο. Πατας ενα πληκτρο και εχεις 1/3 πιθανοτητα να μην πατηθει (αν δεν πετυχεις το κεντρο του πληκτρου). Παρολ'αυτα δεν αλλαξα γνωμη και ετσι θα το αναζητησω αυριο και σε αλλα μαγαζια. μια χαρά είναι το πληκτρολόγιό του, μήπως αυτό που χρησιμοποίησες του είχαν αλλάξε "τα φώτα"...; εγώ πάντως το βρίσκω και άμεσο και βολικό στην πληκτορλόγηση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedex Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 den mporo na kanw anavathmisi apo tin selida tis ericsson. poia einai i teleytaia ekdosi logismikoy? meta to apodexomai den mou deixnei tipota. Παράθεση nMIL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacus2004 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 ρε παιδιά πήρα το k750, πέρασα όλα μου τα contacts από το outlook (είναι στα ελληνικά) και όταν πάω να ψάξω να καλέσω μια επαφή με αφήνει να πληκτρολογήσω μόνο κεφαλαία ελληνικά?! γιατί αυτό;; ξέρετε αν διορθώνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Πηγα σημερα στο Πλαισιο και μου ειπαν οτι θα εχουν κομματια "μετα τις 14 Νοεμβριου". Επι της ευκαιριας το δοκιμασα λιγο στη βιτρινα και ομολογω οτι σχεδον απογοητευτηκα. Ρε παιδια εχετε αναλυσει τοσο πολυ την καθε λεπτομερεια και δεν αναφερει κανεις οτι το πληκτρολογιο του ειναι τρομερα προβληματικο. Πατας ενα πληκτρο και εχεις 1/3 πιθανοτητα να μην πατηθει (αν δεν πετυχεις το κεντρο του πληκτρου). Παρολ'αυτα δεν αλλαξα γνωμη και ετσι θα το αναζητησω αυριο και σε αλλα μαγαζια. Εμενα παντως δεν μου εχει παρουσιασει τετοιο προβλημα το πληκτρολογιο.Μαλλον θα ειδες καποιο ξεπατωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Ρε παιδια δεν ειπα οτι ηταν χαλασμενο το συγκεκριμενο πληκτρολογιο. Απλα βρηκα οτι το κ750 εχει παρα πολυ "μαλακο" πληκτρολογιο και οταν πατας ενα πληκτρο πρεπει να κοιτας την οθονη για να σιγουρευτεις οτι εχει πατηθει. Αν εσεις που το χρησιμοποιειτε καθημερινα εχετε αλλη αποψη τοτε μπορει να ειναι θεμα συνηθειας... Επισης στο μενου παρατηρησα οτι οταν βαζεις μια υπενθυμιση στην ατζεντα το αντιμετωπιζει ως "συναντηση" και σου ζηταει τετοιες πληροφοριες. Δηλαδη αν θελω εγω να βαλω μια υπενθυμιση για να ξυσω μεθαυριο το κεφαλι μου δεν υπαρχει εναλλακτικος τροπος ? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Ρε παιδια δεν ειπα οτι ηταν χαλασμενο το συγκεκριμενο πληκτρολογιο. Απλα βρηκα οτι το κ750 εχει παρα πολυ "μαλακο" πληκτρολογιο και οταν πατας ενα πληκτρο πρεπει να κοιτας την οθονη για να σιγουρευτεις οτι εχει πατηθει. Αν εσεις που το χρησιμοποιειτε καθημερινα εχετε αλλη αποψη τοτε μπορει να ειναι θεμα συνηθειας... Επισης στο μενου παρατηρησα οτι οταν βαζεις μια υπενθυμιση στην ατζεντα το αντιμετωπιζει ως "συναντηση" και σου ζηταει τετοιες πληροφοριες. Δηλαδη αν θελω εγω να βαλω μια υπενθυμιση για να ξυσω μεθαυριο το κεφαλι μου δεν υπαρχει εναλλακτικος τροπος ? Υπάρχει, θα πας στις Εργασίες και θα ορίσεις "ξύσιμο κεφαλιού". :p Δεν σου ζητά πολλά μόνο το θέμα και εάν θες να βάλει alarm. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Ρε παιδια δεν ειπα οτι ηταν χαλασμενο το συγκεκριμενο πληκτρολογιο. Απλα βρηκα οτι το κ750 εχει παρα πολυ "μαλακο" πληκτρολογιο και οταν πατας ενα πληκτρο πρεπει να κοιτας την οθονη για να σιγουρευτεις οτι εχει πατηθει. Αν εσεις που το χρησιμοποιειτε καθημερινα εχετε αλλη αποψη τοτε μπορει να ειναι θεμα συνηθειας... Το πληκτρολόγιο είναι αρκετά καλό. Πιο στιβαρό από αυτά που έχουν μοντέλα με εναλασσόμενα καλύμματα. Λίγο παράξενη αίσθηση έχουν τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη αλλά όλα συνηθίζονται... Αν δοκίμασες το κομμάτι που έχουν για επίδειξη και το έχει χρησιμοποιήσει ο μισός πληθυσμός που μπαίνει στο μαγαζί, λογικό είναι να έχει ξεχαρβαλωθεί κάπως... Το έχω από τότε που βγήκε και δεν έχω παρατηρήσει επιδείνωση της κατάστασης του πληκτρολογίου... Το θέμα της αίσθησης είναι φυσικά τελείως υποκειμενικό... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Ρε παιδια δεν ειπα οτι ηταν χαλασμενο το συγκεκριμενο πληκτρολογιο. Απλα βρηκα οτι το κ750 εχει παρα πολυ "μαλακο" πληκτρολογιο και οταν πατας ενα πληκτρο πρεπει να κοιτας την οθονη για να σιγουρευτεις οτι εχει πατηθει. Αν εσεις που το χρησιμοποιειτε καθημερινα εχετε αλλη αποψη τοτε μπορει να ειναι θεμα συνηθειας... Κανένα απολύτως πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Μετά από 5 μήνες περίπου, δεν υπάρχει κουμπί που δεν πατιέται και κουμπί που τρίζει. Από τα καλύτερα στις συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosH291 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Παιδιά καλησπέρα! Έχω το Κ750 από 15 Αυγούστου και εδώ και καμία εβδομάδα μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα με το πληκτρολόγιο του! Όταν πατάω το αριστερά συο joystick το τηλ. καταλαβαίνει διαγώνια απάνω και αριστερά!!! δοκήμασα και απο το test του keyboard και 3 στις 10 κινήσεις τις κάνει λάθος! σημειώστε ότι του έχω συμπεριφερθεί με πόλυ αγάπη και δεν παίζω και games για να το ταλαιπωρώ....:( Λέτε να το ανοίξω για καθάρισμα ή να το πάω στη "μαμά" SE; Παράθεση http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg click me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Εμενα παντως δεν μου εχει παρουσιασει τετοιο προβλημα το πληκτρολογιο.Μαλλον θα ειδες καποιο ξεπατωμενο.Το έχω 3 μήνες περίπου και τα δυο πλήκτρα, το πάνω αριστερό και το επάνω δεξί(πλήκτρα επιλογής),καθώς και το μεσαίο(πλήκτρο μενού δραστηριοτήτων) είναι λιγάκι αντιεργονομικά κατά τη γνώμη μου με τη κλίση που έχουν και με όχι καλή αίσθηση.Μερικές φορές θέλουν γερό πάτημα.Θα συμφωνήσω με το φίλο που μίλησε για το πληκτρολόγιο.Και άλλοι που έχουν το τηλέφωνο μου έχουν πει για αυτά τα τρία πλήκτρα. Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Παιδιά καλησπέρα! Έχω το Κ750 από 15 Αυγούστου και εδώ και καμία εβδομάδα μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα με το πληκτρολόγιο του! Όταν πατάω το αριστερά συο joystick το τηλ. καταλαβαίνει διαγώνια απάνω και αριστερά!!! δοκήμασα και απο το test του keyboard και 3 στις 10 κινήσεις τις κάνει λάθος! σημειώστε ότι του έχω συμπεριφερθεί με πόλυ αγάπη και δεν παίζω και games για να το ταλαιπωρώ....:( Λέτε να το ανοίξω για καθάρισμα ή να το πάω στη "μαμά" SE; πηγενετο στη μαμα θα σου συμπεριφερθει πολυ στοργικα.ειναι το συνηθες προβλημα των SE. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 paidia kalispera! imai katoxos mias meras enos k750 kai proin katoxos enos k700...to k750 exi tin R1N035 pou nomizo ine kai i teleytea ekdosi! to problima pou exo ine to exis....den exo epilogi gia ixo klisis kai ixo minimatos se kathe analogo profil pou thelo ego!!me apotelesma na exo ton idio ixo minimatos kai klisis gia ola ta profil moy!pragma pou sto k700 den ixa!diamorfona opos ithela profil kai ixoys! kai kati akoma...exo tin fotinotita sto 50% kai omos diakrino ena britness perisotero apo to kanoniko p,x, se foto i binteo poy trabao i dexomai!xtes p.x. estila apo to k700 ena binteo kai mia foto sto k750 kai sto 750 itan pio "aspro" apo oso eprepe eno sto k700 normal!!kai se foto pou trabao kathomai kai pedeyomai me ti fotinotita giati meta to klik tis lipsis kai eno ola kala mou pernai pano sti foto ena tono fotinotita perisotero! mexri tora ayta ine ta probs moy kai kati moy leei pos fteei i version!help an kapios kseri i exi to ido problima! isos na exi anaferthi to problima moy alla 200sel. ine polles bre pedia gia na psakso kai giayto zitao kai sorry!thanks anyway kai eyxaristo ek ton proteron. Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 yparxei kapios tropos na poume sto k750 na ka8arizei mono tou ta minimata ? gemizei o fakelos ton eiserxomenon kai meta prepei na fbino i ena ena i ola mazi, sto V3 pou eixa , dialega na krataei ta teleftaia 20 as poume , itan poly xrisimo telika re paidia den katalaba oso kai an diabasa , me tin teleftaia ekdwsi grafontas ellinika me T9 grafei kanonika minima 160 xaraktirwn i oxi (unicode) ?? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 paidia kalispera! imai katoxos mias meras enos k750 kai proin katoxos enos k700...to k750 exi tin R1N035 pou nomizo ine kai i teleytea ekdosi! to problima pou exo ine to exis....den exo epilogi gia ixo klisis kai ixo minimatos se kathe analogo profil pou thelo ego!!me apotelesma na exo ton idio ixo minimatos kai klisis gia ola ta profil moy!pragma pou sto k700 den ixa!diamorfona opos ithela profil kai ixoys! kai kati akoma...exo tin fotinotita sto 50% kai omos diakrino ena britness perisotero apo to kanoniko p,x, se foto i binteo poy trabao i dexomai!xtes p.x. estila apo to k700 ena binteo kai mia foto sto k750 kai sto 750 itan pio "aspro" apo oso eprepe eno sto k700 normal!!kai se foto pou trabao kathomai kai pedeyomai me ti fotinotita giati meta to klik tis lipsis kai eno ola kala mou pernai pano sti foto ena tono fotinotita perisotero! mexri tora ayta ine ta probs moy kai kati moy leei pos fteei i version!help an kapios kseri i exi to ido problima! isos na exi anaferthi to problima moy alla 200sel. ine polles bre pedia gia na psakso kai giayto zitao kai sorry!thanks anyway kai eyxaristo ek ton proteron. Πήγαινε στις Επαφές, βάλε την επαφή που σ' ενδιαφέρει και επίλεξε Πρόσθετα - Επεξ. επαφής - δεξιά το joystick - εικόνα.. ακριβώς από κάτω είναι ο ήχος κλήσης. Βάλε ότι ήχο αγαπάς, συνιστώ MP3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 file wolfmandim mallon den me katalabes! den thelo ixo gia kathe epafi! thelo diaforetiko ixo gia kathe profil poy exo dimioyrgisi! p.x. allo ixo klisis kai ixo minimaton gia to profil "spiti" kai allo gia to profil "doylia"..... Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 δεν την εχει αυτην την επιλογη φιλε.... Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 δεν την εχει αυτην την επιλογη φιλε.... diladi den fteei i version pou exo etsi??? ok! kai oso gia ton "tono" fotinotitas??? Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 παιξε λιγο με τις ρυθμισεις κ θα βρεις τον τονο ου σε ικανοποιει... περισσοτερο θεμα γουστου ειναι πιστευω.. εχει "ΤΗΝ" φωτογραφια το κινητο... ;) Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts