Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!!

Πήρα το κινητό αυτό και ενώ δούλευε μια χαρά ξαφνικά βλέπω πως κάποιες φωτογραφίες δεν απεικονίζονται μικρές.

Δηλαδή όπως βλέπεις τα μικρά εικονίδια όλα μαζί για να επιλέξεις ποιά θες να δεις κάποια είναι κατάμαυρα κουτάκια .Αν τα επιλέξεις βλέπεις μεν τη φώτο αλλά αν τα βλέπεις όλα μαζί για να επιλέξεις ποιά θες να δεις δεν τα βλέπεις όλα

Τι φταίει ; πρέπει να πάει για service ;

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!!

Πήρα το κινητό αυτό και ενώ δούλευε μια χαρά ξαφνικά βλέπω πως κάποιες φωτογραφίες δεν απεικονίζονται μικρές.

Δηλαδή όπως βλέπεις τα μικρά εικονίδια όλα μαζί για να επιλέξεις ποιά θες να δεις κάποια είναι κατάμαυρα κουτάκια .Αν τα επιλέξεις βλέπεις μεν τη φώτο αλλά αν τα βλέπεις όλα μαζί για να επιλέξεις ποιά θες να δεις δεν τα βλέπεις όλα

Τι φταίει ; πρέπει να πάει για service ;

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κι εγώ. εκανα ένα restart και επανήλθαν.

εγω!μια μερα δεν ειχε τιποτα στην μνημη ουτε τα mp3 ουτε τιποτα τα ειδα ολα!!

και το εκανα μια επανεκκινηση και ευτυχως δεν σβηστηκαν!

Never Give Up:!:

Join friend!

@ Aristeides Latou diladi mas les pws ama pas sti SE ena vflive kinito me kanoniko firmware sti SE gia service tha sto kanoun, logw kati elattwmatikou? Episis to w800 den bgainei se vflive ekdosi opote ta osa gafeis den exoun noima gi ayto to kinito!

Nai! Ayto einai poly pio pithano na to kaneis. Vriskeis 100000 dikaiologies. Prwth kai basikoteri? Hmoun sto ekswteriko, evala mia vodafone Pay as you talk blah blah blah, kollise, crashare, to edwsa, mou ekanan ekei thn episkeyh, mou evalan epanw NON vflive menu... tha katsei twra h antiproswpeia na psaxnei apo agglia dhladh? Asxetws tou thematos, tha thn psaxoun mesw IMEI an to kinito einai vflive h oxi? Isws ayto einai pio pithano, alla den to pisteyw. Sthn Ellada eimaste. Oso gia to W800, exeis apolyto dikio. Den kykloforei se Live (sthn Ellada), opote m@l@k1a mou h parathesi tou. Isws logw tou oti kykloforei sto ekswteriko, kai gi ayto ;)

En merei pantws exeis dikio, alla h eggyhsh DEN akyrwnetai whatsoever... To idio bebaia isxyei kai an peis pws kollise, phdhxthke, otidhpote, kai otan to edwses sto Anw Katoxwri ths Mesa xwras, sto EPISHMO service, ekanan lathos kai sou evalan to non vflive firmware! Siga mhn parei h SE ths Athinas h opoias allhs megalhs polhs na to epibebaiwsei! H eggyhsh einai eggyhsh, gia 2 xronia isxyei, ALLA, arkei na mhn to phres apo Vodafone Shop! Ayto den to eipame.... Edw eisai swstos ontws...

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Διαβασα στο mobile review για προβληματα και με αλλες γλωσσες οτι σε μερικους εμεινε μονο η αγγλικη μετα την αναβαθμιση. Ειπε καποιος οτι αν κανεις master reset μετα στρωνει. Δεν εχω δοκιμασει αν στεκουν αυτα που λεει. Παραθετω ολη τη διαδικασια που ανεφερε πριν και μετα την αναβαθμιση:

Master reset εκανα μετα την αναβαθμιση αλλα τιποτα.

Θα δοκιμασω να κανω master reset και μετα αναβαθμιση παλι μεσα απο το SEUS και βλεπουμε.

Τελικα οκ ξαναπληρωσα αλλη μια φορα την davinci περασα το σωστο λογισμικο και μετα εκανα αναβαθμιση απο Seus.

Ολα καλα και ελληνικα. :)

Παιδια εχω μεταφερει βιντεο που εχω τραβηξει με το 750 στον υπολογιστη κ δεν μπορω να τα δω.Ξερει κανενας ποιο προγραμμα πρεπει να βρω ωστε να μετατρεψω το 3gp σε κατι αλλο ωστε να το δω στο windows player?

Παιδια εχω μεταφερει βιντεο που εχω τραβηξει με το 750 στον υπολογιστη κ δεν μπορω να τα δω.Ξερει κανενας ποιο προγραμμα πρεπει να βρω ωστε να μετατρεψω το 3gp σε κατι αλλο ωστε να το δω στο windows player?

Μία καλή λύση είναι το ImTOO 3GP Video Converter

ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

:( :cry: sygnwmh kiolas re paidia gia to tharos mou....alla giati akoma den exei bgei review gia to k750..an kai den einai mono auto alla kai gia para polla ALLA kinhta[s700,3230,S65.......ktl]ti ginetai re paidia??? :( :( :( :( !!yparxei kanena problhma???
perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai..

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι σε φάση να αλλάξω κινητό και στα υπ' όψιν μου έχω και το K750, έχω όμως καναδυό σημαντικές, για 'μενα, ερωτήσεις και σίγουρα εσείς θα μπορούσατε να με βοηθήσετε...

- Υπάρχει κάποια java εφαρμογή για να μπορούμε να τρέχουμε αρχεία office; Ειδικά για τα αρχεία word το έχω μεγάλη ανάγκη! Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή μεταφέρουμε τα αρχεία *.txt και τα τρέχουμε όπως είναι ή χρειάζεται πρώτα κάποια μετατροπή τους στον υπολογιστή;

- Απο αξιοπιστία πώς πάμε; Υπάρχει κάνα πρόβλημα που να παρουσιάζεται συχνά;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που θα διαθέσετε για να μου απαντήσετε... Για να δούμε, τιο κινητό θα πάρω τελικά αύριο - μεθαύριο... :rolleyes:

Παντως οι πρωτες εντυπωσεις του καινουργιου firmware ειναι πολυ θετικες.

Καταρχην το τηλ.ειναι σαφεστατα πιο γρηγορο ουδεμια συγκριση σαν VL.Τωρα οσο αναφορα την καμερα και το βιντεο δεν εχω τσεκαρει τι γινεται.

Μια απορια εχω πως θα αποφυγω το ''κιτρινισμα'' των φωτο το βραδυ.Βλεπω ακομα κι αν ενεργοποιησω την βραδυνη ληψη με φλας η χωρις οι φωτο βγαινουν κιτρινες.

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι σε φάση να αλλάξω κινητό και στα υπ' όψιν μου έχω και το K750, έχω όμως καναδυό σημαντικές, για 'μενα, ερωτήσεις και σίγουρα εσείς θα μπορούσατε να με βοηθήσετε...

- Υπάρχει κάποια java εφαρμογή για να μπορούμε να τρέχουμε αρχεία office; Ειδικά για τα αρχεία word το έχω μεγάλη ανάγκη! Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή μεταφέρουμε τα αρχεία *.txt και τα τρέχουμε όπως είναι ή χρειάζεται πρώτα κάποια μετατροπή τους στον υπολογιστή;

- Απο αξιοπιστία πώς πάμε; Υπάρχει κάνα πρόβλημα που να παρουσιάζεται συχνά;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που θα διαθέσετε για να μου απαντήσετε... Για να δούμε, τιο κινητό θα πάρω τελικά αύριο - μεθαύριο... :rolleyes:

Αν θες msoffice στο κινητό μάλλον θα πρέπει να ψάξεις για κάτι άλλο. Μόνο *.txt αρχεία θα μπορείς να διαβάσεις.

Μια απορια εχω πως θα αποφυγω το ''κιτρινισμα'' των φωτο το βραδυ.Βλεπω ακομα κι αν ενεργοποιησω την βραδυνη ληψη με φλας η χωρις οι φωτο βγαινουν κιτρινες.

από το τηλέφωνο δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα,αλλά μετά με λίγη επεξεργασία στο photoshop οι φώτο γίνονται μια χαρά.

Αν θες msoffice στο κινητό μάλλον θα πρέπει να ψάξεις για κάτι άλλο. Μόνο *.txt αρχεία θα μπορείς να διαβάσεις.

Τα *.txt θα μπορώ μόνο να τα διαβάσω ή και να τα επεξεργαστώ;;; :worry:

Να σας πω την αμαρτία μου, το Κ750 μου αρέσει πολύ εμφανησιακά, έχει και πολύ καλή κάμερα, παίζει στερεοφωνικά mp3 και άλλα, αλλά μάλλον οι δυνατότητες που μου δίνει το ανοιχτό λογισμικό του Nokia 3230 με τις άπειρες εφαρμογές που υπάρχουν μάλλον θα με οδηγήσουν σε αυτό... :worry:

από το τηλέφωνο δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα,αλλά μετά με λίγη επεξεργασία στο photoshop οι φώτο γίνονται μια χαρά.

Παιξε με την "ισορροπια λευκου" μεχρι να βρεις την καταλληλη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αναβάθμιση στα servive centers είναι δωρεάν ή χρειάζονται και τον οβολό σου?

Δωρεαν ειναι απ'οτι ξερω..

Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος

Αισθητικά είναι ωραίο αλλά όλο κολλάει και όλο βγαίνουν εντελώς μαύρα τα εικονίδια των thumbnail

Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος

Αισθητικά είναι ωραίο αλλά όλο κολλάει και όλο βγαίνουν εντελώς μαύρα τα εικονίδια των thumbnail

Vre File, ekanes anavathmisi logismikou? mpori giafto na kollai, kai pekse ligo me tis rithmisis tilefonou, kai vale ligo fos stin othoni sou, min fovase den sou troi tin mpataria sou. Ayto sou leo na to kanis afou mas les pos einai entelos mavra ta eikonidia sou.l Alla palli den mporo na katalavo pos einai mavra ta iconidia sou? Periergo pragma proti fora to akouo... :wacko:

Δεν είναι μαύρα από άποψη φωτεινότητας πχ σκούρα

Εχω βγάλει 10 φώτο ? ενώ με το joystick επιλέγει τις φώτο , κάποια thumbnail κάποια εικονίδια δεν έχουν σε σμίκρυνση τη φώτο ενώ άλλα την έχουν

Αυτό δεν το έκανε στην αρχή

Επίσης η οθόνη γίνεται ολόλευκη και ούτε κλείνει ούτε κουνιέται και μετά από λίγο μόνο του ξαναπαίρνει μπρος

Ασχετο χτες η ΤΙΜ είχε πρόβλημα δικτύου ?

Τα *.txt θα μπορώ μόνο να τα διαβάσω ή και να τα επεξεργαστώ;;; :worry:

Txt μπορείς να διαβάσεις με 2 τρόπους:

1. Σαν σημειώσεις: Διαβάζεις, επεξεργάζεσαι, κάνεις ό,τι θέλεις. Χρησιμοποιείς Τ9, και με ελληνικά χωρίς πρόβλημα. Συγχρονίζει και με τα Notes του Outlook. Μοναδικό πρόβλημα: Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος (κάτι λιγότερο από 250 χαρακτήρες για την κάθε μία).

2. Σαν καθαρά txt αρχεία που βάζεις στο τφ μέσω pc ή τα στέλνεις από άλλη συσκευή. Από το τηλέφωνο διαβάζεις το αρχείο, αλλά δεν μπορείς να το επεξεργάζεσαι εκεί. Το Κ750 αντιμετωπίζει το αρχείο σαν "ιστοσελίδα". Επίσης, με αυτό τον τρόπο δεν βλέπει σωστά τα ελληνικά. Δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος (τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα, σε αρκετά μεγάλα αρχεία).

Για να μην ξεχνιόμαστε, ξαναδίνω για τους καινούριους (και όχι μόνο :) ) τα links για τα threads που έχουν ανοιχτεί για επιμέρους θέματα του Κ750. Εκεί θα βρείτε πολλά από αυτά που ψάχνετε:

F.A.Q.: Sony Ericsson Κ750i

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910

Games,applications,and themes για k-750 μονο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73622

Αναβάθμιση: Sony Ericsson K750i σε W800i

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74992

online update για k-750i-προβληματα,αποριες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74767

Ότι χρειάζεστε για το K750i +W800i+K700i υπάρχει εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79372

Δεν είναι μαύρα από άποψη φωτεινότητας πχ σκούρα

Εχω βγάλει 10 φώτο ? ενώ με το joystick επιλέγει τις φώτο , κάποια thumbnail κάποια εικονίδια δεν έχουν σε σμίκρυνση τη φώτο ενώ άλλα την έχουν

Αυτό δεν το έκανε στην αρχή

Επίσης η οθόνη γίνεται ολόλευκη και ούτε κλείνει ούτε κουνιέται και μετά από λίγο μόνο του ξαναπαίρνει μπρος

Ασχετο χτες η ΤΙΜ είχε πρόβλημα δικτύου ?

Δεν μας είπες όμως αν έκανες αναβάθμιση στο τηλέφωνό σου ούτε τι έκδοση fw έχεις !

• The title was changed to Sony Ericsson K750i