Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το καλωδιο συνδεσης πως μπορω να περασω τις επαφες μου στον υπολογιστη...χρειαζεται μαλλον η σουιτα απο το σι-ντι ετσι/

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

playstation mou kolaei me tis kartes mnimes tis stick pro duo??? mporo na tis sindeso sto playstation k na einai san memory card gia na kanw save?? d katalaba.... kati lei sandisk 512mb PSP kai kati grafei gia to playstation its better for ur playstation... as mou e3igisei kapoios...

δεν μιλάει για το γνωστο Playstation αλλά για τό Play Station Portable

http://www.noticiasdot.com/publicaciones/2004/0504/1205/noticias120504/consolas/images/sony-psp-3.jpg

rotao gia ta koumpia pou mou trone kolimata to 2-5-8-0 kai to - to plaino mou to ksanaekane

κατα 99% ειναι hardware πρόβλημα που λογικά λύνετε με ενα καθαρισμα στις επαφες του button που έχει κολλήσει και που φυσικά πρέπει να κάνεις στο service center ;)

Με το καλωδιο συνδεσης πως μπορω να περασω τις επαφες μου στον υπολογιστη...χρειαζεται μαλλον η σουιτα απο το σι-ντι ετσι/

ναι :secret:

.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

paidia agorasa to k750 prin apo kamia evdomada peripou kai paratirisa oti se fakelous me fotagrafies yparxei argi apokrisi kata tin apikonisi toys se sxesi me to k700 kathos kai oti ta gif animasion paizoun pio arga kseri kaneis kati gia ayto?

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, αλλά από την πρώτη στιγμή που το πήρα τρίζει το κάλυμμα του φακού όταν το πιέζεις ελαφρά. Επειδή υποχρεωτικά πιέζεται με τον δείχτη όταν το κρατάω και ακούγεται πολύ εκνευριστικό το τρίξιμο, υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Ευχαριστώ. (Πείτε μου ρε παιδιά κι ένα πρόγραμμα να παίρνω-στέλνω SMS μέσω PC, με ελληνικά).

Paidia se ayto to til mporeis na grapseis to elliniko "s" to teliko??

Sorry gia ta greeklish alla exei faei kolima to pc.....

Δεν μπορείς με multitapping, μόνο με Τ9.

Otan grafw sto katalogo kapoio onoma pou exei "I" to kinhto to grafei me ena "I" ligo pio psylo apo to kanoniko.Bug na ypo8esw h yparxei kapoia lysh?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Παιδιά μία ερώτηση γι αυτούς που το έχουν, για τα μηνύματα υπάρχουν και πάλι οι γνωστοί τυπικοί στάνταρ ήχοι ή μήπως έγινε κανά θάυμα και έχουμε επιλογή σε ότι θέλουμε ???

Ευχαριστώ :)

Το θαύμα έγινε και μπορείς να βάλεις ό,τι ήχο θες :) :)

http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg

brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones

Tthawth εισαι θεος ευγε μας λυνεις ολες τις αποριες!

πως μπορουμε να δουμε ποια εκδοση εχουμε? και ποια ειναι η τελευταια ξερει κανεις?ποσες ωρες πρεπει να διαρκεσει η πρωτη φορτιση?

Δημιουργηθηκε ενα fag για το κινητο ( συγχαρητηρια giarlos ).

Καλο θα ηταν να το διαβαζαμε οσοι εχουμε καποιες αποριες, θα βοηθησει :) .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Παιδια καποιος φιλος εδω μεσα ειχε περιγραψει την διαδικασια πως να μετατρεπουμε τα βιντεο σε mp4 με το PSP VIDEO 9 δημιουργία profile κλπ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ :D

επισης κανενα αλλο προγραμμα υπάρχει ???? :( :( :(

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Εγω κραταω σταθερο το τηλεφωνο.

Το πιτσιρικι που φωτογραφιζω ομως δεν καταλαβαινει και κουνιεται.

Τι να κανω, να το δεσω?

Εγω κραταω σταθερο το τηλεφωνο.

Το πιτσιρικι που φωτογραφιζω ομως δεν καταλαβαινει και κουνιεται.

Τι να κανω, να το δεσω?

Χμμμ, δεν ακούγεται άσχημη ιδέα :)

Εναλλακτικά:

- Επιλέγεις πιο φωτεινό περιβάλλον, όσο πιο πολύ φώς, τόσο λιγότερο lug.

- Αν είσαι σε εσωτερικό χώρο, ανάβεις όλα τα φώτα και το φλας του τηλεφώνου.

- Αποφεύγεις τη νυκτερινή λήψη, με αυτήν το τηλέφωνο γίνεται πολύ ευαίσθητο στα κουνήματα (όπως, αναλογικά, και οι ψηφιακές μηχανές, άλλωστε)

- Επιλέγεις να σωθεί η φωτογραφία στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα (σώζεται πιο γρήγορα - μετά, μπορείς εύκολα να τη μεταφέρεις στην κάρτα)

- Υποθέτω πως και αυτό είναι λύση, τουλάχιστον θεωρητικά: Αγοράζεις και προσαρμόζεις το πρόσθετο εξωτερικό φλας της SE (δεν ξέρω αν έχει ήδη κυκλοφορήσει και πόσο κοστίζει, υποτίθεται πως θα έκανε πολύ καλή δουλειά).

- Αν δεν πιάσουν όλα τα παραπάνω και δεν θέλεις να δέσεις το πιτσιρίκι, μάλλον πρέπει να βρεις μια ψηφιακή μηχανή :)

Λογω του οτι βρισκομαι σε Νετ καφε δεν εχω τον χρονο να ανατρεξω σε παλιοτερα ποστ, γιαυτο ζητω τα φωτα σας.

Πως απενεργοποιω τον ηχο απο την φωτογραφικη...;;;;; :O

Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις.

paidia sto k750i non vodafone live ta paixnidia einai demo h kaninika, posa kai poia einai?? eyxaristw ek twn prwterwn... :)

Κανονικά και είναι 3.

Ενα με τέννις, ένα με αεροπλάνα και ένα puzzle...στο δικό μου τουλάχιστον.

Αλλά μην σε νοιάζει υπάρχουν πάμπολλα όπως αυτά της υπογραφής μου... ;) :p

Ι need a six month vacation, twice a year.

Λογω του οτι βρισκομαι σε Νετ καφε δεν εχω τον χρονο να ανατρεξω σε παλιοτερα ποστ, γιαυτο ζητω τα φωτα σας.

Πως απενεργοποιω τον ηχο απο την φωτογραφικη...;;;;; :O

Σε κατάσταση αναμονής, κράτα πατημένη τη δίεση.

Το θαύμα έγινε και μπορείς να βάλεις ό,τι ήχο θες :) :)

Ευχαριστώ για την απάντησή σου, να σαι καλά, ωραία νέα !!! :)

Life is good with what you love !!!

oi gyftoi (elpizw na me sygxwrhsete gia thn lexh mods!) ths vodafone live kleidwsane ta mp3 kai den mporw na ta valw ws hxo klhshs... :( :( :( yparxei kapoio programma gia na ta xekleidwsw? kati akousa gia DRM... ti einai ayto? pou to vriskw? plhrwnw kati?

eyxaristw :)

oi gyftoi (elpizw na me sygxwrhsete gia thn lexh mods!) ths vodafone live kleidwsane ta mp3 kai den mporw na ta valw ws hxo klhshs... :( :( :( yparxei kapoio programma gia na ta xekleidwsw? kati akousa gia DRM... ti einai ayto? pou to vriskw? plhrwnw kati?

eyxaristw :)

Κοίταξε στο FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910 κάτω-κάτω.

paidia kikloforisan kapia k750 i limited einai afta p tha exoun tin ccd camera ? http://www.sonyericsson.com/limited/about_ltd.asp

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

• The title was changed to Sony Ericsson K750i