stefanos_79 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Το τηλέφωνο υποστηρίζει MS Pro Duo μέχρι 2GB. ;) Είναι σίγουρο αυτό? Σε ενα καταστημα Γερμανος στα Γιαννενα μου είπαν ότι δεχεται μεχρι 128mb όπως όλα τα κινητα :confused: (γυναίκα υπάλληλος μου το είπε :) ).Αν βαλεις μια αρκετα μεγάλη μνήμη δεν θα κολλαει κατα την διάρκεια της περιήγησης στα αρχεία? Eυχαριστώ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Εγω πήρα χθες τηλ και μου είπαν στο γερμανο πως δεν ξέρουν πότε θα έχουν ξανα παραλαβές Κ750i... πολύ σπάσιμο ρε παιδί μου. Με βολευει να το πάρω απο το γερμανο γιατί θα το έπαιρνα με δόσεις μεσω Magna Γερμανός... για να το πάρω απο αλλού θα πρέπει να το πάρω μεσω πιστωτικής αλλα δεν έχω. Αρα θα πρέπει να περιμένω να το φέρουν... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Εγω πήρα χθες τηλ και μου είπαν στο γερμανο πως δεν ξέρουν πότε θα έχουν ξανα παραλαβές Κ750i... πολύ σπάσιμο ρε παιδί μου. Με βολευει να το πάρω απο το γερμανο γιατί θα το έπαιρνα με δόσεις μεσω Magna Γερμανός... για να το πάρω απο αλλού θα πρέπει να το πάρω μεσω πιστωτικής αλλα δεν έχω. Αρα θα πρέπει να περιμένω να το φέρουν... Σήμερα το πρωΐ στο Γερμανό στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη (Ομόνοια) μου είπαν ότι έχουν απλά Κ750 διαθέσιμα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Ψάχνω ρε παιδιά στα Βοδιαφον μαγαζιά και δεν το βρίσκω διαθέσιμο... Τι παίζει ? το μαζέψανε ? Ξέρει κανείς Αθήνα να υπάρχει κάπου ? Spasiba. Σήμερα 8-7-2005 το πρωΐ στη Vodafone μέσα στη στοά στην αρχή της οδού Πειραιώς στην Ομόνοια μου είπαν ότι έχουν ακόμη διαθέσιμα Κ750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Σε ολα τα καταστηματα Πλαισιο υπαρχει διαθεσιμοτιτα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 1ον είμαι Ηράκλειο, 2ον δεν το θέλω Vodafone 3ον εξήγησα το λόγο που το θέλω απο τον Γερμανο (ευκολίες πληρωμής) Αυτά :) υπομονή μένει μόνο να κάνω Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhawk Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μία ερώτηση γιατί είναι πολλές σελίδες για διάβασμα! Κανένα site για themes? :p Παράθεση History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Ερωτηση: Εχει το τηλεφωνακι μας προφιλ ωστε να ειναι ανοιχτο και off line??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μία ερώτηση γιατί είναι πολλές σελίδες για διάβασμα! Κανένα site για themes? :p http://www.zedge.no -->alla na kses 8a prepei na gineis melos, leei kapou ekei register.8a to deis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 2 mikres erwtisoules kiapomena mias kai etoimazomai gia anavathmisi apo oteshop edws ths epomenis vdomadas.Kinito SE den eixa pote alla mallon to k750 mepise (ax mia skala panw as eixe thn analisi ths othonis kai as dexotan tis travigmenes foto se fodo FULL screen kai de tha meniaze tpt allo) a)tis anafores paradosis apo ta sms ths swnei i tis svinei aftomata afou tis emfanisei? b)exei kamia lavoula pou na perna kordonaki gia kremasma sto laimo? Οι αναφορές παράδοσης εμφανίζονται στην οθόνη και σβήνωνται όταν πατήσεις ΟΚ. Όμως αν πας στα απεσταλμένα και επιλέξεις σε κάποιο μήνυμα 'προβολή κατάστασης' θα σου δείξει άν έχει παραδοθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Οι αναφορές παράδοσης εμφανίζονται στην οθόνη και σβήνωνται όταν πατήσεις ΟΚ. Όμως αν πας στα απεσταλμένα και επιλέξεις σε κάποιο μήνυμα 'προβολή κατάστασης' θα σου δείξει άν έχει παραδοθεί. Sta stalmena mhnymata sou kai panw se kathe fakelo mhnymatos tha deis ena tick (v) an to mhnyma exei paradothei h ena (x) an exei apotyxei. An einai se anamonh exei sketo to fakelaki. Παράθεση There are only 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhawk Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 http://www.zedge.no -->alla na kses 8a prepei na gineis melos, leei kapou ekei register.8a to deis! Thank you! :) Παράθεση History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Thank you! :)Εγώ δεν έβγαλα άκρη σε αυτό το site. Έγραφα τα στοιχεία που ζητούσε και... δεν τα δεχώτανε. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 paidia nomizw perase skoni katw apo tin othoni tou k750 m tora ti kanw ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaChriss Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μία ερώτηση γιατί είναι πολλές σελίδες για διάβασμα! Κανένα site για themes? :p Έχω ανεβάσει πολλά θέματα στο pathfinder για το Κ750. Μπορείς να τα κατεβάσεις από ΕΔΩ :) Αν θέλει κάποιος κάτι συγκεκριμένο μπορώ να ψάξω μήπως το βρω. :cool: Παράθεση http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Έχω ανεβάσει πολλά θέματα στο pathfinder για το Κ750. Μπορείς να τα κατεβάσεις από ΕΔΩ :) Αν θέλει κάποιος κάτι συγκεκριμένο μπορώ να ψάξω μήπως το βρω. :cool:Kατι με ΑΕΚ ποιοτικό θα ήθελα. Αλήθεια, δεν μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας απο δαύτα; Πως τα κάνουν; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Paidia merikes erotisis 1) Epidi exo parei tin thiki Body Glove apo to plaisio (10 Eur) kai den ine efkolo na anigoklino to kapaki pou kalyptei tin kamera, yparxei provlima an menei sinexeia anikto ? 2) Otan aposindeo to kalodio usb, meta den anagnorizei ta arxia pou yparxoun sto memory stick, an den to kliso kai to 3anani3o. Ti boro na kano ? 3) Thelo i default epilogi gia lipsi fotografias na ine i grigori lipsi, boro na to kano ? Efxaristw prokatavolika ! Πω πω με δάγκωσαν, εγώ την πήρα χτες από κατάστημα vodafone στα 13 € :mad: Πάντως και να θες να τον αφήσεις ανοικτό δεν γίνεται,κλείνει με το που θα βάλεις την θήκη (το δοκίμασα) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Kατι με ΑΕΚ ποιοτικό θα ήθελα. Αλήθεια, δεν μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας απο δαύτα; Πως τα κάνουν; :worry: Mε ΑΕΚ εχω για k700.Θα μπορουσατε να ζητησετε απο καποιον να το μετατρεψει σε θεμα για k750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaChriss Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Mε ΑΕΚ εχω για k700.Θα μπορουσατε να ζητησετε απο καποιον να το μετατρεψει σε θεμα για k750. Στείλε το μου εδώ και θα το φτιάξω. :cool: Παράθεση http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Mε ΑΕΚ εχω για k700.Θα μπορουσατε να ζητησετε απο καποιον να το μετατρεψει σε θεμα για k750. κατεβάστε από το http://www.k750i.net την τελευταία έκδοση του themes creator. Με αυτή φτιάχνετε τα θέματα που θέλετε. Αν ανοίξετε ένα θέμα του Κ700 θα σας ρωτήσει αν θέλετε να το μετατρέψει για να είναι συμβατό με το Κ750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 κατεβάστε από το http://www.k750i.net την τελευταία έκδοση του themes creator. Με αυτή φτιάχνετε τα θέματα που θέλετε. Αν ανοίξετε ένα θέμα του Κ700 θα σας ρωτήσει αν θέλετε να το μετατρέψει για να είναι συμβατό με το Κ750 Πολύ καλό αυτό του να φτιάχνεις μόνος σου το θέμα που γουστάρεις. Ετσι βάζεις και προσωπικές φωτογραφίες. Ομως σε αυτό το σάιτ που όλα τα λέει αλαμπουρνέζικα, δεν βρήκα απο που θα κατεβάσω αυτό το βοήθημα. Ας το κάνει κάποιος και ας το δώσει μετά. Η ας δώσει τον σύνδεσμο, ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Στείλε το μου εδώ και θα το φτιάξω. :cool: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/bomber21/30657 Εκει βρισκονται τα δυο themes της ΑΕΚ για κ700! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Aφού λένε πως τα themes για Κ700 δεν κάνουν στο Κ750. Χώρια που θα ειναι πιό απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Όταν ανοίγω το themes creator και θέλω να κάνω μία επέμβαση στις ήδη υπάρχουσες εικόνες(png,gif) που περιλαμβάνονται στο θέμα πως μπορώ να το κάνω??δεν εννοώ τις υπάρχουσες επιλογές που υπάρχουν για τις απλές λειτουργίες του Creator. Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Όταν ανοίγω το themes creator και θέλω να κάνω μία επέμβαση στις ήδη υπάρχουσες εικόνες(png,gif) που περιλαμβάνονται στο θέμα πως μπορώ να το κάνω??δεν εννοώ τις υπάρχουσες επιλογές που υπάρχουν για τις απλές λειτουργίες του Creator. μπορεις να ανοιξεις ενα theme με το winrar ,το οποιο σου βαζει σε ενα φακελο ολα τα αρχεια που περιεχει το theme και μετα να κανεις οτι επεξεργασια θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts