Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τηλέφωνο υποστηρίζει MS Pro Duo μέχρι 2GB.

;)

Είναι σίγουρο αυτό? Σε ενα καταστημα Γερμανος στα Γιαννενα μου είπαν ότι δεχεται μεχρι 128mb όπως όλα τα κινητα :confused: (γυναίκα υπάλληλος μου το είπε :) ).Αν βαλεις μια αρκετα μεγάλη μνήμη δεν θα κολλαει κατα την διάρκεια της περιήγησης στα αρχεία?

Eυχαριστώ

Υπογραφή....

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω πήρα χθες τηλ και μου είπαν στο γερμανο πως δεν ξέρουν πότε θα έχουν ξανα παραλαβές Κ750i... πολύ σπάσιμο ρε παιδί μου. Με βολευει να το πάρω απο το γερμανο γιατί θα το έπαιρνα με δόσεις μεσω Magna Γερμανός... για να το πάρω απο αλλού θα πρέπει να το πάρω μεσω πιστωτικής αλλα δεν έχω. Αρα θα πρέπει να περιμένω να το φέρουν...

Εγω πήρα χθες τηλ και μου είπαν στο γερμανο πως δεν ξέρουν πότε θα έχουν ξανα παραλαβές Κ750i... πολύ σπάσιμο ρε παιδί μου. Με βολευει να το πάρω απο το γερμανο γιατί θα το έπαιρνα με δόσεις μεσω Magna Γερμανός... για να το πάρω απο αλλού θα πρέπει να το πάρω μεσω πιστωτικής αλλα δεν έχω. Αρα θα πρέπει να περιμένω να το φέρουν...

Σήμερα το πρωΐ στο Γερμανό στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη (Ομόνοια)

μου είπαν ότι έχουν απλά Κ750 διαθέσιμα ακόμη.

Ψάχνω ρε παιδιά στα Βοδιαφον μαγαζιά και δεν το βρίσκω διαθέσιμο...

Τι παίζει ? το μαζέψανε ?

Ξέρει κανείς Αθήνα να υπάρχει κάπου ?

Spasiba.

Σήμερα 8-7-2005 το πρωΐ στη Vodafone μέσα στη στοά στην αρχή της οδού

Πειραιώς στην Ομόνοια μου είπαν ότι έχουν ακόμη διαθέσιμα Κ750.

Σε ολα τα καταστηματα Πλαισιο υπαρχει διαθεσιμοτιτα.
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

1ον είμαι Ηράκλειο, 2ον δεν το θέλω Vodafone 3ον εξήγησα το λόγο που το θέλω απο τον Γερμανο (ευκολίες πληρωμής)

Αυτά :)

υπομονή μένει μόνο να κάνω

Μία ερώτηση γιατί είναι πολλές σελίδες για διάβασμα! Κανένα site για themes? :p
History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo:

Ερωτηση: Εχει το τηλεφωνακι μας προφιλ ωστε να ειναι ανοιχτο και off line???
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

http://www.zedge.no -->alla na kses 8a prepei na gineis melos, leei kapou ekei register.8a to deis!

2 mikres erwtisoules kiapomena mias kai etoimazomai gia anavathmisi apo oteshop edws ths epomenis vdomadas.Kinito SE den eixa pote alla mallon to k750 mepise (ax mia skala panw as eixe thn analisi ths othonis kai as dexotan tis travigmenes foto se fodo FULL screen kai de tha meniaze tpt allo)

a)tis anafores paradosis apo ta sms ths swnei i tis svinei aftomata afou tis emfanisei?

b)exei kamia lavoula pou na perna kordonaki gia kremasma sto laimo?

Οι αναφορές παράδοσης εμφανίζονται στην οθόνη και σβήνωνται όταν πατήσεις ΟΚ. Όμως αν πας στα απεσταλμένα και επιλέξεις σε κάποιο μήνυμα 'προβολή κατάστασης' θα σου δείξει άν έχει παραδοθεί.

Οι αναφορές παράδοσης εμφανίζονται στην οθόνη και σβήνωνται όταν πατήσεις ΟΚ. Όμως αν πας στα απεσταλμένα και επιλέξεις σε κάποιο μήνυμα 'προβολή κατάστασης' θα σου δείξει άν έχει παραδοθεί.

Sta stalmena mhnymata sou kai panw se kathe fakelo mhnymatos tha deis ena tick (v) an to mhnyma exei paradothei h ena (x) an exei apotyxei. An einai se anamonh exei sketo to fakelaki.

There are only 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't.

http://www.zedge.no -->alla na kses 8a prepei na gineis melos, leei kapou ekei register.8a to deis!

Thank you! :)

History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo:

Έχω ανεβάσει πολλά θέματα στο pathfinder για το Κ750.

Μπορείς να τα κατεβάσεις από ΕΔΩ :)

Αν θέλει κάποιος κάτι συγκεκριμένο μπορώ να ψάξω μήπως το βρω. :cool:

http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg

brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones

Έχω ανεβάσει πολλά θέματα στο pathfinder για το Κ750.

Μπορείς να τα κατεβάσεις από ΕΔΩ :)

Αν θέλει κάποιος κάτι συγκεκριμένο μπορώ να ψάξω μήπως το βρω. :cool:

Kατι με ΑΕΚ ποιοτικό θα ήθελα.

Αλήθεια, δεν μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας απο δαύτα; Πως τα κάνουν; :worry:

Paidia merikes erotisis

1) Epidi exo parei tin thiki Body Glove apo to plaisio (10 Eur) kai den ine efkolo na anigoklino to kapaki pou kalyptei tin kamera, yparxei provlima an menei sinexeia anikto ?

2) Otan aposindeo to kalodio usb, meta den anagnorizei ta arxia pou yparxoun sto memory stick, an den to kliso kai to 3anani3o. Ti boro na kano ?

3) Thelo i default epilogi gia lipsi fotografias na ine i grigori lipsi, boro na to kano ?

Efxaristw prokatavolika !

Πω πω με δάγκωσαν, εγώ την πήρα χτες από κατάστημα vodafone στα 13 € :mad:

Πάντως και να θες να τον αφήσεις ανοικτό δεν γίνεται,κλείνει με το που θα βάλεις την θήκη (το δοκίμασα)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kατι με ΑΕΚ ποιοτικό θα ήθελα.

Αλήθεια, δεν μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας απο δαύτα; Πως τα κάνουν; :worry:

Mε ΑΕΚ εχω για k700.Θα μπορουσατε να ζητησετε απο καποιον να το μετατρεψει σε θεμα για k750.

Mε ΑΕΚ εχω για k700.Θα μπορουσατε να ζητησετε απο καποιον να το μετατρεψει σε θεμα για k750.

Στείλε το μου εδώ και θα το φτιάξω. :cool:

http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg

brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones

κατεβάστε από το http://www.k750i.net την τελευταία έκδοση του themes creator. Με αυτή φτιάχνετε τα θέματα που θέλετε. Αν ανοίξετε ένα θέμα του Κ700 θα σας ρωτήσει αν θέλετε να το μετατρέψει για να είναι συμβατό με το Κ750

κατεβάστε από το http://www.k750i.net την τελευταία έκδοση του themes creator. Με αυτή φτιάχνετε τα θέματα που θέλετε. Αν ανοίξετε ένα θέμα του Κ700 θα σας ρωτήσει αν θέλετε να το μετατρέψει για να είναι συμβατό με το Κ750

Πολύ καλό αυτό του να φτιάχνεις μόνος σου το θέμα που γουστάρεις. Ετσι βάζεις και προσωπικές φωτογραφίες. Ομως σε αυτό το σάιτ που όλα τα λέει αλαμπουρνέζικα, δεν βρήκα απο που θα κατεβάσω αυτό το βοήθημα. Ας το κάνει κάποιος και ας το δώσει μετά. Η ας δώσει τον σύνδεσμο, ακριβώς.

Στείλε το μου εδώ και θα το φτιάξω. :cool:

http://briefcase.pathfinder.gr/contents/bomber21/30657

Εκει βρισκονται τα δυο themes της ΑΕΚ για κ700!

Όταν ανοίγω το themes creator και θέλω να κάνω μία επέμβαση στις ήδη υπάρχουσες εικόνες(png,gif) που περιλαμβάνονται στο θέμα πως μπορώ να το κάνω??δεν εννοώ τις υπάρχουσες επιλογές που υπάρχουν για τις απλές λειτουργίες του Creator.

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Όταν ανοίγω το themes creator και θέλω να κάνω μία επέμβαση στις ήδη υπάρχουσες εικόνες(png,gif) που περιλαμβάνονται στο θέμα πως μπορώ να το κάνω??δεν εννοώ τις υπάρχουσες επιλογές που υπάρχουν για τις απλές λειτουργίες του Creator.

μπορεις να ανοιξεις ενα theme με το winrar ,το οποιο σου βαζει σε ενα φακελο ολα τα αρχεια που περιεχει το theme και μετα να

κανεις οτι επεξεργασια θελεις

• The title was changed to Sony Ericsson K750i