Jump to content

Sony Ericsson K750i


florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η οθόνη του k750 υποστηρίζει 262k χρώματα. Το λέει και το ίδιο το κουτί του κινητού στα πλάγια και φαίνεται και απο την απεικόνιση.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν δουλεύουν τα θέματα του K700 στο Κ750 !!

Το εχω διαβάσει τόσες φορές το έμαθα πια !

Αμάν ρε παιδιά !

Είσαι σίγουρος ότι το έμαθες; Κάποιος που θα ήθελε να το ξαναπεί; Έστω 2-3 φορές ακόμα, όχι παραπάνω. Please...

 

Η οθόνη του k750 υποστηρίζει 262k χρώματα. Το λέει και το ίδιο το κουτί του κινητού στα πλάγια και φαίνεται και απο την απεικόνιση.

Το κουτί μπορεί να το λέει. Το πρόγραμμα που έλεγαν τα παιδιά νωρίτερα γιατί τα βγάζει αρκετά λιγότερα όμως; Απορώ κι εγώ δηλαδή.

 

;)

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Link to comment
Share on other sites

Το κουτί μπορεί να το λέει. Το πρόγραμμα που έλεγαν τα παιδιά νωρίτερα γιατί τα βγάζει αρκετά λιγότερα όμως; Απορώ κι εγώ δηλαδή.

 

;)

Εχω την εντυπωση οτι απλα στις java εφαρμογες χρησιμοποια 65Κ και οχι 262Κ(ισως feauture για καλυτερη performance;).

Αλλα δεν παυει απο το να εχει 262 χιλιαδες χρωματα η οθονη.

Nexus 4 & iPad mini
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που με παραξενεύει βασικά είναι ότι αρκετοί από εσάς έχετε αρκετά posts, και μερικοί είσαστε και αρκετά ώριμοι ώστε να ξέρετε από internet, παρ'όλα αυτά όμως κάνετε posts του στυλ "ξέρει κανείς πως κάνει focus το κινητό ?", ή "πως μπορώ να εγκαταστήσω παιχνίδια ?", ή το τραγικό "πως κάνω rename τα .zip σε .jar ?" :rolleyes: :confused: :mad:

 

...ξανά...μαζεμένες απαντήσεις:

 

1) To K750i γίνεται W800 με αρκετούς τρόπους (9βολτο, άλλα μαγαζιά, αρκετά sites). Βασική αλλαγή ότι μπορεί να λειτουργήσει ΜΟΝΟ ως MP3 player (π.χ. για το αεροπλάνο), ενώ προστίθενται αρκετές λειτουργίες και ο player είναι αρκετά καλύτερος. Χρειάζεται Duo μνήμη, παίζουν MP3 ως ήχοι κλήσης ή ξυπνητηριού, μπορεί να δεχτεί διάφορα formats ως αρχεία ήχου, ενώ αξίζει να πετάξεις οποιοδήποτε κινητό για να πάρεις το Κ750i, καθώς αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο.

 

2) Τη κεντρική σελίδα ΔΕΝ την κοιτάει κανένας πια ? :rolleyes:

Προβλήματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74767

Θέματα και παιχνίδια: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73622

 

3) Η καλύτερη επιλογή για προσθήκη/επεξεργασία Επαφών, Notes, Ημερολογίου κλπ είναι να τα φτιάξετε από το Outlook, και μετά να τα περάσετε στο κινητό. Δεν έχει νόημα να παλεύετε με το κινητό. Γίνεται, αλλά θα κάνετε πολλαπλάσιο χρόνο και μερικά πράγματα δεν θα τα πετύχετε.

 

4) Για ν-οστή φορά: παιχνίδια του Κ700 παίζουν. Θέματα του Κ700 ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ. Το γράφει σχεδόν σε κάθε σελίδα.... :mad:

 

5) Τα χρώματα είναι 262Κ. Το λέει η SE, το λένε δεκάδες sites και reviews, το λένε και τα μαγαζιά. Τώρα το τι λέει το JBenchmark λίγο μετράει (το έτρεξα και το είδα και εγώ, αλλά δεν του δίνω και πολύ σημασία)

 

6) Για τον φίλο που ρωτάει για το θέμα της εγγύσης, έχει ήδη απαντηθεί (και από μένα). ΔΕΝ μπορεί κανείς να σου πει με σιγουριά, αλλά *πιθανόν* να μπορείς να το περάσεις στο ντούκου, είτε έχεις SE είτε VFL...

 

7) Συνδυασμός πλήκτρων για την έκδοση του λογισμικού: απά κατάσταση αναμονής >*<<*<* (>: δεξιά, <: αριστερά). ΔΕΝ έχει σημασία αν θα μπείτε σε κάποιο υπομενού κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης, πληκτρολογήστε τον παραπάνω συνδυασμό και θα μπείτε στο μενού "Υπηρεσία".

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Link to comment
Share on other sites

Εχω την εντυπωση οτι απλα στις java εφαρμογες χρησιμοποια 65Κ και οχι 262Κ(ισως feauture για καλυτερη performance;).

Αλλα δεν παυει απο το να εχει 262 χιλιαδες χρωματα η οθονη.

Αυτο που λες "απλα στις Java Εφαρμογες" σημαινει οτι δεν θα εχει 262k σε ΟΛΑ τα παιχνιδια και ΟΛΕΣ τις εφαρμογες (προγραμματα). Θα τα εχει στις φωτογραφιες θα μου πεις. Εμενα προσωπικα δε με καλυπτει αυτο. Θα επρεπε να λεγεται ημι-262k:p. Αν ισχυει αυτο που λες θα το θεωρουσα ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ της SE να μην εκμεταλευεται ολα τα χρωματα της!!;) Επισης θα ηταν παραπληροφορηση για το προιον της... Μενει μια ΕΠΙΣΗΜΗ απαντηση:)

Link to comment
Share on other sites

A, ρε The Ace

Μέσα σε 16 γραμμές κατάφερες να με κάνεις να συμφωνήσω σε όλα μαζί σου. Το [3] το πάλεψα και εγώ αρχικά σαν p2p (phone2phone) με το Ρ900, αλλά αφού δεν είδα φως, τα έβαλα μέσω Outlook. Ουσιαστικά πήγα Αθήνα-Πάτρα μέσω Λαμίας, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Ρε παιδιά, μία φιλική συμβουλή και plz μη με παρεξηγήσετε

Ψάξτε λιγάκι τα προηγούμενα posts. Εγώ και κάποιοι άλλοι κοντεύουμε να γίνουμε γραφικοί επαναλαμβάνοντας σχεδόν σε κάθε σελίδα την παραπάνω συμβουλή/παράκληση...

Πάντα φιλικά

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Link to comment
Share on other sites

Σκέφτομαι να αγοράσω το Κ750 και θα ήθελα να μάθω το εξής:

 

Έχω κατεβάσει στον υπολογιστή μου από το iTunes της APPLE πολλά τραγούδια με format AAC.(Δεν κατεβάζει ΜΡ3).

Τα αρχεία αυτά είναι protected.Και παίζονται κανονικά από το IPode και το ΙTune που έχω εγκαταστήσει στο PC.

Διαβάζονται απο το Κ750 που σημειωτέον υποστηρίζει AAC;

Ή διαβάζει AAC από μετατροπή ΜΡ3;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

telika poso eghisi exi 1 h 2 xronia gia ti apo germano mou dosane xarti gia ena

 

Εμενα λιγες ημερες πριν στο πλαισιο μου δωσανε για 2 χρονια και απο οσο ξερω γενικα 2 εχει η ΣΕ.

Link to comment
Share on other sites

telika poso eghisi exi 1 h 2 xronia gia ti apo germano mou dosane xarti gia ena

Στο Γερμανο μου ειπαν οτι δινουν 1 χρονο αυτοι για non live συσκευη και 2 δινει η voda για live

 

@gboy: Εγω το πηρα μετα την 1η Ιουνιου και στο Γερμανο μου δωσανε 1 χρονο. Μαλιστα τους ειχα πει οτι ειχα ακουσει για δυο χρονια και μου ειπαν οτι δεν ισχυει

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με τα 262.000 χρώματα. Υπολογίζοντας το μέγεθος της οθόνης, το πολύ 38720 χρώματα χωράει ταυτόχρονα. Μία 1600χ1200 φωτο, απαιτεί 1.920.000 χρώματα για φουλ ρεαλισμό. Μία με μέγεθος 1024χ768 χωράει 786.432 και για να μην τα πολυλογώ σε ανάλυση 600χ480 είναι που θα έχουμε έναν ρεαλισμό ανάλογο του μεγέθους με 288.000 χωρητικότητα χρωμάτον σε μία φώτο. Το θέμα λοιπόν είναι. Εαν φωτογραφήσουμε σε ανάλυση 600χ480, το κινητό θα αποδώσει τα 200 χιλιάδες χρώματα που υπόσχεται? Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πρακτικός τρόπος να γίνει ένα τέτοιο τεστ σε κάποιο PC.

Σε καμία περίπτωση μην περιμένετε χρωματικές διαφορές συγκρίνοντας την TFT του κινητού σας. Είναι πολύ μικρή για να αποδόσει 200.000 χρώματα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω πως θα βαθμολογούσατε αυτο το Forum για το κ750 με άριστα το 10, αλλά μετα απο τόσα μηνύματα, το μόνο που έχουμε μάθει για το κινητό είναι, οτι δεν γράφει 'ς' σε μικρά ελληνικά, έχει οριακή ένταση ακρόασης, βίντεο μέτριο και κάμερα που εντυπωσιάζει. Απο όσο έχω προσέξει, κανείς δεν αναφέρεται στην χρήση των mp3, του ράδιο, του organizer (που πρόσφατα μάθαμε οτι ίσως ειναι δύσχρηστο), στα Java παιχνίδια, σε εφαρμογές για το κινητο κλπ κλπ!

Ας ξεκολήσει αυτο το forum! Πρέπει να μάθουμε και άλλα πράγματα για αυτό το κινητό. Τόσα μηνύματα αναφέρουν τα ίδια και τα ίδια μειονεκτήματα, που εγω προσωπικά έχω διαμορφώση μία αρνητική άποψη απέναντι του. (με όσα έχω διαβάσει εδώ, αν βγάλει κανεις τις multimedia ικανότητες, μένει ένα καταπληκτικό μενου, με χαμηλή ένταση συνομιλίας και δύσχρηστο τελικο 'ς' :P)

 

Έχω τις εξής απορίες για εσάς...

 

 

1.Ειδικά για τα Mp3 , διαβάζω σε ξενόγλωσσες παλιότερες παρουσιάσεις, οτι υποστηρίζει δημιουργία playlists, διαθέτει shuffle και repeat λειτουργίες, 'μικραίνει΄το mp3 player του αν το θελήσουμε για να κάνουμε άλλες εργασίες στην οθόνη του κινητου (προκαλώντας όμως μία ανάλογη καθυστέρηση)... Αυτά ισχύουν;

2.Είναι αλήθεια οτι το κινητό έχει ένα πλήκτρο PLAY/PAUSE στο πλάι με το οποίο αν θέλουμε μπορούμε εκτός απο τo μπ3 Player, να ενεργοποιούμε και το FmRadio? To RDS σύστημα του ράδιο, λέει τίποτα? Λειτουργεί εδώ στο Greece?

3.Τα ακουστικα του headset είναι στερεοφωνικά? Γενικά, αποδίδει στερεοφωνικό ήχο το K750?

4.Διαβάζω οτί το Fast Port που διαθέτει, δεν προσφέρει καλή εφαρμογή για το headset με αποτέλεσμα να τρεμοπαίζει, παρουσιαζοντας ακόμα και προβλήματα στον ήχο. Ισχύει?

5.Ποιές είναι όλες οι λειτουργίες της κάμερας? Έχει αναφέρει κανείς αν είναι χρήσιμες και λειτουργικές?

6.Σχετικά με την λειτουργία Macro, διάβασα οτι εκτός απο το πολύ κοντινό αντικείμενο 'στόχο', μπορεί ωραιότατα να απεικονίσει ΚΑΙ τα γύρω άμεσο περιβαλλον, κάτι που δεν καταφέρνουν παλιότερες κινητοκάμερες.

7.Έχει η κάμερα, δύο διαφορετικές ποιότητες λήψης? Normal και Fine?

Διαθέτει εκτός απο την 2Mpx δυνατότητα λήψης, επιλογές, όπως "πανοραμική", Vga, και 160χ120?

8.Μπορεί κάποιος να τυπώνει την ώρα και την ημερομηνία στις φωτογραφίες που τραβάει?

9.Κάποιος ανέφερε οτι απογοητευτηκε απο το zoom της κάμερας. Διάβασα οτι το zoom τα κάνει λίγο θάλασσα όταν γίνετε λήψη σε 2Mp, αλλά λειτουργεί πολύ καλυτερα όταν η λήψη γίνετε σε VGA mode ή 160χ120. Το έχει δοκιμάσει κανεις;

10.Είναι αλήθεια οτι τα εικονίδια των μενού, αντιστοιχούν και στα αριθμητικά πλήκτρα, ωστε να παρακάμπτεται τελείως το joystick?

11Πως ακούγεται ο χρήστης του κ750 σε μία συνομιλία. Διάβασα οτι το μικρόφωνο, αλλοιώνει λίγο την φωνή και είναι κάπως χαμηλό σε ένταση.

12.Στο ακουστικό του κ750 , ακούτε 'φύσημα'? (είτε χρησιμοποιείτε bluetooth είτε το ακουστικο)

13.Μπορεί κάποιος να κάνει 'Mute', το μικρόφωνο κατα την διάρκεια της συνομιλίας;

Γνωρίζει κανείς γιατί ρε γμτ, ενα κινητό 400ων ευρώ, με 36 Mb μνήμης, έχει όριο τις 500 επαφές;

14.Το Bluetooth είναι σταθερό? Διάβασα (σε παλιό review) οτι παρουσίαζε προβλήματα και συχνές 'αποσυνδέσεις'.

15.Συνδέοντας το κινητό με το PC. Ποιά προγράμματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την επικοινωνία τους? Είναι αλήθεια οτι το PCSUITE έιναι παλιο πρόγραμμα και "το δείχνει"?

16.Γνωρίζει κανείς, αν όντως ο WAP browser του κ750, μπορεί να αποθηκεύει ιστοσελίδες ή ακόμα και να 'κλέβει' images για προσωπική χρήση?

17.Έχω ακούσει οτι υποστηρίζει τους HP printers με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να το συνδέση κατευθείαν με έναν HP και να τυπώσει απευθείας φωτογραφίες. Ισχύει?

 

Τώρα τις απορίες για τα firmware τις αφήνω! Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη απο τα υπάρχοντα μηνύματα!

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με τα 262.000 χρώματα. Υπολογίζοντας το μέγεθος της οθόνης, το πολύ 38720 χρώματα χωράει ταυτόχρονα. Μία 1600χ1200 φωτο, απαιτεί 1.920.000 χρώματα για φουλ ρεαλισμό. Μία με μέγεθος 1024χ768 χωράει 786.432 και για να μην τα πολυλογώ σε ανάλυση 600χ480 είναι που θα έχουμε έναν ρεαλισμό ανάλογο του μεγέθους με 288.000 χωρητικότητα χρωμάτον σε μία φώτο. Το θέμα λοιπόν είναι. Εαν φωτογραφήσουμε σε ανάλυση 600χ480, το κινητό θα αποδώσει τα 200 χιλιάδες χρώματα που υπόσχεται? Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πρακτικός τρόπος να γίνει ένα τέτοιο τεστ σε κάποιο PC.

Σε καμία περίπτωση μην περιμένετε χρωματικές διαφορές συγκρίνοντας την TFT του κινητού σας. Είναι πολύ μικρή για να αποδόσει 200.000 χρώματα.

Syggnwmh gai ta greeklish mou alla eimai stin Portogalia kai den exw ta ellinika sto pliktrologio :(

Loipon: Ta 262.000 xrwmata den xreiazontai gia na fainontai tautoxrona sthn othonh. Einai h "paletta" thn opoia to mhxanaki xrhsimopoiei gia na apeikonisei o,ti xreiazetai stin othonh. An p.x sthn othonh prepei na deiksei th fwto enos proswpou, tote tha xreiastoun polles diaforetikes apoxrwseis tou kokkinou, mpez h kitrinou gia na apodothei h fwto me pistothta. Epomenws h paletta twn 262k xrwmatwn einai poly pio "leptomerhs" apo authn twn 65k xrwmatwn, an kai den xrhsimopoieitai oloklhrh sygxronws. To idaniko vevaia tha htan mia othonh twn 16.000.000 xrwmatwn (me thn aparaithth odhghsh), opws sta pc mas... Alla nomizw pws afth - an kai exei arxisei h efarmogh ths, einai kana dyo xronia makria.. :)

There are only 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't.
Link to comment
Share on other sites

Εχωντας επαφή με πολλούς ανθρώπους έξω απο το ιντερνετ και που ενώ ασχολούντε με κινητά δεν ξέρουν πολλα στοιχεία για το κ750, παρατειρώ πως το thread ειναι άριστο σε γνώσεις και ανταλλαγές απόψεων. Απλά, ενα κακό ειναι η επανάληψη. Εγω του δίνω βαθμό 9, διοτι όποιος θέλει να μάθει μυστικά και να εμπλουτίσει τις λειτουργίες του κινητού του, μονόδρομος ειναι το myphone.
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω πως θα βαθμολογούσατε αυτο το Forum για το κ750 με άριστα το 10.....Τώρα τις απορίες για τα firmware τις αφήνω! Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη απο τα υπάρχοντα μηνύματα!

 

Δεν παραθέτω ολόκληρο το post σου, γιατί θα βγαίναμε εκτός σελίδας :p

 

1) Ναι σε όλα

2) Ναι. RDS καλό. Ναι

3) Ναι σε όλα

4) Οχι, μια χαρά είναι

5) Η κάμερα είναι η καλύτερη που υπάρχει σε κινητό. Πόσο πιο πολύ λεπτομέρεια θέλεις ? :rolleyes:

6) Ναι

7) Έχει τρεις

8) Ναι

9) Ναι, μια χαρά δουλεύει

10) Ναι

11) Αν είναι δυνατόν.... :rolleyes: Οχι, μια χαρά είναι

12) Οχι

13) Ναι. Για τις 500 επαφές, όντως μ@λ@κία...

14) Μια χαρά. Αποσυνδέεται για λόγους power saving

15) Οχι, μια χαρά δουλεύει το Suite

16) Ναι. Όχι

17) Ναι

 

Όσον αφορά τα χρώματα, προφανώς δεν πρόκειται να δείτε 262Κ στην οθόνη, αφού δεν υπάρχει τέτοια ανάλυση. Αυτό που ισχύει όμως είναι ότι το Κ750i έχει παλέτα 262Κ, άρα μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαλέξει και να δείξει μέχρι 262Κ :cool:

 

Όσον αφορά τα ACC, από όσα έχω διαβάσει ΔΕΝ μπορεί να τα παίξει κατευθείαν. Χρειάζεται μετατροπή σε MP3, αλλά μπορείς να βρεις αρκετούς μετατροπείς στο internet.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Link to comment
Share on other sites

Με τα μηνύματα τι γίνεται βρε παιδιά; Έφτασε κανείς την ανταλλαγή πάνω απο 70 ωστε να δούμε εαν υπάρχει η γάγγραινα του ορίου αυτού που είχε ο μπαμπάς του; (Κ700)
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Απο ότι βλέπω , όσα προβλήματα έχω διαβάσει για το κινητο σε παλιά reviews, ίσως αποτελούν παρελθόν. Για το 5 θα ήθελα να πω οτι ναι μεν ολοι λενε οτι εχει την καλυτερη κάμερα, αλλα δεν λέει κανεις κατι πιο αναλυτικό για την λειτουργικότητα της, π.χ. το White Balance που προσφέρει. Και αν το υπολογίσει κανεις αυτο με τις 500 επαφές, και το πόσα άλλα τηλέφωνα μπορουν να μπουν μέσα στις 500, (σπίτι, δουλεια πχ για να μην πουμε για mail κλπ...) τότε οκ. Μας βάλαν όρια, αλλα σιγά μην τα αγγίξουμε ποτε!
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, δεν ξέρω μήπως είναι κουτή η ερώτηση αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με το pc γιατί δεν ανοίγει το file manager , δε λειτουργεί ο συγχρονισμός με αποτέλεσμα να μη μπορω να μεταφέρω τις επαφές μου..... :(

Κάνω κάτι λάθος?

Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάποιο conflict δεδομένου ότι έχω εγκαταστήσει στο ίδιο pc το σχετικό pcsuite για το Ρ910?

Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!!
Link to comment
Share on other sites

Εγω παντος σε σχεση με το κ700ι 2 αρνητικα βρηκα στο κ750ι

1 το λογισμικο ειναι λιγο πιο αργο απο το κ700ι προς το παρων τουλαχιστον ειδικα οταν ανοιγω το photodj!

2 πιστευω ειχε καλυτερο σημα(δεκτη) το κ700ι απο το κ750ι δεν ειμαι ικανοποιημενος με το σημα!

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα σε ολους.εχω αγορασει το κ750 σε vf live εκδοση μολις κυκλοφορησε (15 μερες περιπου πριν). μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια απεγκαταστασης του vf live μεσω davinci το κινητο μου τα εφτυσε. δεν ανοιγε καν. (κατα τη διαρκεια του flashαρισματος το κινητο μου επεσε κατω και διακοπηκε η διαδικασια με αποτελεσμα να μην ξανανοιξει ποτε!!!). το πηγα στο σερβις της ερικσον στη λαρισα . με ενημερωσαν οτι δεν γινεται τιποτα και επρεπε να το στειλουν στα κεντρικα στην αθηνα. για να μην τα πολυλογω, σημερα το πρωι με πηραν τηλ απο αθηνα και με ενημερωσαν οτι επειδη δεν μπορουσαν να το διορθωσουν, προχωρησαν σε αλλαγη της συσκευης.!!! ετσι απο σημερα εχω μια ολοκαινουρια συσκευη στα χερια μου με εβδομαδα κατασκευης 05W23. οι κρυφες μου ελπιδες μηπως μου στειλουν απλη συσκευη και οχι live επεσαν στο κενο...(πολλα ηθελα). το βασικο ειναι οτι εχω ολοκαινουρια συσκευη. δε ξερω τη γνωμη εχετε για το σερβις της ερικσον αλλα εμενα παιδια μου φερθηκαν τελεια!!!
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα σε ολους.εχω αγορασει το κ750 σε vf live εκδοση μολις κυκλοφορησε (15 μερες περιπου πριν). μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια απεγκαταστασης του vf live μεσω davinci το κινητο μου τα εφτυσε. δεν ανοιγε καν. (κατα τη διαρκεια του flashαρισματος το κινητο μου επεσε κατω και διακοπηκε η διαδικασια με αποτελεσμα να μην ξανανοιξει ποτε!!!). το πηγα στο σερβις της ερικσον στη λαρισα . με ενημερωσαν οτι δεν γινεται τιποτα και επρεπε να το στειλουν στα κεντρικα στην αθηνα. για να μην τα πολυλογω, σημερα το πρωι με πηραν τηλ απο αθηνα και με ενημερωσαν οτι επειδη δεν μπορουσαν να το διορθωσουν, προχωρησαν σε αλλαγη της συσκευης.!!! ετσι απο σημερα εχω μια ολοκαινουρια συσκευη στα χερια μου με εβδομαδα κατασκευης 05W23. οι κρυφες μου ελπιδες μηπως μου στειλουν απλη συσκευη και οχι live επεσαν στο κενο...(πολλα ηθελα). το βασικο ειναι οτι εχω ολοκαινουρια συσκευη. δε ξερω τη γνωμη εχετε για το σερβις της ερικσον αλλα εμενα παιδια μου φερθηκαν τελεια!!!

 

Tous eipes ton pragmatiko logo p to kinito ta eftise ?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Link to comment
Share on other sites

http://www.msd.gr/e.jpg

 

Παιδία βοήθεια

Όπως θα παρατηρήσετε στην εικόνα που παραθέτω εκεί που είναι οι γραμμές τις κεραίας ακριβός από πάνω μου βγάζει ένα μπλε πράγμα που είναι σαν ναναι οι γραμμές του σήματος τις κεραίας αλά ανάποδα. :cry: :blink:

Αυτό έγινε αφού μου έστειλε η cosmote το μήνυμα για τις ρυθμίσεις των mms και το αποθήκευσα και έκανα restart το τηλέφωνο όπως μου είπανε.

Μέχρι και την μπαταρία έχω βγάλει , μέχρι και αναβάθμιση του έκανα και αυτό μένει εκεί.

Η οθόνη σίγουρα δεν έχει πρόβλημα γιατί όταν παίζω ένα παιχνίδι αυτό εξαφανίζεται και φαίνονται τα γραφικά του παιχνιδιού καθαρά.

Καμιά ιδέα για το τι έχει γίνει? Πώς να το βγάλω ;

:cry: :cry:

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson K750i

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...