Jump to content

Sony Ericsson K750i


florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε, ακομα και τωρα δεν εχω καταλαβει... ενταξει μου δωσατε αυτην την σελιδα http://davinciteam.com/ , αλλα καμια πληροφορια πααραπαανω. τι πρεπει να κανω απο δω και περα?που θα βρω το λογισμικο που πρεπει να περασω? θα πρεπει να εχω και την βαση που βλεπω στην φωτογραφια? χανω εγγυηση? υπαρχει κυνδηνος για το τηλεφ?

 

σε ολα αυτα δεν εχω απααντησεις. κανω κακο που ρωταω? αν ναι ζητω συγνωμη.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Paidia katarxas gia tous perisoterous....RFM.....Pou simeni Read the ****ing Manual. Min kanete xazes erotiseis gia tis opies tha vrite lisi sto manual!!! :X

 

Tin Paraskeui pao na to paro apo Germano kai thelo opoios gnorizei kapoia pragmata na me voithisei se kapoies mou apories mou.

Sigoura de tha to paro se vfn.

 

Ti pezei me ta firmware. Prospatho na katalavo an epireazei toso mia ekdosi apo mia alli. Kai pos tha mporeso na tin allakso an xriasrtei. Iparxei tropos na to kano monos mou kai an nai pws?

Link to comment
Share on other sites

Μεσα στο cd υπαρχει προγραμμα με το οποιο να μπορεις να μετατρεψεις αρχεια μουσικης σε mp3; Ξερετε καποιο καλο;;

Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει σ' ότι σου τρώει τη ψυχή

Εξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί

Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή!

ΤΡΥΠΕΣ

Link to comment
Share on other sites

@ababapanos Δεν είπε κανείς ότι είναι κακό να ρωτάμε, αλλά όταν ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, φορτώνεται το thread με άχρηστες σελίδες και εκνευρίζει κάποιους που θέλουν να μάθουν κάτι καινούριο.

Κάνε τον κόπο και ρίξε και μια ματιά και εδώ και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις όλες τις απαντήσεις που θες στις απορίες σου. ;)

iPhone 3G user
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν δηλαδή :mad: Ρωτάτε εδώ μέσα αν και πόσο επιδότηση έχετε με την Χ εταιρεία για το Υ κινητό μετά από Ψ χρόνια. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ? Πάρτε ένα τηλέφωνο στην εταιρεία Χ και ρωτήστε. Τόσο απλό είναι....

 

Επίσης, αν είναι να ρωτάτε συνεχώς "πως δουλεύει το ένα" και "πως δουλεύει το άλλο" και "τι κάνω για να ανοίξω το κινητό" :p , καλύτερα μην ασχολείστε με τεχνολογία. Ασχοληθείτε π.χ. με κηπουρική. Όπως έχουν πει και άλλοι πριν από μένα, ΔΕΝ είναι chat room εδώ μέσα, forum είναι. Κοινώς ποστάρουμε μια ερώτηση και περιμένουμε απάντηση. ΕΠΙΣΗΣ, πρώτα κοιτάμε αν αυτό που θέλουμε να ρωτήσουμε έχει ήδη απαντηθεί και ΜΕΤΑ ποστάρουμε την ερώτησή μας. Βασικοί κανόνες ρε παιδιά, και για όσους δεν τους ξέρουνε, τους αναφέρω για να τους μάθουνε τώρα.

 

Και για να μην είναι άχρηστο και το δικό μου post, απαντάω σε μερικές ερωτήσεις:

 

1) Ναι, το VFL κινητό έχει αρκετά πράγματα κλειδωμένα, ΚΥΡΙΩΣ το ένα shortcut key, ενώ τα γραφικά του είναι αρκετά χειρότερα. Χώρια που ΔΕΝ μπορείς να σβήσεις μερικά πραγματάκια, άρα χάνεις μνήμη. Κατά 99,99% συμφέρει να αναβαθμίσετε σε SE λειτουργικό. Αυτό γίνεται είτε από μαγαζί (π.χ. 9βολτο), είτε από διάφορα sites (που έχουν αναφερθεί χιλιάδες φορές).

 

2) Το Κ750i έχει Bluetooth ver. 2.0. Ομοίως ver.2.0 WAP :cool:

 

3) Για τη φόρτιση: ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MANUAL. Χώρια που στο λένε και στο μαγαζί για την πρώτη φόρτιση. Φορτίστε το. Αφήστε να αδειάσει. Φορτίστε το αφήνοντάς το 1-2 ώρες παραπάνω. Τέλος.

 

4) Για θέματα εγγύησης: ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? Εδώ δεν ξέρουν τα ίδια τα μαγαζιά, και μπορεί από μαγαζί σε μαγαζί να σου πουν διαφορετικά πράγματα. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι *συνήθως* δεν ψάχνουν και πάρα πολύ τι συμβαίνει. Αναφέρεις το πρόβλημα, και αν μπορούν να το αναπαραγάγουν, στο αλλάζουν. Αλλιώς σου λένε τι έκανες λάθος. Ούτε ΙΜΕΙ ψάχνουν ούτε τίποτα. Όταν όμως πας για αναβάθμιση, τότε το software κοιτάει το ΙΜΕΙ και περνάει το κατάλληλο λειτουργικό. Το πολύ-πολύ λοιπόν να σας περάσουν το VFL ενώ είχατε περάσει το SE.

 

5) Για θέματα λειτουργικού: σαφώς και επηρεάζει την λειτουργικότητα, ταχύτητα και σταθερότητα του κάθε κινητού. Από version σε version μπορεί να αλλάζουν μέχρι και εκατοντάδες πράγματα. Κάποια μπορεί να διορθώνονται και άλλα να χαλάνε (τίποτα δεν είναι τέλειο ;) ). Συνήθως οι "καλές" εκδόσεις διαδίδονται, ενώ οι "κακές" δεν επιζούν και πάρα πολύ. Για την δική μας περίπτωση ξέρουμε ότι η 1Α ήταν μέτρια, η 1J σχετικά καλή, η 1L πολύ καλή, ενώ η 1Ν *φαίνεται* να έχει προβλήματα. Μεγάλα παιδιά είσαστε, πράξτε αναλόγως :p

 

Αυτά....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον φίλο ace, το forum έχει γεμίσει με τις ιδιες και τις ιδιες ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί άπειρες φορές. Διαβάστε και λιγο το βιβλιαράκι με τις οδηγίες του τηλεφώνου, είναι πολυ αναλυτικό και απαντάει στα περισσότερα.

Όσον αφορά την αναβάθμιση εφόσον λειτουργεί το τηλέφωνο μια χαρά μην επηρεάζεστε απο τους άλλους που τρέχουν και κάνουν την παραμικρή αναβάθμιση. Οι περισσότεροι απο εμάς δεν θα καταλάβουν καν την διαφορά της R1A με την R1L κτλπ, αν φυσικά το κινητό δουλεύει σωστα.

Τωρα αν ο καθένας που δεν έχει κάποια γνώση με αυτά τα θέματα, προσπαθεί να διαμορφώσει το κινητό του χωρίς να το ψάχνει αν όντος χρειάζεται, τότε πιο περισσότερο αγχώνεται παρά απολαμβάνει την συσκευη. Πάρτε μια άλλη πιο απλή συσκευη αν είναι να μην ταλαιπωρείστε κιόλας.

Σαφώς και το forum υπάρχει για να βοηθάει αυτους που έχουν καποιο πρόβλημα και προσπαθούν να μάθουν, αλλα όχι και να ρωτάμε τα ιδια και τα ιδια που έχουν ξανααπαντηθεί τόσες φορές. Ένα search δεν βλάπτει στο κάτω κάτω, μην τα θελουμε και όλα στο πιάτο μας. Σόρρυ για το κάπως επιθετικό ύφος, αλλα το συγκεκριμένο thread έχει πάρει την κάτω βόλτα. Μου θυμίζει κάτι μεσημεριανές κουτσομπολιστικες εκπομπες στην τηλεόραση.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Αν ξέρω καλά η επιλογή WALKMAN δίνει τη δυνατότητα να μπένουμε σε κάποιο δίκτυο και να κατεβάζουμε τραγούια( Αν κάνω λάθος διορθώστε με) Και απο ότι ξέρω αυτή την επιλογή την έχει και to W800. Με την μετατροπή του Κ750 σε W800 είναι δυνατή αυτή η λειτουργία? Δηλαδή το Κ750 θεωρείται πλεόν WALKMAN κινητό? Και μία ακόμη ερώτηση: Αν εκτυπώσουμε μετά σε φωτογραφείο τις φωτογραφίες που βγάλαμε με το κινητό (στην υψηλή ανάλυση). Οι φωτογραφίες βλέπονται η είναι pixeliasmenes? :)
Link to comment
Share on other sites

...θέλεις να εκτυπώσεις 1600Χ1200 φωτογραφία..;;

 

Εάν την εκτυπώσεις σε 10Χ15 εκ. θα είσαι μια χαρά, το έκανα στον φωτογραφικό εκτυπωτή μου.

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Αν ξέρω καλά η επιλογή WALKMAN δίνει τη δυνατότητα να μπένουμε σε κάποιο δίκτυο και να κατεβάζουμε τραγούια( Αν κάνω λάθος διορθώστε με) Και απο ότι ξέρω αυτή την επιλογή την έχει και to W800. Με την μετατροπή του Κ750 σε W800 είναι δυνατή αυτή η λειτουργία? Δηλαδή το Κ750 θεωρείται πλεόν WALKMAN κινητό? Και μία ακόμη ερώτηση: Αν εκτυπώσουμε μετά σε φωτογραφείο τις φωτογραφίες που βγάλαμε με το κινητό (στην υψηλή ανάλυση). Οι φωτογραφίες βλέπονται η είναι pixeliasmenes? :)
Εγώ εκτύπωσα σε δικό μου εκτυπωτή, και η φωτογραφία είναι πολυ καλή. Αξίζει να την κρατήσεις. Δηλαδή ότι ακριβώς περιμένουμε απο ένα κινητό τηλέφωνο. Βέβαια κάποιος ψαγμένος με την φωτογραφία δεν θα ξετρελλαθεί, αλλα για τον περισσότερο κόσμο είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει διαφορά με μια φωτογραφία απο κανονική φωτογραφική μηχανή των 2megapixels. Και εννοείαι οτι σε εξωτερικό χώρο η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη. Η δικιά μου ήταν σε εσωτερικό με χαμηλό φωτισμό που σημαίνει οτι είχε λιγάκι θόρυβο, αλλα το πιξέλιασμα ήταν αμελητέο. Αλλωστε ποια φωτογραφική μηχανή δεν έχει θόρυβο σε χαμηλό φωτισμό?
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως με ένα memory stick του ενός Gb, μπορει χαλαρά να χρησιμοποιηθεί το k750 σαν mp3 player. Όσο για την αναβάθμιση σε w800, σκεφτόμουν και εγώ να την κάνω ,αλλά ακούγετε πολύ στα ξένα fora, πως η Sony Ericsson γνωρίζει για την κατάσταση αυτή και θα κινηθεί νομικά προς αυτούς που διανέμουν την αναβάθμιση αυτή. Επίσης, επειδή η Sony Ericsson σίγουρα δεν θέλει να χάσει σε πωλήσεις με το W800, πιστευω πως θα κάνει μετατροπές στα μελλοντικά firmwares του W800, στο Seus, και ίσως και στο ίδιο το W800, ώστε να μην λειτουργεί σωστά ή και καθολου, το firmware του στο K750
Link to comment
Share on other sites

...μελλοντικά!

Για αυτούς που το έχουν ήδη βάλει και δεν κάνουν αναβάθμιση θα είναι μια χαρά...

Πάντως είμαι κατά αυτής της ενέργειας, το Κ750 είναι ένα πολύ καλό τηλεφωνάκι και δεν βρίσκω τον λόγο να το μετατρέψω σε W800 και να χάσω την διετή εγγύησή μου.

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Ρωτάω εσένα αλλά και γενικά όποιον άλλο ξέρει: αξίζουν τα παραπάνω λεφτά οι HighSpeed κάρτες ? π.χ. στα 512ΜΒ η Sandisk έχει ~70€, η Sony έχει ~80€, ενώ η φθηνότερη HS ξεκινάει από τα 85€. Ξέρω ότι οι κάμερες Sony θέλουν οπωσδήποτε MemoryStick Pro για να τραβήξουν video σε VGA ανάλυση και 30fps, αλλά υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ απλής Duo και HighSpeed ?

 

ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ:

 

Α. ΛΗΨΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ RAW ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5MP.

B. ΓΙΑ ΛΗΨΗ VIDEO ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ MPEG ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ

Γ. ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ) ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ USB2 FULL SPEED ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΡΤΩΝ.

 

ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ BANDWIDTH ΟΜΩς ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ.

 

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ) ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ NA TΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ.

 

HAVE FUN.

 

ΓΦ

A success of our past, a challenge for their future.

 

JF

Link to comment
Share on other sites

Επίσης, 3 ερωτήσεις προς όποιον τυχόν ξέρει ή τον "αρμόδιο" φίλο μας SEMC Freak:

1 Υπάρχει τρόπος εύκολης προβολής μιας επαφής για να δεις διέυθυνση ή γενέθλια; (εκτός από την επεξεργασία)

2 Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσεις την ένταση mp3 που παίζει στο ξυπνητήρι; (ακόμα και αν γράψεις το mp3 υπερβολικά χαμηλά, το παίζει σε ένταση απίστευτη. Δεν φανταζόμουν ότι έχει τόσο δυνατό μεγάφωνο!)

3 Καμιά ιδέα για το πότε θα έχουμε update σε voda live και πώς / πού θα γίνεται αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

 

1. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ JOYSTICK ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ, Ή ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ (ΠΧ ΤΟ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ J ΚΛΠ). ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ 'ΕΠΙΛΟΓΗ' ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟ JOYSTICK, ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΔΙΑ.

 

2. ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ. ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΧΩΝ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΤΉΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΜΕ ΒΗΜΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΣΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΤΑΣΗ... ;)

 

3. Η VF ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ SW. OI MHXANIKOI THΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΓΟΡΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ.

 

 

ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

 

ΓΦ

A success of our past, a challenge for their future.

 

JF

Link to comment
Share on other sites

prosexa akoma ena provlima tis r1c004 vl. Otan sindeseis ta akoustika k akouseis mp3 k radio otan ta aposindeseis k dokimaseis na kaneis klisi tha akous ena tak tak sto akoustiko k o sinomilitis s dn tha mporei na se akousei. Kairos na kanw metatropi se kanoniko

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον φιλαρακια, απο εκδσοηλ ογισμικου εχω την R1R044. Δεν εχω απολυτως κανενα προβληματάκι ως τώρα και θελω την γνωμη σας. Κατι αλλο τωρα που εχει τονισθει νωριτεα. 1ον Στα 3D παιχνιδια εβαλα το Splinter Cell το οποιο παει καλα αλλα δεν εχει εξομαλυνση στα γραφικα του παρα το τρισδιαστατο χαρακτηρα του, μιλαω για τις γωνιες σε σχεση παντα με το καλυτερο super tennis.2oν Στο προγραμμα γνωστο πια JBencmark2 λεει οτι η οθονη του ειναι 65.536 χρωματων και εχει αναλυτικα αποτελεσματα μετρησης. ΤΙ συμβαινει τελικα?
Link to comment
Share on other sites

1 Υπάρχει τρόπος εύκολης προβολής μιας επαφής για να δεις διέυθυνση ή γενέθλια; (εκτός από την επεξεργασία)

 

1. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ JOYSTICK ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ, Ή ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ (ΠΧ ΤΟ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ J ΚΛΠ). ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ 'ΕΠΙΛΟΓΗ' ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟ JOYSTICK, ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΔΙΑ.

 

ΓΦ

 

Αυτό που λες, τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο με firmware R1J002, δεν ισχύει. Όταν κάνω αυτό που περιγράφεις βλέπω μόνο τους αριθμούς τηλεφώνου. Για να δω τις υπόλοιπες πληροφορίες (διεύθυνση, email, γενέθλια, κλπ.) πρέπει να πάω στην επεξεργασία. Αυτό προσθέτει ακόμα ένα μείον στην ευχρηστία του τηλεφώνου.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από αρκετή υπομονή, το έχω και εγώ στα χεράκια μου επιτέλους. Το έχω πεθάνει στο ψάξιμο, εδώ και 4-5 ώρες. Οι πρώτες εντυπώσεις, καλύτερες από ότι περίμενα. Κατασκευή: η πιο στιβαρή μέχρι τώρα από την SE, στην κατηγορία του πάντα. Ποιός είπε για τριξίματα;

Η κάμερα: ΦΟΒΕΡΗ για κινητό. Εφάμιλλη πολλών φτηνών ψηφιακών. Το Software της κάμερας: καλύτερο από πολλές φτηνές ψηφιακές μηχανές.

Ο ήχος: πολύ πιο δυνατός από τις προσδοκίες μου (και από το K700 που κάνω σύγκριση). Πιο καθαρός δεν θα το 'λεγα.

Το ραδιοφωνάκι: πολύ καλό.

Το video; εδώ τα χαλάει. Περίμενα αρκετά καλύτερο.

Επίσης περίμενα περισσότερα από την οθόνη του. Παρόλο που το Κ700 έχει "μόνο" 65.000 χρώματα, η διαφορά στην οθόνη δεν φαίνεται. Αλλά μάλλον εγώ περίμενα πολλά.

Να μην ξεχάσω την συνδεσιμότητα. Έχει όλα αυτά που θα περίμενα να έχει ένα κινητό, και ας μην είναι smartphone. Δοκίμασα όλους τους τρόπους σύνδεσης και συγχρονισμού, και όλα δούλεψαν ρολόι. Όλα αυτά με R1J.

Η συνέχεια αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην θα ηθελα να ευχαριστησω τον SEMC freak για την βοηθεια που προσφερει στο θεμα. :)

Αλλα χωρις να θελω να γινω κακος δεν τον βλεπω να απανταει στην ερωτηση σχετικα με την οθονη του κινητου.

Ειναι τελικα 65Κ ή 262 οπως λεει η S.E , οχι πως φαινεται εμφανη διαφορα οπως εχω διαβασει αλλα για να ξερουμε.

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

 

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Link to comment
Share on other sites

egw ystera apo mia vdomada xrisis paratirisa oti h mpataria san na pefti grigora d 3ero isos etsi mou fenete epidi poronomai peripou 1,5 mera mou krataei 2 4 apokliete... kala to videoDJ trelo gelio exo liosi exo kanei kati videakia me ta filarakia mou trelo gelio ola lefta exo thn R1A044 k lew na katso me aytin afou den exo problima giati na kanw update na mou meio8h h piotita?? d leei kala d lew??? xixixi kai oso gia to stick to exou mpoukari me mp3 k video k skeftomai na paro ayto to SanDisK 521mb pou eixe pei ena filaraki pio panw apo to ebaY kali fasi mono EUR 35,99 tha to brite edw :

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=46410&item=7528564297&rd=1 ok me to WaP to eftiaxa pira til sti vodafone k ola ok tha ithela k kanas alos na mou protini kana site me MEMORY STICKS KAI TIME h 512MB skeftomai h 1GB analogos tis times pou tha dw as mou protini kapios Site me diafores times eyxaristo :)

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ρε φίλε αυτο το θέμα εσένα δε θα έπρεπε να σε απασχολεί γιατί ολα σου

τα μηνύματα είναι greeklish! Δε σου είπανε ότι στο forum μπορείς να γραφεις

απεριοριστα ελληνικά χωρίς χρέωση ; :)

 

Δεν νομίζω ότι σε απασχολεί τοσο αυτο το θέμα, μαλλον το εχεις παρει

εγωιστικα και το συνεχιζεις γιατι με την ιδια ευκολια που γραφεις Greeklish

μηνυματα των 500+ χαρακτήρων στο forum μπορείς να το κανεις και στα SMS!

 

----------------------------------------------------------------------

 

1. Απαιτώ καλύτερο έλεγχο των συζητήσεων απο τους Admin!

2. Υποχρεωτική γραφή με ελλήνικους χαρακτήρες!

όχι γιατι είμαι σωβινιστής αλλα γιατι ειναι πολύ ευκολότερα στην αναγνωση!

 

ευχαριστώ

 

ΥΓ ελπιζω όχι το Θεο! :)

 

Profanws eisai enas akoma komplexikos katourliarhs! :p Gia na deis kai poso katourliarhs eisai ean anatrekseis sta xiliades posts toy forum, tha deis oti peripou to 30% isws kai poly perissotero grafoun me greeklish. Bebaia esy anakalypses mono emena giati apla eisai katourliarhs.

Ean hsoun moderatoros kai epishs ean to forum apagoreye ta greeklish, tha eixes dikaiwma na mou kaneis ypodeikseis. mexri omws na allaksoun oi oroi kai oi kanones toy forum kai mexri na gineis esy mod pou den prokeitai giati eisai kai katourliarhs, ante kourepsou kai kane kai toumpeki pshlokomeno! OK katourliarh? ;)

 

Kai gia osous protreksoun na me kathgorisoun gia th glwssa mou, tha prepei prwta na kseroun oti kai sto nomo yparxei h dikaiologimenh aganakthsh opou kai an akoma spaseis kai kana kefalaki apallasesai. Epishs mh dw na mou kanei kaneis mod ypodeikseis giati prwta tha eprepe na exei kanei ston parapanw katourliarh! De tha mas th lene kai oi katourliarides kai emeis tha kathomaste na toys akoume apragoi! ok? Eyxaristw!

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, γιατί υπάρχει αυτή η ένταση; Μπαίνουμε για να μάθουμε δυο πράγματα για το κινητό και πρέπει να διαβάζουμε τα χίλια μύρια. Ήμαρτον. Δίκιο έχετε όλοι. Μην το διεκδικείτε με λάθος τρόπο.

 

Ερώτηση προς τους κατέχοντες: Με το PC Suite μπορείς να στέλνεις-παίρνεις SMS στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες και long; Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Profanws eisai enas akoma komplexikos katourliarhs! :p Gia na deis kai poso katourliarhs eisai ean anatrekseis sta xiliades posts toy forum, tha deis oti peripou to 30% isws kai poly perissotero grafoun me greeklish. Bebaia esy anakalypses mono emena giati apla eisai katourliarhs.

Ean hsoun moderatoros kai epishs ean to forum apagoreye ta greeklish, tha eixes dikaiwma na mou kaneis ypodeikseis. mexri omws na allaksoun oi oroi kai oi kanones toy forum kai mexri na gineis esy mod pou den prokeitai giati eisai kai katourliarhs, ante kourepsou kai kane kai toumpeki pshlokomeno! OK katourliarh? ;)

 

Kai gia osous protreksoun na me kathgorisoun gia th glwssa mou, tha prepei prwta na kseroun oti kai sto nomo yparxei h dikaiologimenh aganakthsh opou kai an akoma spaseis kai kana kefalaki apallasesai. Epishs mh dw na mou kanei kaneis mod ypodeikseis giati prwta tha eprepe na exei kanei ston parapanw katourliarh! De tha mas th lene kai oi katourliarides kai emeis tha kathomaste na toys akoume apragoi! ok? Eyxaristw!

Δεν θα κρίνω την απάντησή σου, αν και στην δημοκρατία επιτρέπεται (εκτός και αν δεν έχουμε) όμως το να γράφεις Ελληνικές λέξεις με λατινικά γράμματα, υποτιμάει την δική σου και την δική μας νοημοσύνη. Θα αφήσεις μια χαζή συνήθεια να σε υποτιμάει; Μη μου απαντήσεις εγωιστικά, αλλα με καθαρό μυαλό σαν να απαντάς σε εναν φίλο σου.

Φιλικά, Σάκης. :)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson K750i

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...