PunkBuster Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 ρε παιδια μηπως υπαρχει το παιχνιδι deal για το κ750??ευχαριστω! Έχεις pm Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Να είσαι καλά, φίλε μου!:) Παρακαλώ πολύ φίλε :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Επικίνδυνα τα πράγματα δηλαδή...:worry: όσον αφορά το ιντερνετ είναι πιστεύω από τα χρησιμότερα πράγματα που μπορείς να έχεις στο κινητό και βοηθάει για πολλούς λόγους. εγώ είμαι σε άλλη εταιρεία δεν ξέρω από voadfone τι παίζει ακριβώς με τις χρεώσεις. Πάντως σε αυτή που είμαι πληρώνω 3.49 ευρω και για ένα μήνα έχω ιντερνετ συνέχεια. Θεωρώ οτι κάποια πράγματα αξίζουν ψάξιμο γιατί στην τελική σου γλιτώνουν και χρήματα. κάποια έξοδα όταν έχεις ιντερνετ στο κινητό σταματάνε.υπάρχουν πολύ χρήσιμες εφαρμογές. Αναφέρω για παράδειγμα ορισμένες στις οποίες όπως είπα το μόνο που χρειάζεται να πληρώσεις είναι το ποσό που ανέφερα. μπορείς να αφήσεις κάπου το κινητο μόνο του να τραβάει φωτογραφίες και να τις στέλνει κατευθείαν στο mail sou ανα όσο χρόνο ορίσεις εσύ. μπορείς να ελέγχεις το mail από το κινητό σου. μπορείς να μπαίνεις σε πάρα πολύ μεγάλο αριθμό ιστοσελίδω χωρις πρόβλημα. υπάρχει προγραμμα που μπορείς να κάνεις chat από το κινητό σου με οποιονδήποτε άλλον εχει το ίδιο πρόγραμμα συνεπώς μπορείς να καταργήσεις τα sms. μπορείς να βλέπεις δωρεάν κάποια κανάλια της τηλεόρασης, μπορείς να βλέπεις αν έχει κίνηση σε κάποιους πολύ βασικούς δρόμους της αθήνας.( αυτό το πληρώνεις επιπλέον 3.4 ευρώ το μήνα αν το θέλεις). υπάρχει πρόγραμμα που γράφεις τη διεύθυνση της αθήνας που σε ενδιαφέρει και σου βγάζει χάρτη με το πού βρίσκεται. ουσιαστικά είναι gps πρόγραμμα που αν δεν έχεις δέκτη bluetooth gps σου βγάζει μόνο τη διεύθυνση που ψάχνεις. αν πάρεις και δέκτη δουλεύει σα gps.και άλλα μη γεμίζω σελίδες τώρα. μιλάω πάντα για το k750i που έχω κι εγώ. Όποιος θέλει πληροφορίες περαιτέρω ας μου στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Καλησπερα δυο ερωτησεις και απο εμενα. Γινεται να απενεργοποιησω τον ηχο οταν βγαζω μια φωτογραφια?Μεχρι τωρα αυτο το εχω καταφερει μονο με την σιωπηλη λειτουργια. Ποιον player να του βαλω για να μπορω να προχωρησω γρηγορα ενα mp3?Δηλαδη αν δεν θελω να το ακουσω ολο να το πηγαινω λιγο πιο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Για την φωτογραφια, γινεται μονο με το "¨Σιωπηλο" Για το mp3, με τον μανισιο player του κινητου Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Καλησπερα δυο ερωτησεις και απο εμενα. Γινεται να απενεργοποιησω τον ηχο οταν βγαζω μια φωτογραφια?Μεχρι τωρα αυτο το εχω καταφερει μονο με την σιωπηλη λειτουργια. Ποιον player να του βαλω για να μπορω να προχωρησω γρηγορα ενα mp3?Δηλαδη αν δεν θελω να το ακουσω ολο να το πηγαινω λιγο πιο κατω. Καλησπέρα.Ο μόνος τρόπος απενεργοποιησεις του "σπαστικου" κλικ ειναι να το βαλεις σε προφιλ,αθορυβο.αλλος τρόπος δεν υπαρχει. Player εκτος του προεγκατεστημενου δεν υπαρχει..εχω :blink: κατι java εφαρμογες αλλα οχι κατι το ιδαιτερο.ισως σε walkman να υπηρχε τετοια δυνατοτητα,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Για το mp3, με τον μανισιο player του κινητου Τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Στο μενου, αναπαραγωγη μεσων. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 και τι,πάει γρήγορα??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Τι εννοεις παει γρηγορα; Το παιδι ρωτησε να μπορει να προχωραει ΠΑΡΑΚΑΤΩ το τραγουδι. Οχι να παιζει το τραγουδι πιο γρηγορα και να "λεπταινει η φωνη"....... Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 και τι,πάει γρήγορα??? Μενού-->Αναπαρ. μέσων-->Όλη η μουσική. Βάζεις να παίζει το τραγούδι που θες και κρατώντας το joystick δεξιά (ή αριστερά) προχωρά γρήγορα το τραγούδι (χωρίς να ακούγεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Ευχαριστω δεν το ειχα προσεξει τοσο καιρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 εχω ενα προβλημα με το ΒΤ.ενω μπορουν να μου στειλουν οτιδηποτε με ΒΤ εγω δεν μπορω να στειλω τιποτα.μου γραφει στην οθονη "δεν εγινε αποδεκτη η συνδεση απο τον παραληπτη.επαναληψη?"(καπως ετσι).στο αλλο κινητο δεν εμφανιστηκε τιποτα.δοκιμασα να στειλω σε 2 διαφορετικα κινητα αλλα το ιδιο αποτελεσμα.αν ξερει καποιος ας απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Μια αναβάθμιση μάλλον θα σε βοηθήσει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 prospa8w na kanw epanafora ru8misewn (oxi ayto poy leei diagrafh olon) kai moy zhtaei kwdiko kleid.thlef. o opoios apoteleite apo 8 noumera.xerei kaneis pios einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 prospa8w na kanw epanafora ru8misewn (oxi ayto poy leei diagrafh olon) kai moy zhtaei kwdiko kleid.thlef. o opoios apoteleite apo 8 noumera.xerei kaneis pios einai? Aν δεν τον εχεις αλλάξει, είναι τετραψήφιος, όχι οκταψήφιος και είναι ο 0000. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Aν δεν τον εχεις αλλάξει, είναι τετραψήφιος, όχι οκταψήφιος και είναι ο 0000. exeis dikio apla mperdeftika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Hi παίδες! Πρίν λίγες μέρες απέκτησα ένα k750 και ψάχνοντας στο νετ είδα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τους drivers της κάμερας. Δυστυχώς δε βρήκα οδηγίες για το πως μπορώ να τους αλλάξω. Κατέβασα τα προγράμματα davinci flasher, far manager + 1 plugin αλλά δεν μπορώ να δω το cid του κινητού μου. Γενικώς μπορείται να με βοηθήσετε λέγοντάς μου αναλυτικά όλα τα βήματα για να αλλάξω του camera drivers, καθώς και ποιούς θεωρείται τους καλύτερους drivers; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Εκανα μια βλακεία και έβαλα europe1 αντί gia ema3 με αποτέλεσμα να μην έχω ελληνικά. Τί μπορώ να κάνω? Δεν μπορώ να βρώ πουθενά το emea3. Η έκδοση του κινητού μου είναι r1db001 cid49 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Hi παίδες! Πρίν λίγες μέρες απέκτησα ένα k750 και ψάχνοντας στο νετ είδα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τους drivers της κάμερας. Δυστυχώς δε βρήκα οδηγίες για το πως μπορώ να τους αλλάξω. Κατέβασα τα προγράμματα davinci flasher, far manager + 1 plugin αλλά δεν μπορώ να δω το cid του κινητού μου. Γενικώς μπορείται να με βοηθήσετε λέγοντάς μου αναλυτικά όλα τα βήματα για να αλλάξω του camera drivers, καθώς και ποιούς θεωρείται τους καλύτερους drivers; ti nohma exei na to kaneis ayto,8a ypar3ei kapia beltiosh stis photos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ti nohma exei na to kaneis ayto,8a ypar3ei kapia beltiosh stis photos? Mάλλον! Κι εγώ δεν ξέρω και πολλά και είπα να ρωτήσω εδώ ;) :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Καλημέρα παίδες, σήμερα έκανα μια βόλτα από την ομνιτεκ στον πειραιά για να αφήσω το κ750 μου που πλεον δε φορτίζει - μεγάλο παράδοξο :ενώ δεν φορτίζει από τον φορτιστή, απο το usb καλώδιο φορτίζει κανονικά! Αυτό που με φοβίζει βέβαια είναι ότι μόλις κουμπώσω τα ακουστικά το τηλέφωνο σβήνει.:( Anyway αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής : το κ750 το είχα μετατρέψει σε w800 οπότε θα ήταν εκτός εγγύησης... Γιαυτό λοιπόν του έκανα αναβάθμιση σε κ750 πάλι μέσω του SEUS, αλλά κάποια "υπολείμματα" απο walkman :p παρέμειναν (οθόνη έναρξής, gifακια, και αλλα ψιλολόγια).Μετά κατέβασα το ίδιο fw απο το se-nse και το ξαναφλάσαρα (μαζί με το filesystem) μέσω του gflash.Στην επόμενη εκκίνηση όλα ήταν οκ, το τηλεφωνο ήταν σαν καινούργιο - όλα τα εικονίδια,gifaκια,παιχνίδια κλπ του κ750 ήταν στη θέση τους, ακόμα και το βίντεο demo του κιν. Λέτε να μπορούν να καταλάβουν ότι έχει γίνει τόσο μεγαλη ματσακονία στο software ή απλώς θα με βγάλουν εκτός εγγύησης λόγω "οξέιδωσης πλακέτας"; :lol: Υ.Γ. Η εγγύηση είναι 2 χρόνια, ή κανω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 telika h aitiologia oxidosh plaketas einai apla gia na se bgaloun ektos ewggyhshs ?giati se olous sxedon panta ayto lene. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flevio Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ρε παιδια η προσοψη του w800 δεν του κανει? http://www.9volto.gr/menu/index.php?target=products&product_id=2041 αν εχει κανεις ling και για το κατσαβι:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ρε παιδια η προσοψη του w800 δεν του κανει? Κάνει. Κυκλοφορεί και βίντεο με την μετατροπή από Κ750 σε W800 εξωτερικά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts