marras Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Καλησπέρα . 1. Διάλεξε μια επαφή 2. Πάτησε το πλήκτρο "Πρόσθετα" 3. Διάλεξε επεξεργασία επαφής και πάτα "Επιλογή" 4. Επέλεξε "Νέος αριθμός" και όπως σου είπε και ο φίλος geofil διάλεξε σπίτι κτλ. 5. Κάνε δεξιά το Joy για αλλαγή πεδίων (στην ίδια επαφή) και μπορείς να βάλεις απο φωτογραφία , email , ήχο και πολλά ακόμη στην ίδια επαφή πάντα . Τα παραπάνω ισχύουν για το K750i . Πιστεύω να κατάλαβα καλά ? :) :rolleyes: Ακριβώς αυτά πρέπει να κάνεις, αλλά πρώτα πρέπει να έχεις ως προεπιλεγμένες, τις επαφές του τηλεφώνου... Επαφές-Επιλογές-Προηγμένες... Επαφές Τηλεφώνου... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.Κάτι άλλο, γίνεται να μην κλείνει η οθόνη όταν δεν το χρησιμοποιώ;;;Στην αρχή είχε την ώρα, αλλά το απενεργοποίησα και τώρα μου βγάζει μια κλειστή οθόνη.Επίσης, ξέρετε μέχρι πόση μνήμη πέρνει;;;Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.Κάτι άλλο, γίνεται να μην κλείνει η οθόνη όταν δεν το χρησιμοποιώ;;;Στην αρχή είχε την ώρα, αλλά το απενεργοποίησα και τώρα μου βγάζει μια κλειστή οθόνη.Επίσης, ξέρετε μέχρι πόση μνήμη πέρνει;;;Ευχαριστώ!!! επιλεγει μεσα απο το μενου και οθονη--->απενεργοποιεις την εξοικονομηση ενεργειας. επισης το κινητο δουλευει ανετα με 4gb καρτα μνημης.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 επιλεγει μεσα απο το μενου και οθονη--->απενεργοποιεις την εξοικονομηση ενεργειας. επισης το κινητο δουλευει ανετα με 4gb καρτα μνημης.:) Δηλαδή, η συσκευή δέχεται μέχρι και 4 GB κάρτα μνήμης.Μήπως, όμως, υπάρξει κάποιο πρόβλημα λειτουργείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Το μόνο που θα παρατηρήσεις θα είναι μια καθυστέρηση στο άνοιγμα του κινητού... περίπου 45-50 δευτερόλεπτα μέχρι να έρθει σε πλήρη κατάσταση αναμονής. Το ίδιο συμβαίνει και όταν βάζεις την κάρτα. Αυτά βέβαια μόνο όταν η κάρτα είναι γεμάτη με διάφορα καλούδια... Κατά τα άλλα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Στα Κ750 που πωλήθηκαν απο το περασμένο φθινόπωρο και μετά, το zoom στη μεγάλη ανάλυση φωτογραφίας είναι μπλοκαρισμένο.:fool: Δέν έxει να κάνει με το firmware. emena exei to r1cao21 logismiko kai mono otan bazw mikro mege8os fotografias paei 4 to zoom enw sto binteo paei kanonika mexri 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 emena exei to r1cao21 logismiko kai mono otan bazw mikro mege8os fotografias paei 4 to zoom enw sto binteo paei kanonika mexri 4 Έτσι είναι. Κάποιος όμως που είχε πάρει το κινητό ας πούμε όταν πρωτοβγήκε, αν περάσει το firmware που έχεις εσύ δεν χάνει το zoom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 mporei kapios na mou pei pws apo to myexplorer mporw na perasw ta mhnimata moy sto pc eite sto word eite san txt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23a Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 mporei kapios na mou pei pws apo to myexplorer mporw na perasw ta mhnimata moy sto pc eite sto word eite san txt. Απο τις επιλογες πανω αριστερα μπορεις νομιζω να κανεις back up και να επιλε3εις μονο τα μηνυματα να αποθηκευτουν σε ενα αρχειο.Απλα δεν 3ερω αν το συγκεκριμενο αρχειο επειτα μπορεις να το ανοι3εις χωρις το προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 ρε παιδειά μια μικρή βοήθεια! Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα tutorial αναβάθμιση η να μου πει τα βασικά? Έχω μεσάνυχτα με τα sony ericsson και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση από το pc μου. Καλώδιο έχω της συσκευασίας.Και το βασικότερο από που να κατευάσω τα αρχεία για την αναβάθμιση!Στο επίσημο site δεν δίνει αναβαθμίσεις! Θα τα έχετε ξαναπει αυτά αλλά το θέμα είναι τεράστιο για να ψάξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 ρε παιδειά μια μικρή βοήθεια! Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα tutorial αναβάθμιση η να μου πει τα βασικά? Έχω μεσάνυχτα με τα sony ericsson και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση από το pc μου. Καλώδιο έχω της συσκευασίας.Και το βασικότερο από που να κατευάσω τα αρχεία για την αναβάθμιση!Στο επίσημο site δεν δίνει αναβαθμίσεις! Θα τα έχετε ξαναπει αυτά αλλά το θέμα είναι τεράστιο για να ψάξω! Καλησπέρα.:worry: Αναβαθμιση και τροποποιησεις λειτουργικου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps7&zone=ps&fid=21839&numItems=18 Και αυτο εδω τι ειναι ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f117 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 να ρωτήσω κάτι???και σε εσάς ανοίγει φωτός 3.2Mp και 5mp ετσι?γιατί δεν κάνει zoom γμτ στην φωτό όταν την ανοίγεις|? :/ δεν λειτουργούν τα +|- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να χρησιμοποιώ το Handsfree ως ακουστικά για να ακούω μουσική.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να χρησιμοποιώ το Handsfree ως ακουστικά για να ακούω μουσική.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Φυσικα και γινεται. Μεσα στη συσκευασια μαλιστα περιεχεται στερεοφωνικο handsfree και η αποδοση του ηχου ειναι πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 να ρωτήσω κάτι???και σε εσάς ανοίγει φωτός 3.2Mp και 5mp ετσι?γιατί δεν κάνει zoom γμτ στην φωτό όταν την ανοίγεις|? :/ δεν λειτουργούν τα +|- Εχεις δικιο. Ουτε στο δικο μου δουλευει το zoom σε μεγαλυτερες φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 paidia otan bazete ena tragoudi gia hxo mhnymatos poso krataei?egw exw epile3ei 1 tragoudi diarkeias 3 leptwn k otan lambanw mhnyma h eidophish krataei peripou 10 sec.to idio isxyei opio tragoudi k na balw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 paidia otan bazete ena tragoudi gia hxo mhnymatos poso krataei?egw exw epile3ei 1 tragoudi diarkeias 3 leptwn k otan lambanw mhnyma h eidophish krataei peripou 10 sec.to idio isxyei opio tragoudi k na balw Ο ήχος μηνύματος δεν μπορεί να κρατά πολύ. Δεν ξέρω αν είναι 10 δεύτερα αλλά σίγουρα δεν είναι πολύ παραπάνω. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ο ήχος μηνύματος δεν μπορεί να κρατά πολύ. Δεν ξέρω αν είναι 10 δεύτερα αλλά σίγουρα δεν είναι πολύ παραπάνω. Παραξενο μου φαινετε...σε μοτορολα v3 ο ηχος μηνυματος κραταγε οσο ηταν το mp3.ισως στα Sony ericsson να ειναι ετσι.παντως ποτε δεν το εχω παρατηρησει αυτο..γιατι συνηθως παντα για τα μηνυματα εχω ηχο διακριτικο...γιατι λαμαβανω και 100 μηνυματα την ημερα και ειναι σπαστικο καθε λιγο και λιγακι να χτυπαει ο ηχος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παραξενο μου φαινετε...σε μοτορολα v3 ο ηχος μηνυματος κραταγε οσο ηταν το mp3.ισως στα Sony ericsson να ειναι ετσι.παντως ποτε δεν το εχω παρατηρησει αυτο..γιατι συνηθως παντα για τα μηνυματα εχω ηχο διακριτικο...γιατι λαμαβανω και 100 μηνυματα την ημερα και ειναι σπαστικο καθε λιγο και λιγακι να χτυπαει ο ηχος. file raver k egw etsi eixa sini8isei me to motorola mou, na xtypaei mexri na teleiosei to tragoudi k twra pou pira to k750i mou fanike poli periergo pou krataei toso ligo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzilas Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Kαλημερα σε ολουσ στο forum. εχω 2 μηνεσ που περιμενω την VIVODI NA MOY ενεργοποιησει την νεα συνδεση και εχω χασει πολλα νεα σας. απο internet cafe se cafe τρεχουμε.γεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalex Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Γεια σε ολους και ολες! θελω να σας κανω μια ερωτηση εχει κανεις βαλει cosmote 2in1 σε k750i και αν ναι λειτουργει κανονικα,παρουσιαζει προβληματα και ποια ειναι αυτα? ακομα αν καποιος εχει cosmote 2in1 με αριθμους cosmokarta & what's up θα ηθελα να μου πει αν λειτουργει κανονικα γιατι απο oteshop μου λενε οτι δεν λειτουργει σωστα. Παράθεση hurt.inkshop.gr http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Γεια σε ολους και ολες! θελω να σας κανω μια ερωτηση εχει κανεις βαλει cosmote 2in1 σε k750i και αν ναι λειτουργει κανονικα,παρουσιαζει προβληματα και ποια ειναι αυτα? ακομα αν καποιος εχει cosmokarta & what's up θα ηθελα να μου πει αν λειτουργει κανονικα γιατι απο oteshop μου λενε οτι δεν λειτουργει σωστα. εγώ έχω κοσμοκάρτα και λειτουργεί μια χαρά...γιατί(για την ακρίβεια είχα,πήρα άλλο κιν)? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalex Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 σε ευχαριστω γιατην απαντηση! αν ακταλαβα ειχες cosmote 2in1 me 2 αριθμους cosmokarta? Παράθεση hurt.inkshop.gr http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 σε ευχαριστω γιατην απαντηση! αν ακταλαβα ειχες cosmote 2in1 me 2 αριθμους cosmokarta? ναι ακριβώς!αλλά γιατί το παν αυτό? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts