Jump to content

kalex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kalex

  1. Κατοχος και εγω απο αποψε του renoir!!! πολυ καλο!!! εχω να σας κανω μια ερωτηση. πως μπορουμε να αποτρεψουμε να συνδεεται στο ιντερνετ με gprs-wap, αλλα μονο για μμς να επιτρεπεται? :)
  2. kalex

    2in1 sim

    απο χθες ειμαι κατοχος μιας cosmote 2in1 ολα λειτουργουν ενταξει μονο μια μικρημκαθυστερησει και επανεκινησει στην αλλαγη γραμμης αλλα αξιζει γιατι ειναι πολυ βολικο. ευχαριστω για την απαντηση
  3. σας ευχαριστω για την απαντηση που δωσατε τοσο γρηγορα ισως ελπιζαν οτι θα παρω αλλη συσκευη περιμενω καποιον που ειχε 2in1 σε k750i.
  4. σε ευχαριστω γιατην απαντηση! αν ακταλαβα ειχες cosmote 2in1 me 2 αριθμους cosmokarta?
  5. Γεια σε ολους και ολες! θελω να σας κανω μια ερωτηση εχει κανεις βαλει cosmote 2in1 σε k750i και αν ναι λειτουργει κανονικα,παρουσιαζει προβληματα και ποια ειναι αυτα? ακομα αν καποιος εχει cosmote 2in1 με αριθμους cosmokarta & what's up θα ηθελα να μου πει αν λειτουργει κανονικα γιατι απο oteshop μου λενε οτι δεν λειτουργει σωστα.
  6. kalex

    2in1 sim

    γεια σας αν και διαβασα ολες τις σελιδες δεν βρηκα μια σιγουρη απαντηση. Γι αυτο θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις την cosmote 2in1 σε sony-ericson κ750ι και αν ναι δουλεψε κανονικα? αλλιως τη προβληματα αντιμετωπισε? θελω να αγορασω μια αλλα απο αυτα που μου λενε δεν κανει σιγουρα και δεν εχω καποιον γνωστο για να την δανειστω να δοκιμασω. επισεις μου λενε απο oteshop οτι cosmokarta&what'sup δεν δουλευει χανονται κλησεις και μπερδευει, ισχυει? :blink: :blink: :blink: :blink:
  7. στελνεις το μυνημα: ΑΝΑ (κενο) τον κωδικο της καρτας στο 1314
  8. αγορασα απο ενα ψιλικατζιδικο μια καρτα ανανεοσεις χρονου απο online τερμετικο cosmote και πηγα να την περασω στο κινητο μου μετα απο μιση ορα περιπου και δεν ηταν εγκυρη.περνω την cosmote και μου λενε οτι εχει περαστη σε αλλο νουμερο εξι λεπτα μετα την εκδοση της. ακομα το ερευνουν στην cosmote και περιμενω νεωτερα. εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? ξερει κανεις τελικα τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?
  9. αν εχεις απο καποιο περιοδικο το panda titanium 2005 δοκιμασε να εγκαταστησεις αυτο εχεις δικαιωμα να το ενεργοποιησεις και εχει update και τεχνικη υποστηριξει για τρεις μηνες με το update που κανει ενημερωνεται και ειναι σαν να εχεις το 2006 σχεδον! δες αν εχει μεινει τιποτα στο φακελο του norton συνηθως μενουν καποια αρχεια που αν τα διαγραψεις μαλλον θα σε αφησει να το εγκαταστησεις
×
×
  • Create New...