xamurabi Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Παιδια,οχι,το τηλεφωνο δεν ειναι vodafone live! Θα δοκιμασω να εγκαταστησω το pc suite και μετα θα το συνδεσω (για πολοστη φορα) και θα σας πω τι εγινε! Ευχαριστω! Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως το W810 ΔΕΝ απαιτεί drivers για την επικοινωνία του με το PC όπως εξάλλου και ΟΛΑ τα νέα (από το W810 και μετά) τηλέφωνα της SE. Αντίθετα το K750 δυστυχώς απαιτεί την ύπαρξη του driver για την αναγνώριση της εξωτερικής μνήμης του σαν αφαιρούμενο δίσκο. Η διαδικασία απαιτεί όπως έχει πάρα πολλές φορές αναφερθεί το παρελθόν τη χρήση θύρας USB που ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ USB HUB στο οποίο είναι συνδεδεμένες περισσότερες της μιας αφαιρούμενες συσκευές ή εκτυπωτές. Τέτοια HUB (πολλαπλασιαστής θυρών) έχουν φυσικά τα εξωτερικά USB HUB's, οι παλαιότεροι υπολογιστές με περισσότερες των 2 θυρών και αρκετοί φορητοί υπολογιστές. Είναι τετριμένο να αναφερθούμε στα "άπειρα" προβλήματα δυσλειτουργικότητας που έχουν τα παραπάνω συστήματα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία σχεδόν όλων των χρηστών του K750 (και όχι μόνο) τουλάχιστον κάποιες φορές. Η λύση συνίσταται στην αφαίρεση από το κύκλωμα οποιασδήπουτε συσκευής HUB και αν αυτό δεν είναι δυνατό , την αφαίρεση όλων των άλλων συσκευών που εμποδίζουν την σύνδεσή μας. Αν για οποιοδήποτε λόγο συνεχίζει να μη λειτουργεί η σύνδεση τότε αφαιρούμε τον ούτως ή άλλως προβληματικό driver όχι με την κανονική διαδικασία αλλά σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας των XP (Safe mode) προκειμένου να απεγκατασταθεί πλήρως και κατόπιν επαναεγκαθιστούμε τον driver χωρίς να έχουμε ΚΑΝΕΝΑ καλώδιο USB συνδεδεμένο σε θύρα. Μετά ακολουθούμε τη προβλεπόμενη διαδικασία. Πολλές φορές είναι καλό πριν την σύνδεση (αν αυτή μας έχει "αρνηθεί" τουλάχιστον μια φορά) να κλείσουμε το τηλέφωνο, να αφαιρέσουμε και να ξανατοποθετήσουμε την μπαταρία πριν το συνδέσουμε πάλι.! Οι βασικές αρχές είναι οι παραπάνω και ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Το εκανα και αυτο και τιποτα,παλι τα ιδια! Το κινητο εξακολουθει να φορτιζει οταν το συνδεω με τον υπολογιστη!:cry: μα δεν υπάρχει προβλημα με αυτο. είναι φυσιολογικο να φορτίζει οταν το συνδέεις στο usb και όπως θα καταλάβεις αργότερα πολυ λειτουργικο. εγω ας πουμε είμαι συνδεδεμένος κανενα τριωρο σήμερα στο ιντερνετ απο το pc χρησιμοποιώντας το κινητο. αν δε φορτιζε παράλληλα θα έχανε πολλη μπαταρια. ετσι κι αλλιως η μπαταρία του είναι τετοιας τεχνολογίας που δεν παθαινει τιποτα να φορτιζει. το μονο που πρέπει να προσέχεις για την μπαταρία σου είναι να μην την αφήνεις να ξεφορτίζει τελειως πολυ συχνά. καλυτερα οταν είναι γύρω στο 20% να την φορτίζεις παλι. γενικότερα όμως φορτιζέ το οποτε θες. δεν παιζουν φαινόμενα μνημης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Παιδιά έιμαι σε δήλιμμα. Πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο κινητό? Το k750i or V630i? Μιλάω και τα 2 να είναι σε vodafone live edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Παιδιά έιμαι σε δήλιμμα. Πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο κινητό? Το k750i or V630i? Μιλάω και τα 2 να είναι σε vodafone live edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Παιδιά έιμαι σε δήλιμμα. Πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο κινητό? Το k750i or V630i? Μιλάω και τα 2 να είναι σε vodafone live edition. Το k750i ειναι για μενα..βλεπεις :worry: ποσα ειναι γυρω σου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Το k750i ειναι για μενα..βλεπεις :worry: ποσα ειναι γυρω σου :) Μπορείς να μου πεις γιατί το θεωρείς καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Μπορείς να μου πεις γιατί το θεωρείς καλύτερο? Γιατι εχει επιπλεον ραδιοφωνο,υπερυρθρες και autofocus. επισης κοστιζει και κανενα 60αρι ευρο λιγοτερο.αμα δεν θελεις Κ750ι παρε w810i καλυτερα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Γιατι εχει επιπλεον ραδιοφωνο,υπερυρθρες και autofocus. επισης κοστιζει και κανενα 60αρι ευρο λιγοτερο.αμα δεν θελεις Κ750ι παρε w810i καλυτερα.:) Ραδιόφωνο δεν χρησιμοποιεί κανείς. Με ενδιαφέρουν πολύ να ακούω mp3. Επισεις είναι σημαντικό το 3g. Κανείς δεν κάνει video κλήση αλλά η τηλεόραση λέει!!Η κάμερα δεν με ενδιαφέρει να έχει τρελή ποιότητα γιατί έχω πολύ καλή ψηφιακή. Το w810 είναι ακριβό. Μάλλον με βλέπω για v630! Δεν ξέρω τι να κάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Τότε γιατί ρωτάς; Και εγώ το Κ750 θα σου πρότεινα πάντως. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ΠΑρε κ750ι που εχει τρελη καμερα και φλας!! Την ψηφιακη δεν την κουβαλας συνεχως μαζι σου...ενω το κινητο ναι!! Οσο για το 3g δεν πιστευω οτι θα το χρησιμοποιησεις πανω απο 2-3 φορες..ουτε τηλεοραση θα σε βολεψει να βλεπεις.. Παρε το κ750!!!! Κυκλοφορει τοσο καιρο και συνεχως πουλαει...κατι θα ξερουν!!! Εγω το εχω 7 μηνες και ειμαι κομπλε!Ισως το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε! Του βαζεις και μια καρτουλα 2GB με 40 ευρακια και ακους και τη μουσικουλα σου...Εχω 2GB και δεν εχει γεμισει ακομα!!!! Κ750 απο μενα με κλειστα ματια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Ραδιόφωνο δεν χρησιμοποιεί κανείς. Με ενδιαφέρουν πολύ να ακούω mp3. Επισεις είναι σημαντικό το 3g. Κανείς δεν κάνει video κλήση αλλά η τηλεόραση λέει!!Η κάμερα δεν με ενδιαφέρει να έχει τρελή ποιότητα γιατί έχω πολύ καλή ψηφιακή. Το w810 είναι ακριβό. Μάλλον με βλέπω για v630! Δεν ξέρω τι να κάνω.... Το w810i ειναι περιπου στα ιδια λεφτα με το v630ι. παντως ξανασκεψου'το! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebastiano Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Γειά σας παιδιά και γω κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του συγκεκριμένου κινητού και μέχρι στιγμής αρκετά ικανοποιημένος. Βασικά μου 'ρθε από το πουθενά με την επιδότηση και δεν πλήρωσα δραχμή....εχμ....ευρώ :p και γι'αυτό δεν πολυενθουσιάστηκα... Αυτό που έχω να ρωτήσω είναι αν η συγκεκριμένη συσκευή παρουσιάζει προβλήματα, καθώς σε δυο φιλαράκια μου παρουσίασε πρόβλημα το joystick και σε έναν άλλο άρχισε να κολλάει ώσπου κολλούσε μόνιμα από ένα σημείο και μετά με το που έμπαινε στο κεντρικό μενού επιλογών. Το service και η αναβάθμιση λογισμικού δεν του έκαναν τίποτα, όυτε η διαγραφή των αρχείων από τη ms.Καμμιά ιδέα; :( Ελπίζω να μην μου παρουσιαστεί κάτι ανάλογο, καθότι μέχρι στιγμής όλα καλά ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Γειά σας παιδιά και γω κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του συγκεκριμένου κινητού και μέχρι στιγμής αρκετά ικανοποιημένος. Βασικά μου 'ρθε από το πουθενά με την επιδότηση και δεν πλήρωσα δραχμή....εχμ....ευρώ :p και γι'αυτό δεν πολυενθουσιάστηκα... Αυτό που έχω να ρωτήσω είναι αν η συγκεκριμένη συσκευή παρουσιάζει προβλήματα, καθώς σε δυο φιλαράκια μου παρουσίασε πρόβλημα το joystick και σε έναν άλλο άρχισε να κολλάει ώσπου κολλούσε μόνιμα από ένα σημείο και μετά με το που έμπαινε στο κεντρικό μενού επιλογών. Το service και η αναβάθμιση λογισμικού δεν του έκαναν τίποτα, όυτε η διαγραφή των αρχείων από τη ms.Καμμιά ιδέα; :( Ελπίζω να μην μου παρουσιαστεί κάτι ανάλογο, καθότι μέχρι στιγμής όλα καλά ;) Το joystic δεν φτιαχνεται με αναβαθμιση,ευχησου να μην σου παθει τιποτα..ο μονος τροπος για να "ξεκολλησει" ειναι καθαρισμα με σπρευ πεπιεσμενου αερα η καθαρισμα πηγαινωντας'το σε service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Καλησπέρα,μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ με bluetooth να συγχρονίσω επαφές και τα υπόλοιπα με το πρόγραμμα myphone προς το παρόν το κάνει αλλά μόνο με καλώδιο,ευχαριστώ εγώ με το bluetooth το δουλεύω μόνο. Για να συνδεθεί με το κινητό πρέπει να ενεργοποιήσεις την bluetooth COM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Χαίρεται! Το Κ750 μου παρουσιάζει ένα bug, το οποίο δεν έχω δεί να αναφέρεται απο κάποιον άλλο. Συγκεκριμένα,πηγαίνοντας στην αναπαραγωγή μέσων και αφού παίξει το βίντεο ή το τραγούδι που επέλεξα,το κινητό συνεχίζει να παίζει όλα τα αρχεία που βρίσκει μέχρι να το σταματήσω.Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση που δημιουργήσω μια λίστα αναπαραγωγής. Εννοείται φυσικά οτι έχω απενεργοποιήσει τις επιλογές "τυχαία αναπαραγωγή" και "συνεχόμενη αναπαραγωγή" αλλά είτε τις απενεργοποιήσω είτε όχι,και παρ'όλο που τα εικονίδια που σηματοδοτούν αυτές τις λειτουργίες παύουν να εμφανίζονται κάτω δεξιά,το κινητό συνεχίζει να αναπαράγει όλα τα αρχεία. Όπως καταλαβαίνετε ζω με τον κίνδυνο να γίνω ρόμπα,γιατί σε κάποιον που του δείχνω ένα βίντεο,δεν σημαίνει οτι θα ήθελα να δεί και οποιοδήποτε άλλο βίντεο έχω μέσα στο κινητό... Υπάρχει λοιπόν κάποιος που συνάντησε αντίστοιχο πρόβλημα,και αν ναι,πώς το αντιμετώπισε; (προτάσεις όπως το να διαγράψω οτιδήποτε kinky έχει μέσα η συσκευή δεν γίνονται δεκτές!) Έχω R1CAO21. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Όταν τα δείχνεις σε άλλους, δε χρησιμοποιείς την αναπαραγωγή μέσων, αλλά τα παίζεις κατευθείαν από τους φακέλους τους. Οπότε δε χρειάζεται να διαγράψεις τίποτα, απλά βάλτα σε άλλο φάκελο. :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Όταν τα δείχνεις σε άλλους, δε χρησιμοποιείς την αναπαραγωγή μέσων, αλλά τα παίζεις κατευθείαν από τους φακέλους τους. Οπότε δε χρειάζεται να διαγράψεις τίποτα, απλά βάλτα σε άλλο φάκελο. :wink: Αν καταλαβαίνω σωστά,εννοείς να κάνω αναπαραγωγή των αρχείων απο το μενού "διαχείριση αρχείων". Εκεί όμως δεν υπάρχει η επιλογή της πλήρους οθόνης,ούτε οι επιλογές fast forward,rewind, και slow motion... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Τότε μπορείς απλά να φτιάξεις λίστες αναπαραγωγής και να αφήσεις απ'έξω όποια δε θες να φαίνονται. :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Υπάρχει πρόσοψη original ασημί ή άλλο χρώμα εκτός μαύρου όχι όμως σε sony ericsson corner? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoixaki Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Εγώ παρατήρηση κάτι με το δικό μου Κ750. Όταν το αγόρασα (εδώ και 2 εβδομάδες) όταν πατούσα το κουμπάκι μουσικής πήγαινε κατευθείαν στο ράδιο όπως πιστεύω ότι είναι και το σωστό. Τώρα όμως όποτε πατάω το κουμπί μουσικής αντί για το ραδιόφωνο πηγαίνει στα ringtones. Αυτό είναι σωστό; γιατί είμαι και λίγο άσχετη... και γιατί έκανε αυτή την αλλαγή από μόνο του; μήπως κάτι του έκανα εγώ η κακούργα και δεν το κατάλαβα; Παράθεση I' ve got to get out of here:X Please give my coat, my pills and a taxi driver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Εγώ παρατήρηση κάτι με το δικό μου Κ750. Όταν το αγόρασα (εδώ και 2 εβδομάδες) όταν πατούσα το κουμπάκι μουσικής πήγαινε κατευθείαν στο ράδιο όπως πιστεύω ότι είναι και το σωστό. Τώρα όμως όποτε πατάω το κουμπί μουσικής αντί για το ραδιόφωνο πηγαίνει στα ringtones. Αυτό είναι σωστό; γιατί είμαι και λίγο άσχετη... και γιατί έκανε αυτή την αλλαγή από μόνο του; μήπως κάτι του έκανα εγώ η κακούργα και δεν το κατάλαβα; Καλησπέρα. Μενού Ρυθμίσεις Κουμπί Μουσικής Ραδιόφωνο Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κ εγώ για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού, το οποίο πιστεύω ότι πωλείται σε ιδιαίτερα καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Ήθελα να κάνω απλά 2 ερωτήσεις: 1) Αν υπάρχουν κάποια συνήθη προβλήματα με τη συγκεκριμένη συσκευή (κλασσικά να πω κ εγώ, που να διαβάζω 427 σελίδες...) 2) Σε γνωστό Ιντερνετομάγαζο αναφέρεται ότι η συσκευασία περιλαμβάνει ένα φορητό handsfree, καλώδιο USB και κάρτα μνήμης 64MB Memory Stick Duo. Αυτό ισχύει σε όλα τα μαγαζιά, ή παρέχεται σαν προσφορά μόνο από το συγκεκριμένο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 1. Όχι. Σε μερικούς έχει παρουσιαστεί προβλημα με το τζόιστικ. Αλλά η πλειοψηφία δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. 2. Από όπου και να το πάρεις η συσκευασία θα περιέχει αυτά που ανέφερες. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Χαίρεται! Το Κ750 μου παρουσιάζει ένα bug, το οποίο δεν έχω δεί να αναφέρεται απο κάποιον άλλο. Συγκεκριμένα,πηγαίνοντας στην αναπαραγωγή μέσων και αφού παίξει το βίντεο ή το τραγούδι που επέλεξα,το κινητό συνεχίζει να παίζει όλα τα αρχεία που βρίσκει μέχρι να το σταματήσω.Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση που δημιουργήσω μια λίστα αναπαραγωγής. Εννοείται φυσικά οτι έχω απενεργοποιήσει τις επιλογές "τυχαία αναπαραγωγή" και "συνεχόμενη αναπαραγωγή" αλλά είτε τις απενεργοποιήσω είτε όχι,και παρ'όλο που τα εικονίδια που σηματοδοτούν αυτές τις λειτουργίες παύουν να εμφανίζονται κάτω δεξιά,το κινητό συνεχίζει να αναπαράγει όλα τα αρχεία. Όπως καταλαβαίνετε ζω με τον κίνδυνο να γίνω ρόμπα,γιατί σε κάποιον που του δείχνω ένα βίντεο,δεν σημαίνει οτι θα ήθελα να δεί και οποιοδήποτε άλλο βίντεο έχω μέσα στο κινητό... Υπάρχει λοιπόν κάποιος που συνάντησε αντίστοιχο πρόβλημα,και αν ναι,πώς το αντιμετώπισε; (προτάσεις όπως το να διαγράψω οτιδήποτε kinky έχει μέσα η συσκευή δεν γίνονται δεκτές!) Έχω R1CAO21. δεν είναι bug ετσι δουλεύει δε όλους. απλα φτιαξε μια λιστα με αυτα που δε θες να φαίνονται ή μια με αυτα που θες να φαίνονται. η συνεχής αναπαραγωγή σημαίνει οτι αν παιχτούν όλα τα βιντεο η τραγούδια που είναι σε μια λιστα τότε ξαναρχίζει απο την αρχή , αν το απενεργοποιησεις τότε δεν το κάνει. μια χαρά είναι το κινητό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshimura Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Χαιρεται!!! Βασικά έχω να παραθέσω και εγώ τη δικη μου ερώτηση!! Είμαι κάτοχος του k750i και θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τις εφαρμογές.Υπάρχει τρόπος να σπάσεις το κλείδωμα των εφαρμογών και αν ναι ποιός και επίσης θα ήθελα να μάθω πως μπορείς να κατεβάσεις Free εφαρμογές για το κινητό και απο που!! Έχετε να μου προτείνετε κάτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts