Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Μιας και δεν ξέρω πολλά από κινητά, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ίσως να έχει αναφερθεί και προηγουμένως αλλά δεν είχα το κουράγιο να ψάξω σε όλες αυτές τις σελίδες!!

Στο θέμα μας.. Έχω το Sony Ericsson K750i όπως επίσης και την συνήθεια να κρατάω πολλά μηνύματα στη μνήμη. Έφτασε λοιπόν η στιγμή που δε χωράν άλλα μέσα σ' αυτή. Αν αγοράσω μεγάλο memory stick duo θα λύσω το πρόβλημά μου ή μήπως τα μηνύματα αποθηκεύονται αποκλειστικά και μόνο στην εσωτερική μνήμη του κινητού;

Ευχαριστώ..

Οπως το ειπες! τα μηνυματα αποθηκευονται αποκλειστικα και μόνο στην εσωτερική μνήμη του κινητού :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπορει ομως να βγάλει το περιορισμό μεσω του far manager.

Τελικα το κ750 το αποτελειωσα.......:( :( :(

Καλησπέρα μήπως μπορείτε να μου πείτε τι είναι το far manager και πως μπορεί να επέμβει για να αλλάξω κάποια πράγματα στο κινητό,όπως τους ήχους υπενθυμίσεων που είναι ασθενικοί και χτυπούν μόνο 2 φορές,ευχαριστώ

σκεφτομαι παιδια να παω να το παρω την αλλη βδομαδα.

αλλα απο την αλλη λεω αν το Κ770 θα εχει τιποτε καλυτερο. γνωριζουμε καμια λεπτομερια?

αξιζει να περιμενω το Κ770 ή να παω να το χτυπησω?

Αν το περιβόητο Κ770 είναι αυτό που ευρέως κυκλοφορεί ως φήμη, δηλαδή μια λεπτή συσκευή με οθόνη σαν του Κ800 αλλά με 2Μp κάμερα και με ανεπιτυχή σχεδιασμό (κατά την γνώμη μου) καλά θα κάνεις να πάρεις ΤΩΡΑ το Κ750i (αν το βρεις κιόλας) με 180 περίπου € και με παρεμφερή χαρακτηριστικά και όχι ένα "ενδιάμεσο" μοντέλο που δεν καλύπτει καμιά καινούργια ανάγκη, και που το πιθανότερο είναι να κοστίζει 350-400€!!!

Nα το ρε παιδιά το K770i -> http://forum2.mobile-review.com/showpost.php?p=518633&postcount=864

Και εδώ -> http://forum2.mobile-review.com/showpost.php?p=519174&postcount=896

Άρα ...... τρέξε να αγοράσεις το Κ750i. Αν προλάβεις!!!!!!

ρε παιδια γιατι οταν συνδεω το κινητο με το far για να αλλαξω ρυθμισεις αναβει το κινητο με αποτελεσμα να χανει την συνδεση?μου το κανει συνεχεια και δεν μπορω να κανω τιποτα.ποιοι drivers καμερας,ηχου και display ειναι οι καλυτεροι?τι αλλαγες αξιζει να κανω στο κινητο για να το κανω τελειο.ευχαριστω και μπραβο σε ολους σας...............

Geia xara se olous. Exw to K750i kai apofasisa na kanw update to logismiko tou apo to site ths SE. Katevazw to .exe (Update_Service_Setup-2.6.11.7), to kanw install kai otan paw na trexw thn efarmogi apo to eikonidio sthn epif. ergasias mou vgazei to parakatw:

"Incompatible macromedia version. Required revision available at http://www.macromedia.com. Application will terminate"

Katevazw tin teleftaia version tou flash player (9.0.28.00), kanw restart to pc kai pali vgazei to idio minima.

Any suggestions?

Eyxaristw

Καλησπέρα.

Μιας και δεν ξέρω πολλά από κινητά, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ίσως να έχει αναφερθεί και προηγουμένως αλλά δεν είχα το κουράγιο να ψάξω σε όλες αυτές τις σελίδες!!

Στο θέμα μας.. Έχω το Sony Ericsson K750i όπως επίσης και την συνήθεια να κρατάω πολλά μηνύματα στη μνήμη. Έφτασε λοιπόν η στιγμή που δε χωράν άλλα μέσα σ' αυτή. Αν αγοράσω μεγάλο memory stick duo θα λύσω το πρόβλημά μου ή μήπως τα μηνύματα αποθηκεύονται αποκλειστικά και μόνο στην εσωτερική μνήμη του κινητού;

Ευχαριστώ..

Γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιςο software να τα τραβίξεισ στο PC?? :confused:

Δες το καλό http://www.mobiledit.com τα κάνει export σε xls, txt, xml (διαχρονικά format) να τα έχεις να τα χαίρεσαι (φυλάει ποιος πότε που τα παντα). Κάνε δύο save (άλλο για τα outgoing άλλο για το inbox)

Άσε που το 'ιδιο πρόγραμμα δουλευει με ΠΟΛΛΑ κινητά και δεν θα χριάζεσαι για δύο κινητά να έχεις δύο προγράμματα. Για τις λειτουργίες που το θέλεις ΕΙΝΑΙ δωρεάν (Δεν θέλει activation)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Yparxei kapoios tropos na ksefortothw to logismiko tis vodafone apo to kinito moy oste na to kanw update meso tou UPDATE SERVICE ths VF???exw k800i

μεσω πιστωτικης απο davinciteam.com η απο εδω.υποψην οτι θα χασεις την Εγγυηση σου :!:

Y.Γ. το ιδιο ισχυει για ολα τα vodafone live κινητα της SE!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα :)

από χτές, εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης (δίπλα από το σήμα)

3 κουτάκια πολύχρωμα (πράσινο-μπλέ-κόκκινο)

ξέρει κανείς τί είναι ? :blink:

κοίταξα στο manual και δεν το είχε :worry: :worry:

"There's a story still unread"

καλημέρα :)

από χτές, εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης (δίπλα από το σήμα)

3 κουτάκια πολύχρωμα (πράσινο-μπλέ-κόκκινο)

ξέρει κανείς τί είναι ? :blink:

κοίταξα στο manual και δεν το είχε :worry: :worry:

Θα αλλαξες προφιλ και δεν θα το καταλαβες! αυτα τα σηματακια αυτο δειχνουν.επελεξε κανονικο και θα φυγουν.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα αλλαξες προφιλ και δεν θα το καταλαβες! αυτα τα σηματακια αυτο δειχνουν.επελεξε κανονικο και θα φυγουν.:)

έχεις απόλυτο δίκιο! κατά λάθος είχε μπεί στο αθόρυβο :blink:

:D

"There's a story still unread"

Καλησπερα ολους.

Μια βοηθεια ρε παιδια....Βγηκε η επιδοτηση μου και σχεδον δωρεαν μπορω να παρω ενα εκ των Κ750ι ή V630i. Το ενα 3G το αλλο flash (θα ηθελα καποιο να ειχε και τα 2 αλλα.....) Ποιο μου προτεινετε???

Ευχαριστω.

Geia xara se olous. Exw to K750i kai apofasisa na kanw update to logismiko tou apo to site ths SE. Katevazw to .exe (Update_Service_Setup-2.6.11.7), to kanw install kai otan paw na trexw thn efarmogi apo to eikonidio sthn epif. ergasias mou vgazei to parakatw:

"Incompatible macromedia version. Required revision available at http://www.macromedia.com. Application will terminate"

Katevazw tin teleftaia version tou flash player (9.0.28.00), kanw restart to pc kai pali vgazei to idio minima.

Any suggestions?

Eyxaristw

Θα κατεβάσεις το macromedia μεσω του internet explorer και οχι μέσω του firefox εμένα έτσι έκανε και είδα την συμβουλή απο την σελίδα της sony το λέει με ψιλά γράμματα:blink: , επίσης θέλει και την τελευταια εκδοχή java! (και εκεί μου είχε κολλήσει αλλά το κατάφερα το άτιμο :rolleyes:)

:love:

Καλησπερα ολους.

Μια βοηθεια ρε παιδια....Βγηκε η επιδοτηση μου και σχεδον δωρεαν μπορω να παρω ενα εκ των Κ750ι ή V630i. Το ενα 3G το αλλο flash (θα ηθελα καποιο να ειχε και τα 2 αλλα.....) Ποιο μου προτεινετε???

Ευχαριστω.

Κατι μου λεει οτι θα τα παρεις με επιδοτηση απο "βοδαφον" ,Ε?

και τα 2 κινητα που ανεφερες δεν βγαινουν unbranded απο την vodafone.Εγω στην θεση σου θα διαλεγα w810i. αλλιως το κ750ι.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια εγώ που έχω την VL R1C004 τι μου προτείνετε να κάνω; Όχι οτι έχω κάνα ιδιαίτερο πρόβλημα...

Αφου δεν εχεις προβλημα κρατησε'την! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους!

Έχω πάρει μεταχειρισμένο το K750i και το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έχω είναι ότι στα μηνύματα όταν είναι ελληνικά μπορώ να στείλω μόνο νομίζω 60 χαρακτήρες, μετά προχωράει σε δεύτερο μήνυμα. Θυμάμαι αυτό το πρόβλημα σε ένα παλιό μου Nokia όπου άλλαζες το unicode. Στο K750i δεν υπάρχει τέτοια επιλογή οπότε υποθέτω ότι θέλει αλλαγή firmware... Αυτό που έχει τώρα πάνω είναι το R1L002. Αυτό φταίει;

Αν όντως θέλει αλλαγή firmware ποια προτείνετε, που μπορώ να το κάνω και πόσο στοιχίζει;

Ευχαριστώ!

Καλημέρα σε όλους!

Έχω πάρει μεταχειρισμένο το K750i και το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έχω είναι ότι στα μηνύματα όταν είναι ελληνικά μπορώ να στείλω μόνο νομίζω 60 χαρακτήρες, μετά προχωράει σε δεύτερο μήνυμα. Θυμάμαι αυτό το πρόβλημα σε ένα παλιό μου Nokia όπου άλλαζες το unicode. Στο K750i δεν υπάρχει τέτοια επιλογή οπότε υποθέτω ότι θέλει αλλαγή firmware... Αυτό που έχει τώρα πάνω είναι το R1L002. Αυτό φταίει;

Αν όντως θέλει αλλαγή firmware ποια προτείνετε, που μπορώ να το κάνω και πόσο στοιχίζει;

Ευχαριστώ!

Καλορίζικο! Το θέμα με το μήκος του SMS στα Ελληνικά και η δυνατότητα ή μη, να το μεγαλώσεις με κάποιο τρόπο δεν ανήκει στο γνωστικό μου αντικείμενο. Ίσως ένας smsάκιας φίλος να σου δώσει σίγουρη απάντηση. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το firmware που έχεις είναι πολύ παλιό, και μπορείς να το φρεσκάρεις με το τελευταίο που κυκλοφορεί, μέσω της Online υπηρεσίας αναβάθμισης της SonyEricsson (SEUS) που μπορείς να βρείς στο site της. Δεν στοιχίζει τίποτε, ούτε και θα πάθεις και τίποτα να το ενημερώσεις! Κατόπιν μπορείς να διαπιστώσεις και αν υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου!

Καλημέρα σε όλους!

Ευχαριστώ!

Καλορίζικο και από μένα φίλε μου.

Δεν έχει σχέση η έκδοση του fw με τον αριθμό των χαρακτήρων του sms. Είναι ρύθμιση ανάλογη με αυτήν του παλιού σου nokia. Στην αποστολή του sms, πήγαινε πρόσθετα/εθνικοί χαρακτήρες/απενεργοποίηση.

Στο εξής στα sms θα γράφεις μόνο με κεφαλαία ελληνικά αλλά με 160 χαρακτήρες.

Δεν έχει σχέση η έκδοση του fw με τον αριθμό των χαρακτήρων του sms. Είναι ρύθμιση ανάλογη με αυτήν του παλιού σου nokia. Στην αποστολή του sms, πήγαινε πρόσθετα/εθνικοί χαρακτήρες/απενεργοποίηση.

Ευχαριστώ!!! Οντως αυτό ήταν και λύθηκε το πρόβλημα μου! :D :D :D

Αν και δεν εχω άλλα ιδιαίτερα προβλήματα, μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία αναβάθμισης firmware online? Από το κινητό γίνεται;

Ευχαριστώ!!! Οντως αυτό ήταν και λύθηκε το πρόβλημα μου! :D :D :D

Αν και δεν εχω άλλα ιδιαίτερα προβλήματα, μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία αναβάθμισης firmware online? Από το κινητό γίνεται;

Παρακαλώ φίλε μου. Αναβάθμιση από το κινητό δεν γίνεται. Μόνο με σύνδεση με τον υπολογιστή. Η διαδικασία έχει γραφεί αρκετές φορές. Υπάρχει και θέμα αποκλειστικά για την online αναβάθμιση του Κ750. Αλλά μπορείς να βρεις τα πάντα στην σελίδα της se, με όλες τις λεπτομέρειες.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839

Φίλος μου πείρε προχθές το K750i (καινούριο) σε Voda Live εν γνώση του λόγω ότι άμα έχεις Vodafon μόνο αυτό σου δέινουν τα V-Stores :mad:

Ισχυρ'ιζεται ότι το κινητό ΧΑΝΕΙ (:confused:) τα shortcuts (συντομευσεις) που του έφτιαξες όταν απλά το ανοιγοκλησεις (όχι να βγάλεις μπαταρία.. απλά On/off) που επανέρχονται στα defaults. Δεν με νοιάζει άμεσα να ξυλώσω το VL (debrand) αλλά να μάθω αν πρόκειτε για Bug της τρέχουσας έκδοση που έχει. Μου κάνει εντύπωση ένα τέτοιο Bug ακόμα και στην VL έκδοση σε ένα κινητό που κικλοφωρέι πάνω από 12 μήνες.

Ξέρεται τι φταίει? Μια αναβάθμηση σε νεότερη έκδοση της VL θα έκανε? :worry:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Εγώ γιατί δεν μπορώ να την βρω αυτή τη ρύθμιση; :wacko:

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i